ay maşallah bebişeee idil mira ya aferin ona
Günaydın canım, iyiyiz biz sen nasılsın...
kuzu sanki aileden biri gibi nasıl etkileniyoruz değilmi böyle olacağımızı hayatta tahmin etmezdim. enteresan bir topik burası.. herkes sıkılmadan ne düşünürler diye düşünmeden dertlerimizi anlatıyoruz..
terapi yeri burası..
yelis ve zinkerbel dr gidecek hadi kızlar uçurun bizi:)))))))
İyiyim kuzucum çok şükür. Hasretle zinkerbele üzüldüm şimdi.
Günaydın Egecim. Sabah gerginliğini at hadi üstünden. Herkes güzel haberlerle gelecek :)
Fatma'ya noolmuştu ki?
atarım canım öğlene doğru hahahaİyiyim kuzucum çok şükür. Hasretle zinkerbele üzüldüm şimdi.
Günaydın Egecim. Sabah gerginliğini at hadi üstünden. Herkes güzel haberlerle gelecek :)
Fatma'ya noolmuştu ki?
evett 20 ye gidiyorum artık 5 aylık diyorum:)) sende peşimdesin zaten azz kaldıYa neden yazmıyor ki ozaman, çok merak ettik . bizi daha fazla merakta bırakmasa bari. Ege kız sen 20.haftaya girmişsin bile bak, süper bişey ya, ben 12 hafta bitsin diye beklerken 20.haftalara geldik hayırlısıyla. 28 den sonra baya bir rahatlarız herhalde.
dolaş cnm derin nefes al..Benim içim daraldı, azıcık hava alıp gelicem kızlar...
Teyzesi çok şeker benim kız beni mutlu etmek için tepikledi herhalde, annesi okadar panik ki napsın bebişim beni rahatlatmak için takla atıyor..
Ben iyiyim arkadaşlar, umarım kötü bir durum olmaz..fmg de gelmiş ona sevindim.. Başım ağrıyor bira sadece.. buna da şükür. 19 haftayı deviriyoruz kızlar süper valla, 20.haftaya geldik ya inanamıyorum, bundan sonrası çabuk geçer bence. doktor hissetmezsin dedi ama valla ben dün akşam bebişimi dışardan bile hissettim, bağırsak hareketi falan değil ya, resmen tepikledi beni kuzucum.
kızlar seldanın profiline baktım veeeeeeee
Son Aktivite Dün 08:32
yazıyor. selda giriyor ama yazışmıyor olabilir mi??
fatmanın işleri yoğunmuş önemli bir şey yok
Günaydın öyküm. Ben her sabah burda oluyorum. Hasta falan olmazsam tabi.
Başağrısıyla uyandım ben de bu sabah. İnşallah geçer birazdan.
Bebişimi biz de dışardan hissetmeye başladık. inanılmaz birşey yaaaa...
Demekk ki yazamıyor. Ayyy çok üzülüyorum.
Günaydın canım.
Artık korkar oldum. Kötü haber gelmesin allahım nooolur.
Sadece sabahları bakabiliyorum. Geçmişi de okuyamıyorum.
Sizleri çok merak ediyorum :18:
bende sabah geliyorum besmele ile açıyorum burayı kızlara bişey olmasın diye:)Günaydın canım.
Artık korkar oldum. Kötü haber gelmesin allahım nooolur.
Sadece sabahları bakabiliyorum. Geçmişi de okuyamıyorum.
Sizleri çok merak ediyorum :18:
gökyüzünün dr söylemiş banada saçma geldi gümbür gümbür olmasada hissediyorum arada. gaz dolaşır bu resmen gıdıklar gibicanım günaydın dün göremedim seni, ben dün biraz geç girdim ondan belki, benimde geçer inşallah, bıktım böyle sürekli hasta gibi dolaşmaktan. Hissetmezsin falan diyorlar ama bence gayette net hissediyorum. 19.20. haftalarda zaten hissedilebilir diyorlar internette..
