canım harika bişey bu . Benimde bu sefer aynen öyle incelediler.. Meshane mide herşeyini ölçtüler. Kalpteki türbülansa bile baktılar. Benim yüreğim ağzımda bekliyorum onlar ölçüyor biçiyor. Valla..
Ama güzel sonuçlar almakda yetti..
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)) yeni bir haftaya başladık güzel geçer inş.
çileekkk, ay çok şaşırdım ya, erkek derken şimdi kız mı dediler? ay ben ozaman boşuna tahminlerde bulunmayayım 10 gün sonra doktorum ne dicek bakalım..
biz de işyerimize 10 dk yürüyebileceğimiz bi yerde ev bulduk, taşınma işine girişiyorum bu hafta. inşallah sıkıntısız ve aşırı yorulmadan halledebiliriz. eşime de bana da çok yakın olacak, hiç değilse artık servis araba dışarda yemek dertlerinden kurtulacağız..
günaydın kıslar
iyi haftalar herkese
çilek canım hayırlı olsun blue bottle eve yürüyerek gidip gelmek çok büyük bir şans sevindim adına çok yormamaya çalış kendini yardımcı falan gelir belki öyle daha rahat edersin
bizde cuma günü izmirdeydik dr a gittik kalp odacıklarına, düz taban olup olmadığına tavşan dudak olup olmadığına ,kafa çevresi çapına,omurgasına,kalça kemiğine, lens gelişimine baktı ilk defa bu kadar deteylı bilgi aldım gebeliğimin başından bu yana yiyeceklerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi omega3,demir calsiyum nelerde olur liste yazdı ayın 24ünde de organ incelenmesi var maşallahherşeyimiz yolunda gidiyor izmirde olan arkadaşlara dr umu tavsiye derim
günaydın kızlar
herkesi iyi gördüm maşallah
çilekcim bence kesin sonuç için biraz daha bekle benimkinin de cinsiyeti belli değil belli olunca da birkaç defa onaylanmadan alışverişe başlamayı düşünmüyorum (haftasonları hep bebek mağazalarındayım ama almıyorum)
hepimizin haftası iyi geçsin
çok iyi olmuş canım işine yakın olması. şimdi biraz zorlanırsın ama sonrası daha raht olacak öyle düşün...günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)) yeni bir haftaya başladık güzel geçer inş.
çileekkk, ay çok şaşırdım ya, erkek derken şimdi kız mı dediler? ay ben ozaman boşuna tahminlerde bulunmayayım 10 gün sonra doktorum ne dicek bakalım..
biz de işyerimize 10 dk yürüyebileceğimiz bi yerde ev bulduk, taşınma işine girişiyorum bu hafta. inşallah sıkıntısız ve aşırı yorulmadan halledebiliriz. eşime de bana da çok yakın olacak, hiç değilse artık servis araba dışarda yemek dertlerinden kurtulacağız..
günaydın kıslar
iyi haftalar herkese
çilek canım hayırlı olsun blue bottle eve yürüyerek gidip gelmek çok büyük bir şans sevindim adına çok yormamaya çalış kendini yardımcı falan gelir belki öyle daha rahat edersin
bizde cuma günü izmirdeydik dr a gittik kalp odacıklarına, düz taban olup olmadığına tavşan dudak olup olmadığına ,kafa çevresi çapına,omurgasına,kalça kemiğine, lens gelişimine baktı ilk defa bu kadar deteylı bilgi aldım gebeliğimin başından bu yana yiyeceklerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi omega3,demir calsiyum nelerde olur liste yazdı ayın 24ünde de organ incelenmesi var maşallahherşeyimiz yolunda gidiyor izmirde olan arkadaşlara dr umu tavsiye derim
blue bottle eve yürüyerek gidip gelmek çok büyük bir şans sevindim adına çok yormamaya çalış kendini yardımcı falan gelir belki öyle daha rahat edersin
ya benim bıdıkda çilekğinkisi gibi kızsa eşimin ailesine cok kapak olur pek sinsi gülerim :)))
kızda olsa erkekde olsa basımın üzerine yeri var ama bunların ailedeki tek erkek torun soyadı vs.. için :)
ama bana 15 16. haftada bakmmıstı cinsiyetine degismeyebilirde :)
çok sağol egecim, dediğin gibi şu 2 hafta falan belki zor olur ama sonrasında çok rahat ederim diye düşünüyorum ben de..yemeğe evime gitsem ne güzel olacak. bıktım ortalıkta ne yicem diye gezmekten valla :))günaydın cnm. çok güzel sevindim senin adına. Rahatlarsın.. Bide evini yerşeştir süper olur..
