2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun hemşom birkaç işi aynı anda yapıyorum ara ara bakıyorum, o an denk gelene yorum yazıyorum:)) kasıtlı bir şey yok yani..

Est.kasıt aradığımdan değil, burdayız ama hiç denk gelemiyoz ondan,
bide acaba moralinmi bozuk diye, benim moralim bozuksa pek konuşasım gelmez,
hemşom dedin kız sen nerelisin???

buradayım kızlarr kasılmalarım gectı ıyıım cok sukur ama dun cok tedırgın olmustum.Raporluyum evde dınlenıyorum grıp gıbı bı halsızlıgım var o kadar
sanırım bu aksam osman yok aglama krızımde olmayack eskı bolum verıyorlar sınır oldum
bugun bayaa kaynatmıssınız oku oku bıtmıyor gecmıs:))

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıcam, hepinize iyi geceler,
yakamoz lütfen buraya çok nefis şeyler yaptım diye gelme
bi tarafımız şişcek sonra arkadaşım

Est.kasıt aradığımdan değil, burdayız ama hiç denk gelemiyoz ondan,
bide acaba moralinmi bozuk diye, benim moralim bozuksa pek konuşasım gelmez,
hemşom dedin kız sen nerelisin???
izmirliyim. sen de izmirdeydin ya gerçi nereli olduğunu bilmiyorum da:)

gözünaydın, dinlen iyice

kızlar bu arada selda gorunmuyo ne zamandır benım calıstıgım yere yakın ama sadece bınasını bılıuyorum hangı katında nerede bılgım yok ne yapsam acaba?
ısmını bıldıgım bırını aramak garıp olabılır ınsanlara lafta anlatamam..

adı selda galiba, "ben forumdan arkadaşıyım kadınlar kulübü derseniz o anlar" diyomuşsun kapıdakilere

aslında iyi olurdu. herkes çok merak ediyor seldayı.

aslında iyi olurdu. herkes çok merak ediyor seldayı.

bı defasında konustugumuzda aktıf bankın orada ısyerım demıstı bende bana cok yakın falan dıye konusmutuk sımdı aktıf bankın hangı tarafında bılsem gıder sorarım ya da gıdıp selda hanımla gorusecektım dıye sansımı denıyeyım oradakı yerlere bırer bırer gıdıp...

Canım bu hamileliğin hayırlı uğurlu olsun... Benimde iki düşüğüm oldu, kan pıhtılaşması var bende de.. şimdi iğnelerimi yapıyorum aspirin alıyorum herşey yolunda.. stres yapma diğerleri ile kıyaslama bence.. diğerleri kaç haftalıkken kayıp oldu ki? onu geçtiysen sorun yok.. ben iki düşük yaşadım. ikisindede kalp atışları durdu ve ikisinde de vücut atmadığı için kürtaj oldum.. boşver o kötü tecrübeleri unut gitsin..

ay canım seninle karşılaşamadık ya ama o kadar güzel anlatmışsınki, bende de aynı şeyler oluyordu, belirtiler anında kayboluyordu, bunda 14 hafta falan midem bulandı ve ben midem bulanıyor diye okadar mutlu oluyordum ki, biraz bulanmasın panik oluyordum.. eşimde günde en az 5 kere arar miden bulanıyor dimi diye sorardı... Benimkiler 7-8 haftada gittiler hep, ben 8. haftadan sonra rahatlamaya başlamıştım canım seninde düşçek olsa gene o haftalarda düşerdi zaten.

kimseler kalmamış yaw ben yemekle uğraşıyodum aktiftim ama bakamadım o yüzden pek şöööyle bi göz gezdirdim önemli bişy olmamış zaten :)) öpüldünüssss

günaydııııııııııııııııııııın 2011 haziran anneleri günaydın tüm hamileler günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee loyloyloyloyloy

Canım ya çok sevindim..Ben demedim mi sana Duru bebek sonradan atak yapacak diye..Maşallah kuzuma ya, kocaman olmuş..

Ayyyyy, kendimi önemli biri gibi hissettim...Ne yapayım anacım, çenem düşük....

Oykum, ben de düşük riski taşıdım sürekli ama hiç takmadım, bebeğim etkilenmesin diye..İnşallah sakin bi bebeğim olur...

Bu arada herkese günaydın..Geçmişi okuyayım dediydim, oku oku bitmiyor yarıda bıraktım...
Yelkovan, doğum günün kutlu olsun canım...İyi ki doğdun....

Geldimmm geçmişi okudumm kimsecikler yokk Günaydın herkeseee..

Bende geldim... günaydın kızlar.. kuzu gittin mi doktora dün? Öykücüm nasıl?

günaydııııııııııııııııııııın 2011 haziran anneleri günaydın tüm hamileler günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee loyloyloyloyloy

Günaydın kızlar...Dün doktordaydım, nescafemi yapayım gelip anlatıcam hemen...

kuzuuuuuuuuuuuuuuuu , öyküüüüüüüüüüüm nasılsınız? kuzu gittinm dr'a

kuzuuuuuuuuuuuuuuuu , öyküüüüüüüüüüüm nasılsınız? kuzu gittinm dr'a

Gittim gittim....
aklıma yine sen geldin...
Ya tıp hastanesine gittim, doktorum 4 lü tarama yapmıcam sana demişti, ben meraklı 4 lü olayım diye tıpa gittim...Kan verdim..Sonucu ayın 12 sinde çıkacakmış..Bugün almayacam mı dedim...Sen özele mi gidiyorsun normalde dedi..Evet dedim...Onlar günlük veriyorlar,burda 1 hafta sonra çıkıyo dedi...
Ultrasona da girdim ama, Öykünün keyfi yerindedir inşallah, uyuyordu....Kıpırdatsana dedim, adaam suratıma baktı uyuyo çocuk, nasıl kıpırdatayım dedi..Ben de üsteleyemedim...Gr.falan sordum ama, haftasında herşey iyi dedi..Söylemiyorlar bişey...
Verdiği kağıtta da ;
DGA : 17+3 (bu benim adete göre olan tarih)
BPD : 18+1
FL : 18+0
FAC : 17+6
Amniyotik sıvı : yeterli
FKH : +
yazıyor..İyidir inşallah....
Egeyi kıskandım valla....Gr.ını falan söylemişler...Bana hiçbişey demedler...O kadar da üsteledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…