kızlar 2. düzey ultrason için ayrı uzman doktormu arıyorsunuz? bununda uzmanlığı başkamı oluyor yani?tamam benim doktorumda aynı hastanede başka bir doktorun bakacağını söyledi ama ben kim diye sormadım bile
benim doktorum arkadaşına yönlendirdi aynı hastanedeki bir başka tüp bebek uzmanı
hastanenin doktor kayıtlarından özgeçmişine baktım ayrıntılı ultrasonla ilgili çalışmaları olmuş
çok sağol canım.canım annem geldi büroya temizlkik işine giriştik geç gördüm evet atilla beye gidiyorum daha evvelden de hastasıydım ben kistim çok oluyordu benim düzenli gidiyordum bodrumdakiler düşük tehliken var dediklerinden gidemedim hemşiresine de böyle söyledim belki sende de işe yarar ilerki haftalardaki gebelikleri almıyorlarmış ama denemekte fayda var ömer bey de atilla beyde işlerinde çok iyiler randevu yu 15 gün sonraya verdiler ama benim açımdan da böyle ii oldu telefonumu yazdım canım öpt
inşallah canım hepimizin sorunsuz gider
atıl bey de verdiği isimler arasındaydı. ankaraya gittik ama biz. bizimki farklı bir meseleydi gerçi perinatoloğa gitmemiz şarttı.banada atıl, rıza falan dedi, yada burda bizim hastanede de var dedi, bende karar veremedim. çok mu önemliki hepsi anlamaz mı direki hastanenin doktoruna mı gitsem acaba..
sen özele git ya uğraşma boşuna devlette . Hem adam özel müşterilere öyle davranmaz belki. Ben bilmiyorum ama ismini duydum. Kuzenim gitti ona a.s için bi sorun çıkmadı dedi. Sen özele git yaa boşver..
evet öyle yapim bari, ona gidip gitmemeye de karar veremedim ama doktor bu isimleri verdiğine göre bir bildiği vardır herhalde .. zaten o dönemde eşimde izinde olcak gideriz artık Yeşilköy e napalım, gezmiş oluruz..
bak şimdi kafam karıştı. Bununda uzmanınımı araştırıp bulsam acaba
fatma girmemiş bugün. Niye ki??
fatma girmemiş bugün. niye ki??
haydaa bak şimdi de o mu çıktı .. Evet yok. Belki pazartesi yoğundur ondan girmemiştir.. Inşallah
selda yok 3.haftası.. Hayır olsun.
fatmanın bgnmuydu esnın ıs durumu bellı olacaktı amaa...
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz.. Zaten yanıyor iyce kaynatalım mideyi..
solgar ın omega 3 ü.. Bu arada geöen hafta doktora sordum hergün mü içicem diye tabiki hergün dedi, sadece balık yediğin gün içme dedi. bende balık yiyemiyorum ki dedim o zaman her gün al dedi. Kağan Kocatepe de omega 3 ün faydalarından bahsediyor bak istersen baya bi faydalı. bende iştahda yapmadı. gerçi yapsada fark etmez< ben yine de içicem.
haydaa bak şimdi de o mu çıktı .. Evet yok. Belki pazartesi yoğundur ondan girmemiştir.. Inşallah
selda yok 3.haftası.. Hayır olsun.
slm ben yeni katıldım aranıza...Benim doktorum 4 ay bitene kadar cinsiyet sormayın diye baştan söyledi ..17 haftalıkkende kız olduğunu söyledi değişim olurmu diye sordum çünkü oğlum kardeşine hediye almak istiyor dedim.. %90 kız olduğunu 7 aydan öncede bişey almayın dedei ben hastalarımı o şekilde yölendiriyorum dedi... şimdi internetten kıyafetlere bebek arabalarına bakmakla yetiniyorum içim gidiyor ama almıyorum..
banada atıl, rıza falan dedi, yada burda bizim hastanede de var dedi, bende karar veremedim. çok mu önemliki hepsi anlamaz mı direki hastanenin doktoruna mı gitsem acaba..
günaydın kızlar..ben de marincap'ın omega 3 ünü içiyorum 1 aydır falan..doktorum piyasadaki en iyi o demişti..ne iştah yapıyo nede kokusu var yutuyosun gidiyo..kilo falanda almadıgım için hiç, hiçbi sıkıntısı yok..sadece dedigin gibi balık yedigim günler almıyorum..öptüm..
geldimm internet kesilip duruyor canım naber?
bodrum yazmış sandım ben üstüme alındım kusura bakma canım
bak şimdi kafam karıştı. bununda uzmanınımı araştırıp bulsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?