günaydın...
sayfalar pek ilerlememiş bu sabah, topik çok kalabalık değil.
ege, selda girmiş deyince nasıl korkarak okudum kalan sayfaları. ben arada bakıyordum son aktvite 25 aralık yazıyordu hep. yeni girmiş demek ki. inşallah önemli bir şey yoktur. şimdi daha da endişelendim(
zinkerbele de üzüldüm, umarım önemsiz bir şeydir. kanama denince tüylerim diken diken oluyor hala. hala wc.ye gitmeye korkarak gidiyorum ben, insanın psikolojisini bozan bir şey gerçekten...
bende sabah geliyorum besmele ile açıyorum burayı kızlara bişey olmasın diye:)
sen bütün gün girmiyorsun bide..
dayanamaz insan..
eee benim doktorum da öyle dedi daha 1 ay var hissetmene dedi.. nerden emin oluyorlarsa anlamadım bende. Tabi sürekli hissetmiyor insan ama yinede zaman zaman dinlenirken oluyor. Onlar herhalde gümbür gümbür olma halinden bahsediyorlar.
Ay inşallah bişey olmamıştır kızlar. Olumsuz birşey varda elimi gitmiyor yazmaya anlamadım. Sıkıntılar buna çıkmaz inşallah.. keşke ulaşabilseydik ya.. Bu arada bizde en azından bir kişiye tel verelim de böyle bişey olunca araşalım insan merak ediyor.
birce bende bakıyordum arada aynısını görüyorsdum ama bugun baktım son aktivite dün yazıyordu hemen özelden mesaj attım girdi baktı online oldu ama bişey yazmadı...günaydın...
sayfalar pek ilerlememiş bu sabah, topik çok kalabalık değil.
ege, selda girmiş deyince nasıl korkarak okudum kalan sayfaları. ben arada bakıyordum son aktvite 25 aralık yazıyordu hep. yeni girmiş demek ki. inşallah önemli bir şey yoktur. şimdi daha da endişelendim(
zinkerbele de üzüldüm, umarım önemsiz bir şeydir. kanama denince tüylerim diken diken oluyor hala. hala wc.ye gitmeye korkarak gidiyorum ben, insanın psikolojisini bozan bir şey gerçekten...
evet canım bende aynen .. eşim elini koymuştu karnıma , ikimizde aynı anda hissedip güldük..inanamadık..
günaydın nasılsın
birce bende bakıyordum arada aynısını görüyorsdum ama bugun baktım son aktivite dün yazıyordu hemen özelden mesaj attım girdi baktı online oldu ama bişey yazmadı...
bizde hissetttik bir kere aynı durumu aynı tepkiyi verdik. eşime diyorum salak olduk:))))))))
sağol canım, normal uyanmıştım ama okuduktan sonra bir huzursuzluk kapadı içimi. seldaya takıldm. sen nasılsın?
Napıyım canım. buradan çıkmadan işe yoğunlaşamıyorum.
En ufak bir dikkat dağınıklığı, hata kötü oluyor sonra.
Valla ben 12. haftada hissediyorum dedim, doktorum normaldir. her kadında değişir bu durum bazıları çabuk farkeder dedi. Hem böyle kesin konuşmaları beni sinirlendiriyor. Yok 18-20 haftadan önce hissedilmezmiş. Hissediyosam öyledir. Çocuk değiliz ki. 30 yaşıma kadar hissetmediğim şeyler. Onlar yaşamıyor. Biz yaşıyoruz. Kesin konuşmasınlar.
Benim doktor kadın oda hamilelik yaşamış ama gerhalde kendi geç hissetti benimde hissedemiyceğimi düşünüyor herhalde ki benim ikinci çocuğum bu erken hissetmem normal herhalde.
sağol canım, normal uyanmıştım ama okuduktan sonra bir huzursuzluk kapadı içimi. seldaya takıldm. sen nasılsın?
canım sıkıldı valla kendime avatar falan yaptım... bugün sıkıcı birgün yaaaa... halbuki havada süper bugün..
günaydın nasılsın
ne güzel hareketleri net hissediyorsunuz artık. topiğe ilk yazmaya başladığımdan beri benden ileri olanların haftasına özeniyorum hep, ben de o haftada olsam diyorum. o haftaya gelince yine benimki küçük geliyor gözümeçook kıskanıyorum sizi çoookkk
Kızlar ben biraz çıkıcam, öğleden sonra yine gelirim. Bi garip oldum, sizin de enerjinizi düşürmiyim.. Hayır olsun.. Çok öpüyorum
Napıyım canım. buradan çıkmadan işe yoğunlaşamıyorum.
En ufak bir dikkat dağınıklığı, hata kötü oluyor sonra.
Dayanmaya çalışıyorum. Sabahı zor bekliyorum.
Valla ben 12. haftada hissediyorum dedim, doktorum normaldir. her kadında değişir bu durum bazıları çabuk farkeder dedi. Hem böyle kesin konuşmaları beni sinirlendiriyor. Yok 18-20 haftadan önce hissedilmezmiş. Hissediyosam öyledir. Çocuk değiliz ki. 30 yaşıma kadar hissetmediğim şeyler. Onlar yaşamıyor. Biz yaşıyoruz. Kesin konuşmasınlar.
Ben de bundan korkuyorum.
İnşallah düşündüğümüz gibi değildir
Benim doktor kadın oda hamilelik yaşamış ama gerhalde kendi geç hissetti benimde hissedemiyceğimi düşünüyor herhalde ki benim ikinci çocuğum bu erken hissetmem normal herhalde.
heytttttt sinirlendirmeyin leynnn . kabadayımısın kız ..
canım senin işin dikkat ister ince hesaplar yapıyorsunuz o yüzden normaldir buradan uzak kalman ..
bende arada gitiyorum çıkıyorumm bişey olsa zaten ertesi günde duyarsın..
Benimki de bayan doktor. Kabul etmeleri gerek ki gebelik herkeste farklı yaşanan bir durum.
Kimimiz sürekli istifra ederken kimimiz 1 kere bile çıkarmadı.
Bazımız hiç kilo almadık, bazımız çok aldık.
Herkes farklı yaşıyor hamileliğini.
Ben diyorum ki o yüzden böyle genellemeler yapmasınlar. Herkes birbirinden farklı.
Zamanından önce hissedenlere, mümkün değil böyle bişey demelerini yakıştıramıyorum sadece.
bende haftası benden büyüklere özeniyorum
kız burda en ufak benim bebişim :)))) asıl ben hepinize özeniyorumhepiniz 3lüleri yaptırırken ben daha 2liyi yaptırmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?