2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende böyle düşünüyorum bu gebeliğimden birkaç ay önce bir bebek kaybettim ben onda hamileliğimin ilk dönemlerinde çok uyuyordum inanamazsınız günün dörtte üçü uykuda geçiyordu sonra öğrendik ki kızmış bebğim

bu hamilelğimde ise öncekine göre hiç uyumuyorum sayılır yani daha az uyuyorum sadece sabahları daha geç kalkıyorum o kadar

bu yüzden bebeğimin erkek olduğunu düşünüyorum

belki doğrudur kızlar benim ikiside kız ve ikisindede çok uyudum.

Bu arada benim küçük kızım 2 gündür beni öyle tekmelemeye başladıki anlatamam. Aman Allahım diyorum bu ne güç.. daha minicik bişey. artık daha sağlam hissetmeye başladım.süperrrrrrr

canm benm sat 11 eylül
tahmini d. tarihi 18 haziran
cinsiyet erkek tatlım
başlık olarak ta '' biricik oğlum geliyorrrr' diyeyim

çok saol canm yaa çook tşkrler..

kız suzi senle aramızda gün var benim sat eylül d.trihide haziran vaybe ne denk gelmiş

oleyse ıyı valla bende eger uzak olmasaydı cerrahpasada dogurmak ıstıyordum. profa gıdıp ordada ozel odada ama esım ıstemedı uzak dıe.
hergun dua edıyorum herkesın ve benım beben saglıklı sıhhatlı olsun dıe amın cnm

Benim iki kızım var ve gerçekten kız çocukları anneye hem yardımcı hem arkadaş, inanın bu hamileliğimde hiç erkek bebek içimden geçirmedim, benim yerime çevrem dua ediyor bol bol vede merak:))))))))))))
Allah herkesin gönlüne göre versin eminimki kızında, erkeğinde yeri farklıdır fakat sevgileri tamamen aynı...

Bu arada benim küçük kızım 2 gündür beni öyle tekmelemeye başladıki anlatamam. Aman Allahım diyorum bu ne güç.. daha minicik bişey. artık daha sağlam hissetmeye başladım.süperrrrrrr

bende bunu hissetmek istiyorum artık nasıl bir duygu çok merak ediyorum onu hissetmek muhteşem olmalı

hem böylece her an iyi mi acaba diye düşünmem

kızlar ya bısı sorcam hıc ıckı ıcen varmı hamılelıgınde anlamadan
ben hamıle oldumu bılmeden 1 sıse sarap ıctım kı hıc evde ıcmem resmen as erdımmm esım bıle noldu dedı.
hatta ben bunu bır arkadasıma solemıstım sıbel hamıle olmayasın dedı..
yok dedım ole bısı olmaz dusunmuyoruz
sımdıde korkuyorum bısı olmaz ınsallah doktor olmaz dedı ama

aynen yaaaaaaaa

Şanslı annenin kızı olur derler :) Ben ilki kız olsaydı denemezdim ikinciyi de şimdi ilki erkek kız için bi tane daha deneyebilirim :) büyüyünce gerçekten anneye arkadaş oluyorlar.. Erkek evlenip gidiyor, misal kocam :) ne kadar ailesine düşkün olsa da benimkilerle olduğumuz gibi yakın olamıyoruz onun ailesiyle.. Tabii ki herşeyin başı önce sağlık, herkesin evladı sağlıklı sıhhatli olsun inşallahh..

içini ferah tut doktor bi şey olmaz dediyse olmaz

suzii cim sen bana yaz sat ve muhtemel doğum tarihini. cinsiyet erkekti sanırım. bi de başlık olarak ne yazsın.ben sana yaparım

suzii mesajı aldınmı?

kızlar çok tşkkr ederiimmm yyaa gerçekten çok saolun ama ben galiba bu koonuda beceriksizim yapıstıramıyorummm kopyala diyorum yapıstır aktif deil.. deniyorum yinede bakalım saolun canmss

bişey olmaz çünkü hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbirşey bebeğini etkilemez bu bir savunma mekanizması

eğer hamile olduğunu öğrendikten sonra içtiysen bu bebeğe zarar verebilirdi ama bilmeden içilen içki sigara ilaç konusunda sorumlu değilsin bişey olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…