özel sigorta geçmiyor cnm bildiğim kadarıyla. Ben orada muayene olduğum için 1 ay önceden yazdılar. Hem 8 de gidiyorum yoğun olmuyor gebe bölümü 9 da muyene oldum çıktım. Ama detaylı kontrollerde birde şeker yüklemesi yapılacak benim.22.haftada ozaman baya bi sürer.ya ben adamı araştırdım özelde orda bakıyormuş ama bende cerrahpaşa dan mı alsam çünkü ben fatih te olcam. Nasıl aldınız randevu? Ama sizde ssk falan var dimi. Ben devlet hasatanesinde nasıl işlem yaptırırım bilmiyorum. Ama bir araştırayım olmadı. Sen 2 şubata aldın ha.
iyiyim . Doktor kontrolü için haftasonunu iple çekiyorum valla
oykuum gel sende cerrahpasadan al randevunu bosuna gitme internationala
ama bak benden sana tiyo sabah 7 de düs yollara
acaip kalabalık oluyor ben 8 de hastanede oluyorum
13 de ancak işe gidebiliyroum o da hemsirelere yalvararak
bende yarın cerrahpaşa perinatolojideyim beklerim birlikte bekleriz)
[]
galiba 2. Gebeliklerde bu tarz şeyler oluyr:) bende aynıyım pek dikkat edemiyorum 3 ay ettimde şimdi açlığa dayamaıyorum ekmek hamurişi çok yiyorumeskiden ceviz şu bu yerdim. şimdi çiko ya sardım
özel sigorta geçmiyor cnm bildiğim kadarıyla. Ben orada muayene olduğum için 1 ay önceden yazdılar. Hem 8 de gidiyorum yoğun olmuyor gebe bölümü 9 da muyene oldum çıktım. Ama detaylı kontrollerde birde şeker yüklemesi yapılacak benim.22.haftada ozaman baya bi sürer.
Sen bilirsin yinede
hadi hayırlısı
maden suyu canım yanlız doktor bana beşincşi aydan itibaren soda maden suyu içmek yok dedi
tuz oranı fazla olduğu için bilginiz olsun kızlar ..benim mide yanmama çok iyi geliyodu ama doktor
onu söylediğinden beri içmiyorum
slm ben yeni katıldım aranıza...Benim doktorum 4 ay bitene kadar cinsiyet sormayın diye baştan söyledi ..17 haftalıkkende kız olduğunu söyledi değişim olurmu diye sordum çünkü oğlum kardeşine hediye almak istiyor dedim.. %90 kız olduğunu 7 aydan öncede bişey almayın dedei ben hastalarımı o şekilde yölendiriyorum dedi... şimdi internetten kıyafetlere bebek arabalarına bakmakla yetiniyorum içim gidiyor ama almıyorum..Sorma tatlım yaa, ben çok kızdan erkeğe döneni duydum da erkekten kıza döneni ilk kez duyuyorum. Bi de %99 erkek diyen profesör .... Gerçekten şoka girdik ama.. Annemler falan bi sürü şey almışlardı , en çok onları napıcaz diye üzüldüm mavi mavi.. 2 gün başım ağrıdı wallahi..
evet tatlım o işte yani adam ters diye nasıl gitmemezlik yapayım o da haklı zaten o yüzden
napak
zaten hiç bir işim düz olmaz benim cetrefilli olacak ki keyif alacağım
böle birisiyim terso :)
operimmm
bybye
ya rıza hoca dırek cerrahpasada bakıyomukı ???
ancak rısklı gebelıklere bakıyor ben oyle bılıyorum yanı dırek onda randevu alınmıyor
Benim özel randevu almam gerekir ordan, ben ssk lı değilim çünkü Rıza bey e özel randevu alınır mı Cerrahpaşa dan siz naıl aldınız bilgisi olan varmı, eşim bankacı benim biraz karışık işler onun için özel hastanede hiç para ödemiyorum ben.
biz doktorumuza perinatolog ismi sorduğumuza verdiği isimlerden biri de oydu. ama çok havalı biridir yanına yaklaşılmaz demişti. senle ilgili değil demek ki adamın kişiliği öyleymiş.
ben perinatoloji de orkun bey baktı. Normal gebe bölümünde cengiz bey ama çokkkk süperler ikiside sormak istediğin bişey varmı diye soruyorlar muhabbet ediyorlar.ege sen kıme gıdıosun cerrahpasada
evt biliyorum perinatolojide bakıyor. Zaten riskli gebelikmiş perinatoloji. Benim riskim yok ama 32 olduğum için orayada yönlendiyiyorlar.2 yerde bakılıyorum :)))ya rıza hoca dırek cerrahpasada bakıyomukı ???
Ancak rısklı gebelıklere bakıyor ben oyle bılıyorum yanı dırek onda randevu alınmıyor
benim özel randevu almam gerekir ordan, ben ssk lı değilim çünkü rıza bey e özel randevu alınır mı cerrahpaşa dan siz naıl aldınız bilgisi olan varmı, eşim bankacı benim biraz karışık işler onun için özel hastanede hiç para ödemiyorum ben.
international hospital dada 2.düzey ultrason yapıyormuş canım. birde muayenehanesi var ardada bakıyor. araştırdım ama bankayla hastanenin anlaşması var ben onun için oraya mı gitsem dedim.
international hospital dada 2.düzey ultrason yapıyormuş canım. birde muayenehanesi var ardada bakıyor. araştırdım ama bankayla hastanenin anlaşması var ben onun için oraya mı gitsem dedim.
böööööööööööööööö
napalım ozaman itfaiye çağıralım.
Bugun yemekte kuru pilav varmış artık bugun yanar dururum..
Kızlar benim göğsümden ucuna saki bıçak saplanır gibi oldu acaba sütmü doluyor. Kıızmda 6.ayımda süt gelmişti geceliğim ıslanmıştı bir kere..
ben perinatoloji de orkun bey baktı. Normal gebe bölümünde cengiz bey ama çokkkk süperler ikiside sormak istediğin bişey varmı diye soruyorlar muhabbet ediyorlar.
evt biliyorum perinatolojide bakıyor. Zaten riskli gebelikmiş perinatoloji. Benim riskim yok ama 32 olduğum için orayada yönlendiyiyorlar.2 yerde bakılıyorum :)))
sen özeline git bence para ödemiyceksen ne gerek var cerrahpaşada uğraşasın prosedür çok orada..
banada atıl, rıza falan dedi, yada burda bizim hastanede de var dedi, bende karar veremedim. çok mu önemliki hepsi anlamaz mı direki hastanenin doktoruna mı gitsem acaba..
bende çok yanıyorum ne yesem yanıyo :26: ..benimde göğüslerim çok feci kaşınıyo
ya ben şimdi korktum valla, ters birimiki .. Benim pıhtılaşma sorunum varya onun için biraz kalbe giden damarlara bakmaları önemli. Onun için zaten doktorum 23.haftada git dedi. Bende riskli gebe sayılırım yani. Iki düşüğüm oldu çünkü.. özelde belki terslemez ha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?