2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ege günaydın canım, bende aşırı halsizim bugün, anlam veremedim. 10 a kadar uyudum kalkamadım. birde benim bağırsaklar bozuldu, çok halsiz ve kötü hissediyorum kendimi. birde magnezyum demişsin ya bende onu hiç sevmiyorum ama çayla iyi oluyor. limonlu çay gibi oluyor. tavsiye ederim..

Ne güzel yakın yakın bir ev bulmak, öğle tatillerinde eve gider bebeği emzirirsin :) Taşınmak zordur ama arkadaşım Allah kolaylık versin..

Maşallahhh, sağlıklı olsun hepsi, sağlık o kadar önemli ki..

Sana da iyi haftalar canım.. Yok bu sefer detaylı ultrasona kadar bekliycem kesin.. Ya ben zaten bişey almıyorum da annemle ablamı tutamıyorum sürekli alışveriş yapıyorlar..
Annemlerde alınan şeyler koyamıyorum o yüzden resmini zaten hepsi mavi :)))
Ay ben avatarımı da değiştiriyim de şööle güzel bi kız resmi koyiyim :)

çok iyi olmuş canım işine yakın olması. şimdi biraz zorlanırsın ama sonrası daha raht olacak öyle düşün...

ne güzel ya iyice rahatlamışsındır. bodrumla konuştuk hafta sonu, atilla erler'e gitmişsin galiba. ama hastaları olmayan ilerlemiş dönemlerdeki hamilelere bakmıyorlarmış galiba. senin randevu alman kolay oldu mu? özelden tel.ini yazar mısın canım? ben de düşünüyorum izmire gitmeyi.

çok sağol canım, evet ben temizlik işine hiç girmicem, çok güvendiğim yardımcım var bana hemen hemen 15 günde 1 geliyor,onu çağırdım gelecek, duvarların boyanmasına gerek yok ama silinmesi lazım, ona da çağıracaktım ama belki eşim halleder. duvar silmeye çok para alıyorlar çünkü.
ay ne güzel incelemişler, ben de 10 gün sonra gidicem 16.haftanın sonunda yani. beni de böyle inceleyecek mi doktor acaba?

canım ben de anlamıyorum bu aileleri, bizimkinin ailesi de cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun vs diyolar ama erkek olsa zil takıp oynarlar bence

günaydın cnm. çok güzel sevindim senin adına. Rahatlarsın.. Bide evini yerşeştir süper olur..
Allah kolaylık versin
çok sağol egecim, dediğin gibi şu 2 hafta falan belki zor olur ama sonrasında çok rahat ederim diye düşünüyorum ben de..yemeğe evime gitsem ne güzel olacak. bıktım ortalıkta ne yicem diye gezmekten valla :))

cnm naberr alma şimdilik bişey dayanamıyorsan badi felan al. Ben tırsıyorum kızımda da öyleydim 7.ayda alırsın..

magnesium diasporal benimkisi bak
biraz cahilce bir davranıs ama en azından içilebiliyor :)
hahhahaha :))))))

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin dedim bende yaa
uyu valla ben uyumak istiyorum suratım herzamanki gibi 5 karış. :)) pazartesi sendromu yaşarım ben. Akşam 5 gibi açılırım sonrada giderim. Sendemi magnezyumun suda olanını içiyorsun toz halinde. çayamı atıyorsun . Aman içemem iğrenç bişey. Soda içmek istedim sonra maden suyumu soda mı yaararlıydı karıştırdım hiç bişey içmedim. Ya ben ne yesem midemde duruyor sanki offfffff. Daha 4,5 ay var.

egeee
kacıncı haftada yaptırdın sen
banada yapar mı yarın cerrahpaşada
ay cok heyecanlıyım catlıcam hem gazdan hem heyecandan
bişi daha ekstra bişi ödedin mi peki detaylı için cerrahpaşada
off ona göre gideyim diye soruyorum malum benim huysuz doktorunda ekstrası var ya
işte
büle
heyecanla yanıtını bekliyorum :)
detaylı ultrason dediğininz bu sephia (kahverengi tonlu) bakılan ultrasın mu

kesinlikle canım gözün aydın seninde güzel sonuçlar hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim ayrıntılı organ ayın 24ünde daha midesine falan bakmadılar ama dr um benim böbreklerime ve mideme baktı onlar normalmiş bu arada benim de bacağıma parmağımla bastırınca iz kalıyor muhtemelen ödemde oluştu aaa bide çok garip bişey oldu unuttum söylmeyi benim göbeğim kızardı dün akşamdan beri kıpkırmızı oldu biraz sonra dr a gideceğim
magnesium diasporal benimkisi bak
biraz cahilce bir davranıs ama en azından içilebiliyor :)

halsizlik için veriyorlar değil mi magnezyumu dün tansiyonum çıkınca dr magnezyum al dedi siz hergün mü içiyorsunuz bide bacağı kasılan oluyor mu hiç geçen benim oldu da magnezyum mu ii geliyormuş ona da

