kızlar ya bısı sorcam hıc ıckı ıcen varmı hamılelıgınde anlamadan
ben hamıle oldumu bılmeden 1 sıse sarap ıctım kı hıc evde ıcmem resmen as erdımmm esım bıle noldu dedı.
hatta ben bunu bır arkadasıma solemıstım sıbel hamıle olmayasın dedı..
yok dedım ole bısı olmaz dusunmuyoruz
sımdıde korkuyorum bısı olmaz ınsallah doktor olmaz dedı ama
bende bunu hissetmek istiyorum artık nasıl bir duygu çok merak ediyorum onu hissetmek muhteşem olmalı
hem böylece her an iyi mi acaba diye düşünmem
kaç yaşındaki, küçük daha herhalde
bende böyle düşünüyorum bu gebeliğimden birkaç ay önce bir bebek kaybettim ben onda hamileliğimin ilk dönemlerinde çok uyuyordum inanamazsınız günün dörtte üçü uykuda geçiyordu sonra öğrendik ki kızmış bebğim
bu hamilelğimde ise öncekine göre hiç uyumuyorum sayılır yani daha az uyuyorum sadece sabahları daha geç kalkıyorum o kadar
bu yüzden bebeğimin erkek olduğunu düşünüyorum
suzicim, başından kalkmştım pc.nin. ben senin bilgileri bulana kadar yapmış arkadaşlar sana:)
doktora da sormuşsun canım, bir şey olsa söylerdi. ama şarap aşereni ilk kez duydum:)))
Ben de bazen bir şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum hissetmeyi çok istiyorum zamanı gelince o da olacak ama işte insan yine de heyecanlanıyor... ikinci hamileliğim olsa da... Bir de ikinci hamileliğini yaşayanlar daha çabuk algılar diye duydum ama ben hala bir şey algılayamıyorum:)
Küçük değil Öykücüm 10 yaşında, ama yaradılış diyelim...
İnşallah herkesin gönlüne göre olur, ama bu tür şeylere inanma arkadaşım, benim ilk hamileliğimde hiç uyku problemim olmadı, ikincide gözümü açamadım uykudan, ikiside kız Allahıma şükürler olsun, her hamilelikte farklı şeyler yaşıyorsun, mesela ilkinde 3 ay bulantıdan öldüm, ikincide sadece 1 hafta yemeklerden tiksinir gibi oldum geçti, o kadar.
Kızlar bu gece yine bende salya sümük var . Osman babsına gidecek bende koparım artık.. Ayyyyyyy bebiş tekmikledimi gıdıkladı mı anlamadım.. Iğğğğ içim fena oldu:)))))))))
olsun tatlımmm .. arkadaslar yaptı saolsunlar ellerine sağlıkta ben beceriksizim son hamle kaldı.. hallediyom
bende kendımı gordummm heralde cok kullanmadıgım ıcın vucudumun saraba ıhtıyacı varmısss...ama sımdı bıe arkadas naftalıne as ermıs ona koptummmm
cnm orda hepsını kopyalamıyosun bazılarını sılıosun bende zor yapmıstım sonra " http://lmtm..........png" kısmını aldım sadece sorun vermedi...
Şanslı annenin kızı olur derler :) Ben ilki kız olsaydı denemezdim ikinciyi de şimdi ilki erkek kız için bi tane daha deneyebilirim :) büyüyünce gerçekten anneye arkadaş oluyorlar.. Erkek evlenip gidiyor, misal kocam :) ne kadar ailesine düşkün olsa da benimkilerle olduğumuz gibi yakın olamıyoruz onun ailesiyle.. Tabii ki herşeyin başı önce sağlık, herkesin evladı sağlıklı sıhhatli olsun inşallahh..
Kızlar bu gece yine bende salya sümük var . Osman babsına gidecek bende koparım artık.. Ayyyyyyy bebiş tekmikledimi gıdıkladı mı anlamadım.. Iğğğğ içim fena oldu:)))))))))
ege sakin ol bu akşam fazla ağlama güzelim.. Bu arada benim bebek coştu son iki gündür. Gümbür gümbür nerdeyse her dakka oynuyor ... Sende durum nasıl
orda hazır URL formatı var zaten bişey kesmene gerek kalmıyor onu yapıştırıyorsun.
ayyyyyy kızlarrr bluebottle meltemmeryem yaptım kızlarrrr yupppiiiiiii... çok sevindim benimde çizelgem var artık yaşaşaşşaasıııınn... saolun kızlar....sayenizde vallaaa... ellerinize sağlık tatlişkolarımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?