2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[
oh oh afiyet olsun hahahaha
kafeinsiz kahve migroslarda carrfourda var . Nescafe nin:)) al muhakkak ben arada içersem ondan içiyorumm

saol saol şekerim şekerrrr.. valla ne olcak bu böle bilemedim, sadece merak ediyorum acaba doyacakmıyımmm hahahaa ...yoksa kurutucam galiba evii...
kafeinsiz kahveyide alıcam tatlm saol ..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım inşallah karşılıksız bırakmazzzz

[
oh oh afiyet olsun hahahaha
kafeinsiz kahve migroslarda carrfourda var . Nescafe nin:)) al muhakkak ben arada içersem ondan içiyorumm

ben de alayım bari. sakinleştiriyo dedi ege, benim içme sebebim bu

kızlarrrrr benim canım çok fazla çiğ köfte canım istiyorrrrrrrr
zararlı olurmu bilmiyorum ama çok canım istiyorrr

ayyyyy benim dee var yaa her gün yesem heralde bana mısın demez
et yok nasılsa içinde ama baharatlardan ben de emin değilim. valla arada gözüm dönüyo eşim alıyo o zaman

bu akşam aşk ve ceza var demi????
Egeeeeeeeeee evet o muhteşem insan benim:)))))))
patronun değil:)))müdürün....bu gece seni yine ağlatacak
Izleme istersen, komedilere bak boşver arkadaşım
valla bugun eşim geç gelicek kızın ödevleri bana kaldı o yüzden yemek mutfak ödev derken sonuna yetişirim. Ama izliycem:) ısrarla işkence çekicem:))))))))

kızlarrrrr benim canım çok fazla çiğ köfte canım istiyorrrrrrrr
zararlı olurmu bilmiyorum ama çok canım istiyorrr

ayy aslında olur ama çok yersen olur
1-2 tane ye nefsini körle

evet iç valla sakinleştiriyor en azından kahve içtim diye düşünüp sıkıntı yaşamıyorusn..

Kızlar benim gibi obezin yanında çiğköfte konuşulurmu yaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyy benim dee var yaa her gün yesem heralde bana mısın demez
et yok nasılsa içinde ama baharatlardan ben de emin değilim. valla arada gözüm dönüyo eşim alıyo o zaman

ayy aslında olur ama çok yersen olur
1-2 tane ye nefsini körle

Bağırsak paraziti yapma ihitimaline karşı yememek lazım ama ben geçenlerde yedim dayanamadım

slm.canım etsiz çiğköfte al onun zararının olacağını sanmıyorum.

ayyyy çok canım istiyo ama bende etsiz ve az acılı yiyorum da içimde haliyle tedirgin oluyo:18::18:

ben çıkıyoruuumm kızlarrrr iyi bakın kendinizeee ve meleklerinizeeee:)) hoşçakalınnn.. görüşürüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…