Gözünaydın canım. Gönlüne göre olur inşallah.
Ben dönme ihtimali yüzünden hala tedirginim. 7. aya kadar hiç bişey almıycam bebişe.
Birce geçmiş olsun canım bence sürekli kafanı meşgul edecek bişeyler bulmalısın.
magnezyumu banada verdi de içemiyorum biraz içtim bıraktımvalla iğrenç bişey.
vay beee arkadaşlar , Allaha şükürler olsun ki 20. haftaya geldik dayandık.. yolun yarısı bitti..
evi toparlarken yere bişi düşünce zorlanıorum eğilemiorum .. hafif hafif göbek belirmeye başladı..
bakalım son 4.5 ayımız nasıl olucak..
15 gün sonra detaylı ultrason var , herşey yolunda gider inşallah herkes için..
neden ki hapi yutuyorum gidiyorum esas elevit iğrenç pis kokuyor ya
ya benimde acaip gazım var ama canımını acıtıyor yürürken falan
içime birisi hava basmıs gibi
günaydınlarrrr mutluu haftalarrr olsun inş.
çilekkkk hayırlısı olsun cnm haftanın bombası oldu gerçekten senin miniş
kızlar istanbulda anadolu yakasında oturanlar kozyatagında mothercare'in outleet mağazası varmış.dün gittik yeni doğan ve 0-3 aylık ürünler cok kısıtlı..bir pakette 7 li bady var 32 lira
yine bir pakette 3 lü tulum 33 lira ve alınan herhangi bir ürün %50 indirimli yani badyler 16 liraya geldi bilginizee...
aaa nerdeymiş kozyatağında, ben bulamadım internette var mı adresiiii?
masallaaah hepimize :O)))
detaylı ultrasonda bebegini daha net görebileceksin değil mi
inşallah güzel gecer
bebeginin net resmini verirse doktor eklesene)
optiumumda da var outleti demsa olarak geciyor diger yerin adreside asagidakiaaa nerdeymiş kozyatağında, ben bulamadım internette var mı adresiiii?
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)) yeni bir haftaya başladık güzel geçer inş.
çileekkk, ay çok şaşırdım ya, erkek derken şimdi kız mı dediler? ay ben ozaman boşuna tahminlerde bulunmayayım 10 gün sonra doktorum ne dicek bakalım..
biz de işyerimize 10 dk yürüyebileceğimiz bi yerde ev bulduk, taşınma işine girişiyorum bu hafta. inşallah sıkıntısız ve aşırı yorulmadan halledebiliriz. eşime de bana da çok yakın olacak, hiç değilse artık servis araba dışarda yemek dertlerinden kurtulacağız..
benimki hap değil suda eriyor yağ gbi geldi bi tuhaf .. Onu içerken gazım felan yoktu bıraktım başladı. Amannn bugun nmidem de kötü bulanıyor sanki. Bu haftada yorgunluk hissi halsizlik olurmuş aynen yaşıyorum..neden ki hapi yutuyorum gidiyorum esas elevit iğrenç pis kokuyor ya
ya benimde acaip gazım var ama canımını acıtıyor yürürken falan
içime birisi hava basmıs gibi
günaydın cnm iyiyiz demeye alışmışız.. şükür iyiyiz..günaydın herkes iyidir inşallah
evet bugun nette okudum hafta hesabı yapamıyorsanız 5.aya girmiş bulunuyorsunuz diyor. çok mutlu oldum sorduklarında 5 aylık diyebilirim.vay beee arkadaşlar , allaha şükürler olsun ki 20. Haftaya geldik dayandık.. Yolun yarısı bitti..
Evi toparlarken yere bişi düşünce zorlanıorum eğilemiorum .. Hafif hafif göbek belirmeye başladı..
Bakalım son 4.5 ayımız nasıl olucak..
15 gün sonra detaylı ultrason var , herşey yolunda gider inşallah herkes için..
günaydın cnm. çok güzel sevindim senin adına. Rahatlarsın.. Bide evini yerşeştir süper olur..günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)) yeni bir haftaya başladık güzel geçer inş.
çileekkk, ay çok şaşırdım ya, erkek derken şimdi kız mı dediler? Ay ben ozaman boşuna tahminlerde bulunmayayım 10 gün sonra doktorum ne dicek bakalım..
Biz de işyerimize 10 dk yürüyebileceğimiz bi yerde ev bulduk, taşınma işine girişiyorum bu hafta. Inşallah sıkıntısız ve aşırı yorulmadan halledebiliriz. Eşime de bana da çok yakın olacak, hiç değilse artık servis araba dışarda yemek dertlerinden kurtulacağız..
günaydın kıslar
iyi haftalar herkese
çilek canım hayırlı olsun blue bottle eve yürüyerek gidip gelmek çok büyük bir şans sevindim adına çok yormamaya çalış kendini yardımcı falan gelir belki öyle daha rahat edersin
bizde cuma günü izmirdeydik dr a gittik kalp odacıklarına, düz taban olup olmadığına tavşan dudak olup olmadığına ,kafa çevresi çapına,omurgasına,kalça kemiğine, lens gelişimine baktı ilk defa bu kadar deteylı bilgi aldım gebeliğimin başından bu yana yiyeceklerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi omega3,demir calsiyum nelerde olur liste yazdı ayın 24ünde de organ incelenmesi var maşallahHerşeyimiz yolunda gidiyor izmirde olan arkadaşlara dr umu tavsiye derim
cnm kozyatagı carfur varya onun karsısında sanırım kozyatagı tarafında yanı. bende duydum ama daha gıtmedımmm.
ya h.sonu bız paladyuma baktık mothercare ya hıcbısı kalmamıs dogruduzgun resmen talan edılmıs..
benimki hap değil suda eriyor yağ gbi geldi bi tuhaf .. Onu içerken gazım felan yoktu bıraktım başladı. Amannn bugun nmidem de kötü bulanıyor sanki. Bu haftada yorgunluk hissi halsizlik olurmuş aynen yaşıyorum..
günaydın cnm iyiyiz demeye alışmışız.. şükür iyiyiz..
evet bugun nette okudum hafta hesabı yapamıyorsanız 5.aya girmiş bulunuyorsunuz diyor. çok mutlu oldum sorduklarında 5 aylık diyebilirim.
günaydın cnm. çok güzel sevindim senin adına. Rahatlarsın.. Bide evini yerşeştir süper olur..
Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?