- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
bende minik şeyler hissediyorum ama bunun bebeğin hareketleri olup olmadığını bilemiyorum
sabırla bekliyorum tekmelerini
bu biryerden duyup inandığım bişey değil canım sadece yaşadıklarımı örnek olarak yazdım o kadar
bebeğim sağlıklı olsunda cinsiyetinin ne olduğu hiç önemli değil doğrusu
sadece paylaşmak için yazmıştım o kadar
Kızlar bu gece yine bende salya sümük var . Osman babsına gidecek bende koparım artık.. Ayyyyyyy bebiş tekmikledimi gıdıkladı mı anlamadım.. Iğğğğ içim fena oldu:)))))))))
selam herkeseeeee.. yaw bn bu bebiki biraz aşağıda taşıyorum sanki bacak bacak üstüne attığımda rahatsız oluyorum yaaasizde de oluyor mu?
selam herkeseeeee.. yaw bn bu bebiki biraz aşağıda taşıyorum sanki bacak bacak üstüne attığımda rahatsız oluyorum yaaasizde de oluyor mu?
ay kizlar ben hamileligimden önce birakmistim sigarayi. Simdiye kadarda hic canim cekmiyordu simdi 1 hafta oldu kafayi yiycem icmemek icin zor tutuyorum kendimiAma icmem kesinliklede ne yapabilirim bana bi fikir verin.
hayırlı olsun canım güle güle kullan :)
yaa ama napalım izlemem lazım:) merak ediyorummyaa egeee bız daha cınsıyetını ogrenemedık sen tekmelerden bahsedıyosunnn benım bebıste hemen buyusun ozenıyorum bak sanaa..
Ya bence sen bu aksam hele hııııççç ızleme yazık gozlerıne duruyaa:):):)
ay kizlar ben hamileligimden önce birakmistim sigarayi. Simdiye kadarda hic canim cekmiyordu simdi 1 hafta oldu kafayi yiycem icmemek icin zor tutuyorum kendimiama icmem kesinliklede ne yapabilirim bana bi fikir verin.
yaa ama napalım izlemem lazım:) merak ediyorumm
içmemeye çalış aklına geldikçe 5 dk sonra unutıyorsun. Ben de bıraktım ama bazen geliyor aklıma. Dr dediki yarım içebilirsin içmemenin verdiği stres bebeğe daha zararlı. Ben bugun kontrolden çıktım 9 aylık bi kadın elinde sigara dışarda bekliyorsu. Aferin diyesim geldi kadına yaa. Nasıl bi anne..
banada soruyorlar, bu kez yaşadıkların farklımı, cinsiyeti farklıdır falan diye o yüzden öyle söyledim canım, tabiiki en önemlisi sağlık
ayyyyyyy ege lütfennn artık izleme şu diziyi hamile hamile yine üzüleceksin,
osman:)))))))))
bende bıraktım valla benimde hala istiyor canım.
Sağol cnm inşallah sende şanslı annelerdensindir ve gönlüne göre olsun dilerimki...
Ben ikincide düşündüm bu durumu ciddi ciddi aynen senin söyledikelrin geldi aklıma aaa dedim ben kaldıramam, sanırım ben kıskanç ve kötü kayınvalide olucam, Allahım ne olur erkek olmasın diye dua etmiştim kendi şirretliğimden korkupgerçekten erkek annelerini çok iyi anlıyorum bu anlamda, bayağı empati yapmıştım çünki
ama inan şu an içimden hiç birşey geçmiyo çünki bu süpriz bi bebekti ve kabul etmek biraz zamanımı aldı, erkek olsun-kız olsun annesi onu çok seviyor, çünki o bana gönderilen bir hediye, ben onu öyle kabul ediyorum, iki çocuğumu biz istedik O'da verdi, ama bu...bir hediye
ay kizlar ben hamileligimden önce birakmistim sigarayi. Simdiye kadarda hic canim cekmiyordu simdi 1 hafta oldu kafayi yiycem icmemek icin zor tutuyorum kendimiAma icmem kesinliklede ne yapabilirim bana bi fikir verin.
yaa ama napalım izlemem lazım:) merak ediyorumm
içmemeye çalış aklına geldikçe 5 dk sonra unutıyorsun. Ben de bıraktım ama bazen geliyor aklıma. Dr dediki yarım içebilirsin içmemenin verdiği stres bebeğe daha zararlı. Ben bugun kontrolden çıktım 9 aylık bi kadın elinde sigara dışarda bekliyorsu. Aferin diyesim geldi kadına yaa. Nasıl bi anne..
canım tırnaklarınızla kaşımayın leke olur genişliyoruz ya ondan kaşınıyoruz
ayyy harika ben algılayamıyorumm hala benimkinin bacakşar mesanemde gözün aydın canım çok sevindimm
napcaz biz bu kilolarııı ama çok az kilo almak da ii değilmiş erken doğum riski varmış bakınız ebru şallı çağla şikel hatunlar 7,5-6,5 kilo almışlar iikiside 8. ayda doğurmuşlar
bende tam 6,5 kilo almışım bugün itibariyle ekmeği sadece sabah kahvaltılarında yemeye başladım
bandırarak yemenin tadı olmuyor ama ben veremem gibi geliyor doğumdan sonra kolay kolay
dün doktorum da ne yesen şu anda sana yarıyor vücut yakma eğiliminde değil emzirme dönemi için depolama eğiliminde dedi olmazsa diyetisyene gideceğiz
ne güzel yazmışsın gözlerim doldu walla, gerçekten hepsi bize allah'tan birer hediye, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah..
Ben de dayanamıyorum bazen feci canım istiyor, o zaman kendime süt ısıtıp onu içip bebeğin ultrason resmine bakıyorum.. 2 kere de kocam içerken bi fırt aldım sigarasından, gerçekten boğazım acıdı.. Ki ben hamile kalmadan ciddi sigara içerdim..
Benim bi arkadaşım fosur fosur içti hamileliği boyunca, allahtan bebeğine bişey olmadıı..
ayyyy ben doğuruyum içicem diyorum süt verdikten sonra:))))))) akıllanmadım.. Günde 1 tane ama paket almıycam inşallah
oykummm bakıcı dedılerde aklıma geldı sızın oralrda varmı sıtede bakıcıya baktıran memnun olan felan:):):) cocuk dogmadı daha bakıcı telası sardı benıde
ayyyy ben doğuruyum içicem diyorum süt verdikten sonra:))))))) akıllanmadım.. Günde 1 tane ama paket almıycam inşallah
ya sorma benim arkadaşta içti hemde ikizdi bişey olmadı ama olsun.. Zaten içtikleirme sayıyorum 1,5 aylıktı öğrendim ondan önceside var zaten olan oldu bari içmiyim bundan sonra. Içmem ben eylülümde de içmemiştim..
Bende de aynı dert varne yapıcaz bu bakıcı işlerinii ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?