r.. M.. Mi adamın adı. Ozaman terslese bile çek bence. Ben prof gitmiyorum olsun iyi bakıyorlar sonuçta.sekerim aynı yere gidiyoruz ben teyzelerim annem falan istediği için oradaki bir profosere gidiyorum o ters davranıo bana o da riskli olmadıgım için kızıyor galiba beni basından defetmek için
adını yazmıcam saygısızlık olmasın diye degerli birisi sonucta
yoksa aynı yere gidiyoruzda işte ben teyzemlerin gönlü olsun diye o adama gidiyorum o da ters tavlıyor bak yarın gideyim yine dicek sen kimsin neden geldin vs.. Diye ama bir diyor allahım siniyorum ben eheheh :))
vayy anneciğinle beraber dua edeceksin yaani. Hadi bakalı gelin hanım görşürüz.sevgili arkadaslarım
ben bugun işe inmedim gelin kaynanacılık oynamaya mevlüde gidiyorum herkesi oper güzel bir gün dilerim byeeeeee
selam kızlar. Nasılsınız?
bende geçen cuma şirkette balık yemiştim ya bir tiksin aklıma geldikçe sirkeleniyorum resmen.. Bide burada ayaklarımız üşüüyoruz galiba akıntı başladı . Amma şikayetçiyim ben bu hamileliğimde. Aynen kızıma yazık ya hep bi mızırdanma yaşıyorum:) duru'cum beni affet annem:))))))
günaydın cnm iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma nmidem kötü ne yesem duruyor sanki orada kaynıyor yanıyor bişekil yani. Sen nasılsın.
r.. M.. Mi adamın adı. Ozaman terslese bile çek bence. Ben prof gitmiyorum olsun iyi bakıyorlar sonuçta.
vayy anneciğinle beraber dua edeceksin yaani. Hadi bakalı gelin hanım görşürüz.
valla bende vicdan azabı çekiyorum ilkinde çok sağlıklı beslendim buna yapamıyorum, haksızlık gibi geliyor ama elimde değil yiyemiyorum. Ayaklarına dikkat et canım benim normaldede ayağım azcık üşüsün hemen hastalanırım. bana da 2.düzey ultrason için 23.hafta içinde gün al dedi doktorum o zaman bebeğin kalbe giden damarları daha net görünüyormuş. Bana 5 -6 prof.ismi verdi onlardan randevu almaya çalışçam bakalım, o kadar önemli mi bu anlamadım bende Rıza Madazlı ya git istersen dedi onu da araştırdım, sadece İnternational Hospital de yapıyormuş, 2.düzeyi bakalım kafam karıştı benimde kadıköy şifa daki prof.larda anlar herhalde bişi olsa.. karar veremedim. Yeşilköy deymiş oda uzak ama bakalım. gerçi yarıyıl tatilinde anneme geçcem Fatih te olcam ama bakalım.
selam kızlar. nasılsınız?
r.. M.. Mi adamın adı. Ozaman terslese bile çek bence. Ben prof gitmiyorum olsun iyi bakıyorlar sonuçta.
vayy anneciğinle beraber dua edeceksin yaani. Hadi bakalı gelin hanım görşürüz.
aa o adam cerrahpaşanın profu oradan gün al bende 2.2.2011 de gidicem cerrahpaşaya aynı gün olursa görürüm seni: Ben ona gitmiyorumda cerrahpaşaya gidiyorum.valla bende vicdan azabı çekiyorum ilkinde çok sağlıklı beslendim buna yapamıyorum, haksızlık gibi geliyor ama elimde değil yiyemiyorum. Ayaklarına dikkat et canım benim normaldede ayağım azcık üşüsün hemen hastalanırım. Bana da 2.düzey ultrason için 23.hafta içinde gün al dedi doktorum o zaman bebeğin kalbe giden damarları daha net görünüyormuş. Bana 5 -6 prof.ismi verdi onlardan randevu almaya çalışçam bakalım, o kadar önemli mi bu anlamadım bende rıza madazlı ya git istersen dedi onu da araştırdım, sadece international hospital de yapıyormuş, 2.düzeyi bakalım kafam karıştı benimde kadıköy şifa daki prof.larda anlar herhalde bişi olsa.. Karar veremedim. Yeşilköy deymiş oda uzak ama bakalım. Gerçi yarıyıl tatilinde anneme geçcem fatih te olcam ama bakalım.
