evet evet bendede öyle canim oturdugum yerden geliyor sonra kendiliginden düzeliyor
Ayyy, çok güzelmiş o yaaa....
Güle güle kullansın paşam inşallah....
kızlar bişi sorcam 3 lü tarama testi kaçıncı haftada yapılıyordu?
kızlar bişi sorcam 3 lü tarama testi kaçıncı haftada yapılıyordu?
amiiin ege nerede bugünn)
Sen de mi yaa...
Benim bebem çok tembel teyzesi, bi oynatamadık....
selam aşkım burdayımmmmmmmmmya ben agirlastim mı nedir bilmiyorum ama cok yorgunum ve cabucak yoruluyorum
tamam mide bulantılarım falan gecti ama yerimden kalkmaya mecalim olmuyor genelde
tek istediğim yatmak :)
kız bebişleriniz oynasmaya basladilar mi
ordinaurs prof dr sevgi hanım :)))))) anam sen tıp okumuş gibisn maşallahhhhhhh bi yeminin eksik.Tsh ın nasıl canım. bendede troit problemi varda çok çarpıntı yapar o..
gözün aydın bacım çok sevndim..selam arkadaşlar
doktorcuma gittim, muayenemi oldum bool bol inceledi sağolsun kendileri, bi ara hatta baya korkuttu sessizliği felan ama, bebiş gayet iyi çok şükür, rahim ağzı da iyiymiş...yalnız karnımın ağrıyıp durmasına taktı biraz...idrar tahlili felan yaptırdık sonucuna göre konuşuciiz tekrar...
benim doktor da böyle işte, pimpirikli
haftaya cumartesi rutin muayenemiz var, inşallah o zaman doya doya görücem bebişimi
bende beyendim cnm güle güle kullan ..Eki Görüntüle 128639
kızlar bakın oğluma goblen yastık yapmaya basladım alısverişine baslayamadım diye bende buna basladım :)
hayırlısı ile detaylı ultrasonumuzdan hayır haberler alalım
kimse beni tutamayacak :)
iyi insan lafın üzerine gelir ege gelmiş :)
3lü 15-19 haftalarda falan yapılıyordu galiba ama benden istemediler tek ikili yapıyorlarmıs
yok bacım benımkı güpür güpür masallah rabbım korusun ama bır turlu cınsıyette karar kılamadık suan bıle oynuyor
yok bacım benımkı güpür güpür masallah rabbım korusun ama bır turlu cınsıyette karar kılamadık suan bıle oynuyor
canımmmmm muckssssssssssssiyi insan lafın üzerine gelir ege gelmiş :)
3lü 15-19 haftalarda falan yapılıyordu galiba ama benden istemediler tek ikili yapıyorlarmıs
aferinnnnnnnnnnnnnnnnnnn tabrikk koydum sanada:):125:
Nerde olabilir sence, yemeğe gitti..Gelir birazdan...
kız çatlak naber .. nerelerdeesin. yoksun özledik.yok bacım benımkı güpür güpür masallah rabbım korusun ama bır turlu cınsıyette karar kılamadık suan bıle oynuyor
mirhabalarr kıslar nasılsınıs
mirhabalarr kıslar nasılsınıs
selam aşkım burdayımmmmmmmmm
bebişler oynaşıyor koklaşıyor sorma kuzununki de anasının kıpraşmasından kendi oynamasını hissettiremedi yavrumm..
ordinaurs prof dr sevgi hanım :)))))) anam sen tıp okumuş gibisn maşallahhhhhhh bi yeminin eksik.
gözün aydın bacım çok sevndim..
bende beyendim cnm güle güle kullan ..
bende 2 şubatta detaylıya gircem ozaman hayırlısı ile alcam herbirşey. dayanamıyorum artık:)
hoşgeldin sarı şekerimm.
temizlik mi yaptın bu saate kadar..
bebekpoyraz yapsana iki dakika yüzük testini cok merak ettim oturduk yerde yapıver
sağa sola giderse erkek
yuvarlak dönerse kız :)
bebekpoyraz yapsana iki dakika yüzük testini cok merak ettim oturduk yerde yapıver
sağa sola giderse erkek
yuvarlak dönerse kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?