canim ben bir hafta oldu hissetmeye basladim artik. Insallah sende hissedersin yakin zamanda
ya ben agirlastim mı nedir bilmiyorum ama cok yorgunum ve cabucak yoruluyorum
tamam mide bulantılarım falan gecti ama yerimden kalkmaya mecalim olmuyor genelde
tek istediğim yatmak :)
kız bebişleriniz oynasmaya basladilar mi
kizlar benim dünden beri carpintim var neden acaba? Tansyonum normal ama.
Seninki de mi oynuyo...Artık benim de hissetmeme az kaldı yaa,herkes hissediyor ben de hissedicem yakında inşallah...
Tsh ın nasıl canım. bendede troit problemi varda çok çarpıntı yapar o..
kizlar benim dünden beri carpintim var neden acaba? Tansyonum normal ama.
ya ben agirlastim mı nedir bilmiyorum ama cok yorgunum ve cabucak yoruluyorum
tamam mide bulantılarım falan gecti ama yerimden kalkmaya mecalim olmuyor genelde
tek istediğim yatmak :)
kız bebişleriniz oynasmaya basladilar mi
Gerçekten mi...
Hayalimdeki mutfaktı o da, müteahitim beceremedi...Kendi mutfağımı da ekliycem, inşallah onu da beğenirsin...Patlıcan moru, görenler bi şaşırıyo ama, bence güzel oldu..
selam arkadaşlar
doktorcuma gittim, muayenemi oldum bool bol inceledi sağolsun kendileri, bi ara hatta baya korkuttu sessizliği felan ama, bebiş gayet iyi çok şükür, rahim ağzı da iyiymiş...yalnız karnımın ağrıyıp durmasına taktı biraz...idrar tahlili felan yaptırdık sonucuna göre konuşuciiz tekrar...
benim doktor da böyle işte, pimpirikli
haftaya cumartesi rutin muayenemiz var, inşallah o zaman doya doya görücem bebişimi
bendede vardi ama gecen hafta tekrar kan verdim doktorum degerlerin düzelmis dedi. Ama caprpinti nerden cikti anlamadim.
Bilmiyorum ki, doktoruna sorsaydın bi...
Ben de yoruluyorum artık, hissediyorum yorulduğumu..Yatmak istiyorum, yatınca da yatamıyorum bu sefer iyice halsiz oluyorum, yatakla boğuşuyorum resmen...
Kız benimki dışında hepsi oynuyo bu bebelerin..Ben daha hiç hissetmedim...
ekle ben cok meraklıyımdır mutfağa :)
bende cok tembellestim canim.
allahdan calisiyorum yoksa sürekli yatar 50kg alirdim herhalde hehe
Evet canim 1 hafta oldu hissediyorum kizimi sen peki?
Ahh,eskiden ben de öyleydim de, şimdi kokuyor herşey..Mutfağa flan giremiyorum...Ne yemek yapabiliyorum, ne bulaşık yıkayabiliyorum...
bende benimkisini 2 haftadır hissediyorum sekerim benimkisi erkek) çok komik geliyor
bu arada carpıntı bendede oluyor ara ara neden bilmiyorum durup dururken acaip hızlı atıyor kalbim sonra düzeliyor
evet evet bendede öyle canim oturdugum yerden geliyor sonra kendiliginden düzeliyor
sanırım hamilelikle ilgili 8 subatta doktora gidince derim belki hoş ara ara oluyor yani ama oluncada tuhaf oluyor içim
ya kuzu sende nefes darlıgı oluyor mu
sanki aldıgım nefes yetmiyormus gibi geliyor
ama eskidende vardı cok hafıf şimdi arttı bayaa
Eki Görüntüle 128639
kızlar bakın oğluma goblen yastık yapmaya basladım alısverişine baslayamadım diye bende buna basladım :)
hayırlısı ile detaylı ultrasonumuzdan hayır haberler alalım
kimse beni tutamayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?