2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benı uyku yonunden hıc etkılemedı hamılelık sadece bazı gunler cok basım agrıyor acaba bu erkek cocugun hunerlerımı??

ayyy evet bu erkek cocugun hünerleri bende aynen öleyım bide sogukdan camı kapıyı acamıyorum ondan galiba

hemde ne uyumak. mesela bugün 8 de oğluma kalktım sonrada bidaha yatmadım ama şimdi sürünüyorum. herhalde biraz yatıcam şimdi çünkü gözlerim kapanıyor

ufff bnde felaket yaa 9 oldu mu off yatsam uyusam diye bakıyorum sabahda sanki hiç uyumamış gibi uykum çok geliyo yaaaaaa

ayyy evet bu erkek cocugun hünerleri bende aynen öleyım bide sogukdan camı kapıyı acamıyorum ondan galiba

esıme dıorum bu erkek bak sımdıden bana cektırıo:):)
bızdede ole ıste odada 3 bılgısayar onun gurultusu bıde camıda acamıyoruz bu saatlerde cok kafam agırlasıo
pekı sen basın agrıdııgnda ılac kullanıyormusun???

bende dinledim canm.. hiç biri 9 ayını tamamlamamış ve çocukta çokta hastalık çıkıyomuş.kalbinde bile, yazıkk valla yaa

aynen kesinlikle katılıyormmmm

Ay kızlar bende dinledim onu, annem özel aradı seyret dedi. Valla ben ilkinde 25 kilo aldım ve hiç takmadım. Bu ikinci gebeliğimdede 4 ay önce düşük yaptığım için baya bi kilolu başladım ama hiç umursamıyorum valla kiloyu bebeğim sağlıklı olsunda ne önemi var. Adam ne dedi 3 kilonun altında doğan bebeklerde ilerki yaşlarda kalp, tansiyon gibi riskler olabiliyormuş ve premature bebeklerin ömrü diğer bebeklere göre daha kısa oluyormuş. Tabiki sağlık sorunları nedeniyle erken doğarsa yapçak birşey yokta,kilo almamak için bebek riske atılır mı? Bebekler doğuyor, bakıyorlar herşey yolunda, gayet sağlıklılar ama bilmiyorlarki ilerki yaşlarda ne tür problemler çıkacak. umurlarında değil. valla bende katılıyorum insan bebeği için her türlü fedakarlığı yapar ya... Birde şu kilo olayına çok takan doktorlara da hastayım... Sonuçta insanın elinde değilki, napalım. Ben ilk 16 haftada 3,5 kilo aldım doktor iyi dedi. Zaten kiloya ben takılmam dedi. Kadın baktı ben zaten kiloluyum şimdi bana alma dese stres olcam karışmadı herhalde. Ama bende bu haftalarda biraz abarttım herhalde 5-5,5 kiloyu falan buldum aman napim yaaa... hamileyimm

benı uyku yonunden hıc etkılemedı hamılelık sadece bazı gunler cok basım agrıyor acaba bu erkek cocugun hunerlerımı??

Benim de ilki kızdı çok uyuyordum. bu sefer büyük ihtimal oğlanmış kızdaki kadar uykum yok:) teorin doğru olabilir mi acaba haftya randevum var kesin cinsiyet belli olur diye düşünüyorum ama isim pek gelmiyor aklıma

uykum varyaaa szde bnim çok uyuyomusunuz

ben de çok uyuyorum canım ya akşam 11den erken yatıyorum sonra bi ara uyanıyorum 1 saat falan uyuyamıyorum. sonra sabah 8de zorla kalkıyorum işe gitmem gerekmese öğlene kadar uyurum heralde

benim de başım sık sık ağrıyor ama benimki yorgunluktan oluyor bence. bi de ani hareket edince mesela merdiven falan çıkarsam biraz fazla yürürsem oluyor. tansiyondan sanırım.

yok valla simdiye kadar hic ilac kullanmadım doktor günde 3 tane minoset icebilirsin dedi ama ben icmedım icmıyorum nede olsa ilac

ayyyy ben çok uyuyorum yaa kız herhalde kız olmasınıda isterim yaa görümcemde diyo inş. ilşk çocugun kız olur dişyo ilk çocugun kız olması çok iyi falan diyo du dün

bnmde c.tesı randevum 14te deyemedı 15 gun sonra gel dedı haftaya gorcez pasayı.
bakalım erkek cocukmu bas agrıtıyo uyku yapmıo::)):):)

yok valla simdiye kadar hic ilac kullanmadım doktor günde 3 tane minoset icebilirsin dedi ama ben icmedım icmıyorum nede olsa ilac

ben gecen hafta ıctım parol 1 gun hıc dınmedı artık ağladımagrıdan ozaman aldım bı tane ama aksam uyuyunca gecmıstı. esımde hemen getırıo parolu zararı yok dıe ama ben yınede ıçmek ıstemıyorum

Kilo alan anneler üzülmeyin inanın kilo alamamak bir şey yiyememek bir yandan mide bulantısı ile mücadele ederken bir yandan da bebek gelişiyor mu diye vicdan azabaı çekmek çok kötü. Annenin stresi de gelişimi etkiliyor. Yiyince mutlu mu oluyorsun ye kardeşim ben öyle düşünüyorum.

ayyy kızlarrr yaaa :84::84::84::84: yapamıyorum .. şu aşağıdaki çizelgeden yapmak istiyorum, temmuz anneleri anlatmış dediler onun sayfasını bile bulamadım daha..başları baya geçtim ama bulamadım bileniniz varmı...

bircecimm.. ben sana yazdım sat felan...okudun dimi.. ben de bi taaraftan bakınıyorum inş. olur bakalım

Evet canım , Bostancıda oturuyorum ama Maslak da doğum yapıcam doktorum orada çünkü.. Aslında nişantaşındaydı da doktorum değiştirdim sonra..

Walla benim erkek, ben gözümü açamadım, bi arkadaşım da doğum yaptı bi kız bi erkek, erkek de full uyumuş, kızda hiç uyumadım demişti..

bnmde c.tesı randevum 14te deyemedı 15 gun sonra gel dedı haftaya gorcez pasayı.
bakalım erkek cocukmu bas agrıtıyo uyku yapmıo::)):):)

Allah gönlüne göre versin inşallah canımm ama dediğim gibi erkek feci uyku yapıyor :) benim de hiç başım ağrımadı mesela :) Ama ben biraz tersim sen çok bakma bana

evet ben en çok stres kısmından korkuyorum. bu saçmasapan iş ortamları yüzünden inşallah stres yaşatmıyorumdur bebeğime :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…