2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım...
İnşallah dediğin gibi hayırlı haberlerle gelir...Sen nasılsın iyi misin..

Kızlar bugün içim bi garip sıkılıyor, Allah hayır etsin.. İnanılmaz keyifsizim neden böyle oldu acaba??

al bendende okadar sabahları böyle oluyorum genelde . inşallah açılırım ilerleyen zamanlarda..

hasret canım ne desem diye bi an durdum ama yaşadıklarının kolay olmadığını biliyorum herkese hakettiği kadar değer ver. bu eşin dahi olsa.. çok üzgünüm......

zinkerbel inş. bişey yoktur canım bende panikledim allahtan bugun dr gidecektin. güzel haberlerle gelirsin inşallah

fatmada haber vermiş iyi olmuş...

bu arada kızlar:))))))) günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın canım...Nasılsın, kızlardan bomba gibiyim bugün diye gelen olsa da azıcık havamız yerine gelse değil mi..Ben de pek keyifsizim bugün..

günaydın ...yelkovan ipekler karışmış sanırım iki tane olunca ömer benim oğlumun ismi olucak inşallah ....zinkerbel inşallah önemli bi şey değildir canım haberini bekliyoruz ...

Günaydın canım...Nasılsın, kızlardan bomba gibiyim bugün diye gelen olsa da azıcık havamız yerine gelse değil mi..Ben de pek keyifsizim bugün..

kuzu sanki aileden biri gibi nasıl etkileniyoruz değilmi böyle olacağımızı hayatta tahmin etmezdim. enteresan bir topik burası.. herkes sıkılmadan ne düşünürler diye düşünmeden dertlerimizi anlatıyoruz..
terapi yeri burası..

yelis ve zinkerbel dr gidecek hadi kızlar uçurun bizi:)))))))

kızlar seldanın profiline baktım veeeeeeee
Son Aktivite Dün 08:32
yazıyor. selda giriyor ama yazışmıyor olabilir mi??

kızlar selda online görülüyor..
bunda bir gariplik var özelden mesaj attım ve hemen online oldu..
acaba psikolojisi iyi değilmi bişey mi oldu ya şimdi daha bi kötü oldumm

Günaydın canım...
İnşallah dediğin gibi hayırlı haberlerle gelir...Sen nasılsın iyi misin..

Ben iyiyim arkadaşlar, umarım kötü bir durum olmaz..fmg de gelmiş ona sevindim.. Başım ağrıyor bira sadece.. buna da şükür. 19 haftayı deviriyoruz kızlar süper valla, 20.haftaya geldik ya inanamıyorum, bundan sonrası çabuk geçer bence. doktor hissetmezsin dedi ama valla ben dün akşam bebişimi dışardan bile hissettim, bağırsak hareketi falan değil ya, resmen tepikledi beni kuzucum.

günaydın ...yelkovan ipekler karışmış sanırım iki tane olunca ömer benim oğlumun ismi olucak inşallah ....zinkerbel inşallah önemli bi şey değildir canım haberini bekliyoruz ...

Günaydın ipek...

Evet ya, ben zaten normalde de etkilenirim, hamileyken iyice etkileniyorum..Bir de anlayamıyorum, insan yaşamadığı şeyleri anlayamaz derler ya çok doğru...Hasretin durumunu düşünüyorum da aklım almıyor, benim eşim tuvalete bile gitse haberim olur, ki telefonda neler demş falan...Çok zor gerçekten de...İnşallah aklı başına gelir tez zamanda....

ay maşallah bebişeee idil mira ya aferin ona

kızlar seldanın profiline baktım veeeeeeee
Son Aktivite Dün 08:32
yazıyor. selda giriyor ama yazışmıyor olabilir mi??

Ayyyy, deme yaaa...İnşallah öyle bişey yoktur...
Bugün bi kötü haber daha duymak istemiyorum...Selda hadi canım iyiyim diye gir topiğe de neşemiz yerine gelsin yaa...Kendimi çok gergin hissettim...

inşallah ciddi bi şey yoktur sıkıldığı için yazmıyodur

ay ne güzel ya demek dışardan bile hissettin maşallah

Ya neden yazmıyor ki ozaman, çok merak ettik . bizi daha fazla merakta bırakmasa bari. Ege kız sen 20.haftaya girmişsin bile bak, süper bişey ya, ben 12 hafta bitsin diye beklerken 20.haftalara geldik hayırlısıyla. 28 den sonra baya bir rahatlarız herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…