2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktora da sormuşsun canım, bir şey olsa söylerdi. ama şarap aşereni ilk kez duydum:)))

bende bunu hissetmek istiyorum artık nasıl bir duygu çok merak ediyorum onu hissetmek muhteşem olmalı

hem böylece her an iyi mi acaba diye düşünmem

Ben de bazen bir şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum hissetmeyi çok istiyorum zamanı gelince o da olacak ama işte insan yine de heyecanlanıyor... ikinci hamileliğim olsa da... Bir de ikinci hamileliğini yaşayanlar daha çabuk algılar diye duydum ama ben hala bir şey algılayamıyorum:)

kaç yaşındaki, küçük daha herhalde

Küçük değil Öykücüm 10 yaşında, ama yaradılış diyelim...

İnşallah herkesin gönlüne göre olur, ama bu tür şeylere inanma arkadaşım, benim ilk hamileliğimde hiç uyku problemim olmadı, ikincide gözümü açamadım uykudan, ikiside kız Allahıma şükürler olsun, her hamilelikte farklı şeyler yaşıyorsun, mesela ilkinde 3 ay bulantıdan öldüm, ikincide sadece 1 hafta yemeklerden tiksinir gibi oldum geçti, o kadar.

bende minik şeyler hissediyorum ama bunun bebeğin hareketleri olup olmadığını bilemiyorum
sabırla bekliyorum tekmelerini

bu biryerden duyup inandığım bişey değil canım sadece yaşadıklarımı örnek olarak yazdım o kadar
bebeğim sağlıklı olsunda cinsiyetinin ne olduğu hiç önemli değil doğrusu
sadece paylaşmak için yazmıştım o kadar

Kızlar bu gece yine bende salya sümük var . Osman babsına gidecek bende koparım artık.. Ayyyyyyy bebiş tekmikledimi gıdıkladı mı anlamadım.. Iğğğğ içim fena oldu:)))))))))

Kızlar bu gece yine bende salya sümük var . Osman babsına gidecek bende koparım artık.. Ayyyyyyy bebiş tekmikledimi gıdıkladı mı anlamadım.. Iğğğğ içim fena oldu:)))))))))

Ege sakin ol bu akşam fazla ağlama güzelim.. Bu arada benim bebek coştu son iki gündür. gümbür gümbür nerdeyse her dakka oynuyor ... sende durum nasıl

Sağol cnm inşallah sende şanslı annelerdensindir ve gönlüne göre olsun dilerimki...
Ben ikincide düşündüm bu durumu ciddi ciddi aynen senin söyledikelrin geldi aklıma aaa dedim ben kaldıramam, sanırım ben kıskanç ve kötü kayınvalide olucam, Allahım ne olur erkek olmasın diye dua etmiştim kendi şirretliğimden korkup gerçekten erkek annelerini çok iyi anlıyorum bu anlamda, bayağı empati yapmıştım çünki
ama inan şu an içimden hiç birşey geçmiyo çünki bu süpriz bi bebekti ve kabul etmek biraz zamanımı aldı, erkek olsun-kız olsun annesi onu çok seviyor, çünki o bana gönderilen bir hediye, ben onu öyle kabul ediyorum, iki çocuğumu biz istedik O'da verdi, ama bu...bir hediye

yaa egeee bız daha cınsıyetını ogrenemedık sen tekmelerden bahsedıyosunnn benım bebıste hemen buyusun ozenıyorum bak sanaa..
ya bence sen bu aksam hele hııııççç ızleme yazık gozlerıne duruyaa:):):)

ayyyyyy kızlarrr bluebottle meltemmeryem yaptım kızlarrrr yupppiiiiiii... çok sevindim benimde çizelgem var artık yaşaşaşşaasıııınn... saolun kızlar....sayenizde vallaaa... ellerinize sağlık tatlişkolarımmmm..

ay hakkaten. geçen hafta seyretmedim acaba bu hafta da seyretmesem mi..kocam yok bu akşam yalnız kalınca tvye bakarım ben şimdi..seyretmesem olmaz

ege sakin ol bu akşam fazla ağlama güzelim.. Bu arada benim bebek coştu son iki gündür. Gümbür gümbür nerdeyse her dakka oynuyor ... Sende durum nasıl

ayy ne güzel maşşalahh teyzesinin gülüne:))
bende öyle gümbür bi durum yok arada dinlenirken anlıyorum ama gıdıklama gibi:)) dr dedi 1-2 haftaya tam hissedersin. Bakalım inşallah

ay kizlar ben hamileligimden önce birakmistim sigarayi. Simdiye kadarda hic canim cekmiyordu simdi 1 hafta oldu kafayi yiycem icmemek icin zor tutuyorum kendimi Ama icmem kesinliklede ne yapabilirim bana bi fikir verin.

hayırlı olsun canım güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…