2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Takma boşver..
Sonuçta doktor ona göre veriyor kullanacağımız ilaçları...
doktor vınn, gerisi tınnnn.....Salla gitsin...

Günaydın canım benimm.. İyi ağlamamana sevindim, ben izlerken hep aklıma geldin, ağlamış mıdır diye.. Yok pek gergin değilim de, kayınvaldemi gördüm dün akşam sadece onun bi hırçınlığı olabilir üstümde :)))) şaka şaka gayet iyiyim ben, ne zamandır aklımda acaba kızlar da aynı şeylere takılıyorlar mı yoksa bende mi bir gariplik var diye düşündüm yazayım dedim bugün.

Günaydın canım, bende bugün iyiyim sabahtan bütün işlerimi bitirdim, dinlencem bugün. sanki hergün farklı bişey yapıyormuşum gibi

Günaydın canım, iyi ağlamamışsın, çok ağladın mı yazacaktım,benden önce yazmışsın....

gunaydınnn kızlarrr ayy herkeste aynı demekkı:)
banada cok hızlı hareket edıosun bıraz yavas ol dıyorlar sureklı.....

günaydın kızlar.....
Oykum demişsin ya, kayınvalideyle sık sık görüşüyorsan diye..Ben de en çok neyden korkuyorum biliyor musun annem gelicek, kaynanam da burda...Çocuk ikisinin elinde kalıcak valla.Birbirlerini kıskanır dururlar...

günaydın kızlarrrrrrrrr :)))
çilekk liste iyi olmus
ben listeye belimdeki ağrıyıda eklerdim
ama halinin sebebi mutlaka kayınvaldendir
ya benimkisi aslında iyi gibi ama ben uyuz oluyorum
dün agladım bende osmana ya
off bogulsada kurtulsa o hayattan
dun cok halsizdim eve geldim yemek hazırla.. vs.. sonra hep yattım o sayede bugun daha iyiceneyim
iyice koftileşiyorum kızlar
herkese güzel bir gün dilerim gün içinde gelicem
kaynana dedikodusu bensiz olmasın rica ederim )
bybye

Günaydın canım....
Çabuk gel bak, yaparız yoksa dedikoduyu sensiz...
Osmanı ben hiç seyretmyorum yaa..Eşim izin vermiyor bana...Yasak...
Ama bugün de benim sülüüümaannn ım var...

gunaydınnn kızlarrr ayy herkeste aynı demekkı:)
banada cok hızlı hareket edıosun bıraz yavas ol dıyorlar sureklı.....

Günaydın kızlaaar.. Ay doğunca daha çok karışacaklar di mi yandık :) Benim kayınvaldem feci karışır , ondan da çok kayınpedirim karışabilir diye korkuyorum.. Emekli ve evde torunlara bakıyorlar , bu yüzden adamcağız kırk yıllık bakıcı kesildi başımıza :) Yani doğumda cümbüş var desenize :) eşim arada kalıp üzülmesin de , evliliğimize yansımasın da ben başka bişey istemiyorum :)

ayy kuzu yazmadan gecemicem tam dediğin gibi gecen aksam kayınvalde ile annem bizde..
bende ay bebek dogunca sünnet yaptırıcaz nasil yapıcam onun pansumanını kıyamam falan diye vahvahlanıyorum
aahahha annem aaa dedi delimisin ben varken kimseye bırakmam ki onu sen merak etme ben yaparım babanın bypass inin pansumanında bile ne kadar iyiydik falan dedi
ayy bizim kayınvalde bir süzülmek bir bozulmak annem anlamadı galiba ama benim hoşuma gitti
hihihihihihihihihih

gunaydınn cnmm ıyı hade ağlamamıssın artık uzuntuyede alısıyoruzzz ağlamıyoruzz ::):)

cnm gözünaydın çok sevindimm..

daha bunlar ne ki benim çocuğumundan 1 yaş buyuk kuzenimin oğlu sen daha dur bunlar iyi günlerin demesinden bıktım sürekli akıl verme modunda:) benim iyi günleirmse sende yaşadın bu iyi günler. şimdi ne ki hele 2 tane olsunlar ne para yetişcek ne rahatın kalıcak.. ayy delirtiyorlar..

Günaydın canım, bende bugün iyiyim sabahtan bütün işlerimi bitirdim, dinlencem bugün. sanki hergün farklı bişey yapıyormuşum gibi
kızım şafak vakti kalkıp sanki biyere yetişcek gibi ne işe koyuluyorsun . yat uyusana:)))))))

Günaydın canım, iyi ağlamamışsın, çok ağladın mı yazacaktım,benden önce yazmışsın....
yok ama bir iki kaçtı arada:))
eşim bile müptelası oldu hem eylüle ders yaptırıyor hemde ne oldu neoldu diye soruyor..bugunde sülümannn var. senin dizii.

gunaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalım

günaydın cnmm iyiyiz sen nasılsın

Yaşasın kötülük...
Kız senin annen gene iyi..Bizimkilerin elinden iş de gelmez, çocuğu avkalar dururlar..Ben ayaklanana kadar çok eziyet çekicek yavrum 3-4 gün...Kendim kalkınca bırakmam zaten de...

Sen de ikisi de bozulmasın diye hep indirmezsin bebişini kucağından :) zaten sen de öyle istiyorsun..

gel de kaynana dedikodusu yapalım o zamannn :)

iyiym ccanım gece ateşim cıkmadı allhdan dune gore daha iyi hisseiyorum kendimi ama tabi hastalık devam ediyor ..

Çok geçmiş olsun, atlatmışsındır inşallaah...

Ay çok hoşuma gittiiiii :) ama muhtemelen benim kayınpederle annem kapışırlar :) adam herşeye herşeye karışıyor çünküüü

ay ole tembelim ki şimdi oturdugum koltuktan kalkıp işe gitmem gerekiyor bana yok anam hiç kalkasım
belimde ağrıyor feci kuyruksokumunun yeri
ama çilekcim ve kızlar gün içinde gelicem dedikoduya tabiki
herkese güzel bir gün dilerim
hayrlı işler iştekiler
evdekilerde
zuhal topal esra erol takılın yakında bende sizlere katılıcam 1 aya kadar falan inşallah
hadiiii byeeeeeeeeee

Sen de ikisi de bozulmasın diye hep indirmezsin bebişini kucağından :) zaten sen de öyle istiyorsun..

gel de kaynana dedikodusu yapalım o zamannn :)

Benim k.valdem annemi zaten inanlımaz kıskanıyor. Çok zor ikisini idare etmek zaten.. Valla bazı k.valdeler çok iyi hepsini aynı kefeye koymamak lazım tabi ama benimki herşeye karışan tiplerden olduğu için bana kafayı yedirtti. Çocuğumun alerjisi falan yokken yok bu çocuk alerjik dedi, senelerce, en sonunda dayanamayıp gittim alerji testi yaptırdım da raporu fırlattım rahatladı çatlak.. Benim kızımın bademcik sorunu vardı bende de vardı, eşiminde bademcikleri alınmış ama bize çok hastalandı aldırdık demedi senelerce sakladı, yanlış ameliyat sonucu alındı dedi, bizim doktorda soruyor ikide bir babada da var mı diye bizde yok diyoruz tabi. genetik olunca hemen alıyorlar zaten, onun saklaması yüzünden 6 sene bademcik sorunu yaşadı benim kızım. babada da olduğunu bilsem ben çok çok önceden aldırırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…