hahahaha aynı benim muayene şeklim:):):):) bi masada alttan muayene için bekleytenler benim yattıgım tarafda gebeler ultrason sırasında tam karşımda da alttan muayene için iç çamaşırlarını çıkartanlar hahahahahahahaaaaaa ayy özledim yaa 20 si gelsede gitsem
Gelsin ya, duygularını yaşasın adam...Üzüldüyse ağlasın, sevincine gülsün...
Benim eşim gelmiyordu, zorladım gelmezsen ben de gitmem diye sonra geldi baktı tuhaf değil, alttan bakacaklar falan diye mi düşünüyordu bilmiyorum...Artık özele gideceğin günü önceden söyle de ona göre izin alayım bende gelicem diyor...Çok hoşuma gidiyor benim de...
İnşallah sen de bi daha kötü olaylar yaşamazsın da, bütü kontrollerden hep güle oynaya çıkarsınız...
ayyyyyy kızlarrr bluebottle meltemmeryem yaptım kızlarrrr yupppiiiiiii... çok sevindim benimde çizelgem var artık yaşaşaşşaasıııınn... saolun kızlar....sayenizde vallaaa... ellerinize sağlık tatlişkolarımmmm..
Giderin gidersin merak etme,günler çabuk geçiyor...
Ay benim kocam çok duygusal ama yengeç burcu zaten, o öyle yapınca ben onu sakineştircem diye keyfini çıkaramıyorum. zaten iki düşükten sonra ona dedimki bu son deneme buda olmazsa birdaha yapmam, ödü kopuyor onun için ne yapıcağını şaşırıyor yazık kocama... evi bile süpürmemi yasakladı çok komik oldu adam. ama ilkinde hiç umrunda bile değildii, anlamıyorlarki onlar kucaklarına almadan.
Şu yazıyı okurken başını,
ayyyyyy kızlarrr bluetoothla menemen yaptım kızlar yuppiiiiii......Diye okudum....
Sadece gülüyorum kendime...
Şu yazıyı okurken başını,
ayyyyyy kızlarrr bluetoothla menemen yaptım kızlar yuppiiiiii......Diye okudum....
Sadece gülüyorum kendime...
yoktur bi tanem bende vardı kaç gündür hatta kuzu da dedi karnım indi..Ege hoşgeldin canım, ben bugün bir garibim karnım falan indi sanki, bir rahatlama geldi, herhalde biraz ödemim vardı indi, 1 kilo vermişim tartıldım, enteresan geldi. umarım bişi yoktur
yaa tabi sinirlendin sende. yok ben sanki özel hastanedeyim hiç hast. alakalı değil. ayrı bir yerde.süper yani.. gelişmiş olması önemli demek sizin oralar pek gelişmemiş bizim cerrahpaşa dedin mi oo derler zaten ben ne çektim oraya girene kadar:)Ya biliyorum senin devlete gittiğini de, sen doktordan yana şanslısın...Beni 2 kişi aynı anda aldılar, birine bi tarafta bakıyorlar, bana ayrı tarafta aynı odada...Tuhaf geldi..Soracağım varsa da çoğunu soramadım....Öykü iyi sanırım,eskisi gibi gerilerden gelmiyo maşallah..Sıpa azıcık da kıpırdasa, çok sevindircek annesini de...Tembel...
Arkadaslar hepinize gunaydın. Bugun kontrolum ve ben gergınlıkten oluyorum ne zaman kontrol gunum gelse boyle oluyorum hep aklıma kotu seyle gelıyor ya doktor olumsuz bısey derse vs. die. Bundan nasıl kurtulcam bilmıyorum. İnsalahhh hersey yolundadır 16 haftadayım. Bebişim için dua ederenız cok sevınırım.Allah hepimizin bebişini saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.
günaydınnnnnnnnnnnn
Arkadaslar hepinize gunaydın. Bugun kontrolum ve ben gergınlıkten oluyorum ne zaman kontrol gunum gelse boyle oluyorum hep aklıma kotu seyle gelıyor ya doktor olumsuz bısey derse vs. die. Bundan nasıl kurtulcam bilmıyorum. İnsalahhh hersey yolundadır 16 haftadayım. Bebişim için dua ederenız cok sevınırım.Allah hepimizin bebişini saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.
aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş...
