Büyümüştür tabi annesi, hem gösterir artık cinsiyetini...Valla tüylenme bende oluyor, önceden hç tüy yoktu, şimdi ince ince tüyler var göbeğimin üzerinde, inşallah sende olmaz..
Derim valla, hazırcevaplığım vardır..Ama yine de içten içe de üzülüyorum, ben bebeğime bakamıyormuşum gibi davranılmasına....Ne badireler atlattık biz, tutunduk birbirimize, yattığımız yerden doğurmucaz...Ama ben biliyom,Allah nasip ederse burdan da yazarım size, onun bebe benimkinden zayıf doğacak...
Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Kaç kilo olursa olsun...
yumurtam olmuştur kahvaltımı yapıp geleyim
19.haftada göbek düzleşirmiş, bende de geçen hafta oldu ya moralim bozuldu da doktora gittim. karnım baya bi sivrilmiş gibiydi şimdi normal kıyafet giysem kimse anlamaz hamile olduğumu zaten benim hamilelikten önce de göbeğim vardı, söylemesem anlaşılmaz. internette de webanne de mi ne okudum ordada yazıyor, göbek düzleşir diye, merak etme yani..
ya öyle ulu orta konuşursan olacağı bu, bundan sonra bana danışmadan konuşma sen ablacım
Valla bende öyle korkuyorum ki hafta sonu eşimin abisi geldi eşininde bebeği olmuyor çok uğraşıyorlar, her sorduklarında çok kötüyüm dedim. Çok zor geçiyor yatıyorum falan dedim, ona rağmen çok ağır geldiler bana dün bütün gün hasta gibiydim. iyi halinden bahsetme canım benim. bazı insanların istemeselerde nazarı değer.
afiyet olsunda bir öğun boşa gitti. ben 2.yemeği yemek için izin istiycektim..
ben yemeğe giderim.. görüşürz canlarım bi ara:))))
de kız bence de, keşke ben de diyebilsem. ben de eşimin bişey demesinden çekiniyorum, eşime bişey demelerinden de çekiniyorum.
görümcem okulla ilgili işi için ankaraya gelecek, kayınvalideme diyorum anne siz de gelin, hem bebeği beraber görürüz hem de seni de doktoruma götürürüm muayene eder,sağol vs dedi. sonra eşime bunları demiş bi de demiş ki beni çağırıyor babanı çağırmıyor. eşim de bunu söylüyo bana, espri yapıyormuşş annesi. o ne demek dedim, herkesi ayrı ayrı mı çağırıyoruz.. illet oldum.. iyilik yaramıyor yaa..bak aklıma geldi sinir oldum hee :))) neyse espriyle ben de bundan sonra bolca espri yapıcam görür onlar..
de kız bence de, keşke ben de diyebilsem. ben de eşimin bişey demesinden çekiniyorum, eşime bişey demelerinden de çekiniyorum.
görümcem okulla ilgili işi için ankaraya gelecek, kayınvalideme diyorum anne siz de gelin, hem bebeği beraber görürüz hem de seni de doktoruma götürürüm muayene eder,sağol vs dedi. sonra eşime bunları demiş bi de demiş ki beni çağırıyor babanı çağırmıyor. eşim de bunu söylüyo bana, espri yapıyormuşş annesi. o ne demek dedim, herkesi ayrı ayrı mı çağırıyoruz.. illet oldum.. iyilik yaramıyor yaa..bak aklıma geldi sinir oldum hee :))) neyse espriyle ben de bundan sonra bolca espri yapıcam görür onlar..
tamam bebiş kocum bundan sonra bende herekse kotuyum dıcem ama dıyemıom ya beenn:)
ayyy ınsallah bı bebıs verır allah kucaklarınna allah en kısa zamanda. ama ole durumlarda bende cok korkarım cnm sen heryerıne masallah felan tak evede oku bol bol...
afiyet olsunda bir öğun boşa gitti. ben 2.yemeği yemek için izin istiycektim..
ben yemeğe giderim.. görüşürz canlarım bi ara:))))
mesajım arkada kalmış
Bence de yanlış yapmışsın, herkesin ismine davetiye göndermen lazımdı...Bilememişsin...Çok ayıp....
>Sende şaka yap bundan sonra bol bol, mesela evime gelmeyin de... sonrada şakkkkkkaaaaaaaaa dersin
bi arkadaşım vardı herşeyiyle benle yarışmaya çalışırdı, ben de iyilik yapim de aramız iyi olsun diye ne yapsam daha hırçınlaşırdı. ortak bi arkadaşım da psikolojide okuyan, "ona iyi davranmaya çalışma senin iyi olduğunu gördükçe daha mutsuz oluyor" demişti.
benim kaynananın durumu da o. ekstra iyi olmıcaksın herşeyine iğneleyici laf falan sokacaksın ki tatmin olsun
aynen öyle:)))bundan sonra çok şakacı bi insan olucam:)))))
Buna ben de inanıyorum, sen kötüyken herkes teselli verir, iyiyken de çekemez kimse...
Ben valla kötüysem de kötüyüm demiyom, bomba gibiyim çok iyiyim...Kem göze kem dile diyorum, millet iyice kuduruyo...
Niye kötüyüm diyip milleti sevindireyim ki...
bi arkadaşım vardı herşeyiyle benle yarışmaya çalışırdı, ben de iyilik yapim de aramız iyi olsun diye ne yapsam daha hırçınlaşırdı. ortak bi arkadaşım da psikolojide okuyan, "ona iyi davranmaya çalışma senin iyi olduğunu gördükçe daha mutsuz oluyor" demişti.
benim kaynananın durumu da o. ekstra iyi olmıcaksın herşeyine iğneleyici laf falan sokacaksın ki tatmin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?