2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz canım sen nasılsın....Bulantılar geçiyo bi müddet sonra merak etme, inşallah çabucak geçer seninki de...

merhaba kızlar merdiven çıkmada ki sorun bendede var kalbim sıkışıyor yarıda kalıyorum fazla kilo almadım ama neden bilmiyorum dr kardiyolojiden randevu al dedi ama fırsat olmadı cuma günü fetal eko çekilecek bebeğin inşallah bi sorun çıkmaz da
2. düzey ultrason neki arkadaşlar ayrıntılıya girdik daha ne olcak şu perinataloğlardan kurtulumayacağızmı ya kendi dr ayrı ver ona ayrı ver bu neya

:76::76: canım ya ne alınması benim ikinci gebeliğim ancak hissetmeye başladım sen düşün artık ilkinde 20haftadan sonra hissetmeye başlamıştım hissiz karının teki de benim yanii:90:

merhaba;aranıza yeni katıldım arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir hamilelik ve sonrasında sağlıklı bir bebek inş.bende 22 haftalık hamileyim,bir çok sorumun cevabını bu sitede bulabildim.deneyimlerinizi paylaşmanız çok güzel..nice güzel paylaşımlara..

allahım yaa hayırlısı olsun güzelim sağlıklı olsunda bu ay kesin öğrenirsin..
Keyfin nasıl ...

:76::76: canım ya ne alınması benim ikinci gebeliğim ancak hissetmeye başladım sen düşün artık ilkinde 20haftadan sonra hissetmeye başlamıştım hissiz karının teki de benim yanii:90:

selam ben 22.haftamdayım,bugün ilk defa hissettim:)çok farklı bi duygu umarım gerçekten kızımdır hareket eden,bağırsaklarım değil :)

ayy,seninki benden fena...
Bana serum takviyesi yapıyorlardı sürekli o yüzden kilo vermedim...Ama bulantı hissi kötü ya..İnşallah geçer senin bulantıların da..

seninki benimki farketmiyoki bulantı işte
iyisi varmı ki bulantının
inşallah bacım inşallaaaaah olanların herkesinki geçer
öykü senin kuzunun adıydı dimi
çok güzel ismi annesi
bana %80 erkek dendi ama hiç bi isim gelmiyo bile aklıma
düşünmek için vakit var allahtan

Hayır korkum şu ki, o kadar konuşuluyo bu konu, o kadar dinliyorum hissetmiyorum, ilk hissettiğimde hayal kırıklığına uğruycam gibi geliyo..Bumuymuş yani diyeceğim gibi geliyo..Kaç haftadır bekliyorum bekliyorum yok, benim kızım mı tembel,ben mi hissiz anlamadım valla....
Millet 16.haftada başladı hissetmeye...Bende hiçbişey yok, tekmeyi geçtim, kiminin kelebekler uçuşuyo, kiminin pır pır ediyo...Ben sadece koca bi göbek oldum o kadar.

yaa arkadaşlar bişey sorcam bu şeker yüklemesi nasıl yapılıyooo.benı kan tutuyooo daa ilk önce kan alınıyoo sonra şekerli su içiliyo tekrar kan alınıyo yaa kan parmaktan mı alınıyoooo cokk korkunçç......

Hoşgeldin canım, niye bu kadar bekledin erken gelseydin yaa..
Cinsiyeti falan bellidir, neyimiz oluyo...Topiğe bi kız daha mı geliyor, yoksa bi paşa mı....

2011 haziran anne adaylarından biri de benim kızlar... Keyifler nasıl? Umarım iyidir...

hoşgelidn cnmmm hayırlı olsunn

sorma yaa bitsede kurtulsak. Ben gerçi para vermiyorum ama stresi yeter..

:76::76: Canım ya ne alınması benim ikinci gebeliğim ancak hissetmeye başladım sen düşün artık Ilkinde 20haftadan sonra hissetmeye başlamıştım hissiz karının teki de benim yanii:90:
ruhsuz karılar:)))) dermişimm

catlıcam ya bılmıyorum kuzum en son agladım dedımkı yok bu cocuk dönme
Allah seni ne yapsın ????
Deme kız çocuğa öyle delii

Hoşgeldin..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Evet benim minik kuşumun adı öykü...
doğana kadar bulursun bi isim merak etme, ben ilk öğrendiğimde kızım olacak öykü olacak diyordum da, ondan kaldı, yoksa karar vermek gerçekten zor...

sabah yapılıyor aç karnına benim bildiğim. Koldan alıyorlar kanı damardan yani. Korkma limonata içiceksin :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…