tarih bile belli be, hey maşallah....
İnşallah gönlünce olr herşey..
ayyyyyy ne güzel duru yu başkasından duymak hoşuma gidiyor iyice sevmeye başlıuyorum .. öykü de çok güzel:)) ama mira için aynsını diyemiycem. ya ısınamadım o isme. ama idil mira hoşuma gidiyor öyküm koyacak yaa o bende bi hoşluk yarattı ama sade mira olmadı((((( 26::26:
bana 2 şubata gün verdiler biokimyadan randevumu felan o gün aldım ben öyleende perinatolojşye gidicem. sabah 08 de şeker yüklemesi yapılacak 13 de de perinatolojiye:))))))
arkadaşlar bugün 21. haftaya girdim.. tekmeler güçlenmeye başladı gibi geldi bana.. minik Herkülüm benim yaaa
bende yarın nasipse hastaneye gidicem .şeker testi yaptırıcam...acaip su içiyorum yaa .doktorda için rahatlasın die test verdi..
ya kızlar bende bebeğimi nasıl seveceğimi şaşırdım. Dün doktora gittim saklamış kendisini göstermedi. doktor kız gbi duruyor ama kesin bişey diyemem dedi bi dahaki gidişime öğrenicem. Fakat ben nedense hep erkek gibi hissediyorm, öyle rüyalar görüyorum sizce nedir benim bebşim
ya kızlar bende bebeğimi nasıl seveceğimi şaşırdım. Dün doktora gittim saklamış kendisini göstermedi. doktor kız gbi duruyor ama kesin bişey diyemem dedi bi dahaki gidişime öğrenicem. Fakat ben nedense hep erkek gibi hissediyorm, öyle rüyalar görüyorum sizce nedir benim bebşim
sevgili merve
bebeginin cinsiyetini yüzük testi yaparak ögrenmelisin hemen
bak biz öyle hep ögrendik :)
kızlar ii akşamlar bende aklımdaki isimleri yazayım sizce hangisi elvin- nil-simay-defne
bende yarın nasipse hastaneye gidicem .şeker testi yaptırıcam...acaip su içiyorum yaa .doktorda için rahatlasın die test verdi..
o nasıl oluyor
ben de çok su içiyorum su içmen gayet doğal hatta faydalı, bebek ayva tüyü saçlarını çıkartıyormuş bu aralar 17/18 haftalarında muhtemelen senin de öyledir canım sıkma canını, bende test yaptırdım normal çıktı
Ailede de yok şeker hastası olan.ama ne bileyim doktoruma sordum o da aynısını dedi.yani normal dedi.ama bazen su damacasını bitirebilirim gibi geliyooo.o derece susuyorum yanii
aamaaaaannnn ben geçmişi okuyana kadar akşam oldu ben kaçtım kociş geliyor yemek hazırlamam lazım
kızlar ii akşamlar bende aklımdaki isimleri yazayım sizce hangisi elvin- nil-simay-defne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?