Allah seni napmasın okuyunc bastım kahkahayı odadaki tüm insanlar şaşkın bana baktı delirdi karı diyeD
özledim yaaaa acaba cinsiyetinide sölermi yaaaa doktora sağlık personeli oldugumu söylediğimden beri pek bi ilgili :118: herkesler öğrendi neyi olacagını bi ben kaldım:
dün hayal kuruorum öle hilmide gülüyo onunda hoşuna gidiyorda işde dedim eğer kızsa az biraz büyüdümü şöle dersin hadi iki prensesim gelsin bakalım birimiz bi omzuna kızımız bi omzuna seversin öle yada dedim yatarsın böle tv izlerken kızım bi su getirirmisin kızımızda tintin saçlar kıvırcık baglı gider sana su falan getirirnasıl hoşuna gitti gögsü kabardı adamın.. dedim erkekse ikinizde yatar oğlunda dedim az dillendiğinde anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee su getirsene der bende bi ses yükelmesi kalk e...k sıpası annene emirmi veriyorsun derim dedim ayyy gülmekten öldü kız ne güzel yaaaa
yoktur bi tanem bende vardı kaç gündür hatta kuzu da dedi karnım indi..
oluyor arada ne güzel kilo vermişsin . kontrolun nezaman çok rahatsız ettiyse bi polikliniğe git bekleme:)
yaa tabi sinirlendin sende. yok ben sanki özel hastanedeyim hiç hast. alakalı değil. ayrı bir yerde.süper yani.. gelişmiş olması önemli demek sizin oralar pek gelişmemiş bizim cerrahpaşa dedin mi oo derler zaten ben ne çektim oraya girene kadar:)
neyse yaa öyküm iyi yaa yeter o. kız benim sıpa da kıpırdamadı bacakları kapalıydı zorla açtılar baktılar. hareketlerini 1-2 haftaya hissedersin dedi. az hissediyorum dedim o kadar olur zaten dedi. benimkide kıpırdamadı yani .. herhalde erken gittik hanımlar uyuyorlardı:)))
yoktur bi tanem bende vardı kaç gündür hatta kuzu da dedi karnım indi..
oluyor arada ne güzel kilo vermişsin . kontrolun nezaman çok rahatsız ettiyse bi polikliniğe git bekleme:)
yaa tabi sinirlendin sende. yok ben sanki özel hastanedeyim hiç hast. alakalı değil. ayrı bir yerde.süper yani.. gelişmiş olması önemli demek sizin oralar pek gelişmemiş bizim cerrahpaşa dedin mi oo derler zaten ben ne çektim oraya girene kadar:)
neyse yaa öyküm iyi yaa yeter o. kız benim sıpa da kıpırdamadı bacakları kapalıydı zorla açtılar baktılar. hareketlerini 1-2 haftaya hissedersin dedi. az hissediyorum dedim o kadar olur zaten dedi. benimkide kıpırdamadı yani .. herhalde erken gittik hanımlar uyuyorlardı:)))
senin oğlun değilmiydi yaa:) benmi yanlış hatırlıyorum ki ..
ay ne güzel hayaller öyle ama hiçte yapmıyorlar öyle biz eylüle diyoruz bi su verirmisin diye hizmetçimiyim ben bu evde diyor:)) insaflı zamanında ise eğer tabi annecim diyor. ama çıkar varsa işin içinde yapıyor..
gunaydın kızlarrrrrrrr kuzu hosgeldınnn nasıl oyku hanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?