günaydın canım..
İyidir herhalde,dün ultrosanla bakılırken uyuyordu..4 lü tarama yaptırdım..Ayın 12 sinde çıkacak sonucu..
Doktor gr.falan söylemedi..Haftasında dedi o kadar..
günaydın canım..
İyidir herhalde,dün ultrosanla bakılırken uyuyordu..4 lü tarama yaptırdım..Ayın 12 sinde çıkacak sonucu..
Doktor gr.falan söylemedi..Haftasında dedi o kadar..
bosver cnm ıyı oldugunu gormussun ya ya oda yeter... bıde bebısı gordun superr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
nasilsinizzz)
kuzuu bebiş nasilmişşş
bizim kac gündür eşimin dedesi vedat etti cenazesiydi, duasıydı derken işe bile doğru dürüst gidemedim pek siteyede giremedim artık inşallah buraadayım
herkese güzel bir gün olsun
bak bak bakkkk neler gördüm geçmişi okurkennn evet dün eski bölümdü zaten 10 da tv açtım ancak eylülün dersi vardı babasıda geç geldi bana patladı dersler. ağlayamadım. haftaya inşallah..öyle bir geçer zaman ki eski bölümmüş:))) ege boşuna girdi ağlama moduna:))
kızlar bu arada selda gorunmuyo ne zamandır benım calıstıgım yere yakın ama sadece bınasını bılıuyorum hangı katında nerede bılgım yok ne yapsam acaba?
ısmını bıldıgım bırını aramak garıp olabılır ınsanlara lafta anlatamam..
kuzucum 4lü taramada kan testi ve yine ultrasonla bakıyor di mi
aynı her zaman kullandıgı ultrason mu?
inşallah hayır haberler al
Evet, zaten sırf onu görmek için gittim..Yoksa özeldeki doktorum 4 lüye gerek yok demişti..
Günaydın canım...İyiymiş öykü, hepinize el salladı demek isterdim ama, malesef uyuyordu...
Allah rahmet eylesin canım,başınız sağolsun...Sen çok üzülmemeye çalış, kolay değil biliyorum ama...
İNşallah artık hep gelirsin, özlüyoruz seni...
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın topiğe girince sizleri görünce mıhteşem oluyoruz..günaydın kızlar nasılsınız
evet yaaa isabet oldu işim vardı zaten haftaya bomba gibi olacak osman annesinden ayrılıyor.:)))Egeeeeeeee aksam senın dizin yoktu bgn ıyısındırr:)):)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
nasilsinizzz)
kuzuu bebiş nasilmişşş
bizim kac gündür eşimin dedesi vedat etti cenazesiydi, duasıydı derken işe bile doğru dürüst gidemedim pek siteyede giremedim artık inşallah buraadayım
herkese güzel bir gün olsun
evet aynı ultrason...
Ama üçlünün aynısıymış,sadece 1 değere daha bakıyorlarmış.Doktorum gerek yok dedi diye tıp hastanesine gittim ben...Aynı ultrasonla baktılar,kanımı aldılar..Aynen 3 lü gibi..
günaydın topiğe girince sizleri görünce mıhteşem oluyoruz..
sen nasılsın
evet yaaa isabet oldu işim vardı zaten haftaya bomba gibi olacak osman annesinden ayrılıyor.:)))
başın sağolsun canım.
sagol canımm
seninki dünde tembeldi yani onu anladım ben :)
bende iyiyim canımgünaydın canım, iyiyiz sen nasılsın...
iyiyim canım gerçekten kk iyi ki var yoksa işyeri çekilecek gibi değilgünaydın topiğe girince sizleri görünce mıhteşem oluyoruz..
sen nasılsın
evet yaaa isabet oldu işim vardı zaten haftaya bomba gibi olacak osman annesinden ayrılıyor.:)))
başın sağolsun canım.
bakalım 11inde benden ne isticekler
haftaya salı havadisler bende de
üff ben artık bebeğim hep oynasın istiyorum hiç oynamıyor
sapık gibi hep içimden bebeğe telkinde bulunuyorum ama sağolsun pek sallamıyor beni
valla bilmiyorum ama bi yerde okudum ışığı algılayabiliyorlarmış..yaaa karnımızdaki bebişlerin gece gündüz algısı var mı yaaa merak ettim
evet aynı ultrason...
Ama üçlünün aynısıymış,sadece 1 değere daha bakıyorlarmış.Doktorum gerek yok dedi diye tıp hastanesine gittim ben...Aynı ultrasonla baktılar,kanımı aldılar..Aynen 3 lü gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?