2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, iyiyiz biz sen nasılsın...

İyiyim kuzucum çok şükür. Hasretle zinkerbele üzüldüm şimdi.

Günaydın Egecim. Sabah gerginliğini at hadi üstünden. Herkes güzel haberlerle gelecek :)
Fatma'ya noolmuştu ki?

İyiyim kuzucum çok şükür. Hasretle zinkerbele üzüldüm şimdi.

Günaydın Egecim. Sabah gerginliğini at hadi üstünden. Herkes güzel haberlerle gelecek :)
Fatma'ya noolmuştu ki?
atarım canım öğlene doğru hahaha
fatmada bişey yok ama dün girmeyince merak ettik sonra akşam yazmış..
selda bi tuhaf etti beni huzursuz oldum..

evett 20 ye gidiyorum artık 5 aylık diyorum:)) sende peşimdesin zaten azz kaldı

Benim içim daraldı, azıcık hava alıp gelicem kızlar...
dolaş cnm derin nefes al..

Teyzesi çok şeker benim kız beni mutlu etmek için tepikledi herhalde, annesi okadar panik ki napsın bebişim beni rahatlatmak için takla atıyor..

aferin kızıma benim kızımda üzmesin beni teyzesi yaa herdakka tepiklesin

Günaydın öyküm. Ben her sabah burda oluyorum. Hasta falan olmazsam tabi.
Başağrısıyla uyandım ben de bu sabah. İnşallah geçer birazdan.
Bebişimi biz de dışardan hissetmeye başladık. inanılmaz birşey yaaaa...

kızlar seldanın profiline baktım veeeeeeee
Son Aktivite Dün 08:32
yazıyor. selda giriyor ama yazışmıyor olabilir mi??

Demekk ki yazamıyor. Ayyy çok üzülüyorum.

canım günaydın dün göremedim seni, ben dün biraz geç girdim ondan belki, benimde geçer inşallah, bıktım böyle sürekli hasta gibi dolaşmaktan. Hissetmezsin falan diyorlar ama bence gayette net hissediyorum. 19.20. haftalarda zaten hissedilebilir diyorlar internette..

Günaydın canım.
Artık korkar oldum. Kötü haber gelmesin allahım nooolur.
Sadece sabahları bakabiliyorum. Geçmişi de okuyamıyorum.
Sizleri çok merak ediyorum :18:

genel olarak herkes iyi ...dün zinkerbelin pembe bi lekelenmesi olmuş bugün doktora gidecek
ama benim içim rahat inşallah iyi haberle gelicek bir tek selda var durumunu bilemediğimiz
inşallah o da iyidir

Günaydın canım.
Artık korkar oldum. Kötü haber gelmesin allahım nooolur.
Sadece sabahları bakabiliyorum. Geçmişi de okuyamıyorum.
Sizleri çok merak ediyorum :18:
bende sabah geliyorum besmele ile açıyorum burayı kızlara bişey olmasın diye:)
sen bütün gün girmiyorsun bide..
dayanamaz insan..

gökyüzünün dr söylemiş banada saçma geldi gümbür gümbür olmasada hissediyorum arada. gaz dolaşır bu resmen gıdıklar gibi

19 hafta olmuş öyküm bencede artık hissedilir zaten bu haftalarda bile hissedemezsek
ne zaman hissedicez biz bu bebeleri

genel olarak herkes iyi ...dün zinkerbelin pembe bi lekelenmesi olmuş bugün doktora gidecek
ama benim içim rahat inşallah iyi haberle gelicek bir tek selda var durumunu bilemediğimiz
inşallah o da iyidir

selda online dı sonra çıktı kafamda birsürü soru işareti var. ben özelden mesaj attım girdi sonra çıktı. acaba ziyaretçi olarak mı giriyor.. bişey mi oldu kendini iyi hissedince yazacak bilmiyorum yaaaaaaa

eee benim doktorum da öyle dedi daha 1 ay var hissetmene dedi.. nerden emin oluyorlarsa anlamadım bende. Tabi sürekli hissetmiyor insan ama yinede zaman zaman dinlenirken oluyor. Onlar herhalde gümbür gümbür olma halinden bahsediyorlar.

Dün erkenden çıkmak zorunda kaldım canım. ondan görememişsindir. İşler yoğunlaştı yine bu aralar fazla takılamıyorum.
Eskiden seyirme gibi hissederdim şimdi resmen dürtüyor bebiş
Hepimizin kuzuları sağlıkla gelsinler inşallah.

inşallah o da iyidir

Evet alıntılarınızdan okudum zinkerbeli. Bu haftalarda çok yoğun kanaman olmazsa eğer korkma demişti doktorum. Önemli birşeyi yoktur diye tahmin ediyorum. Ama insan en ufak şeyden tedirgin oluyor. Başka bir pisikoloji bu hamilelik.

selda online dı sonra çıktı kafamda birsürü soru işareti var. ben özelden mesaj attım girdi sonra çıktı. acaba ziyaretçi olarak mı giriyor.. bişey mi oldu kendini iyi hissedince yazacak bilmiyorum yaaaaaaa

Ay inşallah bişey olmamıştır kızlar. Olumsuz birşey varda elimi gitmiyor yazmaya anlamadım. Sıkıntılar buna çıkmaz inşallah.. keşke ulaşabilseydik ya.. Bu arada bizde en azından bir kişiye tel verelim de böyle bişey olunca araşalım insan merak ediyor.

Anlamadım belki de ondan bi şok vardır ama 3 gündür biliyorum, bugün bi garip oldumm

Ya aynı şey bende de var, kızları okuyunca içim hüzünlendi...İnşallah hasretin eşi hatasını anlar, zinkerbel iyi olur...
Bi sıkıntı çöktü içime..

Galiba benim de kızları okuyunca oldu biraz, nasıl etkileniveriyoruz hemen

Maşallah bak bu güzel haber işte, içimi açtı birazcık :)

Aman bişey olmasın da.. Son yazdığı msjlara , konulara falan baktınız mı, belki birşey anlarız.

günaydın...
sayfalar pek ilerlememiş bu sabah, topik çok kalabalık değil.

ege, selda girmiş deyince nasıl korkarak okudum kalan sayfaları. ben arada bakıyordum son aktvite 25 aralık yazıyordu hep. yeni girmiş demek ki. inşallah önemli bir şey yoktur. şimdi daha da endişelendim(

zinkerbele de üzüldüm, umarım önemsiz bir şeydir. kanama denince tüylerim diken diken oluyor hala. hala wc.ye gitmeye korkarak gidiyorum ben, insanın psikolojisini bozan bir şey gerçekten...

evet canım bende aynen .. eşim elini koymuştu karnıma , ikimizde aynı anda hissedip güldük..inanamadık..

mesaj yazmamış ben özelden mesaj atınca mailine düşüyor ya ozaman girip baktı sonrada bişey yazmadan çıktı.. inş. tez vakitte haber alırız. sır oldu kız ya

belli olmuyo bazen pıt pıt sanki seğirme gibi oluyo bazen hiç bi şey olmuyo

benimde aynı bebekler kiloya ulaşamadı ya ondandır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…