cnm günaydın.. yaptılar valla cmrt donmuşlar evde yaa. neysekş pazar full time yaktım. sen nasılsın. benim kız süslü kardeşini de alır kuaförden çıkmazlar..
Bana 12+5 de erkek dedi. Hatta önce bi dahaki gelişinizde kesinleşir ama erkeğe benziyor dedi. Sonra açtı bizimki kocaman bacaklarını bizim doktor gülmeye başladı, erkek erkek bu dedi, hatta pipisinin ultrasonunu verdi.. Erkek kıza dönmüyor arkadaşım bu benim bebeğin çatlaklığı bence :) Kızın erkeğe dönme ihtimali var da :) Yine de detaylı ultrasonda belli olur diyorlar..
kızlar benim bebiş altta mı vuruyor anlamadım bazen alt tarafım ağrıyor sizdede varmı
ayyy cilekkk valla ınsallah bızımkısı donmezzz:) bana da herkes erkek cocugun olcak dıoduu onları arayıp bı guzel dalga gectımmm sızın 6. hıssınız hıc tutmuyor bundan sonra tahmınde bulunmayın dıe:):))
Canım erkekten dönen de çok duydum ben. Kızlarda da çıkıntı oluyormuş ilk zamanlarda.
cılekk 4lu ıstedımı doktorr??
yaaaa çilek korkutma beni ben kız istiyorum dönmesin sakın yaaaaa..
neyse hayırlısı:)
cnm günaydın.. yaptılar valla cmrt donmuşlar evde yaa. neysekş pazar full time yaktım. sen nasılsın. benim kız süslü kardeşini de alır kuaförden çıkmazlar..
bizim dükkanda calisan birisininkiside erkekden kıza döndü aman
işte önceki halleri iki organda aynı gozukuyor ya yanılıyorlar
cilekcim
sakin ola üzme kendini Allahtan hayırlısını nasip et
ve kızına giydireceğin tüllü pembeli kıyafetleri düsün bu bile kafanı dağıtmaya yeter)))))))))
haklısın tabi insan tuhaf olur ama sağlıkla gelsin ailesine uğurlu gelsin o önemli :)
kızlar benim bebiş altta mı vuruyor anlamadım bazen alt tarafım ağrıyor sizdede varmı
Doğru ama o zaman bu kadar erken kesin kesin diye cinsiyet söylemesin bu doktorlar yaa :)
channellll seninkisi kız mııııııııııı
ay bilmiyordum cok sevindiimmmmm :O)))))))) masallah
günaydın herkeslere...
çilek günün bombası senden gelmiş:)) %99dan nasıl dönmüş ya şaka gibi. sağlıklıymış ya önemi olan o.insanın kafası karışır başta ama alışırsın birkaç güne.
kasık ve rahim ağrısı oluyor.. sanki bıçak saplanması gibi normaldir herhaldeegeciikkk
allta denk geliyor genelde hareket yerleri
sağlı sollu takılıyor sağolsun :)))
alt derken kaval kemiginin iki yanı gibi bilmem tarif edebildim mi
günaydın cnm. dün sıkıntıların varmış geçmişten okudum eve sığamamışsın. pazarları bazen bende öyle oluyorum bide sen bayadır çalışmıyorsun ya bütün düzen bozulmuştur. uyku yemek herşey..günaydın herkeslere...
çilek günün bombası senden gelmiş:)) %99dan nasıl dönmüş ya şaka gibi. sağlıklıymış ya önemi olan o.insanın kafası karışır başta ama alışırsın birkaç güne.
senin bebe baya bi tekmeliyor artık benim ki dün hiç kıpırdamadı eşime diyorum bu çk sakin herhalde eylül fıkır fıkırdı. aman bu da sakin olsun mümkünse diyr:)Bazen oluyor bende de ağrı.
ama genelde göbek deliğimin tam altını tekmeliyor.
Evet canım kesin dememeleri lazım, olsun. Hayırlısı canım :)
Çok geçmiş olsun hayatım, bana da oluyor. Doktora sordum çok normal dedi, hatta rahatsız ederse bi minoset al dedi..
Gerçi benim doktorun söylediğine de pek inanılmaz galiba :))
kasık ve rahim ağrısı oluyor.. sanki bıçak saplanması gibi normaldir herhalde
günaydın cnm. dün sıkıntıların varmış geçmişten okudum eve sığamamışsın. pazarları bazen bende öyle oluyorum bide sen bayadır çalışmıyorsun ya bütün düzen bozulmuştur. uyku yemek herşey..
senin bebe baya bi tekmeliyor artık benim ki dün hiç kıpırdamadı eşime diyorum bu çk sakin herhalde eylül fıkır fıkırdı. aman bu da sakin olsun mümkünse diyr:)
estağfurullah cnm adam cinsiyette şaşırmış ne yapsın kapalı kutu :) tahmin ediyorlar işte..
kasık ve rahim ağrısı oluyor.. sanki bıçak saplanması gibi normaldir herhalde
günaydın cnm. dün sıkıntıların varmış geçmişten okudum eve sığamamışsın. pazarları bazen bende öyle oluyorum bide sen bayadır çalışmıyorsun ya bütün düzen bozulmuştur. uyku yemek herşey..
hee o bıcak saplanması bendede var o bölgeler büyüyor diye oluyormus
kasık ağrısı için işte magnezyum mu ne verdi doktor
gidebilirsen bugun git cerrahpaşaya doktora sor istersen
benim farketti azaldı o ağrım acıkcası
günaydınlarrrr mutluu haftalarrr olsun inş.
çilekkkk hayırlısı olsun cnm haftanın bombası oldu gerçekten senin miniş
kızlar istanbulda anadolu yakasında oturanlar kozyatagında mothercare'in outleet mağazası varmış.dün gittik yeni doğan ve 0-3 aylık ürünler cok kısıtlı..bir pakette 7 li bady var 32 lira
yine bir pakette 3 lü tulum 33 lira ve alınan herhangi bir ürün %50 indirimli yani badyler 16 liraya geldi bilginizee...
cnm cuma aksamı bellı oldu zatenn. bız ıkımızde kız olsun ıstıoduk kıme solesem cok dua ettık kız olsun dıe dedıler:):):)
ama erkege donerse valla dusunemıyorumm nolcanı:)):
evet canım ya sorma sığamadım dün eve, dolanıp durdum sıkıntıdan. geçti şimdi sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?