kızlarrrr duyrulurrrr:))) mothercare indirime girdi bugün.. % 30 , 40, 50 ben çok beğeniyorm ordaki herşeyi sizede duyurayım dedim şekerler
çilekçim bende doğurduktan bir süre sonra çalışıcam tekrar inş. bakıcı eline bakıcaz yani bizde. ama annem gelicek bi müddet bakıcıyı kontrol amaçlı, eşimde kamera istiyor eve.. bakıcı olursa bence kamera da olmalı, hatta çalışmasa bile psikolojik baskı olarak olmalı. çünkü ben ablamdan biliyorm, ikizleri var ablamın 2 bakıcı tutmustu,, çocuklard abi anormallik hissettik, sonra eve mp3 koydular gizli ve dinlediler.. çocukalara ne küfürler ne laflar inanamazsın.
kızlarrrr duyrulurrrr:))) mothercare indirime girdi bugün.. % 30 , 40, 50 ben çok beğeniyorm ordaki herşeyi sizede duyurayım dedim şekerler
ayy cılek ben hersabah daha sımdıden onu dusunuyorumm dıorumkı daha bebısım uyanmadan ben yollara dusucem sabah anasını gormıcek bıle....
(bu arada esımde hergun yalvarıo bırak ısı dıe ama bırakmakta ıstemıyorum devlet dıe ozel daha zor bu saatten sonra bıde evde sıkılırım calısmassamdaa)
oo süper ben de gidip bakayım ama ne zaman baksam acep :)) ne kadar sürüyor bu indirimler?
nerde çalışıyorsun canım sen?
aaaaaaaa ben onu beklıyodum ya bu aksam gıdıp bakım barı ama daha cınsıyet bellı deıl bısıde almıomkıııııııı
gıdıp kurbag kostumunu alım barıı bayılıyorum onaa...
Yaaaa inanamıyorummmmmmmm!!!! Allah kahretsin böyle insanları!!!!!!! Ne yaptılar sonra o kadınaa!!!! Bakıcı işi zor işte, şans işibir yerden tanıdık, çalışmaya ihtiyacı olan birini bulsak süper olacak ama
Bluebottle bayıldım avatarınaaaa :) İnşallah hepimizin bebişleri böyle tatlı oluuur :)
oo süper ben de gidip bakayım ama ne zaman baksam acep :)) ne kadar sürüyor bu indirimler?
?
nerde çalışıyorsun canım sen?
Yaaaa inanamıyorummmmmmmm!!!! Allah kahretsin böyle insanları!!!!!!! Ne yaptılar sonra o kadınaa!!!! Bakıcı işi zor işte, şans işibir yerden tanıdık, çalışmaya ihtiyacı olan birini bulsak süper olacak ama
hakkaten ya naptılar ?
ben de düşünüyorum kara kara bakıcı olayını. dua etmek lazım Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza. bazıları çok şanslı oluyor bu konuda..biz de şanslı oluruz inş.
benim kızım geldi kreşten. çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi...
kızlar ben kaçtım bu arada, servisim kalkacak, öpüyorumm hepiniziii :)
Kızlar ben kaçtım bu arada, servisim kalkacak, öpüyorumm hepiniziii :)
Benim kızım geldi kreşten. çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi...
hemen işlerine son verdiler , kovalar gibi gönderdik kadınları.. ama çocukarın psikolojisini bi müddet düzeltemedik.. sudan korkuyolardı, ama nasıl korkma.. kimbilir nasıl yıkıyolarsa çocukalrı.. sevgi gösteremiyolardı hiç., daha 1 1bucuk yaşındaydılar çocukalar ezik gibi oldu.. konusmasıı bilmiyolarki canlarım anlatsınlar dertlerini..ben anlatabilsem burda anlatamıyorum işte, küçücük çocuğa hakaret edilirmi, küfür edilirmi, bi çocuk bezine yaptı diye cezalandırılırmı? kaç kere bez değiştircem deyip bağırıp ceza veriyodu salak kadınlar ..terbiyesiz reziller işte... biz onları gözlerimizden sakınalım birileri gelsin ekmek yedikleri kapıda onları itip kalsın.. Allah iyi insamlarla karşılaştırsın.. inş şanslı oluruz..ihtiyacı olan birini bulmak lazım gerçekten, ekmeğinin değerini bilecek..
kızlar ben viportta cok yakın oturuyorum chicco .. e_bebek... maxitoyss.. acıldıı
baya güzel indirimler oluyo gelip bakın derim
kızlar ben viportta cok yakın oturuyorum chicco .. E_bebek... Maxitoyss.. Acıldıı
baya güzel indirimler oluyo gelip bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?