2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hangı lab bu cılek???banada ole dedı zaten bısı varsa vucut bunu atar dedı korkam demıstı doktorum hayırlısı ınsllah

hangı lab bu cılek???banada ole dedı zaten bısı varsa vucut bunu atar dedı korkam demıstı doktorum hayırlısı ınsllah

Maslak'ta vermiyim şimdi adını ( zaten delirdim adamlara.. Adam diyorki bizim 1000'in üzeri Beta HCG ölçen aletimiz yok, o yüzden yanlışlık olmuş. E adam diyorum nasıl yapıyorsunuz, neden yapıyorsunuz o zaman gebelik testi!!!! Kanı sulandırıp ortalama bi sonuç buluyoruz diyorlar.. 2 gece ağladım uykumdan uyanıp uyanıp dış gebelik geçiriyorum diye, kocam sabaha kadar başımda beklemişti
Şimdi o günlerim aklıma geldikçe binlerce kere şükrediyorumm..

ayyyy ne kadar kotu cok gecmıs olsun cnm. zaten ılk baslarda insan daha bir gergin oluyor bırde bu üstunee...neyse allahtan bırsey yokmus cnm.....

Ay Ege ben de aynı şeyi söyleyip duruyorum, doğuriyim bi Türk kahvesi ile bi sigara yakıcam daha hastaneden çıkar çıkmaz diyorum :) İnşallah eskisi gibi çok içmem ama hazır kurtulmuşken bu illetten
ya bilmiyorumda en çok onu özledimmm kahve ve sigara:))))) off offf
stresimi alıyordu

benim işyerinde içiyorlar evde eşim annem herkes içiyor nasıl unutayım:))

emın olkı ege paket almassınnn:):))
1 tane ıcersen gerısı gelır.
bende dıorum ıcmem ınsallah sonra dıe ama kesın baslaarımmm
biz kafamızda bitirmemişiz kızlar.. gelir gerisi

yoktur yoktur. millet neler yapıyor bi sigaradan mı olcak..

Yok yok icmiycem ya 6 ay olmus icmiyorum surda kalmis 4-5 ay daha . Zaten hicbirzaman öyle günde 1 paket icmedim. En fazla 4-5 hatta bazi günler hic icmiyordum. Neyse konu degistirelim yoksa ben fikri degistircem hehe:)

Hayatta vermezler tabii :) Bu arada son zamanlarda bakıcı fiyatları nasıl haberi olan var mı ?

valla 750 den 1500 a kadar ben duydum bu ıs bırazcıkta sans ısı cnm.
kımısı 1,5 alıyo hıcbırıs yapmıo bebegın yemegını bıle kımısı 800-900 alıo daha bı ıyı nıyetlı
ınsallah ıyı bırılerı denk gelır...

Benim de dişimde çürük olduğu için ve dişçiye gideceğim için daha adet gecikmesi olmadan kan testi yaptırıp gitmiştim doktora doktor da ultrasonla alttan bakıp ve tabi keseği göremeyince dış gebelikten bahsedip beni sinir etmişti bir de anladın mı anladın mı diyip duruyordu. hiç inanmadım ona... sonra zaten dış gebelik olmadığı çıktı. İnsanların boşu boşuna sinirlerini bozuyorlar

cnm senın ısın cok zor evde ıcen varsa... benım esımde bıraktı bız hamılelık oncesı bırakmak ıcin ılac kullanmıştık ustelık tekrar baslarsak off offfffffff

Umarım vicdanlı birileri olur, çok önemli çünkü bakıcı.. Düşünsene bir yerde senin yerini alıyor bi sürü vaktini bakıcıyla geçiriyor Evde olup bebeğine bakacak olanlar kıymetini bilin walla.. Ben daha doğurmadan nasıl bırakıcam diye düşünüyorum, bi de kucağıma alınca ağlaya ağlaya ayrılıcam herhalde her sabah

kızlarrrr duyrulurrrr:))) mothercare indirime girdi bugün.. % 30 , 40, 50 ben çok beğeniyorm ordaki herşeyi sizede duyurayım dedim şekerler

ayy cılek ben hersabah daha sımdıden onu dusunuyorumm dıorumkı daha bebısım uyanmadan ben yollara dusucem sabah anasını gormıcek bıle....
(bu arada esımde hergun yalvarıo bırak ısı dıe ama bırakmakta ıstemıyorum devlet dıe ozel daha zor bu saatten sonra bıde evde sıkılırım calısmassamdaa)

yaa gerçekten deli bu doktorlar.. Ben bi kez dış gebelik geçirdim, daha dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyordum hamileyim diye doktora gittim, manyak kadın bana gülerek anlattı, şu an keseyi göremiyorum kesin dış gebelik geçiriyorsun diye.. Eşim boğuyordu kadını.. Böyle doktorlar da var işte..

Bıraksan tekrar başlayamaz mısın peki başka bir yerde bebek biraz büyüyünce? Ya da uzun süre ücretsiz izin alamız mısın? Tabii devlet özele göre daha kolay ama.. Bizim ev kredimiz olmasa ben 2 dk. durmam kendim bakarım..

çilekçim bende doğurduktan bir süre sonra çalışıcam tekrar inş. bakıcı eline bakıcaz yani bizde. ama annem gelicek bi müddet bakıcıyı kontrol amaçlı, eşimde kamera istiyor eve.. bakıcı olursa bence kamera da olmalı, hatta çalışmasa bile psikolojik baskı olarak olmalı. çünkü ben ablamdan biliyorm, ikizleri var ablamın 2 bakıcı tutmustu,, çocuklard abi anormallik hissettik, sonra eve mp3 koydular gizli ve dinlediler.. çocukalara ne küfürler ne laflar inanamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…