2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tüğlenme bişey sürmesenizde oluyor zaten kızlar, hormonlardan doğumdan sonra dökülüyor onlar. Ben neler sürmüştüm ilk hamilelikte, genede çatladı, biraz genetik bu duru. Annenize bakın onun çatlak değilse karnı, sizinde çatlamaz, birşey sürmesenizde. Benim anamın karnı harita gibi olduğundan ben korkumdan neler sürdüm amaçatladı valla yapçak bişi yok yani.

bende pazar günü eşime diyodum benim göbeğe bişey oldu diye.. o da diyodu.. gazın gitmiştir.. çok realisttir de kendisi

tamam bebiş kocum bundan sonra bende herekse kotuyum dıcem ama dıyemıom ya beenn:)
ayyy ınsallah bı bebıs verır allah kucaklarınna allah en kısa zamanda. ama ole durumlarda bende cok korkarım cnm sen heryerıne masallah felan tak evede oku bol bol...

mesajım arkada kalmış

Bence de yanlış yapmışsın, herkesin ismine davetiye göndermen lazımdı...Bilememişsin...Çok ayıp....

zaten hep okuyorum canım, bende çok isterim bebekleri olsun tabi ama kadın kıskanç biraz, yani genel olarak kıskanç sadece bebekle ilgisi yok, amcasının kızıma iyi davranmasını bile kıskanıyor canım şaka gibi birisi ondan. herkese bende yapamam ama bazı insanların negatif elektriği beni çok etkiler onlara söylerim valla. banane..

Bence de yanlış yapmışsın, herkesin ismine davetiye göndermen lazımdı...Bilememişsin...Çok ayıp....

bi arkadaşım vardı herşeyiyle benle yarışmaya çalışırdı, ben de iyilik yapim de aramız iyi olsun diye ne yapsam daha hırçınlaşırdı. ortak bi arkadaşım da psikolojide okuyan, "ona iyi davranmaya çalışma senin iyi olduğunu gördükçe daha mutsuz oluyor" demişti.
benim kaynananın durumu da o. ekstra iyi olmıcaksın herşeyine iğneleyici laf falan sokacaksın ki tatmin olsun

Buna ben de inanıyorum, sen kötüyken herkes teselli verir, iyiyken de çekemez kimse...
Ben valla kötüysem de kötüyüm demiyom, bomba gibiyim çok iyiyim...Kem göze kem dile diyorum, millet iyice kuduruyo...
Niye kötüyüm diyip milleti sevindireyim ki...

evet oğlunun sürekli yanındayım ya heralde onu hazmedemiyor. çok seviyor oğlunu bildiğiniz gibi değil aşık resmen. kocamın yeni işini duyunca 2-3 gün ağladı biz gidecez diye. sanki bizimkiler ana değil, bana bunlar çok yapmacık geliyor.
kına gecesinde benle ilgilenmediler demiş ya o demiş ya görümcem. ben de ilgi geline gösterilir kaynanaya değil dedim, üstelik annem ne yapacağını şaşırdı kadın ona karşı, her geleni götürüp tanıştırdı daha ne yapacaktıysak bilmiyorum amaaan ya yaralar deşilince illet oluyorum kadına. çok cahil çok..

Merhaba kızlar, nasılsınız? geçmişi okuyayım dedim ama okuyamayacağım galiba maşallahınız var sayfalar epey ilerlemiş umarım herşey yolundadır

benim kaynana da aynı canım, iyilik yaptıkça kuduruyor. mutsuz oluyor. onunla kötü olmak lazım, bazı insanlar kötülükle besleniyor çünkü..

canım kusura bakma ama hata sende insan hiç kendi ağzıyla kaynanasını eve çağırır mı bırak uzak olsunlar boşver sanane dr muayenesinden felan kendi halletsin işini
sen böyle yaparsan yaptığın hiçbişeyin kıymeti olmaz ayda yılda bir o isterse iyilik yapacaksın ki kıymetli olsun
bende senin gibiydim ne oldu her işlerine koşturan görümcem oldu
geçenlerde bendeydi onlara hizmet edicem diye kanama geçirdim kocama da söylettim kanama geçiriyo diye bir kere bile geçti mi iyimisin demedi

demekki neymiş kaynana kaynar kazana

kıwırcık ali ölmüş mekanı cennet olsun üzüldm be sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…