maşallah maşallah tütütüttümerhaba arkadaşlar bugun 19+5 oldum ve doktora gittim oğluşum 322 gr ve 25 cm olmuşş
3 şubatta 2.düzey ultrasonum var ve 22 şubatta da şeker yüklemem var.doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi umarın herkesin yolundadır....
ay kizlar daha ilk günü hatirliyorumda masallah simdi bir cogumuz yolu yariladik bile
merhaba arkadaşlar bugun 19+5 oldum ve doktora gittim oğluşum 322 gr ve 25 cm olmuşş
3 şubatta 2.düzey ultrasonum var ve 22 şubatta da şeker yüklemem var.doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi umarın herkesin yolundadır....
son aylarda daha çok ve daha şiddetli olcak yanmalar(((
sende muzdaripsin anlaşılan bu konudan((((
maşallah maşallah tütütüttü
ayy benimkde olmuştur okadar herhalde..
evet yaaaaa oyyy nasılda heyecanlıydık kese görüldü kalp atışı var derken hareketler başladı
o biyerlerini yırtsa gidemez...
Sen bebeği içerde tutamıcağına göre, ne delleniyon, boş boş konuşsun dursun takılma....
Oyyy, oyyy, oyyy...
Kurban olurum ben ona...322 gr.olmuş...25 cm..
Maşallah sıpaya yaa....
Ben de haftaya gidicem kontrole özendim vallahi...
Valla bende yanma yok ama, bulantılar hala devam ediyor, bulantı kusma olayını millet atlatalı 2 ay oldu, ben hala devam ediyorum..
Valla bende yanma yok ama, bulantılar hala devam ediyor, bulantı kusma olayını millet atlatalı 2 ay oldu, ben hala devam ediyorum..
slm kızlar nasılsınız:76::76:
demi yaa:) hemen gittim konuştm müdürler ohh bu arada çıktı bu konuda aradan .
Olmaz öyle şey hakkını kullancan dedi:)
yaa bu ay geçen aya göre herşeyi farklı videolarını çekti doktor yine.. esniyooo o kadar tatlıkii sürekli hareket halinde çok fazla hissediyorum...ama ben cok kilo alıyorum kızlar siz doktor yavaş dedi makarna ekmek falan azalt dedii....
aynı durum bende de var daha şimdiden, ben de normalde acayip hızlıyımdır, öğlen eve gittim ama pişman oldum normalde 10dkda gideceğim yeri 20dkda gidiyorum. geldiğimde de kendime gelmem uzun sürdü. doktora sorcam yürümemde sakınca var mı diye..Merdiven falan çıkınca tıkanıyorum resmen..
Ama çok hızlı hareket ediyorum ben yavaş olmaya alışamadım o yüzden mi, şiştiğimden mi bilemiyorum...
Bi de hem konuşup hem merdiven çıkamıyorum artık...
ayyy çok tatlı yaa, ben de yapabilirim bundan,çok da severim bu işi ben:) sanırım tamamını etamin kumaşın üzerine işliyorsun değil mi?Eki Görüntüle 128639
kızlar bakın oğluma goblen yastık yapmaya basladım alısverişine baslayamadım diye bende buna basladım :)
hayırlısı ile detaylı ultrasonumuzdan hayır haberler alalım
kimse beni tutamayacak :)
tabi ya öyle saçmalık mı olur? boşver canım sen amaan bu özel şirketler de ne gıcıkdemi yaa:) hemen gittim konuştm müdürler ohh bu arada çıktı bu konuda aradan .
Olmaz öyle şey hakkını kullancan dedi:)
İyiyiz canım,sen nasılsın.
oğlumda ilk 5 ay ve son 1 ay hep bulantı ve bir sonraki aşamasıyla tamamladım
buda öyle olcak herhaldeki hala geçmedi bulantılarım
ilaç kullandığım halde 10 kilo verdim
allahtan bebeğimin gelişimi iyi
amaaaan geçsede kurtulsak hamileliğimizin keyfini yaşasak :95:
saol cnm çok iyiyim keyfim yerindebebişimi hissediyorum artık
canımmmmm muckssssssssssss
bende yaptırmadım bişey 3-4 yapmadılar..
ne kadar çok tahlil okadar çok stres boşver.
aferinnnnnnnnnnnnnnnnnnn tabrikk koydum sanada:)
kız çatlak naber .. nerelerdeesin. yoksun özledik.
oynuyor mu kız bebiş maşallah ona teyzesinin gülü. kız o kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?