aklıma geldi de sodamı maden suyumu karar veremedim. Maden suyu aldırayım bari.iyiyim canım saol. Ege maden suyu içsen diycem ama mutlaka akıl etmişsindir zaten.
solgar ın omega 3 ü.. Bu arada geöen hafta doktora sordum hergün mü içicem diye tabiki hergün dedi, sadece balık yediğin gün içme dedi. bende balık yiyemiyorum ki dedim o zaman her gün al dedi. Kağan Kocatepe de omega 3 ün faydalarından bahsediyor bak istersen baya bi faydalı. bende iştahda yapmadı. gerçi yapsada fark etmez< ben yine de içicem.
valla bende vicdan azabı çekiyorum ilkinde çok sağlıklı beslendim buna yapamıyorum, haksızlık gibi geliyor ama elimde değil yiyemiyorum. Ayaklarına dikkat et canım benim normaldede ayağım azcık üşüsün hemen hastalanırım. bana da 2.düzey ultrason için 23.hafta içinde gün al dedi doktorum o zaman bebeğin kalbe giden damarları daha net görünüyormuş. Bana 5 -6 prof.ismi verdi onlardan randevu almaya çalışçam bakalım, o kadar önemli mi bu anlamadım bende Rıza Madazlı ya git istersen dedi onu da araştırdım, sadece İnternational Hospital de yapıyormuş, 2.düzeyi bakalım kafam karıştı benimde kadıköy şifa daki prof.larda anlar herhalde bişi olsa.. karar veremedim. Yeşilköy deymiş oda uzak ama bakalım. gerçi yarıyıl tatilinde anneme geçcem Fatih te olcam ama bakalım.
aa o adam cerrahpaşanın profu oradan gün al bende 2.2.2011 de gidicem cerrahpaşaya aynı gün olursa görürüm seni: Ben ona gitmiyorumda cerrahpaşaya gidiyorum.
aklıma geldi de sodamı maden suyumu karar veremedim. Maden suyu aldırayım bari.
çok şükür iyiyiz sen nasılsın
ayy bende alıcam hergun valla :) hangı vakıt alıyorsun cnm ılacı bı zmanı varmı? cuma gunu ılk kez balık yedım bıraz tıksınmem gıtmıs galıba
aa o adam cerrahpaşanın profu oradan gün al bende 2.2.2011 de gidicem cerrahpaşaya aynı gün olursa görürüm seni: Ben ona gitmiyorumda cerrahpaşaya gidiyorum.
ben bu cumartesi 2. Düzey ultrasona gircem. Ama 19+4 olucam. Normaldir herhalde. Bide bende bunda iyi beslenemiyorum yani dikkat etmiyorum galiba. Ama olmuyor işte . Yani yalnız değilsin üzülme
canım annem geldi büroya temizlkik işine giriştik geç gördüm evet atilla beye gidiyorum daha evvelden de hastasıydım ben kistim çok oluyordu benim düzenli gidiyordum bodrumdakiler düşük tehliken var dediklerinden gidemedim hemşiresine de böyle söyledim belki sende de işe yarar ilerki haftalardaki gebelikleri almıyorlarmış ama denemekte fayda var ömer bey de atilla beyde işlerinde çok iyiler randevu yu 15 gün sonraya verdiler ama benim açımdan da böyle ii oldu telefonumu yazdım canım öptçok iyi olmuş canım işine yakın olması. şimdi biraz zorlanırsın ama sonrası daha raht olacak öyle düşün...
ne güzel ya iyice rahatlamışsındır. bodrumla konuştuk hafta sonu, atilla erler'e gitmişsin galiba. ama hastaları olmayan ilerlemiş dönemlerdeki hamilelere bakmıyorlarmış galiba. senin randevu alman kolay oldu mu? özelden tel.ini yazar mısın canım? ben de düşünüyorum izmire gitmeyi.
kolay gelsin canım yeni eviniz hayırlı olsun
maşallah sonuna kadar hep böyle sorunsuz olsun inşallah
aaa çilek erkekken kızmı olmuş erkek fikrine alışmışken kıza çok şaşırmıştır
iyiyim . doktor kontrolü için haftasonunu iple çekiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?