2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorum arkadaşına yönlendirdi aynı hastanedeki bir başka tüp bebek uzmanı
hastanenin doktor kayıtlarından özgeçmişine baktım ayrıntılı ultrasonla ilgili çalışmaları olmuş

çok sağol canım.
banada atıl, rıza falan dedi, yada burda bizim hastanede de var dedi, bende karar veremedim. çok mu önemliki hepsi anlamaz mı direki hastanenin doktoruna mı gitsem acaba..
atıl bey de verdiği isimler arasındaydı. ankaraya gittik ama biz. bizimki farklı bir meseleydi gerçi perinatoloğa gitmemiz şarttı.

sen özele git ya uğraşma boşuna devlette . Hem adam özel müşterilere öyle davranmaz belki. Ben bilmiyorum ama ismini duydum. Kuzenim gitti ona a.s için bi sorun çıkmadı dedi. Sen özele git yaa boşver..

evet öyle yapim bari, ona gidip gitmemeye de karar veremedim ama doktor bu isimleri verdiğine göre bir bildiği vardır herhalde .. zaten o dönemde eşimde izinde olcak gideriz artık Yeşilköy e napalım, gezmiş oluruz..

cnm sen sımdıden al muayenenını gıtmessen gıtmemıs olursun bu adamlar yogun olabılıo bazenn
sor bakalım kaclı a merak ettım:)
atıl 500 du:)

haydaa bak şimdi de o mu çıktı .. Evet yok. Belki pazartesi yoğundur ondan girmemiştir.. Inşallah
selda yok 3.haftası.. Hayır olsun.

fatmanın bgnmuydu esnın ıs durumu bellı olacaktı amaa...

telefonda öğreneceklerdi onu. yoğundur büyük ihtimalle.ben de her sabah seldaya bakıyorum hemen adı var mı diye(

günaydın kızlar..ben de marincap'ın omega 3 ünü içiyorum 1 aydır falan..doktorum piyasadaki en iyi o demişti..ne iştah yapıyo nede kokusu var yutuyosun gidiyo..kilo falanda almadıgım için hiç, hiçbi sıkıntısı yok..sadece dedigin gibi balık yedigim günler almıyorum..öptüm..

haydaa bak şimdi de o mu çıktı .. Evet yok. Belki pazartesi yoğundur ondan girmemiştir.. Inşallah
selda yok 3.haftası.. Hayır olsun.

geldimm internet kesilip duruyor canım naber?
bodrum yazmış sandım ben üstüme alındım kusura bakma canım

Son düzenleme:

Bence doğrusu o da, annemle ablama gel de anlat bunu :) Olan oldu artık neyse ben de evin içinde giydirir dururum mavileri kızıma :)

banada atıl, rıza falan dedi, yada burda bizim hastanede de var dedi, bende karar veremedim. çok mu önemliki hepsi anlamaz mı direki hastanenin doktoruna mı gitsem acaba..

Kızlar Atıl Bey şubat'a randevu vermiyor , muayehanenin kapanma ihtimali varmış haberiniz olsunn

Günaydınnn canım... Bana vermedi omega 3 soriyim bakiyim bi dahaki gidişimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…