2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkeseeeee.. yaw bn bu bebiki biraz aşağıda taşıyorum sanki bacak bacak üstüne attığımda rahatsız oluyorum yaaa sizde de oluyor mu?

Banada soruyorlar, bu kez yaşadıkların farklımı, cinsiyeti farklıdır falan diye o yüzden öyle söyledim canım, tabiiki en önemlisi sağlık

Kızlar bu gece yine bende salya sümük var . Osman babsına gidecek bende koparım artık.. Ayyyyyyy bebiş tekmikledimi gıdıkladı mı anlamadım.. Iğğğğ içim fena oldu:)))))))))

Ayyyyyyy Ege lütfennn artık izleme şu diziyi hamile hamile yine üzüleceksin,
Osman:)))))))))

selam herkeseeeee.. yaw bn bu bebiki biraz aşağıda taşıyorum sanki bacak bacak üstüne attığımda rahatsız oluyorum yaaa sizde de oluyor mu?

bende nedense çok aşağıda hissediyorum, kızlar aşağı vurur derlerdi diğer kızımdada öyleydi. tekmeler hep aşağı aşağı.. enteresan

bende nedense çok aşağıda hissediyorum, kızlar aşağı vurur derlerdi diğer kızımdada öyleydi. tekmeler hep aşağı aşağı.. enteresan

ay kizlar ben hamileligimden önce birakmistim sigarayi. Simdiye kadarda hic canim cekmiyordu simdi 1 hafta oldu kafayi yiycem icmemek icin zor tutuyorum kendimi Ama icmem kesinliklede ne yapabilirim bana bi fikir verin.

canm bende kullanıyodm, geçendede canm çekti, bi fırt alayım dedim eşimden, o da izin verdi... amaaa iğğğğ iğrenç ötesi bişiii sende şimdi istiyosun ama bi çeksen varya, okadar kötü gelecek ki.. nasıl içmişim diyeceksin.. ağzın berbat bi tatla doluyor.. canın bidaha da hiç istemiyor.. kötü bi tavsiye ama iyice tiksinemen için benm taktiği deneyebilirsin.. bi bak tadına içemiyosn zaten..

hayırlı olsun canım güle güle kullan :)

teşkürler canmmm

yaa ama napalım izlemem lazım:) merak ediyorumm

ay kizlar ben hamileligimden önce birakmistim sigarayi. Simdiye kadarda hic canim cekmiyordu simdi 1 hafta oldu kafayi yiycem icmemek icin zor tutuyorum kendimi ama icmem kesinliklede ne yapabilirim bana bi fikir verin.

içmemeye çalış aklına geldikçe 5 dk sonra unutıyorsun. Ben de bıraktım ama bazen geliyor aklıma. Dr dediki yarım içebilirsin içmemenin verdiği stres bebeğe daha zararlı. Ben bugun kontrolden çıktım 9 aylık bi kadın elinde sigara dışarda bekliyorsu. Aferin diyesim geldi kadına yaa. Nasıl bi anne..

bende bıraktım valla benimde hala istiyor canım.

osman zaten benim aklıma seni getiriyor. Sendin demi o muhteşem insan:))))))) bak yine krize girdim... Patronum osman

şu diziyi (öyle bir geçer zaman ki) herkes anlatıyor ben izlemiyorum ama bir arkadaş anlattı geçen bölümünü fena oldum ben hiç gelemiyorum öyle şeylere hüngür hüngür ağlıyorum. Bir de bugün seda sayan'da bakıcılardan işkence çeken bebekleri gösterdiler yine ağlaya ağlaya fena oldum kapattım tv'i zaten kusmaktan aşermekten yeterince stres oldum artık mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum beni üzen şeylerden...Doğru düzgün bir komedi dizisi bulamyorum bulsam onları seyredecerğim:)

Ne güzel yazmışsın gözlerim doldu walla, gerçekten hepsi bize Allah'tan birer hediye, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah..

ay kizlar ben hamileligimden önce birakmistim sigarayi. Simdiye kadarda hic canim cekmiyordu simdi 1 hafta oldu kafayi yiycem icmemek icin zor tutuyorum kendimi Ama icmem kesinliklede ne yapabilirim bana bi fikir verin.

Ben de dayanamıyorum bazen feci canım istiyor, o zaman kendime süt ısıtıp onu içip bebeğin ultrason resmine bakıyorum.. 2 kere de kocam içerken bi fırt aldım sigarasından, gerçekten boğazım acıdı.. Ki ben hamile kalmadan ciddi sigara içerdim..

Benim bi arkadaşım fosur fosur içti hamileliği boyunca, Allahtan bebeğine bişey olmadıı..

kizlar bende 19 haftaligim 6 kilo almisim bile. zaten kilolu hamile kaldim, nasil verecem ilerde bilmiyorum

ya sorma benim arkadaşta içti hemde ikizdi bişey olmadı ama olsun.. Zaten içtikleirme sayıyorum 1,5 aylıktı öğrendim ondan önceside var zaten olan oldu bari içmiyim bundan sonra. Içmem ben eylülümde de içmemiştim..

ayyyy ben doğuruyum içicem diyorum süt verdikten sonra:))))))) akıllanmadım.. Günde 1 tane ama paket almıycam inşallah

Ay Ege ben de aynı şeyi söyleyip duruyorum, doğuriyim bi Türk kahvesi ile bi sigara yakıcam daha hastaneden çıkar çıkmaz diyorum :) İnşallah eskisi gibi çok içmem ama hazır kurtulmuşken bu illetten

Labaratuar benim tahlillerimi yanlış yapmış, doktor dedi ki ya düşürüyorsun ya da yine dış gebelik. Ben ultrasona gidene kadar deli gibi içki içtim, sigara içtim.. Gittik herşey normalmiş, doktora dedim ne olacak zaten bişey olsa , etkilense 3 aya kadar düşer dedi benim de içim rahatladı İnşallah yoktur bişeyi kuzumunn Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…