2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım lilipie ye girip çizelgeyi hazırladınmı

evet ben en çok stres kısmından korkuyorum. bu saçmasapan iş ortamları yüzünden inşallah stres yaşatmıyorumdur bebeğime :44:

ben şuna inanıyorum gebelikle ilgili stresler bebeğe geçiyor diğerleri değil.ben o kadar stresli bir işte çalışıyordum ki kızıma hamileyken. bankacıydım ve en yoğun şubelerden birinde çalışıyordum. Çokta sakin bir kızım oldu gece 12 saat uyurdu ne gaz ne bişi.. çok kolay büyüdü..

:):):):))
aaa sen bızım orda oturuyorsun bende atasehır tarafında oturuyorum.. valla bakalım ogrencez cınsıyetını c.tesı gunu ayy heyecan bastı sımdıden:))

uzak olmuyormu cnm maslak kadıkoydekı acıbademe gelmıyormu doktor???

suzii cim sen bana yaz sat ve muhtemel doğum tarihini. cinsiyet erkekti sanırım. bi de başlık olarak ne yazsın.ben sana yaparım

bu uyku olayı benide mahvetti
gece kaçta yatarsam yatayım 10:30 dan önce kalkmıyorum doğrusu birazda hoşuma gidiyor tembellik yapmak bebişler gelince yapamıycaz ya

Merhabalar kızlarrrr,
geçmişe biraz göz attım geldim,
bende bugün 3lü tarama ve diğer kan testlerim için perşembeye randevu aldım,
öncesinde ultrasonda yapılacakmış, belki cinsiyetini de öğreniriz o gün,
uyku.. evet ilk zamanlardaki gibi olmasada benim hala uyku halim oluyo,
çok uyuyunca kızmı oluyormuş o zaman benim bu da kız,
parol ağrı kesicilerin en hafifif için ayol ne olacakki??

ay gerçektenmi içim rahatladı inanli oykum yaa, ben de asabi bi tip oldum çıktım diye kızıyordum kendime. gebelikle ilgili stres derken nasıl yani?

ay gerçektenmi içim rahatladı inanli oykum yaa, ben de asabi bi tip oldum çıktım diye kızıyordum kendime. gebelikle ilgili stres derken nasıl yani?

Yani etrafımda düşük riski yaşayan insanlar vardı hep bebekleri çok stresli bebekler oldu. mesela benimde bunda düşük riskim vardı, ben eminim kızım kadar sakin olmaz bu bebek. Bence stres zararlı ama gebelikle, bebekle ilgili stresler çok geçiyor bebeğe.. Ben öyle düşünüyorum.

Olmaz olur mu uzak ama gelmiyormuş Kadıköy Acıbadem'e, hatta eşim dedi acil bir durum olursa yetişemezsek biz hastaneye, merak etme dedi doktor , ilk doğum öyle çabuk olmaz, Ankara'dan gelsem bile yetişirim hiç kafanıza takmayın dedi :)

Hadi bakalım cumartesi hayırlı haberlerle gel inşallah :) Önce sağlıklı sıhhatli olsun, sonra gönlünden ne geçiyorsa o olsunn :) Önce sağlık sıhhat tabii :)

ayyyy ben çok uyuyorum yaa kız herhalde kız olmasınıda isterim yaa görümcemde diyo inş. ilşk çocugun kız olur dişyo ilk çocugun kız olması çok iyi falan diyo du dün

canım, benim ilki kız çok mutluyum hatta ikincisi de kız olabilir:) sağlıklı olsunlar da kızın da erkeğin de yeri ayrıdır herhalde. Ama kızım şimdiden kardeşime giysilerimi vereceğim oyuncaklarımı vereceğim ben küçük anne alacağım ona bakacağım bezini vereceğim falan demeye başladı çok hoşuma gidiyor ama doğduktan sonra ne olur bilmiyorum:) Kız çocukları annenin zamanla arkadaşı oluyor galiba:)

oda öyle diyo eltim ilk kız oldumu hem sana çok yardımcı oluyo hemde arkadaşın gibi oluyo diyo çok iyi oluyo falan diyo hayırlısı tabi yaa isterse tane kız olsun gene hayırlısı derim sonuçta tırnagını yaratmaya bile gücümüz yok

İnşallah öyledir Öykücüm benim büyük kız hiperaktif ve beni inanılmaz geriyor, çok stres oluyorum ona birşeyi 10 kez söyledikçe,
diyorumki....bu bebek kolik olursa mimarı sensin
umarım sakin bi bebek doğururum zira kendimi çok yorgun hissediyorum.

suzii cim sen bana yaz sat ve muhtemel doğum tarihini. cinsiyet erkekti sanırım. bi de başlık olarak ne yazsın.ben sana yaparım

canm benm sat 11 eylül
tahmini d. tarihi 18 haziran
cinsiyet erkek tatlım
başlık olarak ta '' biricik oğlum geliyorrrr' diyeyim

çok saol canm yaa çook tşkrler..

ayy canım benim yaa nasıl da olgun maşallah ne güzel karşılamış kardeşinin olacağını duygulandım valla :2: .. ben de kardeşimi hiç kıskanmamışım oyun bile oynamazdım kardeşim oynayamaz diye, onu gezdirirdim falan. kız çocukları gibi olmuyor erkekler. kızların yeri apayrı bence de

kaç yaşındaki, küçük daha herhalde

yok canım görmedim. bakayım şimdi. temmuz annelerinde ilk konu. sabit konular arasında.ağustos annelerinde de vardı ben ordan yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…