Walla ben de takmıyorumm, bildiğimi okuyorum. Ben de nefes alamıyorum burnum feci tıkalı diye doktor okyanus suyu verdi burnuma sprey.. Gören "aaaa yabancı madde mi kullanıyorsun" diyor. Duyan da uyuşturucu hap alıyorum sanır tövbe yarabbim, doktor vermiş kullanıyorum sana nee :) Herkes doktor walla :)
gnaydınn canlar
nasılsını ben kahvaltımı yapıyorum gayet iyi sayılırım. akşam ağlamafım ama eşim eylülle selpak yolladı annen muslukları açar şimdi diye:))))))) ama suratım hep ağlamaklı pozisyonda idi:)))
çi,lek gerginmisin bana mı öyle geldi..
ben bi geçmiş yapayım bakayım
gnaydınn canlar
nasılsını ben kahvaltımı yapıyorum gayet iyi sayılırım. akşam ağlamafım ama eşim eylülle selpak yolladı annen muslukları açar şimdi diye:))))))) ama suratım hep ağlamaklı pozisyonda idi:)))
gnaydınn canlar
Hepsine katılıyorum canım, çok güzel anlatmışsın. Ama dur daha bunlar neki hele bir doğsun sen o zaman karışmayı gör, birde kayınvaldenle sık sık görüşüyorsan yandın..Bu günlerini çok ararsın. O zaman insan kendi anneliğinden şüpheye düşüyor..
gunaydınnn kızlarrr ayy herkeste aynı demekkı:)
banada cok hızlı hareket edıosun bıraz yavas ol dıyorlar sureklı.....
gunaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalım
günaydın kızlarrrrrrrrr :)))
çilekk liste iyi olmus
ben listeye belimdeki ağrıyıda eklerdim
ama halinin sebebi mutlaka kayınvaldendir
ya benimkisi aslında iyi gibi ama ben uyuz oluyorum
dün agladım bende osmana ya
off bogulsada kurtulsa o hayattan
dun cok halsizdim eve geldim yemek hazırla.. vs.. sonra hep yattım o sayede bugun daha iyiceneyim
iyice koftileşiyorum kızlar
herkese güzel bir gün dilerim gün içinde gelicem
kaynana dedikodusu bensiz olmasın rica ederim)
bybye
Hepsine katılıyorum canım, çok güzel anlatmışsın. Ama dur daha bunlar neki hele bir doğsun sen o zaman karışmayı gör, birde kayınvaldenle sık sık görüşüyorsan yandın..Bu günlerini çok ararsın. O zaman insan kendi anneliğinden şüpheye düşüyor..
gunaydınnn kızlarrr ayy herkeste aynı demekkı:)
banada cok hızlı hareket edıosun bıraz yavas ol dıyorlar sureklı.....
günaydın kızlar.....
Oykum demişsin ya, kayınvalideyle sık sık görüşüyorsan diye..Ben de en çok neyden korkuyorum biliyor musun annem gelicek, kaynanam da burda...Çocuk ikisinin elinde kalıcak valla.Birbirlerini kıskanır dururlar...
gnaydınn canlar
cnm gözünaydın çok sevindimm..kızlaaaaaaaaar ben geldimmmgece gece kocimi hastane hastane dolaştırıp doktor buldıurttum gittik herşey yolunda 202 gr. 18 cm olmuş bebegim bu doktorda kesin kız dedi :)) oh çok şükür ya iyiymiş içim rahatladı kuzucum elleriyle yüzünü kapatmıştı babayı görünce utandımı naptı
daha bunlar ne ki benim çocuğumundan 1 yaş buyuk kuzenimin oğlu sen daha dur bunlar iyi günlerin demesinden bıktım sürekli akıl verme modunda:) benim iyi günleirmse sende yaşadın bu iyi günler. şimdi ne ki hele 2 tane olsunlar ne para yetişcek ne rahatın kalıcak.. ayy delirtiyorlar..Günaydın canım benimm.. İyi ağlamamana sevindim, ben izlerken hep aklıma geldin, ağlamış mıdır diye.. Yok pek gergin değilim de, kayınvaldemi gördüm dün akşam sadece onun bi hırçınlığı olabilir üstümde :)))) şaka şaka gayet iyiyim ben, ne zamandır aklımda acaba kızlar da aynı şeylere takılıyorlar mı yoksa bende mi bir gariplik var diye düşündüm yazayım dedim bugün.
kızım şafak vakti kalkıp sanki biyere yetişcek gibi ne işe koyuluyorsun . yat uyusana:)))))))Günaydın canım, bende bugün iyiyim sabahtan bütün işlerimi bitirdim, dinlencem bugün. sanki hergün farklı bişey yapıyormuşum gibi
yok ama bir iki kaçtı arada:))Günaydın canım, iyi ağlamamışsın, çok ağladın mı yazacaktım,benden önce yazmışsın....
gunaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalım
Günaydın canım, nasılsın bugün, iyi misin biraz daha..
ayy kuzu yazmadan gecemicem tam dediğin gibi gecen aksam kayınvalde ile annem bizde..
bende ay bebek dogunca sünnet yaptırıcaz nasil yapıcam onun pansumanını kıyamam falan diye vahvahlanıyorum
aahahha annem aaa dedi delimisin ben varken kimseye bırakmam ki onu sen merak etme ben yaparım babanın bypass inin pansumanında bile ne kadar iyiydik falan dedi
ayy bizim kayınvalde bir süzülmek bir bozulmak annem anlamadı galiba ama benim hoşuma gitti
hihihihihihihihihih
günaydın kızlar.....
Oykum demişsin ya, kayınvalideyle sık sık görüşüyorsan diye..Ben de en çok neyden korkuyorum biliyor musun annem gelicek, kaynanam da burda...Çocuk ikisinin elinde kalıcak valla.Birbirlerini kıskanır dururlar...
günaydın kızlarrrrrrrrr :)))
çilekk liste iyi olmus
ben listeye belimdeki ağrıyıda eklerdim
ama halinin sebebi mutlaka kayınvaldendir
ya benimkisi aslında iyi gibi ama ben uyuz oluyorum
dün agladım bende osmana ya
off bogulsada kurtulsa o hayattan
dun cok halsizdim eve geldim yemek hazırla.. vs.. sonra hep yattım o sayede bugun daha iyiceneyim
iyice koftileşiyorum kızlar
herkese güzel bir gün dilerim gün içinde gelicem
kaynana dedikodusu bensiz olmasın rica ederim)
bybye
iyiym ccanım gece ateşim cıkmadı allhdan dune gore daha iyi hisseiyorum kendimi ama tabi hastalık devam ediyor ..
ayy kuzu yazmadan gecemicem tam dediğin gibi gecen aksam kayınvalde ile annem bizde..
bende ay bebek dogunca sünnet yaptırıcaz nasil yapıcam onun pansumanını kıyamam falan diye vahvahlanıyorum
aahahha annem aaa dedi delimisin ben varken kimseye bırakmam ki onu sen merak etme ben yaparım babanın bypass inin pansumanında bile ne kadar iyiydik falan dedi
ayy bizim kayınvalde bir süzülmek bir bozulmak annem anlamadı galiba ama benim hoşuma gitti
hihihihihihihihihih
Sen de ikisi de bozulmasın diye hep indirmezsin bebişini kucağından :) zaten sen de öyle istiyorsun..
gel de kaynana dedikodusu yapalım o zamannn :)
günaydın kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?