2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohh maşallah öykümüze uyurmuymuşş yesin onu fatma teyzesii... kız aklına niye ben geldim üzüldün öle..valla bizede bişey sölemiyorlar canım zaten senin kendi drun iyi

Ay çok sevindim canım benim. İyi işte Öykü canım haftasına görede 2-3 gün önde daha ne olsun, uyanıp sana elmi sallıycaktı kız? Bende dörtlüyü özelde yaptırdım ama 5 gün sonra çıktı kan tahlili sonuçları..

ohh maşallah öykümüze uyurmuymuşş yesin onu fatma teyzesii... kız aklına niye ben geldim üzüldün öle..valla bizede bişey sölemiyorlar canım zaten senin kendi drun iyi

İşte hep diyorsun ya, hiç bişey söylemiyorlar diye...Resim de vermediler..İstedim, güldü adam vermedi...
Ne bileyim sen geldin, ben kendi doktoruma 1 tane istemiyom 2 resim ver dediğimde veriyo yazık...

Valla ben bekliyorum el sallamasını...Ben onu görecem diye ne rezillikler çektim dün, 2 otobüs gittim soğukta, herşey için ayrı sıraya giriliyo...Sırf o 2 dkikayı kıpırdanışını görmek için gittim ,aslında pek gidesim de yoktu...
Hanım ne yaptı, al sana kıpırdanış dedi ve uyudu....Zaten çok ehlikeyf, doktoruma gittiğimde de uyuyo oluyo, biz uyandırıyoruz dürte dürte....

İşte hep diyorsun ya, hiç bişey söylemiyorlar diye...Resim de vermediler..İstedim, güldü adam vermedi...
Ne bileyim sen geldin, ben kendi doktoruma 1 tane istemiyom 2 resim ver dediğimde veriyo yazık...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa insan ne kötü oluyo demi sadece orda gördüğün anlık görüntü o kadar ilk zamanlarda bende ağlayacak gibi oluyordum gıcık oluyordum ama elimden bişey gelmediği için takmamaya çalışıyorum napiyim:) eşim daha 1 kerecik gördü o gördükten sonra bile değişti işte hamile oldugunu anladım falan diyo artık

hilmi ve fatma, kız sen bugün erkencisin ya...
İşler mi az...Yoksa 8.30 grubuna mı katıldın.. İyi ki erkencisin ama...Sabah daha rahat yazışılıyor...

Boşver takma...Yani sonuçta var da mı gitmiyorsun, eldeki imkanın en iyisini kullanıyorsun, eşin girebilmiş..Burda mümkün değil,erkekler gebe bölümüne giremiyorlar...Ancak özelde görüyorlar...Yine de şanslısın yani, eşine de gösterebildin...

hilmi ve fatma, kız sen bugün erkencisin ya...
İşler mi az...Yoksa 8.30 grubuna mı katıldın.. İyi ki erkencisin ama...Sabah daha rahat yazışılıyor...

ya ben genelde bu saatler burda oluyorum ama pek yazmıyordum nedense siz baktım erkencisiniz bende yazayım dedim işler var ama yapasım yok şuanda beklesinler napiyim ben 8 de işte oluyorum . öle işde..ya kızlar sizler hem hamilesiniz yaa dua edinde şu eşimin formasyon işi olsun yaa bugünlerde açıklanacak olursa varya süper olucak yaaaaaaa onu heyecanla bekliyoruz

Bende geldim... günaydın kızlar.. kuzu gittin mi doktora dün? Öykücüm nasıl?
günaydın canımm nasılsınn..

günaydııııııııııııııııııııın 2011 haziran anneleri günaydın tüm hamileler günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee loyloyloyloyloy
deli kız günaydınn

kuzumm sapol cnmm. kızım buyumuş teyzesi. ama bende devlete gidiyorum 2 kişi vardı hemşirelerle beklerken güldük konuştuk. şakaşatık dr geldi ben çok soru sorarım dedim tabiki dedi.parmaklarını sordum gösterdi. ölçümleri anlattı bana ölçerken midesi oluşmuş dedi. bittiğinde de sorun var mı başka dedi. bence sana delisi denk gelmiş. ama öykü hanıma sev,indim iyi olmasına:))) bu yeter yaa

