2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hee anladım gelemem demek istedin :))
hehehehhe bu saatlerde teklemezdi ama :)

Ay Ege ben de aynı şeyi söyleyip duruyorum, doğuriyim bi Türk kahvesi ile bi sigara yakıcam daha hastaneden çıkar çıkmaz diyorum :) İnşallah eskisi gibi çok içmem ama hazır kurtulmuşken bu illetten

valla bende onun hayalini kuruyorum.. güzel bi kahve yanında da bi sigara.. hamilelik testine baktığımdna beri hiç ağzıma koymadım ki öncesinde 1 paket içerdim.. sadece geçen gün sigara içilen bi odaya yanlışlıkla girince odayı bi kokladım sonra çıktım hemen..

Son düzenleme:

hiiiççç yanii... dimi git başka bi iş yap.. zorlamı yaptırıyolar.. vede düşünsene bircecim, bu kadınlarında çocukalrı vardı, aslında biz onuda krşter saymıstık .. yani anne olsun bilsin o sevgiyi dedik ama nerdeeee.. öyle işte canm.. bakıcı oalcaksa yakın bi akraba zırt pırt baskın yapmalı bakıcıya, bide evde kamera olmalı, biz ses cihazı koyup seslerini dinlemiştik.. o da olur mesela

ayy ben arada dayanamıom icime cekmıom ama eşim içiyo balkonda yapışıyorum
yalvar yakar bi kere içiriyo

üff ya ben mardindeyim hiç kimsem yok burada( büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım ilk yıl...

ege senin iştah banada bulaştı, hayatta böle olmadım ben ,iştahsız biriydim, acıkmak nedi,r bilmeyenn.. nasıl bişi bu yaaaa .. yiyorm yiyorumm doyamıyorummm .. midem delindi sanki , bişey tutmuyo, biri olsa o yapsa ben yesem o yapsa ben yesem.. ne güzel olurduuu hahaaah

egecim bide şey sorcam sana bu kafeinsiz cafe yi ben daha önce hiç görmedim dikkatimi çekmedi hiç nerden bulabilirm onu, nescafeninmi o. bende alayim çünkü kahve seviyorum ve içiyorum tuttamayarak...

seni ve senin gibi sigarayı çocuğu için bırakanları tebrik ediyorum çocuklarını düşünmeden içenlere çok kızıyorum çocuklarınız için bu fedakarlığınızı kendiniz için de yapmanızı tabiki isterim ama en azından hamileyken içmemeniz çok güzel allah inşallah bu özverinizin karşılıgını verir:)

vah yavrum yaa ben olsam parçalarım o kadınları var ya benim elime düşmesinler mümkünse
dediğin gibi biz gözümüzden sakınalım nasıl yetiştireceğimizi şaşıralım birileri de böyle nankörlük yapsın. yedikleri para haram insan Allahtan korkar..

[ oh oh afiyet olsun hahahaha
kafeinsiz kahve migroslarda carrfourda var . Nescafe nin:)) al muhakkak ben arada içersem ondan içiyorumm

Bu akşam aşk ve ceza var demi????
Egeeeeeeeeee evet o muhteşem insan benim:)))))))
Patronun değil:)))müdürün....bu gece seni yine ağlatacak
izleme istersen, komedilere bak boşver arkadaşım

üff ya ben mardindeyim hiç kimsem yok burada( büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım ilk yıl...

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canm .. inşallah iyi bi insan çıkar , bebişine bakar.. yüreğini ferah tut, şimdiden sitres yapma , en olmadı izin alırsın dediğin gibi..

Hamilelikten önce çok olmasada sigara içiyordum,
artık kahve bile içmiyorum, ne hikmetse canımda istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…