2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr duyrulurrrr:))) mothercare indirime girdi bugün.. % 30 , 40, 50 ben çok beğeniyorm ordaki herşeyi sizede duyurayım dedim şekerler

Aaa süpermiş :) Bu arada ben e-bebek'e gittim hafta sonu, başka bir yerde 13 TLye gördüğüm biberonu 27 TLye gördüm gözlerime inanamadım.. AMa çook güzel şeyler vardı tabii, bi de çok çeşitli o ayrı..

Yaaaa inanamıyorummmmmmmm!!!! Allah kahretsin böyle insanları!!!!!!! Ne yaptılar sonra o kadınaa!!!! Bakıcı işi zor işte, şans işi bir yerden tanıdık, çalışmaya ihtiyacı olan birini bulsak süper olacak ama

kızlarrrr duyrulurrrr:))) mothercare indirime girdi bugün.. % 30 , 40, 50 ben çok beğeniyorm ordaki herşeyi sizede duyurayım dedim şekerler

oo süper ben de gidip bakayım ama ne zaman baksam acep :)) ne kadar sürüyor bu indirimler?

nerde çalışıyorsun canım sen?

kızlar ya cin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan varmı?
benim daha cuma günü belli olacak ...cin takvimine göre kız olacak ama bakalım hayırlısı...

aaaaaaaa ben onu beklıyodum ya bu aksam gıdıp bakım barı ama daha cınsıyet bellı deıl bısıde almıomkıııııııı

gıdıp kurbag kostumunu alım barıı bayılıyorum onaa...

aaa kurbağa kostümü çok tatlıydı gerçekten ama kanyon mother da kalmamıstı bende bi tek patiklari kalmıştı, onları alabildim kurbağanın..
bide mickey mouse kostümünü aldımm.
canm sende orta yollu bişiler alırsın, erkek kız belli etmeyen.. zaten devam da eder bi müddet o sırada senin nazlı bebişte gösterir neyi var ne yi yokk:))

hakkaten ya naptılar ?
ben de düşünüyorum kara kara bakıcı olayını. dua etmek lazım Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza. bazıları çok şanslı oluyor bu konuda..biz de şanslı oluruz inş.

Bluebottle bayıldım avatarınaaaa :) İnşallah hepimizin bebişleri böyle tatlı oluuur :)

inşallah canım böyle güzelliklere bakmak lazım bol bol :)) ben beğendiğim bebiş fotolarını bi klasöre koydum, canım sıkıldıkça açıp bakıyorum hepsi çook güzeller :))

oo süper ben de gidip bakayım ama ne zaman baksam acep :)) ne kadar sürüyor bu indirimler?

nerde çalışıyorsun canım sen?

hemen işlerine son verdiler , kovalar gibi gönderdik kadınları.. ama çocukarın psikolojisini bi müddet düzeltemedik.. sudan korkuyolardı, ama nasıl korkma.. kimbilir nasıl yıkıyolarsa çocukalrı.. sevgi gösteremiyolardı hiç., daha 1 1bucuk yaşındaydılar çocukalar ezik gibi oldu.. konusmasıı bilmiyolarki canlarım anlatsınlar dertlerini..ben anlatabilsem burda anlatamıyorum işte, küçücük çocuğa hakaret edilirmi, küfür edilirmi, bi çocuk bezine yaptı diye cezalandırılırmı? kaç kere bez değiştircem deyip bağırıp ceza veriyodu salak kadınlar ..terbiyesiz reziller işte... biz onları gözlerimizden sakınalım birileri gelsin ekmek yedikleri kapıda onları itip kalsın.. Allah iyi insamlarla karşılaştırsın.. inş şanslı oluruz..ihtiyacı olan birini bulmak lazım gerçekten, ekmeğinin değerini bilecek..

kızlar ben viportta cok yakın oturuyorum chicco .. e_bebek... maxitoyss.. acıldıı

baya güzel indirimler oluyo gelip bakın derim

tüylerim diken diken oldu, çok kötü oldum ya... nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insanlar anlamıyorum. çocukları sevmiyorsan başka bir iş yap. bunları duydukça ben de kara kara düşünüyorum bakıcıya nasıl bırakacağım diye(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…