kızlar bişi sorcam 3 lü tarama testi kaçıncı haftada yapılıyordu?
O yüzük testine ben yaptım valla bende tuttu..
ayyyyyyyyyy güzelliğim benim şaka yaptım ben size takılmadan nasıl yaşarım...Kız tıp okumakla ne ilgisi var, bende hastalık çokta ondan, çok araştırdım bende. kız hem çocuk gelişimi okudum dedim ya eğitim anne karnından başlıyor..
oooohhhh ne güzel gelinler kaynanayı çekiştirdiniz hee. çok hoiuma gider elti felan severim aile ilişkilerini ama benim kayananamlarla aram iyi değil eltimde yok zaten:))))yok cam silcektimde yemedi valla... uzanamıyorum diplere. bi sopa var onla deniyim dedim onla hiç olmuyo. Yapmasam daha iyi yani.. Ablama gittim kahvaltıya anca geldim eve. Ablam dediğimde eltim işte.
siz napıyonus iyi mi keyifler
O yüzük testine ben yaptım valla bende tuttu..
canım 3 lü 16+2 16+3 gibi yapılıyor ama artık 2 li temiz cıkarsa gerek gormuyorlar ve direk 4 lü yapıyorlar:) bu arada ben temmuz annesi olarak burnumu soktum:) hayırlı olsun
ege ya seker yüklemesini senden ve benden ne zaman isticekler acaba
aynı gün gidelim :) birlikte sürünelim o gün :)
benim 2li temiz çıktı 3lü taramam için 20.haftama randevu verdi doktor
bende 16-18 haftalarda biliyodum
meğer 20-21dede oluyomuş :26:
bu arada herkese selaaaaam
bugün midem fena yine :120:
geçsede kurtulsam artık yafff :95:
oooohhhh ne güzel gelinler kaynanayı çekiştirdiniz hee. çok hoiuma gider elti felan severim aile ilişkilerini ama benim kayananamlarla aram iyi değil eltimde yok zaten:))))
bana 2 şubata gün verdiler biokimyadan randevumu felan o gün aldım ben öyleende perinatolojşye gidicem. sabah 08 de şeker yüklemesi yapılacak 13 de de perinatolojiye:))))))
selam kıslar nasılsınız?
bana 2 şubata gün verdiler biokimyadan randevumu felan o gün aldım ben öyleende perinatolojşye gidicem. sabah 08 de şeker yüklemesi yapılacak 13 de de perinatolojiye:))))))
yine denklesemedik yaaa
ben yine cıkıyorum
gorusuruz kızlarrrrrrrrrrrr
yine denklesemedik yaaa
ben yine cıkıyorum
gorusuruz kızlarrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar bugun 19+5 oldum ve doktora gittim oğluşum 322 gr ve 25 cm olmuşş
3 şubatta 2.düzey ultrasonum var ve 22 şubatta da şeker yüklemem var.doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi umarın herkesin yolundadır....
kızlar dellendim yine
benim yerime bakacak arkadaşa dedim sen izin felan bu sene unut 4 ay yokumben
kalkmış bana diyor ki haziranda gidcem. delimi ne ya bide beni çağırırlarsa ozaman yıkarım burayı heeeeee
Off o bulantılar, mide yanmaları mahvediyor gerçekten de insanı...
İnşallah biran önce geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?