2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anca girebildim yemekdi bulaşıkdı çaydı derken şimdi giriyimde haber edeym dedim bu hafta zor girerim herhalde ...ne var ne yok yarı yerine kadar okuyabildim

günün bombası çilekteydi. oğlu değil kızı olacakmış:) gittiği prof kesin erkek demiş önceden, şimdi kıza dönmüş.

çilek çok şaşırdım değişmesine 16 dan sonra değişiyomuydu bebikler :))

Cici üzüldüm canım Allah yaşatmasın bi daha doğumu beklerken böyle bişey yaşamak çok kötüdür korktum bide benimde eş aşağıda Allah korusun öyle bişey yaşamayız inşallah ...

Hasret ne desem bilmiyorum erkekler bazen çok kırıcı oluyor gerçekten ne söylediğini düşünmeden konuşuyorlar özellikle sinirliyken, yinede hakaret etmeseymiş keşke belki anlar hatasını canım üzerinde durup kendini üzme

Son düzenleme:
ya kızlar bana enteresan bişi oldu.. kalçada seğirme yaşıorum 1 dk filan sürüo.. nası oluo böle bişi ben anlamadım aranızda yaşayan var mı ????

ya kızlar bana enteresan bişi oldu.. kalçada seğirme yaşıorum 1 dk filan sürüo.. nası oluo böle bişi ben anlamadım aranızda yaşayan var mı ????

gecen hafta pazartesı yasadım doktora gıttık normal ama henuz erken dedı magnezyum verdı bu arada ıpek bızde omer dusunuyoruz :))

ömer düşünen diğer ipekti canım.ipek34:) benim bildiğim öyle yani, bugün diğeri yazmıştı.

ipekler ıkı tane mı?valla bı dunya olmusum saol bırce:))
yarın sabahtan doktordayım cınsıyet tam ogrenırız ıns. sorunsuz bı kontrol olur gecmısı okuyorum sonra cıkıcam sımdıden hepınıze ıyı geceler yarın haberlerle gelırım çilek gıbı suprız yasamayayım:))

diğer ipeğin ismi kırmızı renkli ya ordan biliyorum ben de:)) inşallah güzel geçer kontrol. bekliyoruz haberlerini. iyi geceler...

selam kızlar.nasılsınız?canım çok sıkkın.hiçbirşey yapmak istemiyorum.sadece uyumak tv karşısında pineklemek istiyorum.evde yapılacak yığınla iş var ama içimden gelmiyor.nolacak böle bilmiyorum inanın kendimden sıkıldım.herşeyi çok ihmal ettim.sanki tüm enerjim tükenmiş gibi.pc nin başına bile oturamıyorum.arada bi girip gelişmelere bakıp sizlerden haber alıyorum.

iyi aksamlar kızlar canım sıkıldı cok
bugun aksam üzeri tuvalete gittiğimde kağıda birazcık bir damla yani cok acık pembe damla geldi
evet gelince baktım camasırımda hafif lekelenmiş
doktoru aradım sabah hemen gel dedi bende öbür doktora gideceğimi zaten dedim
büle bakalım dua edinde önemsiz bişi cıksın ya
cok moralim bozuldu

allah korusun canım.inşallah ciddi bişi değildir.

gecen hafta pazartesı yasadım doktora gıttık normal ama henuz erken dedı magnezyum verdı bu arada ıpek bızde omer dusunuyoruz :))

ayy..ne güzel isim.. evet diğer ipek ömer koyucak.. ben CAN koyucam inşallah.. tarif etsene nası bişidi .. yani böle titreşim gibi di mi enteresan bi olay ve kısa diil 1-2 dk sürüyo di mi ?

Son düzenleme:

yaşadıkların çokkk doğal tatlım...bana da oluo öle arada.. tüm gün çıkmak istemiorum dışarı hatta ve hatta çalan telefon sesi bile beni sinir edio..

