2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ailede de yok şeker hastası olan.ama ne bileyim doktoruma sordum o da aynısını dedi.yani normal dedi.ama bazen su damacasını bitirebilirim gibi geliyooo .o derece susuyorum yanii

eşim benimle dalga geçiyor artık su aldığım zaman damacanalarla alıcam sana diye korkma gönlünü ferah tut benim babam şeker hastası olduğu halde aklıma öyle şey getirmedim, bebek hararet yapıyor

Bence cok su icmek normal bende normalde cok icmezdim hatta doktorum hep kizardi bana. Simdi cok fazla icmeye basladim tabi wcyede cok cikiyorum bu yüzden

kesinlikle yapıcam tamam mızıkçılık yok

kızlar ya çoğunuzun gebeliği benden önce ve bazılarınızın cinsiyetleri belli değil. ama benim 12.haftada belli oldu.acaba bizim hatun,abiisinin içi rahatlasın diyemi hemencik gösterdi anlamadım

evet cnm herkesin zevki farklı ..
b arada bizim nete bişey oldu yazamıyorum kopuyorum ikidebir

bende yarın nasipse hastaneye gidicem .şeker testi yaptırıcam...acaip su içiyorum yaa .doktorda için rahatlasın die test verdi..
akşam 9dan sonra tatlı türü şeyler yeme meyve felan yeme yarın şeker yüklemesi varsa.

hee ben 8 subatta perinatoloji detaylı ultrasona gidicem
seker yüklemesi ile alakalı birsey demediler canım

aaa bana kağıt verdiler biokimya lab. gittim gün aldım liste verdi ne gerekiyor ne yapmam lazım ona göre sabah 8 de hastanede olucam.

kızlar ya çoğunuzun gebeliği benden önce ve bazılarınızın cinsiyetleri belli değil. ama benim 12.haftada belli oldu.acaba bizim hatun,abiisinin içi rahatlasın diyemi hemencik gösterdi anlamadım

Valla hamilelik herkesinki değişik oluyo, kiminin çocuk edepli oluyo bacağını açmıyo, kimi uyuyo oluyor, kimi erkenden belli oluyor, kimi tekmelyor,kimi hiç kilo aldırmıyor, kimisi şişiriyor..
Ben 15. haftamda öğrenmiştim kızım olacağını..

Bence cok su icmek normal bende normalde cok icmezdim hatta doktorum hep kizardi bana. Simdi cok fazla icmeye basladim tabi wcyede cok cikiyorum bu yüzden

ayyyy hele o tuvalett.mahvediyo benii.iş yerinde bide 2.katta wc ...mahvoluyorum yaaa...15 dk bir gidiyorum...ya onuda geçtim,tamda müdürün odasının dibi ....

sevgili ege ,
sanırım sen benim olayımın vahimliğini anlamadın
ben ücretli bölüme gittim gecen sefer beni beni ne tarttılar ne tansiyonumu ölçtüler
öle ultrasonu dayadılar zaten ben bebeği görünce birazda salak oldugumdan hani bir ölçümdür, tahlildir nedir ne değildir birşey soramadım cıktım
ben cerrahpaşa konusunda bir seri bahtsızlık yasıyorum tarzım bu :)
seker yüklemesi belki detaylıdan sonra isterler ya da öbür muananesine gittiğim doktor isterde yaptırırım

eşim benimle dalga geçiyor artık su aldığım zaman damacanalarla alıcam sana diye korkma gönlünü ferah tut benim babam şeker hastası olduğu halde aklıma öyle şey getirmedim, bebek hararet yapıyor

benimde yan masadaki arkadaş dalga geçiyo....masamda 1 lt su bittikçe mutfağa gidiyorum doldurmaya .kızda bana diyo ikidebir mutfağa gidicene su damacasını masanaın altına koy diyo bana yaaa..
sağolasın bu arada )) böyle konuşunca içim rahat ediyo ...

kızlarrr idrar testimde bakteriler halay çekiyo mübarek
doktorcumu aradım Purinol verdi, suda çözünen bi idrar yolları ilacı...daha önce de kullanmıştım.
Haftaya da tekrar testi yapacaz, hem rutinimiz var bebişimizi de görecez...
oh çok şükür rahatladım şimdi...
akşam şımarıklık yapıp fast food mu yesem netsem

rica ederim ne demek hepimiz geçiyoruz bu yollardan ne kadar bilgi o kadar bilgi sahibi.. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

:))))))) ücretlide daha alaklı olmalı gerekir halbuki:)))
neyse ne boşver 22.haftada yapıyorlar cnm benden gerisin sen o yüzden sonra yaparlar.. zaten 2 dr gidiyorsun biri yapmazsa diğeri yapar:)

ay çok güldüm halay çekiyor hee:))))))))))))))
aman bende akraba oldum bakterilerle zaten gitmiyorlar hep bendeler.. bişey olmaz...
aY YE KIZZZZZZZ
dürüm ye
bak acıktım şimdii
tamda saati

sevindim canim önemli bisi olmadigina. Insallah hemen terk eder bakteriler idrarini:)
Bebisimi ben dün gördüm ama yine istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…