Allah kolaylık versin
cnm naberr alma şimdilik bişey dayanamıyorsan badi felan al. Ben tırsıyorum kızımda da öyleydim 7.ayda alırsın..günaydın kızlar
herkesi iyi gördüm maşallah
çilekcim bence kesin sonuç için biraz daha bekle benimkinin de cinsiyeti belli değil belli olunca da birkaç defa onaylanmadan alışverişe başlamayı düşünmüyorum (haftasonları hep bebek mağazalarındayım ama almıyorum)
hepimizin haftası iyi geçsin
hahhahaha :))))))magnesium diasporal benimkisi bak
biraz cahilce bir davranıs ama en azından içilebiliyor :)
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin dedim bende yaaege günaydın canım, bende aşırı halsizim bugün, anlam veremedim. 10 a kadar uyudum kalkamadım. Birde benim bağırsaklar bozuldu, çok halsiz ve kötü hissediyorum kendimi. Birde magnezyum demişsin ya bende onu hiç sevmiyorum ama çayla iyi oluyor. Limonlu çay gibi oluyor. Tavsiye ederim..
canım harika bişey bu . Benimde bu sefer aynen öyle incelediler.. Meshane mide herşeyini ölçtüler. Kalpteki türbülansa bile baktılar. Benim yüreğim ağzımda bekliyorum onlar ölçüyor biçiyor. Valla..
kesinlikle canım gözün aydın seninde güzel sonuçlar hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim ayrıntılı organ ayın 24ünde daha midesine falan bakmadılar ama dr um benim böbreklerime ve mideme baktı onlar normalmiş bu arada benim de bacağıma parmağımla bastırınca iz kalıyor muhtemelen ödemde oluştu aaa bide çok garip bişey oldu unuttum söylmeyi benim göbeğim kızardı dün akşamdan beri kıpkırmızı oldu biraz sonra dr a gideceğimcanım harika bişey bu . Benimde bu sefer aynen öyle incelediler.. Meshane mide herşeyini ölçtüler. Kalpteki türbülansa bile baktılar. Benim yüreğim ağzımda bekliyorum onlar ölçüyor biçiyor. Valla..
magnesium diasporal benimkisi bak
biraz cahilce bir davranıs ama en azından içilebiliyor :)
ay evet o boyutunu düşünmemiştim :)) eşimin kurumuna geçiş yapabilirsem (tabi sınavla olabilecek bu) öğle araları 1,5 saat. gider bebişime bakarım öğlen arası inş:)Ne güzel yakın yakın bir ev bulmak, öğle tatillerinde eve gider bebeği emzirirsin :) Taşınmak zordur ama arkadaşım Allah kolaylık versin..
çok iyi olmuş canım işine yakın olması. şimdi biraz zorlanırsın ama sonrası daha raht olacak öyle düşün....
kesinlikle canım gözün aydın seninde güzel sonuçlar hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim ayrıntılı organ ayın 24ünde daha midesine falan bakmadılar ama dr um benim böbreklerime ve mideme baktı onlar normalmiş bu arada benim de bacağıma parmağımla bastırınca iz kalıyor muhtemelen ödemde oluştu aaa bide çok garip bişey oldu unuttum söylmeyi benim göbeğim kızardı dün akşamdan beri kıpkırmızı oldu biraz sonra dr a gideceğim
halsizlik için veriyorlar değil mi magnezyumu dün tansiyonum çıkınca dr magnezyum al dedi siz hergün mü içiyorsunuz bide bacağı kasılan oluyor mu hiç geçen benim oldu da magnezyum mu ii geliyormuş ona da
cnm naberr alma şimdilik bişey dayanamıyorsan badi felan al. Ben tırsıyorum kızımda da öyleydim 7.ayda alırsın..
hahhahaha :))))))
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin dedim bende yaa
uyu valla ben uyumak istiyorum suratım herzamanki gibi 5 karış. :)) pazartesi sendromu yaşarım ben. Akşam 5 gibi açılırım sonrada giderim. Sendemi magnezyumun suda olanını içiyorsun toz halinde. çayamı atıyorsun . Aman içemem iğrenç bişey. Soda içmek istedim sonra maden suyumu soda mı yaararlıydı karıştırdım hiç bişey içmedim. Ya ben ne yesem midemde duruyor sanki offfffff. Daha 4,5 ay var.