Arkadaşlar aranızda magnezyum hapını düzenli bi şekilde her gün kullanan var mı ?
erken doğum riskini azaltıp , bebeğin doğum kilosuna da etki ediyomuş..bende panik oldum doktoruma sorup almayı düşünüyorum.. kalça kısmımda seğirme - kas hareketi gibi bişi oldu dün panikledim

Canım ya, ne kadar zor şeyler yaşıyorsun...Hiç ağlama, üzülme hele paraların gittiği yere sinir oldum, sanki o paraları kolay kolay kazanıyormuşuz gibi...Gizli telefon görüşmesi olayına hiç girmiycem, eş olmak ne demek bazı insanlar anlamıyorlar ya..Gül gibi evlat vermişsin, bi tane daha vereceksin..Gerginsin, üzerine neler yaşıyorsun...Allah yardımcın olsun canım..İnan ne diyeceğimi bilemiyorum...

Ayy, deme cici.39 haftalık ne demek ya, doğum haftası...O kadar taşı et, benimse...
Allah korusun, Allah yazmasın arkadaşım..İnşallah böyle bişey bi daha başına gelmez, ne senin ne de hiç kimsenin...

yelisss bi an beni anlatıyorsun zannettim yaaa...O eski halimden eser yok şimdi şarkıları söylüyoorum bende...Çok bitkinim, yorgunum...

Canım ya, hiç moralini bozma sakın, inşallah önemli bişey değildir, zaten hafif lekelenmiş diyorsun, biz ne kanamalar atlattık, merak etme bişey yoktur inşallah..Bizim bebelerimiz sağlam bebeler, dayanıklılar..Doktorumu aradım şşimdi, bu haftalarda kanama olur mu diye, artık olmaması lazım, arkadaşın ya çok yorulmuştur, ya da ilişkiye girmiştir dedi...Önemli olduğunu düşünmüyorum, ama doktoruna görünsün dedi...Gerçi bugün gidecekmişsin de, belki gitmeden okursun için rahatlar...

Canım ben hiç hap içmiyorum ama bi dahaki kontrolde soracağım doktoruma...Kan hapı içmek istiyorum özellikle...Panikleme, bnim de seğirme değil de çok şiddetli ağrılarım oluyor kalçamda ama doktorum olabilir dediği için önemsemiyorum..

avatarın çok tatlı olmuş canım, kız erkek fark etmez alışırsın zamanla zaten.. Allah sağlıklı bebişler versin. eşin alışabildi mi?

Eşim benden çabuk alıştı bu fikre, benim daha zor oldu walla alışmam :)

bi kaç alıntı yhaptım ama kzım uyandı we silindi herşey..
çilekin bebek erkekten kıza dönmüş çokk şaşırdımmm Hayırlısı olsun zaten kız istiyormuş ohh gönlüne göre oldu:))))

Sağol canım benim, bana kız erkek farketmiyordu walla.. sadece insan oğlum oğlum diye sevince bi garip oluyor kız olduğunu öğrenince..

bnde öyle umuyorum ama bakalım.. Babası gelecekya kaşıntısı başladı.. Bunları kapıdan kowsan bacadan giriyolar bu denli yüzüszler..

Sıkma canım kendini , eşinin ailesi için hayatta değmez.. Kendi ailenle yaşadığın olumsuzlukları da yansıtma bence. Erkeğin en iyisi bile gün gelir yüzüne vurur... Maalesef bunların cinsi böyle

Kızlar günaydınnnnnnn,
çilek niye canın sıkılıyor ya, belki şu cinsiyet şokundandır. Aslında 16. haftaya kadar doktorların fikir yürütmemesi bunun için daha iyi.. Zinkerbel' e de üzüldüm ya, baya bir panik olmuştur herhalde.. Kuzu bence de zorlama olmuştur, yoksa durduk yere olmaz herhalde.. inşallah bişey yoktur, hayırlı haberlerle gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…