2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizde tuhafsınız ne güzel işte herşey normal

ipekk herşey normal de, ben hala kusuyorum, hala kasıklarımda sancım var, bebişim hala kıpırdamıyor, hala yukarı çıkamamış sancı yapıyor, ilaç falan da vermiyor doktor...
Bi de dior herşey normal....
Ben de diyorum artık herşey normal diye...Ama yine de acı falan olunca tedirgin oluyorum....

Ne kibar bir davranış. Kızın ilk çiçeğini aldı bile :)
Yanlız ojeler dizilmiş çiçeklerin yanına kokoş kuzum görmedim sanma :))))

Ya valla kötü haberler falan etkiliyor, ben artık haber falan okumuyorum...Anca buraya giriyorum, evde de tv.seyretmiyorum kötü bişey duyacağım diye...Üzülme ama bebek etkileniyor, kafanı dağıtacak bişeyler bul bence...Ben azıcık gerildim mi hemen kendimi sokaklara atıyorum, iyi gelior bana..

Evet ya, doktorum bana da herşey normal dedikçe sinir oluyorum....
işte her şey normal de normal olmayan biziz sadece ben kendimden şüpheleniyorum zaten artık, çocukluğuma inilmesi lazım
Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum.
Yalın ayak yere basmak istiyorum. (bu soğukta diil tabi)
Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten.
Tabiat misali coşmak istiyorum.

hehe çok severim bu şarkıyı. ben de çok söylerim:))

bende üzüldüm evet çok severdim türkülerni biz bomba gibi olmaya çalıştık kötü enerjileri attık

Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum.
Yalın ayak yere basmak istiyorum. (bu soğukta diil tabi)
Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten.
Tabiat misali coşmak istiyorum.

fmg de sıyırdı..
noldu kız ne güzel şarkı

En ufak bişey bizi tedirgin etmeye yetiyor.
Atmamız lazım bu pisikolojiyi.

tedirgin olman çok normal bende çok tedirgin oluyorum bazen doktora gidince noral dedimi rahatlıyorum sende rahatla gıcık olma

Ne kibar bir davranış. Kızın ilk çiçeğini aldı bile :)
Yanlız ojeler dizilmiş çiçeklerin yanına kokoş kuzum görmedim sanma :))))

İlk çiçeğini ben almıştım ona zaten ama, bi yabancıdan ilk çiçeğini aldı ama....
Dizilecek tabi bacım, ojem,asitonlarım, rujlarım hepsi masamın üzerinde duruyorlarr..Acil dışarı çıkacak olursak bakımsız olmamak lazım değil mi ama...

hehe çok severim bu şarkıyı. ben de çok söylerim:))

Coş bacım yaaa,coş.....
Biz de senin neşenden etkilenelim biz de coşalım...

fmg de sıyırdı..
noldu kız ne güzel şarkı

Sıyırdım valla imkanınız varsa açın dinleyin kızlar. Bana çok iyi geldi.
Birde sılanın gol diye bir şarkısı var. Dinleyin hiçbişeyiniz kalmaz.
tt net müzikten dinliyorum. :)

tedirgin olman çok normal bende çok tedirgin oluyorum bazen doktora gidince noral dedimi rahatlıyorum sende rahatla gıcık olma

ben doktora gidip herşey normal deyince rahatlıyorum ama sadece 1 hafta sürüyor bu rahatlama, sonra yine endişelenmeye başlıyorum. Şu bebekler artık adam akıllı hareketlense de bizde rahatlasak artık yaaaa.

En ufak bişey bizi tedirgin etmeye yetiyor.
Atmamız lazım bu pisikolojiyi.

Evet, bu psikolojiden kurtulmak lazım...Eskisi gibi takmıyorum...
Hem düşünsenize 20. haftaya gelicez nerdeyse, bebelerin rahatı gayet yerinde...Biz kuruntu yapıyoruz...Hele benimki tembellikten uyanmıyo bile...fmg ninki, babasına tepki veriyo, egeninki Osmana ağlayınca annesi ağlama diye tepki veriyor....
Güzel şeyleri düşünelim değil mi ama....

kız allah iyiliğini versin patron bişey demiyor mu hepsi masanın üstünde durunca
ben patron olsam kızarım iş mi yapıyorsunuz süsleniyormusunuz diye (çok despot patron olurmuşum ben o yüzden allah biliyorda patron yapmıyor beni )

Hele bi desin, ona da oje sürerim....Erkek bi de pek bi yakışır artık....
Patronum karışmaz bana, kendi halime bıraktı.....İşini yapsın da, ne yaparsa yapsın diyo....

ben doktora gidip herşey normal deyince rahatlıyorum ama sadece 1 hafta sürüyor bu rahatlama, sonra yine endişelenmeye başlıyorum. Şu bebekler artık adam akıllı hareketlense de bizde rahatlasak artık yaaaa.
demi yaa öyküm ben sürekli bunu söylüyorum ama kendime inanamıyorum sanki ilk hamileliğm tedirginlik neden anlamıyorum . sen 1 hafta diyosun ben 2 gün sona başlıyorum ordamı acaba diye:)

hahahaha çok güldümmmmmmmmmmmm
osman dedin bak osman var bugun . hemide annesinden ayrılcak bak ben koparım kesin buıgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…