Ailede de yok şeker hastası olan.ama ne bileyim doktoruma sordum o da aynısını dedi.yani normal dedi.ama bazen su damacasını bitirebilirim gibi geliyooo.o derece susuyorum yanii
hemen bir ipe alyansını gecir
göbeğinin üzerine bir karıs kadar yukardan tut sabitle elini sallayıp mızıkcılık yapma tabi
yada yanında birisi varsa o tutsun ipi göbeğinin üzerine
alyansın sağa sola giderse pipisi var
yuvarlak cizip dönerse pipisi yok :O)
evet cnm herkesin zevki farklı ..Evt ya, ben de öykü deyince siz seviniyorum..
Ama gerçekten güzel isim duru...Mira bana hoş geldi sanırım anlmına vuruldum, sen ilk dediklerinde de pek ısınamamaıştın..
Herkes bi isim beğeniyo işte..Zevkler farklı...
akşam 9dan sonra tatlı türü şeyler yeme meyve felan yeme yarın şeker yüklemesi varsa.bende yarın nasipse hastaneye gidicem .şeker testi yaptırıcam...acaip su içiyorum yaa .doktorda için rahatlasın die test verdi..
hee ben 8 subatta perinatoloji detaylı ultrasona gidicem
seker yüklemesi ile alakalı birsey demediler canım
kızlar ya çoğunuzun gebeliği benden önce ve bazılarınızın cinsiyetleri belli değil. ama benim 12.haftada belli oldu.acaba bizim hatun,abiisinin içi rahatlasın diyemi hemencik gösterdi anlamadım
Bence cok su icmek normal bende normalde cok icmezdim hatta doktorum hep kizardi bana. Simdi cok fazla icmeye basladim tabi wcyede cok cikiyorum bu yüzden
evet cnm herkesin zevki farklı ..
b arada bizim nete bişey oldu yazamıyorum kopuyorum ikidebir
akşam 9dan sonra tatlı türü şeyler yeme meyve felan yeme yarın şeker yüklemesi varsa.
aaa bana kağıt verdiler biokimya lab. gittim gün aldım liste verdi ne gerekiyor ne yapmam lazım ona göre sabah 8 de hastanede olucam.
eşim benimle dalga geçiyor artık su aldığım zaman damacanalarla alıcam sana diyekorkma gönlünü ferah tut benim babam şeker hastası olduğu halde aklıma öyle şey getirmedim, bebek hararet yapıyor
benimde yan masadaki arkadaş dalga geçiyo....masamda 1 lt su bittikçe mutfağa gidiyorum doldurmaya .kızda bana diyo ikidebir mutfağa gidicene su damacasını masanaın altına koy diyo bana yaaa..
sağolasın bu arada)) böyle konuşunca içim rahat ediyo ...
sevgili ege ,
sanırım sen benim olayımın vahimliğini anlamadın
ben ücretli bölüme gittim gecen sefer beni beni ne tarttılar ne tansiyonumu ölçtüler
öle ultrasonu dayadılar zaten ben bebeği görünce birazda salak oldugumdan hani bir ölçümdür, tahlildir nedir ne değildir birşey soramadım cıktım
ben cerrahpaşa konusunda bir seri bahtsızlık yasıyorum tarzım bu :)
seker yüklemesi belki detaylıdan sonra isterler ya da öbür muananesine gittiğim doktor isterde yaptırırım
kızlarrr idrar testimde bakteriler halay çekiyo mübarek
doktorcumu aradım Purinol verdi, suda çözünen bi idrar yolları ilacı...daha önce de kullanmıştım.
Haftaya da tekrar testi yapacaz, hem rutinimiz var bebişimizi de görecez...
oh çok şükür rahatladım şimdi...
akşam şımarıklık yapıp fast food mu yesem netsem
kızlarrr idrar testimde bakteriler halay çekiyo mübarek
doktorcumu aradım Purinol verdi, suda çözünen bi idrar yolları ilacı...daha önce de kullanmıştım.
Haftaya da tekrar testi yapacaz, hem rutinimiz var bebişimizi de görecez...
oh çok şükür rahatladım şimdi...
akşam şımarıklık yapıp fast food mu yesem netsem
yüzük testini denedim sağa sola gitti
erkek o zaman :)
ay çok güldüm halay çekiyor hee:))))))))))))))
aman bende akraba oldum bakterilerle zaten gitmiyorlar hep bendeler.. bişey olmaz...
aY YE KIZZZZZZZ
dürüm ye
bak acıktım şimdii
tamda saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?