aşkolsun hemşombirkaç işi aynı anda yapıyorum ara ara bakıyorum, o an denk gelene yorum yazıyorum:)) kasıtlı bir şey yok yani..
izmirliyim. sen de izmirdeydin ya gerçi nereli olduğunu bilmiyorum da:)Est.kasıt aradığımdan değil, burdayız ama hiç denk gelemiyoz ondan,
bide acaba moralinmi bozuk diye, benim moralim bozuksa pek konuşasım gelmez,
hemşom dedin kız sen nerelisin???
buradayım kızlarr kasılmalarım gectı ıyıım cok sukur ama dun cok tedırgın olmustum.Raporluyum evde dınlenıyorum grıp gıbı bı halsızlıgım var o kadar
sanırım bu aksam osman yok aglama krızımde olmayack eskı bolum verıyorlar sınır oldum
bugun bayaa kaynatmıssınız oku oku bıtmıyor gecmıs:))
kızlar bu arada selda gorunmuyo ne zamandır benım calıstıgım yere yakın ama sadece bınasını bılıuyorum hangı katında nerede bılgım yok ne yapsam acaba?
ısmını bıldıgım bırını aramak garıp olabılır ınsanlara lafta anlatamam..
kızlar bu arada selda gorunmuyo ne zamandır benım calıstıgım yere yakın ama sadece bınasını bılıuyorum hangı katında nerede bılgım yok ne yapsam acaba?
ısmını bıldıgım bırını aramak garıp olabılır ınsanlara lafta anlatamam..
adı selda galiba, "ben forumdan arkadaşıyım kadınlar kulübü derseniz o anlar" diyomuşsun kapıdakilere
aslında iyi olurdu. herkes çok merak ediyor seldayı.
selam kızlar.topiğin sessiz takipçilerindenim ama artık bugün ben de katılmaya karar verdim.çünkü hala korkularım var.bu 5. gebeliğim.öncesinde 4 tane düşüğüm oldu ve en sononcusu da kürtajla sonuçlandı malesef.sebep kan pıhtılaşmasıymış.o yüzden hala korku içindeim bişey olur da kaybederim diye ve hala inanamıyorum hamileliğime.bugün itibariyle 15+1 hamileyim inşallah.inşallah hepimizinki hayırlısıyla tamamına erer.bir de bişe sormak istiyorum kızlar,sizin göğüslerinizde de hafif yumuşama var mı?benimki 1 haftadır büyümeyi bıraktı ve eskisine göre deha yumuşak.bu normal mi?bu kadar kayıptan sonra beni mazur görün.herşeyi kafama takıyorum.sevgiler...
merhaba canım hoşbulduk çok sağolasın.inşallah hepimize sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza almak nasip olur.cevabın içimi rahatlattı.kötü düşünmek istemiyorum çok şükür bu zamanlara kadar geldik,normalde hamileliklerim 6-7. haftalarda son buluodu.inan bundan önceki kayıplarımda ki allah kimseye yaşatmasın,bebek öldüğü an bütün belirtiler kayboluyordu.ne bulantı ne hassasiyet,bişey kalmıyordu..o yüzden artık bu korkular ben de kalıcı hale geldi.allah hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla tamamına erer hepimiz için...
kızlar ben geldimmmm
bebişim 230 gr olmıuş. maşallah herbir yeri oluşmuş mide karaciğer meshane baktılar baya inceledirler. dr muhteşemdi sürekli sormak istediğin bişey varmı dedi.18 haftalığa göre gelişimi ve sağlığı iyi ama anatomik yapısını erken olduğu için anlayamayıuz ilerleyen zamanlarda belli eder dedi. kızım bacaklarını kapamıştı sonradan açtı kız kesin dedi:))))))))))) herşey süperdi 22 . haftada şeker yüklemesi ve detaylı inceleme yapılacak. 3-4 testlere gerek yok dediler:))))))))) bizden bu kadar... kuzu geldimiii
kızlar biz göbüşleri büyüttükce birazda rahatladıkca cidden burası sakinleşiyor :) ama cok şükür tabi bir yaramazlık olmasında
birde kuzunun yokluğu bayaa bir farkediliyor
herkese güzel günler dilerrrrrrrrrr işime döneeerim
Yani etrafımda düşük riski yaşayan insanlar vardı hep bebekleri çok stresli bebekler oldu. mesela benimde bunda düşük riskim vardı, ben eminim kızım kadar sakin olmaz bu bebek. Bence stres zararlı ama gebelikle, bebekle ilgili stresler çok geçiyor bebeğe.. Ben öyle düşünüyorum.
Geldimmm geçmişi okudumm kimsecikler yokkGünaydın herkeseee..
Bende geldim... günaydın kızlar.. kuzu gittin mi doktora dün? Öykücüm nasıl?
günaydııııııııııııııııııııın 2011 haziran anneleri günaydın tüm hamileler günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee loyloyloyloyloy
kuzuuuuuuuuuuuuuuuu , öyküüüüüüüüüüüm nasılsınız? kuzu gittinm dr'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?