2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm iyi düşün iyi olsun
hoşgeldin..
umarım bu defa kawuşursun meleğine.. bi risk görülmüyor değil mi? dr lar ne diyor bu konuda?

Kızlar konu açılmışken,
Sude de artık girmiyor, Hasretçim senin haberin varmı?
İnşallah iyidir..
en son mesajlaştık.. sanırım kaynanası falan üztüne çok geldiler bu da kız olunca kötü günler geçiriyor olabilir.. bnde bilmiyorum ulaşmaya çalışıcam..
Evet yaa,
yeterin artık bi tarafımız şişcek:)))))
bu topikte ne konuşduysa canım istedi,
aklım hala paça çorbasında
ayy cnm yaa deme öyle.. gönderiym sanada.. al 4 paça kaynatıwer bebişine löplöp et olsun..
ayyyy çok canım istiyo ama bende etsiz ve az acılı yiyorum da içimde haliyle tedirgin oluyo:18::18:
ye cnm ya o kadar ince eleme .. ben yiorum canım isterse etsiz çiğ köfte iii gidio ayranla:))

İlki kız benim bu ikinci için en son 13 haftalık gitmiştim o zaman doktor büyük ihtimal oğlan dedi. haftaya tekrar kontrol var o zaman kesin bir şey söyler herhalde.
Benim ikinci bebek ama inan ben de kendimi dinliyorum bazen bir şeyler hissediyorum anlayamıyorum gaz mı bağırsak hareketi mi seyirmemi bebek hareketi mi algılayamıyorum ama onun için hiç endişe etme bence çünkü ben ilkinde 4,5-5 aylıkken hissetmiştim tam olarak.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

merhaba, hoşgeldin aramıza. umarım hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlayıp sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...benim de göğüslerimdeki büyüme durdu artık, bazı günler daha yumuşak oluyor.

yarın en soğuk gün olcakmış yaaaa offf...
annem gelmeyecek muhtemelen, bütüngün ewde olurum giremeyebilirim.. zaten akşamdan akşama anca giriyodum:))))

merhaba canım hoşbulduk çok sağolasın.inşallah hepimize sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza almak nasip olur.cevabın içimi rahatlattı.kötü düşünmek istemiyorum çok şükür bu zamanlara kadar geldik,normalde hamileliklerim 6-7. haftalarda son buluodu.inan bundan önceki kayıplarımda ki allah kimseye yaşatmasın,bebek öldüğü an bütün belirtiler kayboluyordu.ne bulantı ne hassasiyet,bişey kalmıyordu..o yüzden artık bu korkular ben de kalıcı hale geldi.allah hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla tamamına erer hepimiz için...

kızın kaç yaşında
ilk bebek 19-20 haftada hissedilior ama bunu ben 15 haftadan beri hissetmeye başladım..
benimkini dr 11hafta 6 günlükken bildi:)))
inşallah gönlüne göre olur cnm

ben çıkıyorum şimdilik duş falan almam lazım.. bu akıntı olayı çok sinir ediyor beni hep ıslaklık hissi uff
herkese iii akşamlar

canım bende de bi ara geçer gibi oldu ben de senin gibi endişe ettim ama şimdi yine ağrılı ve hassaslar :)) benim de bi döneme kadar büyüdü sonra büyümesi durdu ama o haliyle kaldı tekrar küçülmedi

öyle bir geçer zaman ki eski bölümmüş:))) ege boşuna girdi ağlama moduna:))

evet ya hem de taa 2hafta önceki bölüm bu. bari geçen haftayı verselerdi de ben de seyretseydim :)

Aramıza hoşgeldin Banucum

en son mesajlaştık.. sanırım kaynanası falan üztüne çok geldiler bu da kız olunca kötü günler geçiriyor olabilir.. bnde bilmiyorum ulaşmaya çalışıcam..

Kıyamam yaa canım benim, kaynanasına da ne oluyosa sanki ona doğuruyo, erkek torunda kız torun değilmi? Ayet bile var, oğlanı sizmi yarattınız kızı biz mi diye, Allah cahillerden korusun hepimizi de

ayy cnm yaa deme öyle.. gönderiym sanada.. al 4 paça kaynatıwer bebişine löplöp et olsun..

Kaynatırım canımda evde benden başka yiyen yok, dışarda yiyolar evde nazlanıyolar, en kısa zamanda yemek ısmarlattıracam kocama, evde yemezlerse ceza

öyle bir geçer zaman ki eski bölümmüş:))) ege boşuna girdi ağlama moduna:))

Hadi yaa boşuna telkin etmişiz egeyi çok ağlama diye

yarın en soğuk gün olcakmış yaaaa offf...
annem gelmeyecek muhtemelen, bütüngün ewde olurum giremeyebilirim.. zaten akşamdan akşama anca giriyodum:))))

Neden canım senin kız çokmu hareketli, annen yanında olunca biraz üstünden alıyo tabii,
ahhh ahh benim canım annecimde yanımda olsada onu hergün görsem

kızlar çok memnun oldum çok sağolun ilginiz için.inşallah yarın görüşmek üzere,herkese ve bebişlerinize iyi geceler....:))

Yelkovan ne oldu kasılmaların geçtimi?
Birce sesin çıkmıyor arkadaşım, ayran içtik ayrımı düştük yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…