kızlar sizde tuhafsınız ne güzel işte herşey normal
Kafamız dağılsın diye aldım kızlar, çok güzel kokuyor,bana çok iyi geldi...
Kızım da çok seviyor sümbülleri...Her gün çiçekçi amcamızın önünden geçerken kokluyoruz, evde var 3 tane bugün 1 tane daha alayım dedim...Amcam bi tane de kızıma hediye etti...Çok hoşuma gitti...
kuzuuuuu çok güzeller geldi vallahi kokusu sabah sabah
ayyy bende bomba gibi olsam ne güzel olurdu
buradaki haberleri taktım bugünde
inşallah zinkerbel iyidir ve tabi selda da
kızlar ya sabah sabah gazeteye baktım canım sıkıldı
akşam duymuştum zaten helikopter düşmüş
sabahın haberide sevdiğim bi sanatçı kazada hayatını kaybetmiş üzüldüm vallahi
işte her şey normal de normal olmayan biziz sadeceEvet ya, doktorum bana da herşey normal dedikçe sinir oluyorum....
Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum.
Yalın ayak yere basmak istiyorum. (bu soğukta diil tabi)
Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten.
Tabiat misali coşmak istiyorum.
bende üzüldüm evet çok severdim türkülerni biz bomba gibi olmaya çalıştık kötü enerjileri attıkiyi olmaya çalışıyorum canım
kuzuuuuu çok güzeller geldi vallahi kokusu sabah sabah
iyi olucam inşallah
ayyy bende bomba gibi olsam ne güzel olurdu
buradaki haberleri taktım bugünde
inşallah zinkerbel iyidir ve tabi selda da
kızlar ya sabah sabah gazeteye baktım canım sıkıldı
akşam duymuştum zaten helikopter düşmüş
sabahın haberide sevdiğim bi sanatçı kazada hayatını kaybetmiş üzüldüm vallahi
ipekk herşey normal de, ben hala kusuyorum, hala kasıklarımda sancım var, bebişim hala kıpırdamıyor, hala yukarı çıkamamış sancı yapıyor, ilaç falan da vermiyor doktor...
Bi de dior herşey normal....
Ben de diyorum artık herşey normal diye...Ama yine de acı falan olunca tedirgin oluyorum....
ipekk herşey normal de, ben hala kusuyorum, hala kasıklarımda sancım var, bebişim hala kıpırdamıyor, hala yukarı çıkamamış sancı yapıyor, ilaç falan da vermiyor doktor...
Bi de dior herşey normal....
Ben de diyorum artık herşey normal diye...Ama yine de acı falan olunca tedirgin oluyorum....
Ne kibar bir davranış. Kızın ilk çiçeğini aldı bile :)
Yanlız ojeler dizilmiş çiçeklerin yanına kokoş kuzum görmedim sanma :))))
hehe çok severim bu şarkıyı. ben de çok söylerim:))
Coş bacım yaaa,coş.....
Biz de senin neşenden etkilenelim biz de coşalım...
fmg de sıyırdı..
noldu kız ne güzel şarkı
İlk çiçeğini ben almıştım ona zaten ama, bi yabancıdan ilk çiçeğini aldı ama....
Dizilecek tabi bacım, ojem,asitonlarım, rujlarım hepsi masamın üzerinde duruyorlarr..Acil dışarı çıkacak olursak bakımsız olmamak lazım değil mi ama...
tedirgin olman çok normal bende çok tedirgin oluyorum bazen doktora gidince noral dedimi rahatlıyorum sende rahatla gıcık olma
En ufak bişey bizi tedirgin etmeye yetiyor.
Atmamız lazım bu pisikolojiyi.
tedirgin olman çok normal bende çok tedirgin oluyorum bazen doktora gidince noral dedimi rahatlıyorum sende rahatla gıcık olma
İlk çiçeğini ben almıştım ona zaten ama, bi yabancıdan ilk çiçeğini aldı ama....
Dizilecek tabi bacım, ojem,asitonlarım, rujlarım hepsi masamın üzerinde duruyorlarr..Acil dışarı çıkacak olursak bakımsız olmamak lazım değil mi ama...
kız allah iyiliğini versin patron bişey demiyor mu hepsi masanın üstünde durunca
ben patron olsam kızarım iş mi yapıyorsunuz süsleniyormusunuz diye (çok despot patron olurmuşum ben o yüzden allah biliyorda patron yapmıyor beni )
demi yaa öyküm ben sürekli bunu söylüyorum ama kendime inanamıyorum sanki ilk hamileliğm tedirginlik neden anlamıyorum . sen 1 hafta diyosun ben 2 gün sona başlıyorum ordamı acaba diye:)ben doktora gidip herşey normal deyince rahatlıyorum ama sadece 1 hafta sürüyor bu rahatlama, sonra yine endişelenmeye başlıyorum. Şu bebekler artık adam akıllı hareketlense de bizde rahatlasak artık yaaaa.
hahahaha çok güldümmmmmmmmmmmmEvet, bu psikolojiden kurtulmak lazım...Eskisi gibi takmıyorum...
Hem düşünsenize 20. haftaya gelicez nerdeyse, bebelerin rahatı gayet yerinde...Biz kuruntu yapıyoruz...Hele benimki tembellikten uyanmıyo bile...fmg ninki, babasına tepki veriyo, egeninki Osmana ağlayınca annesi ağlama diye tepki veriyor....
Güzel şeyleri düşünelim değil mi ama....
hahahaha çok güldümmmmmmmmmmmm
osman dedin bak osman var bugun . hemide annesinden ayrılcak bak ben koparım kesin buıgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?