2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Valla ben de diyorum bak kızım üzülüyorum, ege teyzenin kızına bak,anası ağlayınca ağlama diye tekme atıyo...Ben ağlıyom gülüyom,sen hiç kıpırdamıyon, ruhsuz musun nesin diyorum ama yok, benimkinde tık yok..
İnşallah sen kıpır kıpır görürsün bebişini...

Günaydın canlarım :)
günaydın cnm nasıl oldunn

hahaha allah senin iyiliğini versin nasıl bir kahkaha attım millet korktu:))))))))))))))
çokgüldüm. çocuğa şimdi den başkasını örnek verme küser sana:)) annesi uyuyor işte benimki de uyuyordu dün kıçını bile dönmedi yan yatmış hasbam öylee zorla bi nazla bacak açtı:))

valla bilmiyorum ama bi yerde okudum ışığı algılayabiliyorlarmış..

algılıyorlar...Ayın 20 sinde gittiğimde doktora, ultrasona tepki veriyordu..Bacağına bakarken bacağını tekmeledi,eline bakarken elini kaldırdı,kafatasına bakarken ağzını açtı...
Konuşabilse kesin derdi ; anne dedikleri rahatımız için uğraşır, bu benim anne niye beni böyle rahatsız ediyo yaaa..Bi git artık meraklı karı, rahat bırak beni, uyuyacağım....

egecım 2lıyı bende cerrahpasada profa gttm yaptırdım bendede 1000lı cıkmıstı rısk ve aynı dedığin gibi rik yok demiyorlaar sadece bu değerlerle 3 lu ve 4 luye gerek yok zaten 2lıde baktımız test buda demısti

hoşgeldin fmg...

Hoşbulduk :)

günaydın canım...
Nasılsın..İyileştin mi biraz daha..

Günaydın.
Bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın? Kızını görmüşsün keyfin yerindedir :)

günaydınnnnn fmg hosgeldınnn

Günaydın hoşbulduk canım.

günaydın cnm nasıl oldunn

Daha iyiyim egecim sen nasılsın.
Akşam hiç uyuyamadım ya nefes alamıyorum boğuyolar sanki beni.

3'lü için sadece FTA diye bir hormon testi istedi benden.
Omurilik gelişimi açısından önemliymiş.
Dün sonucunu aldım 1/946 çıktı.
Düşük risk grubu dedi doktorum.
Sizden yaptıran var mı sadece bu testi?

ben hala nefes alamıyorum ağzımdan alıyorum geçmiyor melet..
sen ne zaman gidiceksin kızını görmeye:))

Öyküm günaydın.
Geçmişe baktım biraz. Bende 1,5 kilo verdim. ödemlerden gidiyor herhalde.
Bebişler etkilenmez umarım.

fmg benden istemediler sadece 22. haftamda yani 02/02/2011 de şeker yüklemesi ve kan idrar tahlili istediler. bide tekrar o gün perinatolojiden ölçümler anatomik incelemeler yapılacak herhalde:))

Valla tınmıyo bile ki, küssün...
İNsan ordan anacııımmm der, bi kafasını doğrultur el sallarr..İyiyim merak etme beni der...Bi hareket,bi icraat olur..

fmg benden istemediler sadece 22. haftamda yani 02/02/2011 de şeker yüklemesi ve kan idrar tahlili istediler. bide tekrar o gün perinatolojiden ölçümler anatomik incelemeler yapılacak herhalde:))

Onları ben de yaptıracağım. İnşallah gebelik şekeri çıkmaz.
Çok korkuyorum ondan. İnsülin falan kullananlar varmış.

Öyküm günaydın.

ya bende böyle durumlarda panik oluyorum, umarım bebeklere birşey olmaz, herhalde biraz ödem oldum çünkü çok aşırı kilo almamama rağmen alyansım sıkmaya başlamıştı. belki de onlar gitti.. birde ben gynoferrosanol kullanırken şiştim, o biraz bağırsaklarıda tembelleştiriyor herhalde ondan.. şimdi multitab iron içiyorum o daha iyi.

Öyküm günaydın.

ya ben neden 10 kilo almışım 4,5 ayda hatta son bir ayda 3 kilo almışım. ben vitamini demiri bırakssam mı kii bir dahaki ay gittiğimde söyliyim dr a doyamıyorum ağzxımda bir tat var peynir yersinde bi tat kalır ya sürekli öğle bende acıkıyorum amann karıştı herşey ne yazdım yaa umarım anladınız:))))))))

e sen gitmeden çocuğa çikolatasını verdin mi ki el sallasın?

Bacım bu sefer vermedim ama, özele gittiğimde gitmeden 2 saat önce yiyorum, kontrolde yatarken gene yiyorum bi yandan da öksürüyorum..Doktor gülmekten kırılıyo...Bunların anası inat, kızı daha inat diyo eşime....Eşim aahhh, doktor bey ahhh diyo da başka bişey demiyo....

Zaten bu vitaminler demir hapları şişiriyo. hiçbişey yemesem yeri yaaa..
Aç geziyorum aççç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…