2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bebişime bişeyler almak istiyorum artık ama taşınma işleri girdi şimdi de araya..zaten o arada haftaya cuma doktora giderim cinsiyeti için de bişey söyler, ona göre alırım artık..

İmkan olsaydı keşke biz de dolaşsaydık biraz. Ne güzel olurdu :)
Yürüyüş yapardım bişeyciğim kalmazdı.

valla benim aşimde annesine yardım ediyor, bence bunları büyütmemek lazım, onlar bizim ailemiz tabi gerekirse yapıcaz, para mevzusu hiç sorun olmamalı evlilikte bence. biz k.valdeme ev aldık kredi ödüypruz ama bence mesele değil ki ben kredi borcum var diye evimi değiştiremiyorum, 2+1 eve sığıstık bakalım. boşverin Allah daha çok bereket verir bu durumda. onlarda bizim tepkilerimizden korkuyor herhalde onun için saklıyorlar. Ayrıca karı koca arasında olur tartışmalar, bence onlar çoktan meselelerini halletmişleridr bile, sıkıntı yapmaya gerek yok.

hoşgeldin
bence de insanın morali bozuluyor.... offfff sıkıntı çöktü bana da valla, kuzu gelse de ortamı şenlendirse kızlar...
sıkıntıdan bahsettikçe herkes etkileniyo daha çok sıkılıyoruz en iyisi sıkıntılardan konuşmamak birde biz hep kötüyü düşünüyoruz belkide seldanın hiç bişeyi yok izindeydi yeni geldi yazacak fırsatı olmadı
kız burda en ufak benim bebişim :)))) asıl ben hepinize özeniyorum hepiniz 3lüleri yaptırırken ben daha 2liyi yaptırmamıştım

ayyy sevsinler senin bebişini.. nasılsa orda kalmıycaklar hep çıkıcaklar bişey olmaz..
2-3 hafta sonrada sen löpçük yapar çıkarırsın:)))))))))

ben burda sizin doğum hikayelerinizi dinlerim sonra siz bebelerinizi severken ben doğururum napalım gelir okursunuz bi ara benim hikayemi de, veletler uyurken falan

doğru diyosun canım, bizim evlatlarımız da bize hayırda bulunsa mutlu olmazmıyız ilerde?
böyle şeyleri hiç dert etmemek lazım. neticede benim ailemin bi ihtiyacı olsa eminim eşim de anlayışla karşılar..geçer gider bunlar, sağlık olsun da..

ben burda sizin doğum hikayelerinizi dinlerim sonra siz bebelerinizi severken ben doğururum napalım gelir okursunuz bi ara benim hikayemi de, veletler uyurken falan

ay canım ben o günleri düşününce çok heyecanlanıyorum, çok komik olcak buralar, gündem değişçek birden, bebeler, gazları, uykuları falan bbisürü gündem olcak, bu günlerimizi ararız valla. uykusuz gecelerden sonra.

evet yaa,
bi arkadaşımla aramızda 3 gün var, onlarla buluştuğumuz gün öğrenmişti hamile olduğunu. ona o kadar özenmiştim ki, meğer ben de hamileymişim o anda eve geldim kkyı açtım hamile topiklerine bakıyordum, ekim-kasımda doğum yapanlar yazmışlar, işte bilmemkim şimdi doğumda dua edelim demişler 1-2 gün o kişi gelmiş anlatmış hikayesini falan..çok hoşuma gitmişti, meğer ben de bebişimi bekliyormuşum da haberim yokmuş :)))
biz de öyle oluruz inşallah fotolarını koyarız ayyyy çok tatlı

İmkan olsaydı keşke biz de dolaşsaydık biraz. Ne güzel olurdu :)
Yürüyüş yapardım bişeyciğim kalmazdı.

anacım dışarısı buz gibi, oturun yerinizde, kuzu antalyada sıcak yerde siz ıhlamurunuzu için ohh sıcak sıcak :))

birce seninle aynı gündeyiz ve ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum, ay şu haftada olsam diyorum gelince tabi diğerleri de ilerleyince benimki yine küçük geliyor :) halbuki biz haziran annelerinin tam ortasındayız ne küçük ne büyük :)

Tabi canım Allah sağlık versin para kazanılır. Zaten kimseyle paylaşmadıktan sonrada ne kıymeti varki paranın. Erkek evlatlardan ailelerin beklentisi oluyor zaten her zaman yapçak birşey yok. Benim abimde annemlere yardım eder her zaman. Allah da her zaman karşılığını verir. Allah hepimize bebeklerimize sağlık sıhhat versin hepsi boş.

hormonlardan kaynaklanıo bu gel gitler , psikolojimizde ki iniş çıkışlar.. bende mesela dün akşam hissettiim kalçadaki seğirmelere takmış vaziyetteyim..magnezyummu eksik nedir anlamadım..12 de geliomuş doktor sorucaaaaaam...

benimki tam 30 haziran görünüyor muhtemel doğum tarihi. ne haziran ne temmuzum ben de

Sizinkiyle aynı mı bilmem ama benimde kalçalarım kızıma hamileyken çok çok ağrırdı. kasılırdım, doktorum oturararak çalışmaktan kaynaklandığını en az 1 saatte bir yürümemi istemişti. Çok oturuyorsanız da olabilir. sıkmayın canınızı.

sor tabi fıstık canını sıkma, annelik psikolojisi normaldir.
ben de taşıncam, biraz eşya topluyorum hemen ya bebeğim yorulursa diyorum ya sapıttım iyice

kızlar ben de bişey sorayım bu arada,2 kere oldu, öksürdüm ve sonra karnım baya ağrıdı, sizde oluyor mu acaba normal midir?

evet, birkaç hafta var aramızda aslında ama sabırsızlanıyorum yine de. en çok da gökyüzüne özenirdim, özellikle o kritik dönemlerde:))

sürekli yattığım dönemde ben de ayağa kalkınca yürüyemiyordum, kalçam tutuluyordu. öyle kalıyordum ayakta, ileri geri gidemiyordum. yatmaktandır demişti doktorum.

benim ilk günler kuyruk sokumum çok ağrıyodu özellikle merdiven inip çıkarken şimdi geçti
bel ağrısı yerini aldı ayakta durunca yürüyünce belim ağrıyo
evet bazen oluyo hapşırırken öksürürken karnım kramp giriyo sanki

Biz geldik kızımla...
Çiçekçi amcamıza gittik, mor sümbül aldık,beyaz sümbül aldık mis gibi kokuyoooo....
Koklayın kafanız dağılsın ya, Selda da cevap yazmamış...İnşallah iyidir ama stres yapmayalım kızlar , belki kızın bişeyi yok(öyle olmasını umut ediyorum) boşuna bebelerimizi geriyoruz....
Geldi mi kokusu sümbüllerin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…