Kızlar bugün içim bi garip sıkılıyor, Allah hayır etsin.. İnanılmaz keyifsizim neden böyle oldu acaba??
Kızlar günaydınnnnnnn,
çilek niye canın sıkılıyor ya, belki şu cinsiyet şokundandır. Aslında 16. haftaya kadar doktorların fikir yürütmemesi bunun için daha iyi.. Zinkerbel' e de üzüldüm ya, baya bir panik olmuştur herhalde.. Kuzu bence de zorlama olmuştur, yoksa durduk yere olmaz herhalde.. inşallah bişey yoktur, hayırlı haberlerle gelir..
Kızlar bugün içim bi garip sıkılıyor, Allah hayır etsin.. İnanılmaz keyifsizim neden böyle oldu acaba??
Günaydın bayanlar. Nasılsınız bu sabah?
al bendende okadar sabahları böyle oluyorum genelde . inşallah açılırım ilerleyen zamanlarda..
hasret canım ne desem diye bi an durdum ama yaşadıklarının kolay olmadığını biliyorum herkese hakettiği kadar değer ver. bu eşin dahi olsa.. çok üzgünüm......
zinkerbel inş. bişey yoktur canım bende panikledim allahtan bugun dr gidecektin. güzel haberlerle gelirsin inşallah
fatmada haber vermiş iyi olmuş...
bu arada kızlar:))))))) günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın bayanlar. Nasılsınız bu sabah?
Günaydın canım...Nasılsın, kızlardan bomba gibiyim bugün diye gelen olsa da azıcık havamız yerine gelse değil mi..Ben de pek keyifsizim bugün..
Günaydın canım...
İnşallah dediğin gibi hayırlı haberlerle gelir...Sen nasılsın iyi misin..
günaydın...yelkovan ipekler karışmış sanırım iki tane olunca ömer benim oğlumun ismi olucak inşallah ....zinkerbel inşallah önemli bi şey değildir canım haberini bekliyoruz ...
kuzu sanki aileden biri gibi nasıl etkileniyoruz değilmi böyle olacağımızı hayatta tahmin etmezdim. enteresan bir topik burası.. herkes sıkılmadan ne düşünürler diye düşünmeden dertlerimizi anlatıyoruz..
terapi yeri burası..
yelis ve zinkerbel dr gidecek hadi kızlar uçurun bizi:)))))))
Ben iyiyim arkadaşlar, umarım kötü bir durum olmaz..fmg de gelmiş ona sevindim.. Başım ağrıyor bira sadece.. buna da şükür. 19 haftayı deviriyoruz kızlar süper valla, 20.haftaya geldik ya inanamıyorum, bundan sonrası çabuk geçer bence. doktor hissetmezsin dedi ama valla ben dün akşam bebişimi dışardan bile hissettim, bağırsak hareketi falan değil ya, resmen tepikledi beni kuzucum.
kızlar seldanın profiline baktım veeeeeeee
Son Aktivite Dün 08:32
yazıyor. selda giriyor ama yazışmıyor olabilir mi??
kızlar selda online görülüyor..
bunda bir gariplik var özelden mesaj attım ve hemen online oldu..
acaba psikolojisi iyi değilmi bişey mi oldu ya şimdi daha bi kötü oldumm
inşallah ciddi bi şey yoktur sıkıldığı için yazmıyodurkızlar selda online görülüyor..
Ben iyiyim arkadaşlar, umarım kötü bir durum olmaz..fmg de gelmiş ona sevindim.. Başım ağrıyor bira sadece.. buna da şükür. 19 haftayı deviriyoruz kızlar süper valla, 20.haftaya geldik ya inanamıyorum, bundan sonrası çabuk geçer bence. doktor hissetmezsin dedi ama valla ben dün akşam bebişimi dışardan bile hissettim, bağırsak hareketi falan değil ya, resmen tepikledi beni kuzucum.
kızlar selda online görülüyor..
Günaydınnlar herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?