bakalım 11inde benden ne isticekler
haftaya salı havadisler bende de
üff ben artık bebeğim hep oynasın istiyorum hiç oynamıyor
sapık gibi hep içimden bebeğe telkinde bulunuyorum ama sağolsun pek sallamıyor beni
Günaydın canlarım :)
Günaydın canlarım :)
günaydın cnm nasıl oldunnGünaydın canlarım :)
İnşallah sende çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Valla ben de diyorum bak kızım üzülüyorum, ege teyzenin kızına bak,anası ağlayınca ağlama diye tekme atıyo...Ben ağlıyom gülüyom,sen hiç kıpırdamıyon, ruhsuz musun nesin diyorum ama yok, benimkinde tık yok..
İnşallah sen kıpır kıpır görürsün bebişini...
valla bilmiyorum ama bi yerde okudum ışığı algılayabiliyorlarmış..
valla bilmiyorum ama bi yerde okudum ışığı algılayabiliyorlarmış..
bana dr dediki 2 li iyi çıktıysa 3-4 gerek yok bi kaç dr sordum aynısını dedi yapmıycaklar bana. birde dikkat ettim 10.000/1 risk çıktı hiçbiri yani cerrahpaşadaki dr hiç biri bana risk yok demedi sadece normal insanlardaki kadar risk taşıyorsun dedi. kesinlikle ellerini taşın altına sokmuyorlar ..
hoşgeldin fmg...
günaydın canım...
Nasılsın..İyileştin mi biraz daha..
günaydınnnnn fmg hosgeldınnn
günaydın cnm nasıl oldunn
Hoşbulduk :)
Günaydın.
Bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın? Kızını görmüşsün keyfin yerindedir :)
Günaydın hoşbulduk canım.
Daha iyiyim egecim sen nasılsın.
Akşam hiç uyuyamadım ya nefes alamıyorum boğuyolar sanki beni.
ben hala nefes alamıyorum ağzımdan alıyorum geçmiyor melet..
sen ne zaman gidiceksin kızını görmeye:))
hahaha allah senin iyiliğini versin nasıl bir kahkaha attım millet korktu:))))))))))))))
çokgüldüm. çocuğa şimdi den başkasını örnek verme küser sana:)) annesi uyuyor işte benimki de uyuyordu dün kıçını bile dönmedi yan yatmış hasbam öylee zorla bi nazla bacak açtı:))
fmg benden istemediler sadece 22. haftamda yani 02/02/2011 de şeker yüklemesi ve kan idrar tahlili istediler. bide tekrar o gün perinatolojiden ölçümler anatomik incelemeler yapılacak herhalde:))
Öyküm günaydın.
Geçmişe baktım biraz. Bende 1,5 kilo verdim. ödemlerden gidiyor herhalde.
Bebişler etkilenmez umarım.
Valla tınmıyo bile ki, küssün...
İNsan ordan anacııımmm der, bi kafasını doğrultur el sallarr..İyiyim merak etme beni der...Bi hareket,bi icraat olur..
Öyküm günaydın.
Geçmişe baktım biraz. Bende 1,5 kilo verdim. ödemlerden gidiyor herhalde.
Bebişler etkilenmez umarım.
e sen gitmeden çocuğa çikolatasını verdin mi ki el sallasın?
ya bende böyle durumlarda panik oluyorum, umarım bebeklere birşey olmaz, herhalde biraz ödem oldum çünkü çok aşırı kilo almamama rağmen alyansım sıkmaya başlamıştı. belki de onlar gitti.. birde ben gynoferrosanol kullanırken şiştim, o biraz bağırsaklarıda tembelleştiriyor herhalde ondan.. şimdi multitab iron içiyorum o daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?