viaport pendiktemiydi canmmm, abimlerde orda tokide..
sen bize baya bi uzaksın yavru yaaaaaa((((((
Ay Ege ben de aynı şeyi söyleyip duruyorum, doğuriyim bi Türk kahvesi ile bi sigara yakıcam daha hastaneden çıkar çıkmaz diyorum :) İnşallah eskisi gibi çok içmem ama hazır kurtulmuşken bu illetten
tüylerim diken diken oldu, çok kötü oldum ya... nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insanlar anlamıyorum. çocukları sevmiyorsan başka bir iş yap. bunları duydukça ben de kara kara düşünüyorum bakıcıya nasıl bırakacağım diye(
valla bende onun hayalini kuruyorum.. güzel bi kahve yanında da bi sigara.. hamilelik testine baktığımdna beri hiç ağzıma koymadım ki öncesinde 1 paket içerdim.. sadece geçen gün sigara içilen bi odaya yanlışlıkla girince 1-2 nefes aldım..
hiiiççç yanii... dimi git başka bi iş yap.. zorlamı yaptırıyolar.. vede düşünsene bircecim, bu kadınlarında çocukalrı vardı, aslında biz onuda krşter saymıstık .. yani anne olsun bilsin o sevgiyi dedik ama nerdeeee.. öyle işte canm.. bakıcı oalcaksa yakın bi akraba zırt pırt baskın yapmalı bakıcıya, bide evde kamera olmalı, biz ses cihazı koyup seslerini dinlemiştik.. o da olur mesela
valla bende onun hayalini kuruyorum.. güzel bi kahve yanında da bi sigara.. hamilelik testine baktığımdna beri hiç ağzıma koymadım ki öncesinde 1 paket içerdim.. sadece geçen gün sigara içilen bi odaya yanlışlıkla girince odayı bi kokladım sonra çıktım hemen..
ayy ne güzel banada dedi dr 1-2 haftaya hissedersin baya diyehee anladım gelemem demek istedin :))
hehehehhe bu saatlerde teklemezdi ama :)
üff ya ben mardindeyim hiç kimsem yok burada( büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım ilk yıl...
hemen işlerine son verdiler , kovalar gibi gönderdik kadınları.. ama çocukarın psikolojisini bi müddet düzeltemedik.. sudan korkuyolardı, ama nasıl korkma.. kimbilir nasıl yıkıyolarsa çocukalrı.. sevgi gösteremiyolardı hiç., daha 1 1bucuk yaşındaydılar çocukalar ezik gibi oldu.. konusmasıı bilmiyolarki canlarım anlatsınlar dertlerini..ben anlatabilsem burda anlatamıyorum işte, küçücük çocuğa hakaret edilirmi, küfür edilirmi, bi çocuk bezine yaptı diye cezalandırılırmı? kaç kere bez değiştircem deyip bağırıp ceza veriyodu salak kadınlar ..terbiyesiz reziller işte... biz onları gözlerimizden sakınalım birileri gelsin ekmek yedikleri kapıda onları itip kalsın.. Allah iyi insamlarla karşılaştırsın.. inş şanslı oluruz..ihtiyacı olan birini bulmak lazım gerçekten, ekmeğinin değerini bilecek..
oh oh afiyet olsun hahahahaege senin iştah banada bulaştı, hayatta böle olmadım ben ,iştahsız biriydim, acıkmak nedi,r bilmeyenn.. Nasıl bişi bu yaaaa .. Yiyorm yiyorumm doyamıyorummm .. Midem delindi sanki , bişey tutmuyo, biri olsa o yapsa ben yesem o yapsa ben yesem.. Ne güzel olurduuu hahaaah
egecim bide şey sorcam sana bu kafeinsiz cafe yi ben daha önce hiç görmedim dikkatimi çekmedi hiç nerden bulabilirm onu, nescafeninmi o. Bende alayim çünkü kahve seviyorum ve içiyorum tuttamayarak...
üff ya ben mardindeyim hiç kimsem yok burada( büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım ilk yıl...
seni ve senin gibi sigarayı çocuğu için bırakanları tebrik ediyorum çocuklarını düşünmeden içenlere çok kızıyorum çocuklarınız için bu fedakarlığınızı kendiniz için de yapmanızı tabiki isterim ama en azından hamileyken içmemeniz çok güzel allah inşallah bu özverinizin karşılıgını verir:)
Hamilelikten önce çok olmasada sigara içiyordum,
artık kahve bile içmiyorum, ne hikmetse canımda istemiyor
kızlarrrrr benim canım çok fazla çiğ köfte canım istiyorrrrrrrr
zararlı olurmu bilmiyorum ama çok canım istiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?