Benim eşimde bir kez geldi, ben zaten çok panik bir tipim o da gelsin istemiyordum ama ayrıntılıya birlikte gitçez herhalde.. Benim ilk düşükte doktor kalbi durmuş dediğinde benimki öyle salya sümük ağladıki, tüm hastaneye rezil olduk adamı 1 saat sakinleştiremedik doktorla birlikte bende hep korktum yine bişey olurda yine benim adam salya sümük ağlar diye hiç götürmemeye çalıştım.yoksa her seferinde gelmek istiyor.

nomalde kadın dogum poliklimiğine giremez tonla insan aynı anda muayene oluyo ben radyolojiden arkadaşlar vasıtasıyla zorla rica ettim ordaki bayan işde gösterdi ordada hastalar teker teker girdiğinden eşimde gelsinmi demiştim öle gördü ufff kars'a gidiceze bu karda kışta nasıl ufff

İnşallah olur canım ya, bebişin şansına...
Biz de bu saatler yazıyoruz,sonra patronlar gelince ister istemez biraz bi durgunluk oluyo, şahsen bende öyle oluyor...9 a kadar çok rahatım....

İnşallah olur canım ya, bebişin şansına...
Biz de bu saatler yazıyoruz,sonra patronlar gelince ister istemez biraz bi durgunluk oluyo, şahsen bende öyle oluyor...9 a kadar çok rahatım....

evet valla işler bna baglı günlük bi yazı iş yoksa istediğim zaman yapıyorum işde saha işi de oluyo ama ben gitmiyorum şube müdürüm göndermiyo artık diğer kız gidiyo ben tamamen yazışmalara geçtim işte böle :):):):)

valla bende sabah şöle nisan annelerine falan baktım kocaman göbekleri birde ocak annelerine baktım ayy bi heyecanlılar kimisi doguma gidicekmiş kimisi dogurmuş kimisi emzirme derdin ayy bi, hoşume gitti

Ege hoşgeldin canım, ben bugün bir garibim karnım falan indi sanki, bir rahatlama geldi, herhalde biraz ödemim vardı indi, 1 kilo vermişim tartıldım, enteresan geldi. umarım bişi yoktur

Ya biliyorum senin devlete gittiğini de, sen doktordan yana şanslısın...Beni 2 kişi aynı anda aldılar, birine bi tarafta bakıyorlar, bana ayrı tarafta aynı odada...Tuhaf geldi..Soracağım varsa da çoğunu soramadım....Öykü iyi sanırım,eskisi gibi gerilerden gelmiyo maşallah..Sıpa azıcık da kıpırdasa, çok sevindircek annesini de...Tembel...

Gelsin ya, duygularını yaşasın adam...Üzüldüyse ağlasın, sevincine gülsün...
Benim eşim gelmiyordu, zorladım gelmezsen ben de gitmem diye sonra geldi baktı tuhaf değil, alttan bakacaklar falan diye mi düşünüyordu bilmiyorum...Artık özele gideceğin günü önceden söyle de ona göre izin alayım bende gelicem diyor...Çok hoşuma gidiyor benim de...
İnşallah sen de bi daha kötü olaylar yaşamazsın da, bütü kontrollerden hep güle oynaya çıkarsınız...

hahahaha aynı benim muayene şeklim:):):):) bi masada alttan muayene için bekleytenler benim yattıgım tarafda gebeler ultrason sırasında tam karşımda da alttan muayene için iç çamaşırlarını çıkartanlar hahahahahahahaaaaaa ayy özledim yaa 20 si gelsede gitsem

Biz de öyle olucaz kız...Kimimiz doğuracak, kimimiz gün sayacak..Bana da çok heyecanlı geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…