2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben agirlastim mı nedir bilmiyorum ama cok yorgunum ve cabucak yoruluyorum
tamam mide bulantılarım falan gecti ama yerimden kalkmaya mecalim olmuyor genelde
tek istediğim yatmak :)
kız bebişleriniz oynasmaya basladilar mi
selam aşkım burdayımmmmmmmmm
bebişler oynaşıyor koklaşıyor sorma kuzununki de anasının kıpraşmasından kendi oynamasını hissettiremedi yavrumm..

Tsh ın nasıl canım. bendede troit problemi varda çok çarpıntı yapar o..
ordinaurs prof dr sevgi hanım :)))))) anam sen tıp okumuş gibisn maşallahhhhhhh bi yeminin eksik.

gözün aydın bacım çok sevndim..

bende beyendim cnm güle güle kullan ..
bende 2 şubatta detaylıya gircem ozaman hayırlısı ile alcam herbirşey. dayanamıyorum artık:)

yok bacım benımkı güpür güpür masallah rabbım korusun ama bır turlu cınsıyette karar kılamadık suan bıle oynuyor

Ohhh ohhh, oynasın maşallah kuzuma...
En ilginci de seninki bi karar veremedi ne olacağına....Değişenler oldu ama bi kere değişti seninki her kontrolde değişiyo bacım, kafamız karıştı..

iyi insan lafın üzerine gelir ege gelmiş :)

3lü 15-19 haftalarda falan yapılıyordu galiba ama benden istemediler tek ikili yapıyorlarmıs
canımmmmm muckssssssssssss
bende yaptırmadım bişey 3-4 yapmadılar..
ne kadar çok tahlil okadar çok stres boşver.

:125:

Nerde olabilir sence, yemeğe gitti..Gelir birazdan...
aferinnnnnnnnnnnnnnnnnnn tabrikk koydum sanada:)

yok bacım benımkı güpür güpür masallah rabbım korusun ama bır turlu cınsıyette karar kılamadık suan bıle oynuyor
kız çatlak naber .. nerelerdeesin. yoksun özledik.
oynuyor mu kız bebiş maşallah ona teyzesinin gülü. kız o kız

bebekpoyraz yapsana iki dakika yüzük testini cok merak ettim oturduk yerde yapıver
sağa sola giderse erkek
yuvarlak dönerse kız :)

Kız tıp okumakla ne ilgisi var, bende hastalık çokta ondan, çok araştırdım bende. kız hem çocuk gelişimi okudum dedim ya eğitim anne karnından başlıyor..

hoşgeldin sarı şekerimm.
temizlik mi yaptın bu saate kadar..

yok cam silcektimde yemedi valla... uzanamıyorum diplere. bi sopa var onla deniyim dedim onla hiç olmuyo. Yapmasam daha iyi yani.. Ablama gittim kahvaltıya anca geldim eve. Ablam dediğimde eltim işte.

siz napıyonus iyi mi keyifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…