ayyy daha kahvaltı bile yapmadım ben
Seyretme kız, git eyvah eyvah 2 ye..Çok komikmiş...
Ben bulanmasam gidicem de, korkudan gidemiyoruz.....
hiç canım istemiyorYapsana niye yapmıyorsun.....Acıkmadın mı?
Biz gittik ailecek haftasonu çok güzeldi, öldük gülmekten.. tavsiye ederim.
hiç canım istemiyor
İlk çiçeğini ben almıştım ona zaten ama, bi yabancıdan ilk çiçeğini aldı ama....
Dizilecek tabi bacım, ojem,asitonlarım, rujlarım hepsi masamın üzerinde duruyorlarr..Acil dışarı çıkacak olursak bakımsız olmamak lazım değil mi ama...
aaa ben duymamıştım. Allah rahmet eylesin....
Hele bi desin, ona da oje sürerim....Erkek bi de pek bi yakışır artık....
Patronum karışmaz bana, kendi halime bıraktı.....İşini yapsın da, ne yaparsa yapsın diyo....
demi yaa öyküm ben sürekli bunu söylüyorum ama kendime inanamıyorum sanki ilk hamileliğm tedirginlik neden anlamıyorum . sen 1 hafta diyosun ben 2 gün sona başlıyorum ordamı acaba diye:)
hahahaha çok güldümmmmmmmmmmmm
osman dedin bak osman var bugun . hemide annesinden ayrılcak bak ben koparım kesin buıgun
Hele bi desin, ona da oje sürerim....Erkek bi de pek bi yakışır artık....
Patronum karışmaz bana, kendi halime bıraktı.....İşini yapsın da, ne yaparsa yapsın diyo....
Ya ben de merak ediyorum da, herkes ilk filmden daha güzel diyor...
Ama bulantılarımdan dolayı gidemiyorum...Ama normal olsaydım, 1 dakika durmazdım giderdim...
Yabancıdan ilk çiçeği almış evet. nasipli kısmetli olur inşallah öykü hanım.
Kokoş kuzum ne güzel bakımlı olmak lazım tabi.
Adam pes etmiş desene.
Bizim şirkette öyle valla ojeler saç maşaları odadan odaya geziyor. dün arkadaşım kıvırcık yaptı saçlarımı çok hoşuma gitti.
bayanların olduğu bir yerde böyle şeyler kaçınılmaz. Bizim patron bi gün fena yapacak ama bakalım kısmet hangi güne :)
ne istiyosunuz ya adam ilgileniyor işte ne desin zıbar yat mı desin. onada kızıyorsunuz bunada aaaaaa :)))) bana ne oldu şimdi anlamadım erkekleri savunmaya geçtimkızlarrr gunaydınn bgn benımde hıc keyfım yok gozlerımın ıcı yanıo aksam esımle tartıstık o benden daha paranoyak oldu yaa. adama basım agrıyo dıorum hade gıdelım hastaneye dıo.ya dıorum ben agrı kesıcı kullanmak ıstemıyorum ne hastanesı bana hastanede napcaklarr
sımdıde dıe gozun yanıosa gıt doktora halaaa:)
dedım sen benı sınır ettın ondan gozum yanıo
gitmek istiyorum ama bakalım kısmet ona zaman kalırsa..Seyretme kız, git eyvah eyvah 2 ye..Çok komikmiş...
Ben bulanmasam gidicem de, korkudan gidemiyoruz.....
kızlarrr gunaydınn bgn benımde hıc keyfım yok gozlerımın ıcı yanıo aksam esımle tartıstık o benden daha paranoyak oldu yaa. adama basım agrıyo dıorum hade gıdelım hastaneye dıo.ya dıorum ben agrı kesıcı kullanmak ıstemıyorum ne hastanesı bana hastanede napcaklarr
sımdıde dıe gozun yanıosa gıt doktora halaaa:)
dedım sen benı sınır ettın ondan gozum yanıo
adamı bile bezdirmiş napsın:)))))))))))))
ne istiyosunuz ya adam ilgileniyor işte ne desin zıbar yat mı desin. onada kızıyorsunuz bunada aaaaaa :)))) bana ne oldu şimdi anlamadım erkekleri savunmaya geçtim
gitmek istiyorum ama bakalım kısmet ona zaman kalırsa..
biraz uzun ilkine göre ama güzel.. neyse yakında evde seyredersin belki. benim bebek müziklerinde zıpladı resmen çok komikti..
kalifiye eleman seni. bi bizi beyenmediler a.. satıyım.. ne yapsak beyenmiyorlar..Benim gibi eleman bulsun, elemanın maaşını ben öderim kız...
Adamlar ben doğurunca işe gelmicem diye korkudan benim yeni eve yakına taşıyorlar büroyu....
Saki ol Elif ablaaaaaa,... aman gözümüz korktu valla senden... açılmadın mı hala sen
ne istiyosunuz ya adam ilgileniyor işte ne desin zıbar yat mı desin. onada kızıyorsunuz bunada aaaaaa :)))) bana ne oldu şimdi anlamadım erkekleri savunmaya geçtim
gitmek istiyorum ama bakalım kısmet ona zaman kalırsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?