2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yabancıdan ilk çiçeği almış evet. nasipli kısmetli olur inşallah öykü hanım.
Kokoş kuzum ne güzel bakımlı olmak lazım tabi.

aaa ben duymamıştım. Allah rahmet eylesin....

Sabah 5:30 gibi çatalcada trafik kazası geçirmiş.
Haberlere bakarken gördüm.

Hele bi desin, ona da oje sürerim....Erkek bi de pek bi yakışır artık....
Patronum karışmaz bana, kendi halime bıraktı.....İşini yapsın da, ne yaparsa yapsın diyo....

Adam pes etmiş desene.
Bizim şirkette öyle valla ojeler saç maşaları odadan odaya geziyor. dün arkadaşım kıvırcık yaptı saçlarımı çok hoşuma gitti.
bayanların olduğu bir yerde böyle şeyler kaçınılmaz. Bizim patron bi gün fena yapacak ama bakalım kısmet hangi güne :)

İzleme egecim. Canın sıkılacak yine durduk yere.
Eyvah eyvah 2 yegitmeyi ben de çok istiyorum. c.tesi tıklım tıklımdı yer bulamadık.

kızlarrr gunaydınn bgn benımde hıc keyfım yok gozlerımın ıcı yanıo aksam esımle tartıstık o benden daha paranoyak oldu yaa. adama basım agrıyo dıorum hade gıdelım hastaneye dıo.ya dıorum ben agrı kesıcı kullanmak ıstemıyorum ne hastanesı bana hastanede napcaklarr
sımdıde dıe gozun yanıosa gıt doktora halaaa:)
dedım sen benı sınır ettın ondan gozum yanıo

Ya ben de merak ediyorum da, herkes ilk filmden daha güzel diyor...
Ama bulantılarımdan dolayı gidemiyorum...Ama normal olsaydım, 1 dakika durmazdım giderdim...

biraz uzun ilkine göre ama güzel.. neyse yakında evde seyredersin belki. benim bebek müziklerinde zıpladı resmen çok komikti..

İnşallah hepsi de nasipli kısmetli olurlar....
Valla bişey yapamaz patron siz işinizi yaptıktan sonra gerisine ne karışacak...Hele seninki hiç bişey yapamaz, zaten geceleri bile çalışıyorsun saatleri çok uzun,gece yarısı mı süsleneceksin, yap gitsin...

ne istiyosunuz ya adam ilgileniyor işte ne desin zıbar yat mı desin. onada kızıyorsunuz bunada aaaaaa :)))) bana ne oldu şimdi anlamadım erkekleri savunmaya geçtim

Seyretme kız, git eyvah eyvah 2 ye..Çok komikmiş...
Ben bulanmasam gidicem de, korkudan gidemiyoruz.....
gitmek istiyorum ama bakalım kısmet ona zaman kalırsa..

hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı. geçmiş olsun geçer inşallah... baş ağrın belki gözüne vurmuştur.

Saki ol Elif ablaaaaaa,... aman gözümüz korktu valla senden... açılmadın mı hala sen

biraz uzun ilkine göre ama güzel.. neyse yakında evde seyredersin belki. benim bebek müziklerinde zıpladı resmen çok komikti..

kızınlamı gittin bende götürsem olurmu ki . hafta sonuda anneme bırakınca kadının tatilini çalıyormuşuım gibi oluyor hiç özeli olamıyor yazık

kızlar kilo durumları nasıl gidiyo.. ben 5.aya bugün girdim.. 4.5 kilodayım.. inşallah 10-11 le tamamlarım

Benim gibi eleman bulsun, elemanın maaşını ben öderim kız...
Adamlar ben doğurunca işe gelmicem diye korkudan benim yeni eve yakına taşıyorlar büroyu....
kalifiye eleman seni. bi bizi beyenmediler a.. satıyım.. ne yapsak beyenmiyorlar..

Saki ol Elif ablaaaaaa,... aman gözümüz korktu valla senden... açılmadın mı hala sen

akıllı olun aklınıızı alırım heeeeeeeeeee:)))))))))))))

yaaa ege cok korkuyomus bısı olcak dıye ama hastaneye gıtsem napcakk bana...
valla cnm haklısında aslındaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…