2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorcam 3 lü tarama testi kaçıncı haftada yapılıyordu?

canım 3 lü 16+2 16+3 gibi yapılıyor ama artık 2 li temiz cıkarsa gerek gormuyorlar ve direk 4 lü yapıyorlar:) bu arada ben temmuz annesi olarak burnumu soktum:) hayırlı olsun

Kız tıp okumakla ne ilgisi var, bende hastalık çokta ondan, çok araştırdım bende. kız hem çocuk gelişimi okudum dedim ya eğitim anne karnından başlıyor..
ayyyyyyyyyy güzelliğim benim şaka yaptım ben size takılmadan nasıl yaşarım...

oooohhhh ne güzel gelinler kaynanayı çekiştirdiniz hee. çok hoiuma gider elti felan severim aile ilişkilerini ama benim kayananamlarla aram iyi değil eltimde yok zaten:))))

O yüzük testine ben yaptım valla bende tuttu..

bende de tuuttu

canım 3 lü 16+2 16+3 gibi yapılıyor ama artık 2 li temiz cıkarsa gerek gormuyorlar ve direk 4 lü yapıyorlar:) bu arada ben temmuz annesi olarak burnumu soktum:) hayırlı olsun

benim 2li temiz çıktı 3lü taramam için 20.haftama randevu verdi doktor
bende 16-18 haftalarda biliyodum
meğer 20-21dede oluyomuş :26:

bu arada herkese selaaaaam
bugün midem fena yine :120:
geçsede kurtulsam artık yafff :95:

ege ya seker yüklemesini senden ve benden ne zaman isticekler acaba
aynı gün gidelim :) birlikte sürünelim o gün :)

bana 2 şubata gün verdiler biokimyadan randevumu felan o gün aldım ben öyleende perinatolojşye gidicem. sabah 08 de şeker yüklemesi yapılacak 13 de de perinatolojiye:))))))

Off o bulantılar, mide yanmaları mahvediyor gerçekten de insanı...
İnşallah biran önce geçer.

oooohhhh ne güzel gelinler kaynanayı çekiştirdiniz hee. çok hoiuma gider elti felan severim aile ilişkilerini ama benim kayananamlarla aram iyi değil eltimde yok zaten:))))

yok kız ne çekiştircez kadının bi zararı yok ki bize severiz biz onu oda bizi sever :)

merhaba arkadaşlar bugun 19+5 oldum ve doktora gittim oğluşum 322 gr ve 25 cm olmuşş
3 şubatta 2.düzey ultrasonum var ve 22 şubatta da şeker yüklemem var.doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi umarın herkesin yolundadır....

kızlar dellendim yine
benim yerime bakacak arkadaşa dedim sen izin felan bu sene unut 4 ay yokumben
kalkmış bana diyor ki haziranda gidcem. delimi ne ya bide beni çağırırlarsa ozaman yıkarım burayı heeeeee

Oyyy, oyyy, oyyy...
Kurban olurum ben ona...322 gr.olmuş...25 cm..
Maşallah sıpaya yaa....
Ben de haftaya gidicem kontrole özendim vallahi...

kızlar dellendim yine
benim yerime bakacak arkadaşa dedim sen izin felan bu sene unut 4 ay yokumben
kalkmış bana diyor ki haziranda gidcem. delimi ne ya bide beni çağırırlarsa ozaman yıkarım burayı heeeeee

O biyerlerini yırtsa gidemez...
Sen bebeği içerde tutamıcağına göre, ne delleniyon, boş boş konuşsun dursun takılma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…