Gittim gittim....
aklıma yine sen geldin...
Ya tıp hastanesine gittim, doktorum 4 lü tarama yapmıcam sana demişti, ben meraklı 4 lü olayım diye tıpa gittim...Kan verdim..Sonucu ayın 12 sinde çıkacakmış..Bugün almayacam mı dedim...Sen özele mi gidiyorsun normalde dedi..Evet dedim...Onlar günlük veriyorlar,burda 1 hafta sonra çıkıyo dedi...
Ultrasona da girdim ama, Öykünün keyfi yerindedir inşallah, uyuyordu....Kıpırdatsana dedim, adaam suratıma baktı uyuyo çocuk, nasıl kıpırdatayım dedi..Ben de üsteleyemedim...Gr.falan sordum ama, haftasında herşey iyi dedi..Söylemiyorlar bişey...
Verdiği kağıtta da ;
DGA : 17+3 (bu benim adete göre olan tarih)
BPD : 18+1
FL : 18+0
FAC : 17+6
Amniyotik sıvı : yeterli
FKH : +
yazıyor..İyidir inşallah....
Egeyi kıskandım valla....Gr.ını falan söylemişler...Bana hiçbişey demedler...O kadar da üsteledim..
Gittim gittim....
Ya tıp hastanesine gittim, doktorum 4 lü tarama yapmıcam sana demişti, ben meraklı 4 lü olayım diye tıpa gittim...Kan verdim..Sonucu ayın 12 sinde çıkacakmış..Bugün almayacam mı dedim...Sen özele mi gidiyorsun normalde dedi..Evet dedim...Onlar günlük veriyorlar,burda 1 hafta sonra çıkıyo dedi...
Ultrasona da girdim ama, Öykünün keyfi yerindedir inşallah, uyuyordu....Kıpırdatsana dedim, adaam suratıma baktı uyuyo çocuk, nasıl kıpırdatayım dedi..Ben de üsteleyemedim...Gr.falan sordum ama, haftasında herşey iyi dedi..Söylemiyorlar bişey...
Verdiği kağıtta da ;
Egeyi kıskandım valla....Gr.ını falan söylemişler...Bana hiçbişey demedler...O kadar da üsteledim..
ohh maşallah öykümüze uyurmuymuşş yesin onu fatma teyzesii... kız aklına niye ben geldim üzüldün öle..valla bizede bişey sölemiyorlar canım zaten senin kendi drun iyi
Ay çok sevindim canım benim. İyi işte Öykü canım haftasına görede 2-3 gün önde daha ne olsun, uyanıp sana elmi sallıycaktı kız? Bende dörtlüyü özelde yaptırdım ama 5 gün sonra çıktı kan tahlili sonuçları..
İşte hep diyorsun ya, hiç bişey söylemiyorlar diye...Resim de vermediler..İstedim, güldü adam vermedi...
Ne bileyim sen geldin, ben kendi doktoruma 1 tane istemiyom 2 resim ver dediğimde veriyo yazık...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa insan ne kötü oluyo demi sadece orda gördüğün anlık görüntü o kadar ilk zamanlarda bende ağlayacak gibi oluyordum gıcık oluyordum ama elimden bişey gelmediği için takmamaya çalışıyorum napiyim:) eşim daha 1 kerecik gördü o gördükten sonra bile değişti işte hamile oldugunu anladım falan diyo artık
hilmi ve fatma, kız sen bugün erkencisin ya...
İşler mi az...Yoksa 8.30 grubuna mı katıldın..İyi ki erkencisin ama...Sabah daha rahat yazışılıyor...
günaydın canımm nasılsınn..Bende geldim... günaydın kızlar.. kuzu gittin mi doktora dün? Öykücüm nasıl?
deli kız günaydınngünaydııııııııııııııııııııın 2011 haziran anneleri günaydın tüm hamileler günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee loyloyloyloyloy
Canım ya çok sevindim..Ben demedim mi sana Duru bebek sonradan atak yapacak diye..Maşallah kuzuma ya, kocaman olmuş..
Ayyyyy, kendimi önemli biri gibi hissettim...Ne yapayım anacım, çenem düşük....
Oykum, ben de düşük riski taşıdım sürekli ama hiç takmadım, bebeğim etkilenmesin diye..İnşallah sakin bi bebeğim olur...
