- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
cnm iyi düşün iyi olsunselam kızlar.topiğin sessiz takipçilerindenim ama artık bugün ben de katılmaya karar verdim.çünkü hala korkularım var.bu 5. gebeliğim.öncesinde 4 tane düşüğüm oldu ve en sononcusu da kürtajla sonuçlandı malesef.sebep kan pıhtılaşmasıymış.o yüzden hala korku içindeim bişey olur da kaybederim diye ve hala inanamıyorum hamileliğime.bugün itibariyle 15+1 hamileyim inşallah.inşallah hepimizinki hayırlısıyla tamamına erer.bir de bişe sormak istiyorum kızlar,sizin göğüslerinizde de hafif yumuşama var mı?benimki 1 haftadır büyümeyi bıraktı ve eskisine göre deha yumuşak.bu normal mi?bu kadar kayıptan sonra beni mazur görün.herşeyi kafama takıyorum.sevgiler...
en son mesajlaştık.. sanırım kaynanası falan üztüne çok geldiler bu da kız olunca kötü günler geçiriyor olabilir.. bnde bilmiyorum ulaşmaya çalışıcam..Kızlar konu açılmışken,
Sude de artık girmiyor, Hasretçim senin haberin varmı?
İnşallah iyidir..
ayy cnm yaa deme öyle.. gönderiym sanada.. al 4 paça kaynatıwer bebişine löplöp et olsun..Evet yaa,
yeterin artık bi tarafımız şişcek:)))))
bu topikte ne konuşduysa canım istedi,
aklım hala paça çorbasında
ye cnm ya o kadar ince eleme .. ben yiorum canım isterse etsiz çiğ köfte iii gidio ayranla:))ayyyy çok canım istiyo ama bende etsiz ve az acılı yiyorum da içimde haliyle tedirgin oluyo:18::18:
çok sağol canım ya içime su serptin.maşallah bu ikinci bebeğin olacakmış.cinsiyeti belli mi?ben kısmetse haftaya pazartesi gidicem doktora.acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim çok merak ediyorum.hayırlısı olur inşallah.bir de ara sıra karnımın yanlarında kıpırtılar hissediyorum.acaba bunlar bebek hareketleri olabilir mi?kusura bakma çok soru soruyorum ama tecrübelerinden faydalanayım dedim.çok sağol canım...
cnm iyi düşün iyi olsun
hoşgeldin..
umarım bu defa kawuşursun meleğine.. bi risk görülmüyor değil mi? dr lar ne diyor bu konuda?
çok sağol canım.hepimiz inşallah.bi risk yok şuan çok şükür.sabah akşam iğne vuruyorum karnıma kanım sulansın diye ama işte yine de kendimi alamıyorum korkudan.inşallah sağsalim kavuşuruz,çok sağolasın..
İlkki kız benim bu ikinci için en son 13 haftalık gitmiştim o zaman doktor büyük ihtimal oğlan dedi. haftaya tekrar kontrol var o zaman kesin bir şey söyler herhalde.
Benim ikinci bebek ama inan ben de kendimi dinliyorum bazen bir şeyler hissediyorum anlayamıyorum gaz mı bağırsak hareketi mi seyirmemi bebek hareketi mi algılayamıyorum ama onun için hiç endişe etme bence çünkü ben ilkinde 4,5-5 aylıkken hissetmiştim tam olarak.
canım ben de herzaman değil ama arada hissediyorum yine de ona sayıp mutlu oluyorum.hayırlısı olsun inşallah...
selam kızlar.topiğin sessiz takipçilerindenim ama artık bugün ben de katılmaya karar verdim.çünkü hala korkularım var.bu 5. gebeliğim.öncesinde 4 tane düşüğüm oldu ve en sononcusu da kürtajla sonuçlandı malesef.sebep kan pıhtılaşmasıymış.o yüzden hala korku içindeim bişey olur da kaybederim diye ve hala inanamıyorum hamileliğime.bugün itibariyle 15+1 hamileyim inşallah.inşallah hepimizinki hayırlısıyla tamamına erer.bir de bişe sormak istiyorum kızlar,sizin göğüslerinizde de hafif yumuşama var mı?benimki 1 haftadır büyümeyi bıraktı ve eskisine göre deha yumuşak.bu normal mi?bu kadar kayıptan sonra beni mazur görün.herşeyi kafama takıyorum.sevgiler...
merhaba, hoşgeldin aramıza. umarım hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlayıp sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...benim de göğüslerimdeki büyüme durdu artık, bazı günler daha yumuşak oluyor.
cnm iyi düşün iyi olsun
hoşgeldin..
umarım bu defa kawuşursun meleğine.. bi risk görülmüyor değil mi? dr lar ne diyor bu konuda?
