2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım. evet kitap oku, internet, tv bir yere kadar:)) örgü falan örebilsem güzel olacak bu ara:))

vay beee arkadaşlar , Allaha şükürler olsun ki 20. haftaya geldik dayandık.. yolun yarısı bitti..
evi toparlarken yere bişi düşünce zorlanıorum eğilemiorum .. hafif hafif göbek belirmeye başladı..
bakalım son 4.5 ayımız nasıl olucak..
15 gün sonra detaylı ultrason var , herşey yolunda gider inşallah herkes için..

masallaaah hepimize :O)))
detaylı ultrasonda bebegini daha net görebileceksin değil mi
inşallah güzel gecer
bebeginin net resmini verirse doktor eklesene )

aaa nerdeymiş kozyatağında, ben bulamadım internette var mı adresiiii?

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)) yeni bir haftaya başladık güzel geçer inş.

çileekkk, ay çok şaşırdım ya, erkek derken şimdi kız mı dediler? ay ben ozaman boşuna tahminlerde bulunmayayım 10 gün sonra doktorum ne dicek bakalım..

biz de işyerimize 10 dk yürüyebileceğimiz bi yerde ev bulduk, taşınma işine girişiyorum bu hafta. inşallah sıkıntısız ve aşırı yorulmadan halledebiliriz. eşime de bana da çok yakın olacak, hiç değilse artık servis araba dışarda yemek dertlerinden kurtulacağız..

günaydın kıslar
iyi haftalar herkese
çilek canım hayırlı olsun blue bottle eve yürüyerek gidip gelmek çok büyük bir şans sevindim adına çok yormamaya çalış kendini yardımcı falan gelir belki öyle daha rahat edersin
bizde cuma günü izmirdeydik dr a gittik kalp odacıklarına, düz taban olup olmadığına tavşan dudak olup olmadığına ,kafa çevresi çapına,omurgasına,kalça kemiğine, lens gelişimine baktı ilk defa bu kadar deteylı bilgi aldım gebeliğimin başından bu yana yiyeceklerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi omega3,demir calsiyum nelerde olur liste yazdı ayın 24ünde de organ incelenmesi var maşallah herşeyimiz yolunda gidiyor izmirde olan arkadaşlara dr umu tavsiye derim

ya benim bıdıkda çilekğinkisi gibi kızsa eşimin ailesine cok kapak olur pek sinsi gülerim :)))
kızda olsa erkekde olsa basımın üzerine yeri var ama bunların ailedeki tek erkek torun soyadı vs.. için :)
ama bana 15 16. haftada bakmmıstı cinsiyetine degismeyebilirde :)

neden ki hapi yutuyorum gidiyorum esas elevit iğrenç pis kokuyor ya
ya benimde acaip gazım var ama canımını acıtıyor yürürken falan
içime birisi hava basmıs gibi
benimki hap değil suda eriyor yağ gbi geldi bi tuhaf .. Onu içerken gazım felan yoktu bıraktım başladı. Amannn bugun nmidem de kötü bulanıyor sanki. Bu haftada yorgunluk hissi halsizlik olurmuş aynen yaşıyorum..

günaydın herkes iyidir inşallah
günaydın cnm iyiyiz demeye alışmışız.. şükür iyiyiz..

evet bugun nette okudum hafta hesabı yapamıyorsanız 5.aya girmiş bulunuyorsunuz diyor. çok mutlu oldum sorduklarında 5 aylık diyebilirim.

günaydın cnm. çok güzel sevindim senin adına. Rahatlarsın.. Bide evini yerşeştir süper olur..
Allah kolaylık versin

canım harika bişey bu . Benimde bu sefer aynen öyle incelediler.. Meshane mide herşeyini ölçtüler. Kalpteki türbülansa bile baktılar. Benim yüreğim ağzımda bekliyorum onlar ölçüyor biçiyor. Valla..
Ama güzel sonuçlar almakda yetti..

Merhaba kızlar, bizde h.sonu Palladium daydık, Eyvah Eyvah a gittik, çok güzeldi.. Palladium daki mothercare pek büyük değil. Tepe Nautilus teki çok iyi birde Mothercare de her ayın 15 i gümüş günü oluyor ve birçok şey %50 indirimli oluyor. tavsiye ederim. Birde ben C&A ya baktım bebek body leri falan çok güzel. hemde çok uygun, tavsiye ederim.. Bu aada çilek çok şaşırdım valla, erkek kıza döner mi yahu, kızdan erkeğe dönen çok duydum ama.. umarım benim değişmez, biz çok alıştık kıza çünkü

günaydın kızlar
herkesi iyi gördüm maşallah
çilekcim bence kesin sonuç için biraz daha bekle benimkinin de cinsiyeti belli değil belli olunca da birkaç defa onaylanmadan alışverişe başlamayı düşünmüyorum (haftasonları hep bebek mağazalarındayım ama almıyorum)

hepimizin haftası iyi geçsin

magnesium diasporal benimkisi bak
biraz cahilce bir davranıs ama en azından içilebiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…