ayyy kızlarrr yaaa :84::84::84::84: yapamıyorum .. şu aşağıdaki çizelgeden yapmak istiyorum, temmuz anneleri anlatmış dediler onun sayfasını bile bulamadım daha..başları baya geçtim ama bulamadım bileniniz varmı...
bircecimm.. ben sana yazdım sat felan...okudun dimi.. ben de bi taaraftan bakınıyorum inş. olur bakalım
canım lilipie ye girip çizelgeyi hazırladınmı
evet ben en çok stres kısmından korkuyorum. bu saçmasapan iş ortamları yüzünden inşallah stres yaşatmıyorumdur bebeğime :44:
Evet canım , Bostancıda oturuyorum ama Maslak da doğum yapıcam doktorum orada çünkü.. Aslında nişantaşındaydı da doktorum değiştirdim sonra..
Walla benim erkek, ben gözümü açamadım, bi arkadaşım da doğum yaptı bi kız bi erkek, erkek de full uyumuş, kızda hiç uyumadım demişti..
Allah gönlüne göre versin inşallah canımm ama dediğim gibi erkek feci uyku yapıyor :) benim de hiç başım ağrımadı mesela :) Ama ben biraz tersim sen çok bakma bana
bnmde c.tesı randevum 14te deyemedı 15 gun sonra gel dedı haftaya gorcez pasayı.
bakalım erkek cocukmu bas agrıtıyo uyku yapmıo::)):):)
ben şuna inanıyorum gebelikle ilgili stresler bebeğe geçiyor diğerleri değil.ben o kadar stresli bir işte çalışıyordum ki kızıma hamileyken. bankacıydım ve en yoğun şubelerden birinde çalışıyordum. Çokta sakin bir kızım oldu gece 12 saat uyurdu ne gaz ne bişi.. çok kolay büyüdü..
ay gerçektenmi içim rahatladı inanli oykum yaa, ben de asabi bi tip oldum çıktım diye kızıyordum kendime. gebelikle ilgili stres derken nasıl yani?
uykum varyaaa szde bnim çok uyuyomusunuz
ben canım hala geçmedi uyku halim
:):):):))
aaa sen bızım orda oturuyorsun bende atasehır tarafında oturuyorum.. valla bakalım ogrencez cınsıyetını c.tesı gunu ayy heyecan bastı sımdıden:))
uzak olmuyormu cnm maslak kadıkoydekı acıbademe gelmıyormu doktor???
ayyyy ben çok uyuyorum yaa kız herhaldekız olmasınıda isterim yaa görümcemde diyo inş. ilşk çocugun kız olur dişyo ilk çocugun kız olması çok iyi falan diyo du dün
canım, benim ilki kız çok mutluyum hatta ikincisi de kız olabilir:) sağlıklı olsunlar da kızın da erkeğin de yeri ayrıdır herhalde. Ama kızım şimdiden kardeşime giysilerimi vereceğim oyuncaklarımı vereceğim ben küçük anne alacağım ona bakacağım bezini vereceğim falan demeye başladı çok hoşuma gidiyor ama doğduktan sonra ne olur bilmiyorum:) Kız çocukları annenin zamanla arkadaşı oluyor galiba:)
ben şuna inanıyorum gebelikle ilgili stresler bebeğe geçiyor diğerleri değil.ben o kadar stresli bir işte çalışıyordum ki kızıma hamileyken. bankacıydım ve en yoğun şubelerden birinde çalışıyordum. Çokta sakin bir kızım oldu gece 12 saat uyurdu ne gaz ne bişi.. çok kolay büyüdü..
suzii cim sen bana yaz sat ve muhtemel doğum tarihini. cinsiyet erkekti sanırım. bi de başlık olarak ne yazsın.ben sana yaparım
canım, benim ilki kız çok mutluyum hatta ikincisi de kız olabilir:) sağlıklı olsunlar da kızın da erkeğin de yeri ayrıdır herhalde. Ama kızım şimdiden kardeşime giysilerimi vereceğim oyuncaklarımı vereceğim ben küçük anne alacağım ona bakacağım bezini vereceğim falan demeye başladı çok hoşuma gidiyor ama doğduktan sonra ne olur bilmiyorum:) Kız çocukları annenin zamanla arkadaşı oluyor galiba:)
İnşallah öyledir Öykücüm benim büyük kız hiperaktif ve beni inanılmaz geriyor, çok stres oluyorum ona birşeyi 10 kez söyledikçe,
diyorumki....bu bebek kolik olursa mimarı sensin
umarım sakin bi bebek doğururum zira kendimi çok yorgun hissediyorum.
ayyy kızlarrr yaaa :84::84::84::84: yapamıyorum .. şu aşağıdaki çizelgeden yapmak istiyorum, temmuz anneleri anlatmış dediler onun sayfasını bile bulamadım daha..başları baya geçtim ama bulamadım bileniniz varmı...
bircecimm.. ben sana yazdım sat felan...okudun dimi.. ben de bi taaraftan bakınıyorum inş. olur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?