2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

18 haftalık hamileyim daha önceden göz seyrer gibi kıpırtılar oluyordu ama şu iki gündr artık ben burdayım anne diyor

ya kızlar ayrıntılı da bi bendemi problem çıktı kimse bişe demiyo bebeğimin ekosu çekilecek çok tedirginim bi cuma olsaydı

ya kızlar ayrıntılı da bi bendemi problem çıktı kimse bişe demiyo bebeğimin ekosu çekilecek çok tedirginim bi cuma olsaydı

sitede mi sorun var bendemi:)
cnm benim 2 li den sonra bişey yapılmadı. Sende ne çıktı ki eko istiyorlar. Geçmiş olsun unttum mu yoksa ben

Canım ben ayrıntılıya girmedim bilmiyorum...İnşallah kötü birşey yoktur, doktorun neden istediğini söylemedi mi..
Sana cevap yazmaya çok uğraştım ama sürekli site bakımda diyip attı, o yüzden yazamadım..
İnşallah herşey yolunda gider..Geçmiş olsun.

aynen canim. Ay bende öykü koyucam diyordum ya kizimin adini ama simdi karar veremiyorum yahu ne zormus:)

İsim çok düşününce karar verilemiyor, ben daha kız olacağı belli değilken diyordum öykü olacak diye, o yüzden hiç tereddüt etmiyorum...
Hatta eşimle ikimiz karnımı seviyoruz, bu bizim öykümüz diyoruz...Çok hoşuma gidiyor..
Bi de kız ismi çok fazla olduğundan insanın kafası karışıyor..

bende öyle diyordum kiz ismi daha cok diye simdi kiz belli oldu sürekli erkek isimleri geliyi aklima

işlerimi bitirip geldim ama sitede bakım varmış giremedim
yarın bebeğimi görmeye gidicem ama tuhaf bir sıkıntı var içimde
eve sığamadım dolaşıp geldim ama geçmedi
hemen yarın olsun

Yok o karismiyor cünkü basdan dedik kiz olursa ben erkek olursa o koyucak adini diye. O diyor sen bir kac isim bul birlikde secelim ozaman:) Bakalim daha zaman var nasil olsa.

Tamam sen düşün, bak bizim isimlerden de bulabilirsin, öykü diyorsun mesela, bütün kızlar çok hoş isimler koyacak...Egenin duru'su çok hoşuma gidiyor benim, mira diyorlar o hoşuma gidiyor..

benim eşimde dur bakalım diyor ama ben beynine empoze ettim.. hiç duru olarak sevmiyor daha karnımı .. ama ben herkese duru diyorum. bide bana daha güzel bir isim bulursa kalırım öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…