- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kızlar topluca sirkelenelim bi kendimize gelelim hadi bişey yok herşey güzel.. yazmak isteyen yazar biz burdayız. seldacım kalbimizdesin inşallah kötü bişey yoktur. ama daha fazla üzme bizi...
evettttttttt bittri sıkıntılarım benim .. pozitif olalımmmmm.
bakın kuzu gitti hava almaya şimdi bebişe bişeyler alır gelir.. mutlu eder bizi deli kız
kızlar topluca sirkelenelim bi kendimize gelelim hadi bişey yok herşey güzel.. yazmak isteyen yazar biz burdayız. seldacım kalbimizdesin inşallah kötü bişey yoktur. ama daha fazla üzme bizi...
evettttttttt bittri sıkıntılarım benim .. pozitif olalımmmmm.
bakın kuzu gitti hava almaya şimdi bebişe bişeyler alır gelir.. mutlu eder bizi deli kız
günaydın kızlar bugün pek neşe yok buralarda galiba, böyle olmayın yaa birbirimizi de etkiliyoruz ona göre :)
hasrete üzüldüm ben de, eşinin hakaret etmesi güzel değil tabi, herkes sinirlenebilir ama başkasına anlatılmamalı.. ailesine para göndermesine çok takılma canım, o da onun ailesi, kötü de olsa iyi de olsa. benim eşim de kardeşi askerde ihtiyacı oldu gönderecek bu ay. tabi söylemesi daha iyi olurdu.. bence oturup güzelce konuşmalısınız. ben öyle yapıyorum, taktıkça içimde büyüyor. konuşurken sesler yükselse de hiç değilse kendimi ifade etmiş oluyorum...
hoşgeldingünaydın kızlar bugün pek neşe yok buralarda galiba, böyle olmayın yaa birbirimizi de etkiliyoruz ona göre :)
hasrete üzüldüm ben de, eşinin hakaret etmesi güzel değil tabi, herkes sinirlenebilir ama başkasına anlatılmamalı.. ailesine para göndermesine çok takılma canım, o da onun ailesi, kötü de olsa iyi de olsa. benim eşim de kardeşi askerde ihtiyacı oldu gönderecek bu ay. tabi söylemesi daha iyi olurdu.. bence oturup güzelce konuşmalısınız. ben öyle yapıyorum, taktıkça içimde büyüyor. konuşurken sesler yükselse de hiç değilse kendimi ifade etmiş oluyorum...
sıkıntıdan bahsettikçe herkes etkileniyo daha çok sıkılıyoruz en iyisi sıkıntılardan konuşmamak birde biz hep kötüyü düşünüyoruz belkide seldanın hiç bişeyi yok izindeydi yeni geldi yazacak fırsatı olmadıbence de insanın morali bozuluyor.... offfff sıkıntı çöktü bana da valla, kuzu gelse de ortamı şenlendirse kızlar...
kız burda en ufak benim bebişim :)))) asıl ben hepinize özeniyorumhepiniz 3lüleri yaptırırken ben daha 2liyi yaptırmamıştım
ayyy sevsinler senin bebişini.. nasılsa orda kalmıycaklar hep çıkıcaklar bişey olmaz..
2-3 hafta sonrada sen löpçük yapar çıkarırsın:)))))))))
valla benim aşimde annesine yardım ediyor, bence bunları büyütmemek lazım, onlar bizim ailemiz tabi gerekirse yapıcaz, para mevzusu hiç sorun olmamalı evlilikte bence. biz k.valdeme ev aldık kredi ödüypruz ama bence mesele değil ki ben kredi borcum var diye evimi değiştiremiyorum, 2+1 eve sığıstık bakalım. boşverin Allah daha çok bereket verir bu durumda. onlarda bizim tepkilerimizden korkuyor herhalde onun için saklıyorlar. Ayrıca karı koca arasında olur tartışmalar, bence onlar çoktan meselelerini halletmişleridr bile, sıkıntı yapmaya gerek yok.
ben burda sizin doğum hikayelerinizi dinlerim sonra siz bebelerinizi severken ben doğururum napalımgelir okursunuz bi ara benim hikayemi de, veletler uyurken falan
ay canım ben o günleri düşününce çok heyecanlanıyorum, çok komik olcak buralar, gündem değişçek birden, bebeler, gazları, uykuları falan bbisürü gündem olcak, bu günlerimizi ararız valla. uykusuz gecelerden sonra.
İmkan olsaydı keşke biz de dolaşsaydık biraz. Ne güzel olurdu :)
Yürüyüş yapardım bişeyciğim kalmazdı.
ne güzel hareketleri net hissediyorsunuz artık. topiğe ilk yazmaya başladığımdan beri benden ileri olanların haftasına özeniyorum hep, ben de o haftada olsam diyorum. o haftaya gelince yine benimki küçük geliyor gözümeçook kıskanıyorum sizi çoookkk
doğru diyosun canım, bizim evlatlarımız da bize hayırda bulunsa mutlu olmazmıyız ilerde?
böyle şeyleri hiç dert etmemek lazım. neticede benim ailemin bi ihtiyacı olsa eminim eşim de anlayışla karşılar..geçer gider bunlar, sağlık olsun da..
birce seninle aynı gündeyiz ve ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum, ay şu haftada olsam diyorum gelince tabi diğerleri de ilerleyince benimki yine küçük geliyor :) halbuki biz haziran annelerinin tam ortasındayız ne küçük ne büyük :)
hormonlardan kaynaklanıo bu gel gitler , psikolojimizde ki iniş çıkışlar.. bende mesela dün akşam hissettiim kalçadaki seğirmelere takmış vaziyetteyim..magnezyummu eksik nedir anlamadım..12 de geliomuş doktor sorucaaaaaam...
hormonlardan kaynaklanıo bu gel gitler , psikolojimizde ki iniş çıkışlar.. bende mesela dün akşam hissettiim kalçadaki seğirmelere takmış vaziyetteyim..magnezyummu eksik nedir anlamadım..12 de geliomuş doktor sorucaaaaaam...
evet, birkaç hafta var aramızda aslında ama sabırsızlanıyorum yine de. en çok da gökyüzüne özenirdim, özellikle o kritik dönemlerde:))birce seninle aynı gündeyiz ve ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum, ay şu haftada olsam diyorum gelince tabi diğerleri de ilerleyince benimki yine küçük geliyor :) halbuki biz haziran annelerinin tam ortasındayız ne küçük ne büyük :)
Sizinkiyle aynı mı bilmem ama benimde kalçalarım kızıma hamileyken çok çok ağrırdı. kasılırdım, doktorum oturararak çalışmaktan kaynaklandığını en az 1 saatte bir yürümemi istemişti. Çok oturuyorsanız da olabilir. sıkmayın canınızı.
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu sabah
benim ilk günler kuyruk sokumum çok ağrıyodu özellikle merdiven inip çıkarken şimdi geçtiSizinkiyle aynı mı bilmem ama benimde kalçalarım kızıma hamileyken çok çok ağrırdı. kasılırdım, doktorum oturararak çalışmaktan kaynaklandığını en az 1 saatte bir yürümemi istemişti. Çok oturuyorsanız da olabilir. sıkmayın canınızı.
evet bazen oluyo hapşırırken öksürürken karnım kramp giriyo sankisor tabi fıstık canını sıkma, annelik psikolojisi normaldir.
ben de taşıncam, biraz eşya topluyorum hemen ya bebeğim yorulursa diyorum ya sapıttım iyice
kızlar ben de bişey sorayım bu arada,2 kere oldu, öksürdüm ve sonra karnım baya ağrıdı, sizde oluyor mu acaba normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?