kızlar ben uyumaya gidiyorum. hem başım ağrıyo hem çok fena ağırlık bastı beni. sonra görüşürüz
Merhabalar kızlarrrr,
geçmişe biraz göz attım geldim,
bende bugün 3lü tarama ve diğer kan testlerim için perşembeye randevu aldım,
öncesinde ultrasonda yapılacakmış, belki cinsiyetini de öğreniriz o gün,
uyku.. evet ilk zamanlardaki gibi olmasada benim hala uyku halim oluyo,
çok uyuyunca kızmı oluyormuşo zaman benim bu da kız,
parol ağrı kesicilerin en hafifif için ayol ne olacakki??
canm benm sat 11 eylül
tahmini d. tarihi 18 haziran
cinsiyet erkek tatlım
başlık olarak ta '' biricik oğlum geliyorrrr' diyeyim
çok saol canm yaa çook tşkrler..
bende böyle düşünüyorum bu gebeliğimden birkaç ay önce bir bebek kaybettim ben onda hamileliğimin ilk dönemlerinde çok uyuyordum inanamazsınız günün dörtte üçü uykuda geçiyordu sonra öğrendik ki kızmış bebğim
bu hamilelğimde ise öncekine göre hiç uyumuyorum sayılır yani daha az uyuyorum sadece sabahları daha geç kalkıyorum o kadar
bu yüzden bebeğimin erkek olduğunu düşünüyorum
valla yaa uyu anam uyu geçmiyo bi türlü
canm benm sat 11 eylül
cinsiyet erkek tatlım
canm benm sat 11 eylül
cinsiyet erkek tatlım
Olmaz olur mu uzak ama gelmiyormuş Kadıköy Acıbadem'e, hatta eşim dedi acil bir durum olursa yetişemezsek biz hastaneye, merak etme dedi doktor , ilk doğum öyle çabuk olmaz, Ankara'dan gelsem bile yetişirim hiç kafanıza takmayın dedi :)
Hadi bakalım cumartesi hayırlı haberlerle gel inşallah :) Önce sağlıklı sıhhatli olsun, sonra gönlünden ne geçiyorsa o olsunn :) Önce sağlık sıhhat tabii :)
canım, benim ilki kız çok mutluyum hatta ikincisi de kız olabilir:) sağlıklı olsunlar da kızın da erkeğin de yeri ayrıdır herhalde. Ama kızım şimdiden kardeşime giysilerimi vereceğim oyuncaklarımı vereceğim ben küçük anne alacağım ona bakacağım bezini vereceğim falan demeye başladı çok hoşuma gidiyor ama doğduktan sonra ne olur bilmiyorum:) Kız çocukları annenin zamanla arkadaşı oluyor galiba:)
Bu arada benim küçük kızım 2 gündür beni öyle tekmelemeye başladıki anlatamam. Aman Allahım diyorum bu ne güç.. daha minicik bişey. artık daha sağlam hissetmeye başladım.süperrrrrrr
akşam 6 gibi evde oluyorum yemek varsa hemen yatıyorum eşim gelene
kadar uyuyorum sekiz gibi kalkıyorum yemek yiyoruz sonra 12 ye doğru yatıyorum
bazen otururkende uyukluyorum eğer yemek yoksa mecburen yemk yapıyorum
yemekten sonra uyuyorum
Benim iki kızım var ve gerçekten kız çocukları anneye hem yardımcı hem arkadaş, inanın bu hamileliğimde hiç erkek bebek içimden geçirmedim, benim yerime çevrem dua ediyor bol bol vede merak:))))))))))))
Allah herkesin gönlüne göre versin eminimki kızında, erkeğinde yeri farklıdır fakat sevgileri tamamen aynı...
bende bunu hissetmek istiyorum artık nasıl bir duygu çok merak ediyorum onu hissetmek muhteşem olmalı
hem böylece her an iyi mi acaba diye düşünmem
kızlar ya bısı sorcam hıc ıckı ıcen varmı hamılelıgınde anlamadan
ben hamıle oldumu bılmeden 1 sıse sarap ıctım kı hıc evde ıcmem resmen as erdımmm esım bıle noldu dedı.
hatta ben bunu bır arkadasıma solemıstım sıbel hamıle olmayasın dedı..
yok dedım ole bısı olmaz dusunmuyoruz
sımdıde korkuyorum bısı olmaz ınsallah doktor olmaz dedı ama
suzii cim sen bana yaz sat ve muhtemel doğum tarihini. cinsiyet erkekti sanırım. bi de başlık olarak ne yazsın.ben sana yaparım
suzii mesajı aldınmı?
kızlar ya bısı sorcam hıc ıckı ıcen varmı hamılelıgınde anlamadan
ben hamıle oldumu bılmeden 1 sıse sarap ıctım kı hıc evde ıcmem resmen as erdımmm esım bıle noldu dedı.
hatta ben bunu bır arkadasıma solemıstım sıbel hamıle olmayasın dedı..
yok dedım ole bısı olmaz dusunmuyoruz
sımdıde korkuyorum bısı olmaz ınsallah doktor olmaz dedı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?