2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evt ya, ben de öykü deyince siz seviniyorum..
Ama gerçekten güzel isim duru...Mira bana hoş geldi sanırım anlmına vuruldum, sen ilk dediklerinde de pek ısınamamaıştın..
Herkes bi isim beğeniyo işte..Zevkler farklı...

bende yarın nasipse hastaneye gidicem .şeker testi yaptırıcam...acaip su içiyorum yaa .doktorda için rahatlasın die test verdi..

ya kızlar bende bebeğimi nasıl seveceğimi şaşırdım. Dün doktora gittim saklamış kendisini göstermedi. doktor kız gbi duruyor ama kesin bişey diyemem dedi bi dahaki gidişime öğrenicem. Fakat ben nedense hep erkek gibi hissediyorm, öyle rüyalar görüyorum sizce nedir benim bebşim

hee ben 8 subatta perinatoloji detaylı ultrasona gidicem
seker yüklemesi ile alakalı birsey demediler canım

bana 2 şubata gün verdiler biokimyadan randevumu felan o gün aldım ben öyleende perinatolojşye gidicem. sabah 08 de şeker yüklemesi yapılacak 13 de de perinatolojiye:))))))

bende yarın nasipse hastaneye gidicem .şeker testi yaptırıcam...acaip su içiyorum yaa .doktorda için rahatlasın die test verdi..

ben de çok su içiyorum su içmen gayet doğal hatta faydalı, bebek ayva tüyü saçlarını çıkartıyormuş bu aralar 17/18 haftalarında muhtemelen senin de öyledir canım sıkma canını, bende test yaptırdım normal çıktı

sevgili merve
bebeginin cinsiyetini yüzük testi yaparak ögrenmelisin hemen
bak biz öyle hep ögrendik :)

kendini saklayan bebeklerin yüzde 90 ı kız oluyor. Allah gönlüne göre versin

Ailede de yok şeker hastası olan.ama ne bileyim doktoruma sordum o da aynısını dedi.yani normal dedi.ama bazen su damacasını bitirebilirim gibi geliyooo .o derece susuyorum yanii

Valla benim doktorum 17.hafta erkek diyemiyorsak hala büyük ihtimal kızdır diyor...

:2:
Ailede de yok şeker hastası olan.ama ne bileyim doktoruma sordum o da aynısını dedi.yani normal dedi.ama bazen su damacasını bitirebilirim gibi geliyooo .o derece susuyorum yanii

bende hamileliğimin basından beri acaip cok su içiyorum
hatta söyle diyim bize 1 damacana 1 hafta giderdi her cuma yenilenirdi
hamileliğimin basından beri haftada iki damacanaya cıktı :)
ama su iç ya hiç cekinme bebeğin suyu için bile iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…