Herkese iyi aksamlar benim mesai bitti yarin görüsmek üzere hanimlar
Gaz sancısı olursun kızzzz çok yeme :94:
herkese iyi aksamlar benim mesai bitti yarin görüsmek üzere hanimlar
valla bende onun hayalini kuruyorum.. güzel bi kahve yanında da bi sigara.. hamilelik testine baktığımdna beri hiç ağzıma koymadım ki öncesinde 1 paket içerdim.. sadece geçen gün sigara içilen bi odaya yanlışlıkla girince odayı bi kokladım sonra çıktım hemen..
Herkese iyi akşamlar çok güzel bir gündü:))))))
yarın görüşmek üzere
yarın görüşmek üzere
yarın görüşmek üzere
iyi akşamlar kızlar, yarın ağlama raporlarınızı bekliyoruz...
iyi akşamlar kızlar..ne zamandır seldayı görmüyorum..gören varmı?? bi sorunmu var acaba merak ettim???
iyi akşamlar canım. selda 10 gündür falan girmiyor. biz de çok merak ediyoruz. kimsenin haberi yok maalesef(
dün bendede vardı o çiğköfte krizi dışardakilerin tadı berbat oluyor yiyemiyorum kendim yaptım yedim ama bi sürü yedim valla :)) umarım zararı yoktur (etsizdi)ben de alayım bari. sakinleştiriyo dedi ege, benim içme sebebim bu
ayyyyy benim deevar yaa her gün yesem heralde bana mısın demez
et yok nasılsa içinde ama baharatlardan ben de emin değilim. valla arada gözüm dönüyo eşim alıyo o zaman
yaa ben çok yedimm bişy oluyomu dün koca bi kayık tabak çiğköfteyi bitiridim :)) ama etsiz kend,m yapmıştım napim çok güzeldi çiğköfteye hayır diyemiyorumvalla bugun eşim geç gelicek kızın ödevleri bana kaldı o yüzden yemek mutfak ödev derken sonuna yetişirim. Ama izliycem:) ısrarla işkence çekicem:))))))))
ayy aslında olur ama çok yersen olur
1-2 tane ye nefsini körle
ben çalışacam mecburen bakacak kimsede yok, inş. iyi biri denk gelirde emanet edebilirimüff ya ben mardindeyim hiç kimsem yok burada( büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım ilk yıl...
Merhabalar kızlarrrr,
geçmişe biraz göz attım geldim,
bende bugün 3lü tarama ve diğer kan testlerim için perşembeye randevu aldım,
öncesinde ultrasonda yapılacakmış, belki cinsiyetini de öğreniriz o gün,
uyku.. evet ilk zamanlardaki gibi olmasada benim hala uyku halim oluyo,
çok uyuyunca kızmı oluyormuşo zaman benim bu da kız,
parol ağrı kesicilerin en hafifif için ayol ne olacakki??
hoşgeldin cnm.. zaten kızamı benzetmişlerdi seninkini daha önce..Herkese Günaydin ben geldim kizlar..1 bucuk hafta yoktum tatilden dolayi. Özlemisim burayi vallah.
Yeni haberler varsa birisi bana lütfen özet gecsin:)
Bende dün nefroloji doktorumda randevum vardi ( Türkce dogrusu bumu bilmiyorum böbreklerim icin iste:) )
Hep düzenli gidiyorum kontrollere iste dünde randevum vardi gittim doktor usg yapildi böbreklerime doktor dedi istersen bebegede bakabiliriz:) Bende tabi kacirirmiyim bu firsati evet evet dedim:)
Ay okadar kipir kipirdiki
Dedim cinsiyetini görebiliyormusunuz? Ben bu alanda uzman degilim ama bi kac dedigim cikti bence kiz geliyo dedi:) Ay cok heycanlandim ya insallah dogrudur. :)
Biraz uzun oldu ksr bakmayin.
ewet bnm kocama başak burcu çalışkanlık nedemk öyle çalışkanki adamın 4 işi war...kocam hakiki bi başak burcu, sağolsun bana çok zorluğu yok ama alışveriş yaparken bişey alırken bi karar verirken acayip titiz davranıyor bazen bunaltacak kadar :) çok düzenli de değil malesef :) ama çalışkandır sağolsun erinmez hiçbi işten. alışverişi yapar sorumluluk sahibidir maşallah diim:)
ben de boğa burcuyum, ben de hakiki bi boğa burcuyum. çoğu zaman uysal ama damarına basılınca acayip inat ve sinirli olabilirim :) yemek yapmayı yemeyi severim, anaç yapım hep olmuştur vs vs..işte öyle :))
maşallah kızına büyümüş walla:)kızlar ben geldimmmm
bebişim 230 gr olmıuş. maşallah herbir yeri oluşmuş mide karaciğer meshane baktılar baya inceledirler. dr muhteşemdi sürekli sormak istediğin bişey varmı dedi.18 haftalığa göre gelişimi ve sağlığı iyi ama anatomik yapısını erken olduğu için anlayamayıuz ilerleyen zamanlarda belli eder dedi. kızım bacaklarını kapamıştı sonradan açtı kız kesin dedi:))))))))))) herşey süperdi 22 . haftada şeker yüklemesi ve detaylı inceleme yapılacak. 3-4 testlere gerek yok dediler:))))))))) bizden bu kadar... kuzu geldimiii
yok canım kız we erkekler eşit sayıdasanada merhaba hoşgeldin canm... ne güzel bi tarihe denk gelecek bebeişin..cinsiyetini de inş. öğrenirsin bugün, kızlar çoğunlukta, ama benm bebiş erkek..Allah bağışlasın bebişini..