çok sağol canım.hepimiz inşallah.bi risk yok şuan çok şükür.sabah akşam iğne vuruyorum karnıma kanım sulansın diye ama işte yine de kendimi alamıyorum korkudan.inşallah sağsalim kavuşuruz,çok sağolasın..
canım ben de herzaman değil ama arada hissediyorum yine de ona sayıp mutlu oluyorum.hayırlısı olsun inşallah...
n zamnaa kadar böyle iğne yapacaksın?
aaaaaa eski bölümmü bu hafta hep eski bölümleri weriolar yaa yılbaşı tatilindeler sanırım:))öyle bir geçer zaman ki eski bölümmüş:))) ege boşuna girdi ağlama moduna:))
n zamnaa kadar böyle iğne yapacaksın?
canım allah nasip ederse doğumdan bir gün öncesine kadar vuracakmışım ama napalım melekler için herşeye değer değil mi?
kızın kaç yaşındaİlki kız benim bu ikinci için en son 13 haftalık gitmiştim o zaman doktor büyük ihtimal oğlan dedi. haftaya tekrar kontrol var o zaman kesin bir şey söyler herhalde.
Benim ikinci bebek ama inan ben de kendimi dinliyorum bazen bir şeyler hissediyorum anlayamıyorum gaz mı bağırsak hareketi mi seyirmemi bebek hareketi mi algılayamıyorum ama onun için hiç endişe etme bence çünkü ben ilkinde 4,5-5 aylıkken hissetmiştim tam olarak.
canım bende de bi ara geçer gibi oldu ben de senin gibi endişe ettim ama şimdi yine ağrılı ve hassaslar :)) benim de bi döneme kadar büyüdü sonra büyümesi durdu ama o haliyle kaldı tekrar küçülmedicanım çok sağol ilgin ve cevabın için.hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah.hani yumuşamadan kastım,ilk başlarda sert ve acılı oluyor ya şimdi o acı kayboldu yyani dokununca acımıyor ve büyüme de fazla yok.onu demek istedim.inşallah normaldir canım.tekrar sağol..
öyle bir geçer zaman ki eski bölümmüş:))) ege boşuna girdi ağlama moduna:))
öyle bir geçer zaman ki eski bölümmüş:))) ege boşuna girdi ağlama moduna:))
yarın en soğuk gün olcakmış yaaaa offf...
annem gelmeyecek muhtemelen, bütüngün ewde olurum giremeyebilirim.. zaten akşamdan akşama anca giriyodum:))))
canım allah nasip ederse doğumdan bir gün öncesine kadar vuracakmışım ama napalım melekler için herşeye değer değil mi?
Allah kolaylık versin Banu, değmezmi dünyan bi anda cıvıl cıvıl aydınlanıyo
canım bende de bi ara geçer gibi oldu ben de senin gibi endişe ettim ama şimdi yine ağrılı ve hassaslar :)) benim de bi döneme kadar büyüdü sonra büyümesi durdu ama o haliyle kaldı tekrar küçülmedi
benim de şu an aynı kaldı yani büyümüyo endişem o oldu canım.ben öğretmenim ve okulda maşallah 4-5 hamile var.gerçi haftaları benden büyük ama göğüslerinin 2 beden büyüdüğünü falan söylediler.bende de öyle bişey olmayınca telaş yaptım:))
zaten normalde de pek büyük sayılmazlardı.neyse hayırlısı inşallah sağsalim tamamına erer hepimiz için.sevgiler..
Allah kolaylık versin Banu, değmezmi dünyan bi anda cıvıl cıvıl aydınlanıyo
amin canım amin..hoşbuldum çok sağol..inşallah hepimizin dünyası o şen cıvıltılrla dolar hayırlısıyla...
kızlar çok memnun oldum çok sağolun ilginiz için.inşallah yarın görüşmek üzere,herkese ve bebişlerinize iyi geceler....:))
Yelkovan ne oldu kasılmaların geçtimi?
Birce sesin çıkmıyor arkadaşım, ayran içtik ayrımı düştük yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?