Ne güzel yakın yakın bir ev bulmak, öğle tatillerinde eve gider bebeği emzirirsin :) Taşınmak zordur ama arkadaşım Allah kolaylık versin..
ay evet o boyutunu düşünmemiştim :)) eşimin kurumuna geçiş yapabilirsem (tabi sınavla olabilecek bu) öğle araları 1,5 saat. gider bebişime bakarım öğlen arası inş:)

çok iyi olmuş canım işine yakın olması. şimdi biraz zorlanırsın ama sonrası daha raht olacak öyle düşün....

evet canım benim de ilk başta pek gönlüm yoktu eşim de beni öyle ikna etti, ben herşeyi yaparım sana hiç iş bırakmam dedi. ona güvendim çıktım yola bakalım

ben sabah aksam içiyorum sekerim

Allah kolaylık versin arkadaşım ya zor tabi, çalışırken hamilelik.bana ilk hamilelikte içemiyorum doktor söylemişti çayla karıştır diye, bence de iğrenç ya.. çok zor içiyorum ama bu kasıklardaki ağrı kasılmalara falan iyi geliyor, içsek iyi olur.. çayla dene bence onun içinde hemen çözülüyor. kendine iyi bak arkadaşım. maden suyu iyidir. içebilirsin. ben maden suyu içemiyorum troidlerden dolayı. sen iç canım. çok faydalı. mide bulantısı bende de var ya ne zaman geççek bu işkence. hala sulu yemek yiyemiyorum. 4 aydır sandviçten başka bir şey yiyemiyorum nerdeyse. tavuk ve balıktanda acayip midem bulandı. yazık valla kızıma. ilkinde deli gibi balık yerdim.

kolay gelsin canım yeni eviniz hayırlı olsun
maşallah sonuna kadar hep böyle sorunsuz olsun inşallah
aaa çilek erkekken kızmı olmuş erkek fikrine alışmışken kıza çok şaşırmıştır

cnm naberr alma şimdilik bişey dayanamıyorsan badi felan al. Ben tırsıyorum kızımda da öyleydim 7.ayda alırsın..

ayy dayanamıyorum evet ama cinsiyet bilmediğim için hep ara renkler oldun da istemiyorum
ama haftaya kontrolden sonra bebişe hediye almak da istiyorum biberon felan alırım belki hevesimi kırmak için

ya güzellik biz seninle farklı yerleriemi gidiyoruz ben anlamıyorum yaa.
Bana okadar farklı şeyler söylüyorsun ki:)))
bak ben gebe polk. Gidiyorum her gittiğimde öyle ölçümleri yapıyorlar zaten. Perinatolojie bir kere 2 li için gittim detaylı baktıolar para almadılar. 22. Hftada tekrar perinatolojiye gidicem şeker yüklemesi ve yine detaylı bakacaklar. Detaylı ultrason diye bişey yokmuş onu da sordum cerahpşada zaten perinatolojide bakıyorlar detaylı o kahverengi lan renkli olanmış. Bizzat sordum öğrendim.. Bize yapılanlar zaten detaylı yani..

ayy dayanamıyorum evet ama cinsiyet bilmediğim için hep ara renkler oldun da istemiyorum
ama haftaya kontrolden sonra bebişe hediye almak da istiyorum biberon felan alırım belki hevesimi kırmak için

ben geçen gün pijama takımıyla triko battaniye aldım dayanamadım
bir yandan erken almak iyi değil dedikleri için almak istemiyorum bir yandanda
çok hevesleniyorum herşeyini hemen almak istiyorum şaşırdım iyice

ewet cnm aynen oyle 21.haftadan sonra gidilio

bende geçen cuma şirkette balık yemiştim ya bir tiksin aklıma geldikçe sirkeleniyorum resmen.. Bide burada ayaklarımız üşüüyoruz galiba akıntı başladı . Amma şikayetçiyim ben bu hamileliğimde. Aynen kızıma yazık ya hep bi mızırdanma yaşıyorum:) duru'cum beni affet annem:))))))

oykumm gunaydın cnm senın su balık hapının ısmı neydı???

solgar ın omega 3 ü.. Bu arada geöen hafta doktora sordum hergün mü içicem diye tabiki hergün dedi, sadece balık yediğin gün içme dedi. bende balık yiyemiyorum ki dedim o zaman her gün al dedi. Kağan Kocatepe de omega 3 ün faydalarından bahsediyor bak istersen baya bi faydalı. bende iştahda yapmadı. gerçi yapsada fark etmez< ben yine de içicem.

sekerim aynı yere gidiyoruz ben teyzelerim annem falan istediği için oradaki bir profosere gidiyorum o ters davranıo bana o da riskli olmadıgım için kızıyor galiba beni basından defetmek için
adını yazmıcam saygısızlık olmasın diye degerli birisi sonucta
yoksa aynı yere gidiyoruzda işte ben teyzemlerin gönlü olsun diye o adama gidiyorum o da ters tavlıyor bak yarın gideyim yine dicek sen kimsin neden geldin vs.. diye ama bir diyor allahım siniyorum ben eheheh :))

sevgili arkadaslarım
ben bugun işe inmedim gelin kaynanacılık oynamaya mevlüde gidiyorum herkesi oper güzel bir gün dilerim byeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…