2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işlerimi bitirip geldim ama sitede bakım varmış giremedim
yarın bebeğimi görmeye gidicem ama tuhaf bir sıkıntı var içimde
eve sığamadım dolaşıp geldim ama geçmedi
hemen yarın olsun

Kız ne sıkıntısı, heyecan yapıyorsundur ondandır..Ben de her kontrolde öyle oluyorum...
İnşallah güzel haberlerle geleceksin..

kızlar alakasız bır konuya gececegım ama bırsey sormak ısytyrm dun dr test yaptı karaciğer enzimlerim yuksek cıktı ve daha sonra yıne yapacagız dedı ama net bırsey acıklamadı.aranızda boyle bır durumla karsılasan yada bılgısı olan var mı? dunden berı canım sıkılıyor
buarada benımde oglusum oluyor

benim eşimde dur bakalım diyor ama ben beynine empoze ettim.. hiç duru olarak sevmiyor daha karnımı .. ama ben herkese duru diyorum. bide bana daha güzel bir isim bulursa kalırım öylee

kızlar bizimkisi kağan bey :) ama belki emir kağan da olabilir şartlara bağlı :)

2013de tasarladıgım kızımda kısmetse maya
kendisini şimdiden tanıstırayım( tövbe tövbe böyle yazınca allah ın gücüne gitmez umarım secret yapıp evrene isteklerimi sacıyorum sadece)

işlerimi bitirip geldim ama sitede bakım varmış giremedim
yarın bebeğimi görmeye gidicem ama tuhaf bir sıkıntı var içimde
eve sığamadım dolaşıp geldim ama geçmedi
hemen yarın olsun
kontrole gidilen gün öyl eoluyor bizde de oldu merak etme cnm. hayırlısıyla geliceksin..

ayyyyyyyy site geldı benım cıkıs vaktımmm geldıııı
ıyıaksamlarrr kızlarrrrrrrr
egeee sakın ağlamaaaaaaaaaaaaaaa duruyuda uzmeee
canımmmmmmmm iyi akşamlar. ağlamıycam tamam:))) canım arkadaşım nasılda düşünürmüş beni

Tamam sen düşün, bak bizim isimlerden de bulabilirsin, öykü diyorsun mesela, bütün kızlar çok hoş isimler koyacak...Egenin duru'su çok hoşuma gidiyor benim, mira diyorlar o hoşuma gidiyor..
ayyyyyy ne güzel duru yu başkasından duymak hoşuma gidiyor iyice sevmeye başlıuyorum .. öykü de çok güzel:)) ama mira için aynsını diyemiycem. ya ısınamadım o isme. ama idil mira hoşuma gidiyor öyküm koyacak yaa o bende bi hoşluk yarattı ama sade mira olmadı(((((26::26:

benim eşimde dur bakalım diyor ama ben beynine empoze ettim.. hiç duru olarak sevmiyor daha karnımı .. ama ben herkese duru diyorum. bide bana daha güzel bir isim bulursa kalırım öylee

Valla alıştık da, ben yedi sülaleme duyurdum artık herkes öykü ne yapıyo diyor..
Değiştirsek millet şok olacak...Bebek nasıl dediler mi, o bebek değil adı var kızımın diyorum, öykü diyorum..

canım ya, hiç bilmiyorum ama ters bişey olsa söylerdi..Hamilelikten olabiliyormuş bazı şeyler..Tiroid yükseliyo, şeker yükseliyo..Karaciğer enzimi hiç duymamıştım ama, geçmiş olsu inşallah biran önce düşer değerlerin..

arkadaşlar bugün 21. haftaya girdim.. tekmeler güçlenmeye başladı gibi geldi bana.. minik Herkülüm benim yaaa

bende oyle umuyorum -.inetrnetten bıraz arastırınca canım sıkıldıda belkı burda bu durum hakkında bılgısı olan vardır dıye dusundum cok sagol canım ıı dıleklerın ıcın

tarih bile belli be, hey maşallah....
İnşallah gönlünce olr herşey..

ozgurderya canim kuzununda dedigi gibi hamilelikde bi cok sey cikabiliyor ama bu konuda bi bilgim yok insallah yolunda gider hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…