2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Boşver hiç takma kafana, valla ben yeri gelince söylenirim (ŞAKAYLA TABİİİ) benden iyisi yoktur...Herkes ben gibi gelin ister, ama gel gör ki bana karşı pek iyi değiller, ele karşı gelinimiz bi tane falan....Hiç takma kafana..Hamiş hamiş eskiyi düşünmenin anlamı yok....Düğünde tabi ilgi geline olacak, o da bi tuhafmış canım...

doğru canım haklısın. iyilik yapayım mutlu olsun dedim valla tek niyetim bu. espriler götürsün onu
benim kocada da var, niye getirip anasının bu lafını söylüyor. dedim zaten, takdir edilecek yerde bunu duyuyorum napsam yaranamıyorum dedim. bu lafı anasına mutlaka sölicem, anne geliyosun demi ay pardon baba sen kızın geliyosunuz ayrı ayrı demi dicem gülcem

Merhaba kızlar, nasılsınız? geçmişi okuyayım dedim ama okuyamayacağım galiba maşallahınız var sayfalar epey ilerlemiş umarım herşey yolundadır

İyiyiz canım, sadece zinkerbel dün pembe bi leke olmuş bugün doktora gidecekti onu bekliyoruz, bi de seldadan haber alamadık hala...
Geri kalanımız iyi..Sen nasılsın..

Ooooo eskileri deşsek neler çıkar canım, benimkide çok fena, ilk doğumumda yanımda son günlerimde annem kalsın dedim diye kapıyı bize küfrederek çarptı gitti, sonrada 5 ay gelmedi , kızımın doğumunda bile yoktu. torunuyla 5 aylıkken tanıştı, sonrada herşeye burnunu soktu, enteresan yani ben ondan nefret ediyorum valla eşimde biliyor. Yaşanmışlıklar unutulmuyor hiçbir zaman malesef, biz hala iyi davranmaya çalışıyoruz o hala kuduruyor napçaz bilemedim. orda burda bizim arkamızdan konuşup duruyor.

benimki de bize yaptığı herşeyi elaleme anlatıyomuş, onlar da diyomuşki ay sen ne kadar iyi bi kaynanasın bi de bunu bana söylüyo amaaaan neyse kızlar ben onun haddinden öyle bi gelirim ki, valla bilmiyo beni. bişey demiyosam sırf huzurum bozulmasın diye. ama bundan sonra lafımı sakınmıcam şaka şaka diye sokucam :)))

O da ilginçmiş...Hiç üzülme, boşver insan anlıyo valla niye kaynananın hoşuna giden ismi koymadığını...
Hadi sen kötüsün de o minicik kuzunun ne suçu var, 5 ay görülmez mi yaa..Anlamıyorum ben insanları hiç..

çekemiyorlar canım ondan. erkek annesi olursam söz veriyorum çok dikkatli olucam. benim kocam da biliyordur eminim valla ben sevmek için çaba gösterdim hala gösteriyorum anlattığım gibi, ama yaranamıyorum işte..neyse ki uzakta. tayinlerde de haftada 1 telefonla yetişir o kadar işte..

bizde ne zaman annemlere gitsek ve eşimin telefonu çalsa, eşim kaynanamdayım der. bi gittiğimizde bayaa bi telefonu çaldı.. bu da sürekli kaynanamdayım dedi. babam da o gittikten sonra anneme demişki ya bu adamın kayınbabası yok mu hep kaynanası mı var? büyüklerimiz yaşlanınca alınganlaşıyor işte.. bende eşime söyledim.. eşim de bir sonraki gidişimizde telefon çalınca kayınababamdayım derim dedi.. annemlerde oturyoruz, çalmıyo bi türlü telefonu.. en sonunda beni oturma odasına çağırdı.. sen beni arada arkadaşımla konuşuyormuş gibi yapıp söyleyeyim dedi. öyle küçük bi oyun yaptık ve babamın çok hoşuna gitti.. işin özeti her olay için böyledir diyemem ama insanlar yaşlanınca çocukluklarına dönüyorlar bazen işte.. bu da böyle bir olayın bizim taraftan bakışı..

kız benimki doğumda da ilgi bekler haa, herkes bebeği sevdi kimse beni sevmedi der

Neyse Allah büyük tabi, benim elime düşçek birgün başka da çocuğu yok zaten bakalım o zaman ne yapçak. Kudursun o zamanda. Hamileliğimi eşim annesine söylemiyor kudurupta yine beni üzer diye, oğlu bile anasının huyunu biliyor. Söylemeyi de düşünmüyormuş bunu da doğduktan sonra görsün sen rahat rahat loğusalığını geçir diyor. bakalım neler olacak bende merak ediyorum.

Aman duyunca bi faydaları mı oluyo sanki...Boşver duymasın hem eşinin dediği gibi strese girmezsin...

olabiliir, canım kıskanç bunlar, benimki kızımın oyuncaklarını, kıyafetlerini bile kıskanıyor valla şaka gibi bir kadın..

Aklıma ne geldi bak, geçen gün suzii beni görmemiş resim ekledim, 2 tane kendi resmimi, 2 tane de kızımın resmini..
Herkes, aa maşallah ne güzelmişsin falan diyo bana, bendeki cevap da şu :
Kızım hiç mi güzel değil teyzeleri, aşkolsun....
İnsan psikolojisi çok farklı yaa...

seninki en azından anasının huyunu biliyor. benimki beni hiç desteklemiyor. bi kere desteklese valla bu kadar umursamıcam. bundan sonra şaka maka her lafımı veririm, bişey derse oğlu da bana yetiştirirse şaka yaptım ne var ki derim.nişanlıyken yapıyodum valla, hiçbişey diyemiyodu. madem öyle cadı gelin görsünler bundan sonra :)))
o asıl kızıyla diğer oğlu evlenince kıymetimi anlıcak..ben onun için sabrediyorum..

valla bende kocamı ikna edebilirsem doğumdan sonra eve çıkınca haber vericem ama koca ikna olmuyor
öz annesi bile değil ama ayıp olurmuş falan çok ince düşünür benimki kimseye kötü söz söyleyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…