canım günaydın dün göremedim seni, ben dün biraz geç girdim ondan belki, benimde geçer inşallah, bıktım böyle sürekli hasta gibi dolaşmaktan. Hissetmezsin falan diyorlar ama bence gayette net hissediyorum. 19.20. haftalarda zaten hissedilebilir diyorlar internette..
genel olarak herkes iyi ...dün zinkerbelin pembe bi lekelenmesi olmuş bugün doktora gidecek
ama benim içim rahat inşallah iyi haberle gelicek bir tek selda var durumunu bilemediğimiz
inşallah o da iyidir
bende sabah geliyorum besmele ile açıyorum burayı kızlara bişey olmasın diye:)
sen bütün gün girmiyorsun bide..
dayanamaz insan..
gökyüzünün dr söylemiş banada saçma geldi gümbür gümbür olmasada hissediyorum arada. gaz dolaşır bu resmen gıdıklar gibi
canım günaydın dün göremedim seni, ben dün biraz geç girdim ondan belki, benimde geçer inşallah, bıktım böyle sürekli hasta gibi dolaşmaktan. Hissetmezsin falan diyorlar ama bence gayette net hissediyorum. 19.20. haftalarda zaten hissedilebilir diyorlar internette..
genel olarak herkes iyi ...dün zinkerbelin pembe bi lekelenmesi olmuş bugün doktora gidecek
ama benim içim rahat inşallah iyi haberle gelicek bir tek selda var durumunu bilemediğimiz
inşallah o da iyidir
19 hafta olmuş öyküm bencede artık hissedilir zaten bu haftalarda bile hissedemezsek
ne zaman hissedicez biz bu bebeleri
selda online dı sonra çıktı kafamda birsürü soru işareti var. ben özelden mesaj attım girdi sonra çıktı. acaba ziyaretçi olarak mı giriyor.. bişey mi oldu kendini iyi hissedince yazacak bilmiyorum yaaaaaaa
Kızlar günaydınnnnnnn,
çilek niye canın sıkılıyor ya, belki şu cinsiyet şokundandır. Aslında 16. haftaya kadar doktorların fikir yürütmemesi bunun için daha iyi.. Zinkerbel' e de üzüldüm ya, baya bir panik olmuştur herhalde.. Kuzu bence de zorlama olmuştur, yoksa durduk yere olmaz herhalde.. inşallah bişey yoktur, hayırlı haberlerle gelir..
Ya aynı şey bende de var, kızları okuyunca içim hüzünlendi...İnşallah hasretin eşi hatasını anlar, zinkerbel iyi olur...
Bi sıkıntı çöktü içime..
Ben iyiyim arkadaşlar, umarım kötü bir durum olmaz..fmg de gelmiş ona sevindim.. Başım ağrıyor bira sadece.. buna da şükür. 19 haftayı deviriyoruz kızlar süper valla, 20.haftaya geldik ya inanamıyorum, bundan sonrası çabuk geçer bence. doktor hissetmezsin dedi ama valla ben dün akşam bebişimi dışardan bile hissettim, bağırsak hareketi falan değil ya, resmen tepikledi beni kuzucum.
selda online dı sonra çıktı kafamda birsürü soru işareti var. ben özelden mesaj attım girdi sonra çıktı. acaba ziyaretçi olarak mı giriyor.. bişey mi oldu kendini iyi hissedince yazacak bilmiyorum yaaaaaaa
sen hissediyormusun ipek
mesaj yazmamış ben özelden mesaj atınca mailine düşüyor ya ozaman girip baktı sonrada bişey yazmadan çıktı.. inş. tez vakitte haber alırız. sır oldu kız yaAnlamadım belki de ondan bi şok vardır ama 3 gündür biliyorum, bugün bi garip oldumm
Galiba benim de kızları okuyunca oldu biraz, nasıl etkileniveriyoruz hemen
Maşallah bak bu güzel haber işte, içimi açtı birazcık :)
Aman bişey olmasın da.. Son yazdığı msjlara , konulara falan baktınız mı, belki birşey anlarız.
belli olmuyo bazen pıt pıt sanki seğirme gibi oluyo bazen hiç bi şey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?