2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
nasilsinizzz )
kuzuu bebiş nasilmişşş

bizim kac gündür eşimin dedesi vedat etti cenazesiydi, duasıydı derken işe bile doğru dürüst gidemedim pek siteyede giremedim artık inşallah buraadayım
herkese güzel bir gün olsun

günaydın canım..
İyidir herhalde,dün ultrosanla bakılırken uyuyordu..4 lü tarama yaptırdım..Ayın 12 sinde çıkacak sonucu..
Doktor gr.falan söylemedi..Haftasında dedi o kadar..

kuzucum 4lü taramada kan testi ve yine ultrasonla bakıyor di mi
aynı her zaman kullandıgı ultrason mu?
inşallah hayır haberler al

bosver cnm ıyı oldugunu gormussun ya ya oda yeter... bıde bebısı gordun superr

Evet, zaten sırf onu görmek için gittim..Yoksa özeldeki doktorum 4 lüye gerek yok demişti..

Günaydın canım...İyiymiş öykü, hepinize el salladı demek isterdim ama, malesef uyuyordu...
Allah rahmet eylesin canım,başınız sağolsun...Sen çok üzülmemeye çalış, kolay değil biliyorum ama...
İNşallah artık hep gelirsin, özlüyoruz seni...

öyle bir geçer zaman ki eski bölümmüş:))) ege boşuna girdi ağlama moduna:))
bak bak bakkkk neler gördüm geçmişi okurkennn evet dün eski bölümdü zaten 10 da tv açtım ancak eylülün dersi vardı babasıda geç geldi bana patladı dersler. ağlayamadım. haftaya inşallah..

aa cannım binasını biliyorsan selda hnm dersin turizm acentası galiba bi dene yaa çok merak ettik bide kocasının adı onur:)) manyakmısın kardeşim derler sana olsıun seni nerden tanıycaklar ki bidaha görmezler. sen bi sorsan iyi olur..

yaaa karnımızdaki bebişlerin gece gündüz algısı var mı yaaa merak ettim

kuzucum 4lü taramada kan testi ve yine ultrasonla bakıyor di mi
aynı her zaman kullandıgı ultrason mu?
inşallah hayır haberler al

evet aynı ultrason...
Ama üçlünün aynısıymış,sadece 1 değere daha bakıyorlarmış.Doktorum gerek yok dedi diye tıp hastanesine gittim ben...Aynı ultrasonla baktılar,kanımı aldılar..Aynen 3 lü gibi..

sagol canımm
kıuzucuk hayattaki tek gercek olum olunca ve sıralı ve bekleneni olunca daha farklı karşılıyor insan
Allah rahmet eylesin zaten cok cekiyordu şimdi rahatlamstır rahmetli neyse güzel seylerden konusalım

seninki dünde tembeldi yani onu anladım ben :)

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın topiğe girince sizleri görünce mıhteşem oluyoruz..
sen nasılsın

Egeeeeeeee aksam senın dizin yoktu bgn ıyısındırr:)):)
evet yaaa isabet oldu işim vardı zaten haftaya bomba gibi olacak osman annesinden ayrılıyor.:)))

başın sağolsun canım.

bakalım 11inde benden ne isticekler
haftaya salı havadisler bende de
üff ben artık bebeğim hep oynasın istiyorum hiç oynamıyor
sapık gibi hep içimden bebeğe telkinde bulunuyorum ama sağolsun pek sallamıyor beni

sağool sekerim Allah bebeklerimize sağlıklı ömür nasip etsin
artık dualar onlara )

günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın...
bende iyiyim canım
iyiyim canım gerçekten kk iyi ki var yoksa işyeri çekilecek gibi değil

başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenizin

yaaa karnımızdaki bebişlerin gece gündüz algısı var mı yaaa merak ettim
valla bilmiyorum ama bi yerde okudum ışığı algılayabiliyorlarmış..

bana dr dediki 2 li iyi çıktıysa 3-4 gerek yok bi kaç dr sordum aynısını dedi yapmıycaklar bana. birde dikkat ettim 10.000/1 risk çıktı hiçbiri yani cerrahpaşadaki dr hiç biri bana risk yok demedi sadece normal insanlardaki kadar risk taşıyorsun dedi. kesinlikle ellerini taşın altına sokmuyorlar ..

yaaa benim akrnım bu hafta biraz büyüdü gibi yaaa hissediyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…