hayırlısı olsun cnm zaten kız çocuklar kız, erkek çocuklar erkek kardeş ister hep:)canım, benim ilki kız çok mutluyum hatta ikincisi de kız olabilir:) sağlıklı olsunlar da kızın da erkeğin de yeri ayrıdır herhalde. Ama kızım şimdiden kardeşime giysilerimi vereceğim oyuncaklarımı vereceğim ben küçük anne alacağım ona bakacağım bezini vereceğim falan demeye başladı çok hoşuma gidiyor ama doğduktan sonra ne olur bilmiyorum:) Kız çocukları annenin zamanla arkadaşı oluyor galiba:)
ya cnm bnde öleyim.. çok stresli we sinirli geçiyor günlerim korkuyorum uyumayan mızmız bişey doğacak die.. eşime, anneme kızkardeşime acaip geriliorum gün içinde... bağırıyorum sıkıyorum kendimi offfİnşallah öyledir Öykücüm benim büyük kız hiperaktif ve beni inanılmaz geriyor, çok stres oluyorum ona birşeyi 10 kez söyledikçe,
diyorumki....bu bebek kolik olursa mimarı sensin
umarım sakin bi bebek doğururum zira kendimi çok yorgun hissediyorum.
bnmki çok sinir bozucu bacaklarımı açıp oturmak hiç tarzım değil ama başka türlü olmuyo çok sıkılıyorumbende nedense çok aşağıda hissediyorum, kızlar aşağı vurur derlerdi diğer kızımdada öyleydi. tekmeler hep aşağı aşağı.. enteresan
o takwim bi saçmalık canım bakmaya değmez bile.. zaten 2 şık war ya kız ya erkek işte şansa atıyosun tutanda oluyo tutmayanda... bnmki kız gösteryodu oğlum olcak anneminkilerde tutmuyo..kızlar ya cin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan varmı?
benim daha cuma günü belli olacak ...cin takvimine göre kız olacak ama bakalım hayırlısı...
orası neresi kız?kızlar ben viportta cok yakın oturuyorum chicco .. e_bebek... maxitoyss.. acıldıı
baya güzel indirimler oluyo gelip bakın derim
selam kızlar.topiğin sessiz takipçilerindenim ama artık bugün ben de katılmaya karar verdim.çünkü hala korkularım var.bu 5. gebeliğim.öncesinde 4 tane düşüğüm oldu ve en sononcusu da kürtajla sonuçlandı malesef.sebep kan pıhtılaşmasıymış.o yüzden hala korku içindeim bişey olur da kaybederim diye ve hala inanamıyorum hamileliğime.bugün itibariyle 15+1 hamileyim inşallah.inşallah hepimizinki hayırlısıyla tamamına erer.bir de bişe sormak istiyorum kızlar,sizin göğüslerinizde de hafif yumuşama var mı?benimki 1 haftadır büyümeyi bıraktı ve eskisine göre deha yumuşak.bu normal mi?bu kadar kayıptan sonra beni mazur görün.herşeyi kafama takıyorum.sevgiler...
Canım öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirirsin İnşallah. Göğüslerde yumuşama olarak sayılır mı bilmiyorum ama bende şekil değişikliği var ve göğüs ucu eskisine göre daha koyu renkte. İlk gebeliğimde de aynıydı emzirmeyi kestikten sonra eski şekline ve ölçülerine döndü. Bence takma kafana.
canım çok sağol ilgin ve cevabın için.hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah.hani yumuşamadan kastım,ilk başlarda sert ve acılı oluyor ya şimdi o acı kayboldu yyani dokununca acımıyor ve büyüme de fazla yok.onu demek istedim.inşallah normaldir canım.tekrar sağol..
tamam canım o bende de geçti ilk aylar daha hasastı dokununca acıyordu ve dolgunluk vardı o geçeli ne kadar oldu bilmiyorum şu an yok öyle bir şey geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?