2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah maşallah tütütüttü
ayy benimkde olmuştur okadar herhalde..

ay kizlar daha ilk günü hatirliyorumda masallah simdi bir cogumuz yolu yariladik bile

evet yaaaaa oyyy nasılda heyecanlıydık kese görüldü kalp atışı var derken hareketler başladı

maşallah maşallah tütütüttü
ayy benimkde olmuştur okadar herhalde..

evet yaaaaa oyyy nasılda heyecanlıydık kese görüldü kalp atışı var derken hareketler başladı

evet canim simdi cok sükür hissediyoruz böylelikle sanirim doktora gitmedende icimiz daha rahat olur .

Oyyy, oyyy, oyyy...
Kurban olurum ben ona...322 gr.olmuş...25 cm..
Maşallah sıpaya yaa....
Ben de haftaya gidicem kontrole özendim vallahi...

yaa bu ay geçen aya göre herşeyi farklı videolarını çekti doktor yine.. esniyooo o kadar tatlıkii sürekli hareket halinde çok fazla hissediyorum...ama ben cok kilo alıyorum kızlar siz doktor yavaş dedi makarna ekmek falan azalt dedii....

Valla bende yanma yok ama, bulantılar hala devam ediyor, bulantı kusma olayını millet atlatalı 2 ay oldu, ben hala devam ediyorum..

oğlumda ilk 5 ay ve son 1 ay hep bulantı ve bir sonraki aşamasıyla tamamladım
buda öyle olcak herhaldeki hala geçmedi bulantılarım
ilaç kullandığım halde 10 kilo verdim
allahtan bebeğimin gelişimi iyi

amaaaan geçsede kurtulsak hamileliğimizin keyfini yaşasak :95:

Valla bende yanma yok ama, bulantılar hala devam ediyor, bulantı kusma olayını millet atlatalı 2 ay oldu, ben hala devam ediyorum..

oğlumda ilk 5 ay ve son 1 ay hep bulantı ve bir sonraki aşamasıyla tamamladım
buda öyle olcak herhaldeki hala geçmedi bulantılarım
ilaç kullandığım halde 10 kilo verdim
allahtan bebeğimin gelişimi iyi

amaaaan geçsede kurtulsak hamileliğimizin keyfini yaşasak :95:

Merhaba kizlar, nasilsiniz?? ben gayet iyiyim, ama migde bulantilarim kesilmedi yaaa..ne zaman kesilecek bilmiyorum, sabah kalkinca ac karnina bulaniyor, 1-2 sefer kusmaliyim!!! sükür olsun zaten fazla as ermedim...yani sabah oluyor sadece ama bazen migde yanmasi oluyor, bas agrisi oluyor...idare ediyoruz iste...

Ya valla özeniyorum siz anlattıkça,benim de doktora gidesim geliyo...

aynı durum bende de var daha şimdiden, ben de normalde acayip hızlıyımdır, öğlen eve gittim ama pişman oldum normalde 10dkda gideceğim yeri 20dkda gidiyorum. geldiğimde de kendime gelmem uzun sürdü. doktora sorcam yürümemde sakınca var mı diye..

ayyy çok tatlı yaa, ben de yapabilirim bundan,çok da severim bu işi ben:) sanırım tamamını etamin kumaşın üzerine işliyorsun değil mi?

demi yaa:) hemen gittim konuştm müdürler ohh bu arada çıktı bu konuda aradan .
Olmaz öyle şey hakkını kullancan dedi:)
tabi ya öyle saçmalık mı olur? boşver canım sen amaan bu özel şirketler de ne gıcık

ayy,seninki benden fena...
Bana serum takviyesi yapıyorlardı sürekli o yüzden kilo vermedim...Ama bulantı hissi kötü ya..İnşallah geçer senin bulantıların da..

saol cnm çok iyiyim keyfim yerinde bebişimi hissediyorum artık

Anamm, benim nasılsın diye sorduğum, iyiyim bebişimi hissediyorum diyor yaaa...
Kızlar, topluca garez mi yapıyorsunuz bana...
Şaka yapıyorum sapphire, sen fazla girmiyorsun alınma, bi ben kaldım ya kuzucuğu hisssetmeyen....
Ne hissiz karıymışım...

hg egem ya valla catlamaya geldım artık ya en son mersınde gıttım ozelden bıde yarım sa baktı ılk kız dedı ıkıncıde gıttım cınsıyet soledımmı ben sana dedı evet kız dedınız dedım kızmı dedım dıyınce ahanda yıne degıstı dedım valla kız demıs olabılırım ama bılemıcem dedı ay cıldırcam ege ya :44:

2011 Haziran anne adaylarından biri de benim kızlar... keyifler nasıl? umarım iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…