Merhaba kizlar, nasilsiniz?? ben gayet iyiyim, ama migde bulantilarim kesilmedi yaaa..ne zaman kesilecek bilmiyorum, sabah kalkinca ac karnina bulaniyor, 1-2 sefer kusmaliyim!!! sükür olsun zaten fazla as ermedim...yani sabah oluyor sadece ama bazen migde yanmasi oluyor, bas agrisi oluyor...idare ediyoruz iste...
Anamm, benim nasılsın diye sorduğum, iyiyim bebişimi hissediyorum diyor yaaa...
Kızlar, topluca garez mi yapıyorsunuz bana...
Şaka yapıyorum sapphire, sen fazla girmiyorsun alınma, bi ben kaldım ya kuzucuğu hisssetmeyen....
Ne hissiz karıymışım...
Ohhh ohhh, oynasın maşallah kuzuma...
En ilginci de seninki bi karar veremedi ne olacağına....Değişenler oldu ama bi kere değişti seninki her kontrolde değişiyo bacım, kafamız karıştı..
2011 Haziran anne adaylarından biri de benim kızlar... keyifler nasıl? umarım iyidir...
hg egem ya valla catlamaya geldım artık ya en son mersınde gıttım ozelden bıde yarım sa baktı ılk kız dedı ıkıncıde gıttım cınsıyet soledımmı ben sana dedı evet kız dedınız dedım kızmı dedım dıyınce ahanda yıne degıstı dedım valla kız demıs olabılırım ama bılemıcem dedı ay cıldırcam ege ya :44:
allahım yaa hayırlısı olsun güzelim sağlıklı olsunda bu ay kesin öğrenirsin..
Keyfin nasıl ...
:76::76: canım ya ne alınması benim ikinci gebeliğim ancak hissetmeye başladım sen düşün artıkilkinde 20haftadan sonra hissetmeye başlamıştım hissiz karının teki de benim yanii:90:
ayy,seninki benden fena...
Bana serum takviyesi yapıyorlardı sürekli o yüzden kilo vermedim...Ama bulantı hissi kötü ya..İnşallah geçer senin bulantıların da..
:76::76: canım ya ne alınması benim ikinci gebeliğim ancak hissetmeye başladım sen düşün artıkilkinde 20haftadan sonra hissetmeye başlamıştım hissiz karının teki de benim yanii:90:
merhaba;aranıza yeni katıldım arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir hamilelik ve sonrasında sağlıklı bir bebek inş.bende 22 haftalık hamileyim,bir çok sorumun cevabını bu sitede bulabildim.deneyimlerinizi paylaşmanız çok güzel..nice güzel paylaşımlara..
hoşgelidn cnmmm hayırlı olsunn2011 haziran anne adaylarından biri de benim kızlar... Keyifler nasıl? Umarım iyidir...
sorma yaa bitsede kurtulsak. Ben gerçi para vermiyorum ama stresi yeter..merhaba kızlar merdiven çıkmada ki sorun bendede var kalbim sıkışıyor yarıda kalıyorum fazla kilo almadım ama neden bilmiyorum dr kardiyolojiden randevu al dedi ama fırsat olmadı cuma günü fetal eko çekilecek bebeğin inşallah bi sorun çıkmaz da
2. Düzey ultrason neki arkadaşlar ayrıntılıya girdik daha ne olcak şu perinataloğlardan kurtulumayacağızmı ya kendi dr ayrı ver ona ayrı ver bu neya
ruhsuz karılar:)))) dermişimm:76::76: Canım ya ne alınması benim ikinci gebeliğim ancak hissetmeye başladım sen düşün artıkIlkinde 20haftadan sonra hissetmeye başlamıştım hissiz karının teki de benim yanii:90:
catlıcam ya bılmıyorum kuzum en son agladım dedımkı yok bu cocuk dönme
merhaba;aranıza yeni katıldım arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir hamilelik ve sonrasında sağlıklı bir bebek inş.bende 22 haftalık hamileyim,bir çok sorumun cevabını bu sitede bulabildim.deneyimlerinizi paylaşmanız çok güzel..nice güzel paylaşımlara..
İyiyiz canım,sen nasılsın..
selam ben 22.haftamdayım,bugün ilk defa hissettim:)çok farklı bi duygu umarım gerçekten kızımdır hareket eden,bağırsaklarım değil :)
selam ben 22.haftamdayım,bugün ilk defa hissettim:)çok farklı bi duygu umarım gerçekten kızımdır hareket eden,bağırsaklarım değil :)
seninki benimki farketmiyoki bulantı işte
iyisi varmı ki bulantının
inşallah bacım inşallaaaaah olanların herkesinki geçer
öykü senin kuzunun adıydı dimi
çok güzel ismi annesi
bana %80 erkek dendi ama hiç bi isim gelmiyo bile aklıma
düşünmek için vakit var allahtan
yaa arkadaşlar bişey sorcam bu şeker yüklemesi nasıl yapılıyooo.benı kan tutuyooo daa ilk önce kan alınıyoo sonra şekerli su içiliyo tekrar kan alınıyo yaa kan parmaktan mı alınıyoooo cokk korkunçç......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?