Bu arada herkese günaydın..Geçmişi okuyayım dediydim, oku oku bitmiyor yarıda bıraktım...
Yelkovan, doğum günün kutlu olsun canım...İyi ki doğdun....
Gittim gittim....
Verdiği kağıtta da ;
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa insan ne kötü oluyo demi sadece orda gördüğün anlık görüntü o kadar ilk zamanlarda bende ağlayacak gibi oluyordum gıcık oluyordum ama elimden bişey gelmediği için takmamaya çalışıyorum napiyim:) eşim daha 1 kerecik gördü o gördükten sonra bile değişti işte hamile oldugunu anladım falan diyo artık
Boşver takma...Yani sonuçta var da mı gitmiyorsun, eldeki imkanın en iyisini kullanıyorsun, eşin girebilmiş..Burda mümkün değil,erkekler gebe bölümüne giremiyorlar...Ancak özelde görüyorlar...Yine de şanslısın yani, eşine de gösterebildin...
ya ben genelde bu saatler burda oluyorum ama pek yazmıyordum nedense siz baktım erkencisiniz bende yazayım dedim işler var ama yapasım yok şuanda beklesinler napiyimben 8 de işte oluyorum . öle işde..ya kızlar sizler hem hamilesiniz yaa dua edinde şu eşimin formasyon işi olsun yaa bugünlerde açıklanacak olursa varya süper olucak yaaaaaaa onu heyecanla bekliyoruz
İnşallah olur canım ya, bebişin şansına...
Biz de bu saatler yazıyoruz,sonra patronlar gelince ister istemez biraz bi durgunluk oluyo, şahsen bende öyle oluyor...9 a kadar çok rahatım....
günaydın canımm nasılsınn..
deli kız günaydınn
kuzumm sapol cnmm. kızım buyumuş teyzesi. ama bende devlete gidiyorum 2 kişi vardı hemşirelerle beklerken güldük konuştuk. şakaşatık dr geldi ben çok soru sorarım dedim tabiki dedi.parmaklarını sordum gösterdi. ölçümleri anlattı bana ölçerken midesi oluşmuş dedi.bittiğinde de sorun var mı başka dedi. bence sana delisi denk gelmiş. ama öykü hanıma sev,indim iyi olmasına:))) bu yeter yaa
kuzumm sapol cnmm. kızım buyumuş teyzesi. ama bende devlete gidiyorum 2 kişi vardı hemşirelerle beklerken güldük konuştuk. şakaşatık dr geldi ben çok soru sorarım dedim tabiki dedi.parmaklarını sordum gösterdi. ölçümleri anlattı bana ölçerken midesi oluşmuş dedi.bittiğinde de sorun var mı başka dedi. bence sana delisi denk gelmiş. ama öykü hanıma sev,indim iyi olmasına:))) bu yeter yaa
Benim eşimde bir kez geldi, ben zaten çok panik bir tipim o da gelsin istemiyordum ama ayrıntılıya birlikte gitçez herhalde.. Benim ilk düşükte doktor kalbi durmuş dediğinde benimki öyle salya sümük ağladıki, tüm hastaneye rezil olduk adamı 1 saat sakinleştiremedik doktorla birlikte bende hep korktum yine bişey olurda yine benim adam salya sümük ağlar diye hiç götürmemeye çalıştım.yoksa her seferinde gelmek istiyor.
Ya biliyorum senin devlete gittiğini de, sen doktordan yana şanslısın...Beni 2 kişi aynı anda aldılar, birine bi tarafta bakıyorlar, bana ayrı tarafta aynı odada...Tuhaf geldi..Soracağım varsa da çoğunu soramadım....Öykü iyi sanırım,eskisi gibi gerilerden gelmiyo maşallah..Sıpa azıcık da kıpırdasa, çok sevindircek annesini de...Tembel...
evet valla işler bna baglı günlük bi yazı iş yoksa istediğim zaman yapıyorum işde saha işi de oluyo ama ben gitmiyorum şube müdürüm göndermiyo artık diğer kız gidiyo ben tamamen yazışmalara geçtim işte böle :):):):)
valla bende sabah şöle nisan annelerine falan baktım kocaman göbekleri birde ocak annelerine baktım ayy bi heyecanlılar kimisi doguma gidicekmiş kimisi dogurmuş kimisi emzirme derdin ayy bi, hoşume gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?