uykum varyaaa szde bnim çok uyuyomusunuz
20. haftada 4 boyutlu ultrasona gireceksin dedi doktor. belki aynı şeydir.
benı uyku yonunden hıc etkılemedı hamılelık sadece bazı gunler cok basım agrıyor acaba bu erkek cocugun hunerlerımı??
hemde ne uyumak. mesela bugün 8 de oğluma kalktım sonrada bidaha yatmadım ama şimdi sürünüyorum. herhalde biraz yatıcam şimdi çünkü gözlerim kapanıyor
ayyy evet bu erkek cocugun hünerleri bende aynen öleyım bide sogukdan camı kapıyı acamıyorum ondan galiba
bende dinledim canm.. hiç biri 9 ayını tamamlamamış ve çocukta çokta hastalık çıkıyomuş.kalbinde bile, yazıkk valla yaa
aynen kesinlikle katılıyormmmm
benı uyku yonunden hıc etkılemedı hamılelık sadece bazı gunler cok basım agrıyor acaba bu erkek cocugun hunerlerımı??
ayyy evet bu erkek cocugun hünerleri bende aynen öleyım bide sogukdan camı kapıyı acamıyorum ondan galiba
esıme dıorum bu erkek bak sımdıden bana cektırıo:):)
bızdede ole ıste odada 3 bılgısayar onun gurultusu bıde camıda acamıyoruz bu saatlerde cok kafam agırlasıo
pekı sen basın agrıdııgnda ılac kullanıyormusun???
Benim de ilki kızdı çok uyuyordum. bu sefer büyük ihtimal oğlanmış kızdaki kadar uykum yok:) teorin doğru olabilir mi acabahaftya randevum var kesin cinsiyet belli olur diye düşünüyorum ama isim pek gelmiyor aklıma
Benim de ilki kızdı çok uyuyordum. bu sefer büyük ihtimal oğlanmış kızdaki kadar uykum yok:) teorin doğru olabilir mi acabahaftya randevum var kesin cinsiyet belli olur diye düşünüyorum ama isim pek gelmiyor aklıma
yok valla simdiye kadar hic ilac kullanmadım doktor günde 3 tane minoset icebilirsin dedi ama ben icmedım icmıyorum nede olsa ilac
Ay kızlar bende dinledim onu, annem özel aradı seyret dedi. Valla ben ilkinde 25 kilo aldım ve hiç takmadım. Bu ikinci gebeliğimdede 4 ay önce düşük yaptığım için baya bi kilolu başladım ama hiç umursamıyorum valla kiloyu bebeğim sağlıklı olsunda ne önemi var. Adam ne dedi 3 kilonun altında doğan bebeklerde ilerki yaşlarda kalp, tansiyon gibi riskler olabiliyormuş ve premature bebeklerin ömrü diğer bebeklere göre daha kısa oluyormuş. Tabiki sağlık sorunları nedeniyle erken doğarsa yapçak birşey yokta,kilo almamak için bebek riske atılır mı? Bebekler doğuyor, bakıyorlar herşey yolunda, gayet sağlıklılar ama bilmiyorlarki ilerki yaşlarda ne tür problemler çıkacak. umurlarında değil. valla bende katılıyorum insan bebeği için her türlü fedakarlığı yapar ya... Birde şu kilo olayına çok takan doktorlara da hastayım... Sonuçta insanın elinde değilki, napalım. Ben ilk 16 haftada 3,5 kilo aldım doktor iyi dedi. Zaten kiloya ben takılmam dedi. Kadın baktı ben zaten kiloluyum şimdi bana alma dese stres olcam karışmadı herhalde. Ama bende bu haftalarda biraz abarttım herhalde 5-5,5 kiloyu falan buldum aman napim yaaa... hamileyimm
bnmde c.tesı randevum 14te deyemedı 15 gun sonra gel dedı haftaya gorcez pasayı.
bakalım erkek cocukmu bas agrıtıyo uyku yapmıo::)):):)
ya bende dıkkat edıodum tatlı felan yemıodum ekmek yemıodum basta ama yok artık durduramıorum kendımı sımdı bıle onumde cerz ve cuku varr:):):)
bu arada cılek sen maslakta yapcaksın dımı dogum cuma da bnm cok yakın arkadasımorda yapıo dogumunu orda
bnmde c.tesı randevum 14te deyemedı 15 gun sonra gel dedı haftaya gorcez pasayı.
bakalım erkek cocukmu bas agrıtıyo uyku yapmıo::)):):)
Kilo alan anneler üzülmeyin inanın kilo alamamak bir şey yiyememek bir yandan mide bulantısı ile mücadele ederken bir yandan da bebek gelişiyor mu diye vicdan azabaı çekmek çok kötü. Annenin stresi de gelişimi etkiliyor. Yiyince mutlu mu oluyorsun ye kardeşimben öyle düşünüyorum.
kızlar ben uyumaya gidiyorum. hem başım ağrıyo hem çok fena ağırlık bastı beni. sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?