kolay gelsin canım yeni eviniz hayırlı olsungünaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)) yeni bir haftaya başladık güzel geçer inş.
maşallah sonuna kadar hep böyle sorunsuz olsun inşallahgünaydın kıslar
iyi haftalar herkese
aaa çilek erkekken kızmı olmuş erkek fikrine alışmışken kıza çok şaşırmıştırMerhaba kızlar, bizde h.sonu Palladium daydık, Eyvah Eyvah a gittik, çok güzeldi.. Palladium daki mothercare pek büyük değil. Tepe Nautilus teki çok iyi birde Mothercare de her ayın 15 i gümüş günü oluyor ve birçok şey %50 indirimli oluyor. tavsiye ederim. Birde ben C&A ya baktım bebek body leri falan çok güzel. hemde çok uygun, tavsiye ederim.. Bu aada çilek çok şaşırdım valla, erkek kıza döner mi yahu, kızdan erkeğe dönen çok duydum ama.. umarım benim değişmez, biz çok alıştık kıza çünkü
cnm naberr alma şimdilik bişey dayanamıyorsan badi felan al. Ben tırsıyorum kızımda da öyleydim 7.ayda alırsın..
egeee
kacıncı haftada yaptırdın sen
banada yapar mı yarın cerrahpaşada
ay cok heyecanlıyım catlıcam hem gazdan hem heyecandan
bişi daha ekstra bişi ödedin mi peki detaylı için cerrahpaşada
off ona göre gideyim diye soruyorum malum benim huysuz doktorunda ekstrası var ya
işte
büle
heyecanla yanıtını bekliyorum :)
detaylı ultrason dediğininz bu sephia (kahverengi tonlu) bakılan ultrasın mu
ayy dayanamıyorum evet ama cinsiyet bilmediğim için hep ara renkler oldun da istemiyorum
ama haftaya kontrolden sonra bebişe hediye almak da istiyorum biberon felan alırım belki hevesimi kırmak için
egeee
kacıncı haftada yaptırdın sen
banada yapar mı yarın cerrahpaşada
ay cok heyecanlıyım catlıcam hem gazdan hem heyecandan
bişi daha ekstra bişi ödedin mi peki detaylı için cerrahpaşada
off ona göre gideyim diye soruyorum malum benim huysuz doktorunda ekstrası var ya
işte
büle
heyecanla yanıtını bekliyorum :)
detaylı ultrason dediğininz bu sephia (kahverengi tonlu) bakılan ultrasın mu
allah kolaylık versin arkadaşım ya zor tabi, çalışırken hamilelik.bana ilk hamilelikte içemiyorum doktor söylemişti çayla karıştır diye, bence de iğrenç ya.. çok zor içiyorum ama bu kasıklardaki ağrı kasılmalara falan iyi geliyor, içsek iyi olur.. çayla dene bence onun içinde hemen çözülüyor. Kendine iyi bak arkadaşım. Maden suyu iyidir. Içebilirsin. Ben maden suyu içemiyorum troidlerden dolayı. Sen iç canım. çok faydalı. Mide bulantısı bende de var ya ne zaman geççek bu işkence. Hala sulu yemek yiyemiyorum. 4 aydır sandviçten başka bir şey yiyemiyorum nerdeyse. Tavuk ve balıktanda acayip midem bulandı. Yazık valla kızıma. Ilkinde deli gibi balık yerdim.
oykumm gunaydın cnm senın su balık hapının ısmı neydı???
ya güzellik biz seninle farklı yerleriemi gidiyoruz ben anlamıyorum yaa.
Bana okadar farklı şeyler söylüyorsun ki:)))
bak ben gebe polk. Gidiyorum her gittiğimde öyle ölçümleri yapıyorlar zaten. Perinatolojie bir kere 2 li için gittim detaylı baktıolar para almadılar. 22. Hftada tekrar perinatolojiye gidicem şeker yüklemesi ve yine detaylı bakacaklar. Detaylı ultrason diye bişey yokmuş onu da sordum cerahpşada zaten perinatolojide bakıyorlar detaylı o kahverengi lan renkli olanmış. Bizzat sordum öğrendim.. Bize yapılanlar zaten detaylı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?