2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamile kalmadan bıraktım, planlı bir gebelik olduğu için. zaten pıhtılaşma problemi varya ondan tehlikeli olabilri. ama kızlar bence bırakmışken başlamayın, çünkü insan bir tane içerse devamı gelir.

Kızlar konu açılmışken,
Sude de artık girmiyor, Hasretçim senin haberin varmı?
İnşallah iyidir..

dün bendede vardı o çiğköfte krizi dışardakilerin tadı berbat oluyor yiyemiyorum kendim yaptım yedim ama bi sürü yedim valla :)) umarım zararı yoktur (etsizdi)
yaa ben çok yedimm bişy oluyomu dün koca bi kayık tabak çiğköfteyi bitiridim :)) ama etsiz kend,m yapmıştım napim çok güzeldi çiğköfteye hayır diyemiyorum
üff ya ben mardindeyim hiç kimsem yok burada( büyük ihtimalle ücretsiz izin alacağım ilk yıl...
ben çalışacam mecburen bakacak kimsede yok, inş. iyi biri denk gelirde emanet edebilirim

o zaman benimkide kız ben paso uyuyorum ama bu benim normal halim :)) normaldede çok uyurum zaten uykuya düşkünümdür

selam kızlar.topiğin sessiz takipçilerindenim ama artık bugün ben de katılmaya karar verdim.çünkü hala korkularım var.bu 5. gebeliğim.öncesinde 4 tane düşüğüm oldu ve en sononcusu da kürtajla sonuçlandı malesef.sebep kan pıhtılaşmasıymış.o yüzden hala korku içindeim bişey olur da kaybederim diye ve hala inanamıyorum hamileliğime.bugün itibariyle 15+1 hamileyim inşallah.inşallah hepimizinki hayırlısıyla tamamına erer.bir de bişe sormak istiyorum kızlar,sizin göğüslerinizde de hafif yumuşama var mı?benimki 1 haftadır büyümeyi bıraktı ve eskisine göre deha yumuşak.bu normal mi?bu kadar kayıptan sonra beni mazur görün.herşeyi kafama takıyorum.sevgiler...

hoşgeldin cnm.. zaten kızamı benzetmişlerdi seninkini daha önce..
umarım gönlüne göre olur..
ewet bnm kocama başak burcu çalışkanlık nedemk öyle çalışkanki adamın 4 işi war...
halada yeni atılımlar peşinde çok hırslı, alışwerişleri genelde birlkte yaparız ince eler sık dokur, herşeyin en iyisini bilir..
araştırır eder şu faydalı şu kan yapıyo diyip bana hazırlar zorla yedirir bunaltır beni..
sorumluluklarınıda bilir gerçekten
maşallah kızına büyümüş walla:)
dopplere girecekmisin?
sanada merhaba hoşgeldin canm... ne güzel bi tarihe denk gelecek bebeişin..cinsiyetini de inş. öğrenirsin bugün, kızlar çoğunlukta, ama benm bebiş erkek..Allah bağışlasın bebişini..
yok canım kız we erkekler eşit sayıda
bende listesi war doğanın kanunu her zamn 100de 50 50dir:)) yada en fazla 100de 51e 49 olur yani durum:))
hayırlısı olsun cnm zaten kız çocuklar kız, erkek çocuklar erkek kardeş ister hep:)
bnmde 10 aylık bir kızım war şimdikide erkek.. hep çocukluktan beri isteğimdi 1 kız 1 erkek
ya cnm bnde öleyim.. çok stresli we sinirli geçiyor günlerim korkuyorum uyumayan mızmız bişey doğacak die.. eşime, anneme kızkardeşime acaip geriliorum gün içinde... bağırıyorum sıkıyorum kendimi offf
bende nedense çok aşağıda hissediyorum, kızlar aşağı vurur derlerdi diğer kızımdada öyleydi. tekmeler hep aşağı aşağı.. enteresan
bnmki çok sinir bozucu bacaklarımı açıp oturmak hiç tarzım değil ama başka türlü olmuyo çok sıkılıyorum((
kızlar ya cin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan varmı?
benim daha cuma günü belli olacak ...cin takvimine göre kız olacak ama bakalım hayırlısı...
o takwim bi saçmalık canım bakmaya değmez bile.. zaten 2 şık war ya kız ya erkek işte şansa atıyosun tutanda oluyo tutmayanda... bnmki kız gösteryodu oğlum olcak anneminkilerde tutmuyo..
kızlar ben viportta cok yakın oturuyorum chicco .. e_bebek... maxitoyss.. acıldıı

baya güzel indirimler oluyo gelip bakın derim
orası neresi kız?

Canım öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirirsin İnşallah. Göğüslerde yumuşama olarak sayılır mı bilmiyorum ama bende şekil değişikliği var ve göğüs ucu eskisine göre daha koyu renkte. İlk gebeliğimde de aynıydı emzirmeyi kestikten sonra eski şekline ve ölçülerine döndü. Bence takma kafana.

canım benim göğüsler 14. haftaya kadar baya bi büyüdüler hatta nereye kadar büyüycek bunlar diyodum :) sonrasında büyüme durdu sanki yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı bende baya pimpiriklendim ama ilk üç ay yoğun şekilde hissediliyor belirtiler sonra geçiyor o yüzdenmiş bebekte çok şükür sağlıklıydı ertesi gün gittiğimde takma kafana yoktur bişy belli bi süre sonra azalıyor belirtiler benim tüm belirtiler kayboldu diye aklıma gelmedik şey kalmamıştı şuan dolgunluk hissi var gibi göğüslerde ama eskisi gibi kocaman değiller normale yakınlar birde aramızda kan pıhtılaşması problemi olup bi kaç düşüğü olan şuan 18. haftalarda olan arkadaşlar var ilaç yada iğnelerine ( doktor ne verdiyse işte :) dikkat ediyosan bişeycik olmaz, inşallah sağlıklı bi şekilde kucagımıza alırız hepimiz

Son düzenleme:

canım çok sağol ilgin ve cevabın için.hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah.hani yumuşamadan kastım,ilk başlarda sert ve acılı oluyor ya şimdi o acı kayboldu yyani dokununca acımıyor ve büyüme de fazla yok.onu demek istedim.inşallah normaldir canım.tekrar sağol..

tamam canım o bende de geçti ilk aylar daha hasastı dokununca acıyordu ve dolgunluk vardı o geçeli ne kadar oldu bilmiyorum şu an yok öyle bir şey geçti

tamam canım o bende de geçti ilk aylar daha hasastı dokununca acıyordu ve dolgunluk vardı o geçeli ne kadar oldu bilmiyorum şu an yok öyle bir şey geçti

çok sağol canım ya içime su serptin.maşallah bu ikinci bebeğin olacakmış.cinsiyeti belli mi?ben kısmetse haftaya pazartesi gidicem doktora.acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim çok merak ediyorum.hayırlısı olur inşallah.bir de ara sıra karnımın yanlarında kıpırtılar hissediyorum.acaba bunlar bebek hareketleri olabilir mi?kusura bakma çok soru soruyorum ama tecrübelerinden faydalanayım dedim.çok sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…