- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
benim ilk günler kuyruk sokumum çok ağrıyodu özellikle merdiven inip çıkarken şimdi geçti
bel ağrısı yerini aldı ayakta durunca yürüyünce belim ağrıyo
evet bazen oluyo hapşırırken öksürürken karnım kramp giriyo sanki
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu sabah
sor tabi fıstık canını sıkma, annelik psikolojisi normaldir.
ben de taşıncam, biraz eşya topluyorum hemen ya bebeğim yorulursa diyorum ya sapıttım iyice
kızlar ben de bişey sorayım bu arada,2 kere oldu, öksürdüm ve sonra karnım baya ağrıdı, sizde oluyor mu acaba normal midir?
alma şimdiden biraz büyüsün bende bekliyorum sonra alıcamben de bebişime bişeyler almak istiyorum artık ama taşınma işleri girdi şimdi de araya..zaten o arada haftaya cuma doktora giderim cinsiyeti için de bişey söyler, ona göre alırım artık..
ya evet ama imkanlar dahilinde kalk şirkette yürü:)İmkan olsaydı keşke biz de dolaşsaydık biraz. Ne güzel olurdu :)
Yürüyüş yapardım bişeyciğim kalmazdı.
ayyy heyecan yapma dur yaa inşallah o günleride görürüzben burda sizin doğum hikayelerinizi dinlerim sonra siz bebelerinizi severken ben doğururum napalımgelir okursunuz bi ara benim hikayemi de, veletler uyurken falan
eveet özellikle bu aralar çok oluyor. bu sabah resmen saplandı sancı öksürünce. çok korktum. ama normal demek ki:)
eveet özellikle bu aralar çok oluyor. bu sabah resmen saplandı sancı öksürünce. çok korktum. ama normal demek ki:)
evet canım ipekte de oluyormuş demek ki olabiliyor :)
geceleri saçmasapan rüyalar devam ediyor bende, bi de geceleri ara ara uyanıyorum tekrar uyuyorum.
önceki gece rüyamda cemyılmazı gördüm yaarüyayı hatırlamıyorum ama cemyılmazı hatırlıyorum
evet canım ipekte de oluyormuş demek ki olabiliyor :)
geceleri saçmasapan rüyalar devam ediyor bende, bi de geceleri ara ara uyanıyorum tekrar uyuyorum.
önceki gece rüyamda cemyılmazı gördüm yaarüyayı hatırlamıyorum ama cemyılmazı hatırlıyorum
anacım dışarısı buz gibi, oturun yerinizde, kuzu antalyada sıcak yerdesiz ıhlamurunuzu için ohh sıcak sıcak :))
Sizinkiyle aynı mı bilmem ama benimde kalçalarım kızıma hamileyken çok çok ağrırdı. kasılırdım, doktorum oturararak çalışmaktan kaynaklandığını en az 1 saatte bir yürümemi istemişti. Çok oturuyorsanız da olabilir. sıkmayın canınızı.
Biz geldik kızımla...
Çiçekçi amcamıza gittik, mor sümbül aldık,beyaz sümbül aldık mis gibi kokuyoooo....
Koklayın kafanız dağılsın ya, Selda da cevap yazmamış...İnşallah iyidir ama stres yapmayalım kızlar , belki kızın bişeyi yok(öyle olmasını umut ediyorum) boşuna bebelerimizi geriyoruz....
Geldi mi kokusu sümbüllerin
Eki Görüntüle 125414 Eki Görüntüle 125413 Eki Görüntüle 125412
ya evet ama imkanlar dahilinde kalk şirkette yürü:)
onu hiç deme yaa ben öksürünce yada hapşırınca resmen ahhhhh diye bağırıyorum dr sordum olur dedi . bu dr herşeye normal diyorlar yaa:)))))))
biz de garibiz yaa:) normal demese panikten mahvoluruz, adam normal diyor işte rahatla de miege paranoyaklık hat safhada herhalde bizde:)))
hoşgeldin kuzu, ohhhh mis gibi koktular :)Biz geldik kızımla...
Çiçekçi amcamıza gittik, mor sümbül aldık,beyaz sümbül aldık mis gibi kokuyoooo....
Koklayın kafanız dağılsın ya, Selda da cevap yazmamış...İnşallah iyidir ama stres yapmayalım kızlar , belki kızın bişeyi yok(öyle olmasını umut ediyorum) boşuna bebelerimizi geriyoruz....
ayyy berbat bişey ya ben bile gerildim o heyecanla unutuluyor demek kiGS reklamına falan da çıkıyor ya bu ara, etkilenmişsindir.
sen rüya deyince hatırladım ben de doğuma giryordum rüyamda. tam girerken bebeğe hiç kıyafet getirmediğimi fark ediyorum. nasıl kızıyorum kendime unutulur mu bebek çantası diye. hastenedeki hastalardan birinden istetiyorum eşimeçok gerildim ama, doğumdan çok ona takılıyordum. gerçi bir türlü giremedim doğuma uyandım öyle:)))
sensör hee cip takmış adam sana.:) deseydin işemeye giderkende izin mi alcam..Doğru söylüyosun canım. Dışarıya çıksam kesin üşüyüp içeri kaçarım.
Eğer hesaplarım tutarsa mayısın 24-28'i gibi doğurucam.
Sağlık durumum iyi olursa mutlaka girip yazışırım sizinle dayanamam.
Sonra sizden heber beklemek nasıl heyecanlı olacak tahmin bile edemiyorum. çok bağlandım size kızlar :)
Bende sürekli oturmaktan şikayetçiyim. bazen eklemlerim kasılıyor kalkıp hareket etmek koşmak falan istiyorum. tuhaf bir hal geliyor üstüme. size de oluyor mu?
Günaydın canım.
Valla geldi burnuma kokusu. çok severim sümbülleri.
Ne mümkün bacım yaaa.. az önce iki dk. wcye gittim patron gelmiş odaya beni soruyo.
Sensör var galiba sandalyemde yerimden kalkınca adamın haberi oluyo :))))
biz de garibiz yaa:) normal demese panikten mahvoluruz, adam normal diyor işte rahatla de miege paranoyaklık hat safhada herhalde bizde:)))
Valla geldi burnuma kokusu. çok severim sümbülleri.
hoşgeldin kuzu, ohhhh mis gibi koktular :)
Evet ya, doktorum bana da herşey normal dedikçe sinir oluyorum....
iyi olmaya çalışıyorum canımiyiyiz fıstık sen nasılsın?
kuzuuuuu çok güzeller geldi vallahi kokusu sabah sabahBiz geldik kızımla...
iyi olucam inşallahiyiyiz sen nasılsın
alma şimdiden biraz büyüsün bende bekliyorum sonra alıcam
ya evet ama imkanlar dahilinde kalk şirkette yürü:)
ayyy heyecan yapma dur yaa inşallah o günleride görürüz
bomba gibi oldukk çok şükür iyiyizzzzzzz. sizleri görünce daha iyi oluyoruzzz.
ben ne dedim kuzu bişeyler getircek diye:) çiçeklerin harika aşkım yaaaaaa süpersinnn
kızlar ya sabah sabah gazeteye baktım canım sıkıldı
akşam duymuştum zaten helikopter düşmüş
sabahın haberide sevdiğim bi sanatçı kazada hayatını kaybetmiş üzüldüm vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?