2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Giderin gidersin merak etme,günler çabuk geçiyor...

Ay benim kocam çok duygusal ama yengeç burcu zaten, o öyle yapınca ben onu sakineştircem diye keyfini çıkaramıyorum. zaten iki düşükten sonra ona dedimki bu son deneme buda olmazsa birdaha yapmam, ödü kopuyor onun için ne yapıcağını şaşırıyor yazık kocama... evi bile süpürmemi yasakladı çok komik oldu adam. ama ilkinde hiç umrunda bile değildii, anlamıyorlarki onlar kucaklarına almadan.

Şu yazıyı okurken başını,
ayyyyyy kızlarrr bluetoothla menemen yaptım kızlar yuppiiiiii......Diye okudum....
Sadece gülüyorum kendime...

Son düzenleme:
Arkadaslar hepinize gunaydın. Bugun kontrolum ve ben gergınlıkten oluyorum ne zaman kontrol gunum gelse boyle oluyorum hep aklıma kotu seyle gelıyor ya doktor olumsuz bısey derse vs. die. Bundan nasıl kurtulcam bilmıyorum. İnsalahhh hersey yolundadır 16 haftadayım. Bebişim için dua ederenız cok sevınırım.Allah hepimizin bebişini saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.

Giderin gidersin merak etme,günler çabuk geçiyor...

özledim yaaaa acaba cinsiyetinide sölermi yaaaa doktora sağlık personeli oldugumu söylediğimden beri pek bi ilgili :118: herkesler öğrendi neyi olacagını bi ben kaldım :

dün hayal kuruorum öle hilmide gülüyo onunda hoşuna gidiyorda işde dedim eğer kızsa az biraz büyüdümü şöle dersin hadi iki prensesim gelsin bakalım birimiz bi omzuna kızımız bi omzuna seversin öle yada dedim yatarsın böle tv izlerken kızım bi su getirirmisin kızımızda tintin saçlar kıvırcık baglı gider sana su falan getirir nasıl hoşuna gitti gögsü kabardı adamın.. dedim erkekse ikinizde yatar oğlunda dedim az dillendiğinde anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee su getirsene der bende bi ses yükelmesi kalk e...k sıpası annene emirmi veriyorsun derim dedim ayyy gülmekten öldü kız ne güzel yaaaa

Ya aslında dediğin gibi kucaklarına almadan anlamıyorlar da, dediğin gibi 2 düşükten çok etkilendiğinden bu şekilde davranıyordur..Benim eşim de takmıyordu, 1 sen misi hamile diyordu,ama düşük müşük dedi doktor o zamandan beri üzerime titriyor...

Şu yazıyı okurken başını,
ayyyyyy kızlarrr bluetoothla menemen yaptım kızlar yuppiiiiii......Diye okudum....
Sadece gülüyorum kendime...

Allah seni napmasın okuyunc bastım kahkahayı odadaki tüm insanlar şaşkın bana baktı delirdi karı diyeD

Ege hoşgeldin canım, ben bugün bir garibim karnım falan indi sanki, bir rahatlama geldi, herhalde biraz ödemim vardı indi, 1 kilo vermişim tartıldım, enteresan geldi. umarım bişi yoktur
yoktur bi tanem bende vardı kaç gündür hatta kuzu da dedi karnım indi..
oluyor arada ne güzel kilo vermişsin . kontrolun nezaman çok rahatsız ettiyse bi polikliniğe git bekleme:)

yaa tabi sinirlendin sende. yok ben sanki özel hastanedeyim hiç hast. alakalı değil. ayrı bir yerde.süper yani.. gelişmiş olması önemli demek sizin oralar pek gelişmemiş bizim cerrahpaşa dedin mi oo derler zaten ben ne çektim oraya girene kadar:)
neyse yaa öyküm iyi yaa yeter o. kız benim sıpa da kıpırdamadı bacakları kapalıydı zorla açtılar baktılar. hareketlerini 1-2 haftaya hissedersin dedi. az hissediyorum dedim o kadar olur zaten dedi. benimkide kıpırdamadı yani .. herhalde erken gittik hanımlar uyuyorlardı:)))

amiiinn canım başka şeylerle ilgilenmeye bak... Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.. korkma allahın izniyle bişicikler olmaz inş.

günaydınnnnnnnnnnnn

Günaydın canım nasılsın...

Canım sıkılma, biz de öyle oluyoruz, ben mesela dün doktora gidecem diye çok gergindim gece riyamda kanamam vardı ve bebeğim düşüyordu, sabah kalktım gülerek rüyalar tersine çıkar, iyi haberlerle gelicem diye düşündüm...Bilinçaltımızda bi korku var ama, inşallah hiçbişey çıkmaz merak etme...Dualarımız seninle..İnşallah iyi haberlerle gelirsin...

aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş...

Allah seni napmasın okuyunc bastım kahkahayı odadaki tüm insanlar şaşkın bana baktı delirdi karı diyeD

Valla ya, bi de diyom nasıl yptı ki...
Arada ben de yapıyom onu, bazen bişeye duygulanıyorum burda yazılanlara başlıyorum ağlamaya, tip tip bakıyorlar, ya sancı girdi birden diyorum..Bazen dediğin gibi gülüyorum, yine bakıyorlar, ne bakıyonuz gülesim geldi...Allah hep güldürsün diyorum...
Adamlar sadece suratıma bakıyorlar, içlerinden neler neler geçiyor Allah bilir...

senin oğlun değilmiydi yaa:) benmi yanlış hatırlıyorum ki ..

ay ne güzel hayaller öyle ama hiçte yapmıyorlar öyle biz eylüle diyoruz bi su verirmisin diye hizmetçimiyim ben bu evde diyor:)) insaflı zamanında ise eğer tabi annecim diyor. ama çıkar varsa işin içinde yapıyor..

Ege bence zaten Cerrahpaşa süper bir hastane.. bende o tarafta olsam kesin orda doğum yapardım. özele falan hiç gerek yok. ben biraz mecburum. Bankadan sağlık harcaması yaptığımız için devlete gidince işler karışıyor, onun için ben de özele gidiyorum. inşallah iyidir bebeğim valla aklım kalıyor. aslında eşimde diyor gitsene istediğin kadar para marada vermiyoruz ama ne bilim günah ya öyle boşu boşuna gidip, bankayı zarara uğratmak.. bana garip geliyor

Arkadaslar hepimize cok tesekkur ederım. ELİMDEN GELDIGINCE BASKA SEYLER UGRASIYORUM ama doktor hersey yolunda dıyene kadar rahatlamıcam. Bi akrabam bana anne olmak omur boyu yuregın azında yasamak demektır dedi,gercekten de cok dogruymus.

evet benim de indi karnım...
Ya erken gittim, bi de aç gittim ne olur ne olmaz diye, öğlene anca girebildim...Çocuğun kıpırdıcak hali kalmadı belki de açlıktan...

yok cnaım yaaaa benim belli değil daha bende ayın 20 sinde gidicem inş. belli olur dr da söyler içime bzen kız doguyo bazen erkek bilmiyom kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…