[
oh oh afiyet olsun hahahaha
kafeinsiz kahve migroslarda carrfourda var . Nescafe nin:)) al muhakkak ben arada içersem ondan içiyorumm
seni ve senin gibi sigarayı çocuğu için bırakanları tebrik ediyorum çocuklarını düşünmeden içenlere çok kızıyorum çocuklarınız için bu fedakarlığınızı kendiniz için de yapmanızı tabiki isterim ama en azından hamileyken içmemeniz çok güzel allah inşallah bu özverinizin karşılıgını verir:)
[
oh oh afiyet olsun hahahaha
kafeinsiz kahve migroslarda carrfourda var . Nescafe nin:)) al muhakkak ben arada içersem ondan içiyorumm
kızlarrrrr benim canım çok fazla çiğ köfte canım istiyorrrrrrrr
zararlı olurmu bilmiyorum ama çok canım istiyorrr
valla bugun eşim geç gelicek kızın ödevleri bana kaldı o yüzden yemek mutfak ödev derken sonuna yetişirim. Ama izliycem:) ısrarla işkence çekicem:))))))))bu akşam aşk ve ceza var demi????
Egeeeeeeeeee evet o muhteşem insan benim:)))))))
patronun değil:)))müdürün....bu gece seni yine ağlatacak
Izleme istersen, komedilere bak boşver arkadaşım
kızlarrrrr benim canım çok fazla çiğ köfte canım istiyorrrrrrrr
zararlı olurmu bilmiyorum ama çok canım istiyorrr
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canm .. inşallah iyi bi insan çıkar , bebişine bakar.. yüreğini ferah tut, şimdiden sitres yapma , en olmadı izin alırsın dediğin gibi..
ben de alayım bari. Sakinleştiriyo dedi ege, benim içme sebebim bu
Ayyyyy benim deeVar yaa her gün yesem heralde bana mısın demez
Et yok nasılsa içinde ama baharatlardan ben de emin değilim. Valla arada gözüm dönüyo eşim alıyo o zaman
valla bugun eşim geç gelicek kızın ödevleri bana kaldı o yüzden yemek mutfak ödev derken sonuna yetişirim. Ama izliycem:) ısrarla işkence çekicem:))))))))
Yaprak dökümünün finalini izledimde, gece bile kalkıp Ali Rıza öldü diye ağladım
bu dizilerde psikolojisini bozuyor insanın, sen bilirsin çok ağlama emi
valla bugun eşim geç gelicek kızın ödevleri bana kaldı o yüzden yemek mutfak ödev derken sonuna yetişirim. Ama izliycem:) ısrarla işkence çekicem:))))))))
Yaprak dökümünün finalini izledimde, gece bile kalkıp Ali Rıza öldü diye ağladım
bu dizilerde psikolojisini bozuyor insanın, sen bilirsin çok ağlama emi
:)) TAMAM CNM AĞLAMAM
ayyyyy benim deevar yaa her gün yesem heralde bana mısın demez
et yok nasılsa içinde ama baharatlardan ben de emin değilim. valla arada gözüm dönüyo eşim alıyo o zaman
ayy aslında olur ama çok yersen olur
1-2 tane ye nefsini körle
Bağırsak paraziti yapma ihitimaline karşı yememek lazım ama ben geçenlerde yedim dayanamadım
slm.canım etsiz çiğköfte al onun zararının olacağını sanmıyorum.
ayyyy çok canım istiyo ama bende etsiz ve az acılı yiyorum da içimde haliyle tedirgin oluyo:18::18:
ben çıkıyoruuumm kızlarrrr iyi bakın kendinizeee ve meleklerinizeeee:)) hoşçakalınnn.. görüşürüzzzzz
kız ye ozaman bi yerin şişcekk:)
avucunu yala biliyosun ne yapacağını
kız ye ozaman bi yerin şişcekk:)
avucunu yala biliyosun ne yapacağını
ben çıkıyoruuumm kızlarrrr iyi bakın kendinizeee ve meleklerinizeeee:)) hoşçakalınnn.. Görüşürüzzzzz
yiyorum valla dayanamıyorum eşim biraz kızıyo çok yiyosun diye o işe gidince hemen dışarı çoktım almaya
Evet yaa,
yeterin artık bi tarafımız şişcek:)))))
bu topikte ne konuşduysa canım istedi,
aklım hala paça çorbasında
ben çıkıyoruuumm kızlarrrr iyi bakın kendinizeee ve meleklerinizeeee:)) hoşçakalınnn.. görüşürüzzzzz
Herkese iyi aksamlar benim mesai bitti yarin görüsmek üzere hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?