2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabıııııııı cnmmmmmmmmmmmmmmmm tabıııııııııııııı bu veletler dogana kadar kafayı yemeseydık bugun nasıl ay suan oynadı sımdı nıe oynamıo aglamalar zırlamalar valla allah aklımızı saklasın

ay ya neden öyle olmuş hadi pazartesini anladıkda hafta içide dolu olması şaşırtıcı hangi ildesin merak ettim doğrusu neyse bence bebeğin iyidir canım hareketlerinide hissediyosan sorun yok benm kuzenim karda kaymış şiddetli bi şekilde poposu üstü düşmüştü bişey olmadı bebek sağlamdı zaten dediğin gibi belirti verirdi canını sıkma ...

ya aslında dediğinde mantıklı bilmiyorum ben genede kararsızım evde dolap olsa sadece park yatak alırım sonra da kuzunun dediği gibi kendisi beğenir alırız ama zaten kiracıyım bakalım belki bu sebepden dolayı taşınırım bile bakalım artık

Kız aklına kötü getirme, iyidir o...
Hiç gidemezsen akşam acile git, düştüm de orda bakar kadın doğumcu ultrasondan için rahat eder çok evhamlandıysan,ama yoktur biişey inşallah ya, kanama falan olurdu herhalde bişey olsa...
Ama ben olsam rahat edemez giderdim acile...Sırf içim huzurlu olsun diye...

düşme dıceksenız daha 10 gun once ayagım kaydı bıde karın ustu dustum bacaım mosmor bıse olmadı rabbım korur yakamoz dustunmu sen gecmıs olsun bılmıyorum ama

bende çok kararsız kalmıştım .ama 2.çocukta olursa ekstra bi odam daha yok kullanmak için.bari böyle bişey yaptıralım dedik.2.ciyi zaten düşünmüyodumdaa :))) ama iyikide hem odayı hem 2.ciyi yapmışım

kızlar doğum sonrası bölümünü okudunuzmu hiç benim gözüm korktu ya bebeğini uyutamayanlar bebek bakımı yüzünden kaynanayla başı dertde olanlar falan baya zor bişey galiba bebek büyütmek kadının biri bebeğini sevmediğini bile yazmış lohusa depresyonumuymuş neymiş ayy Allah korusun biz şimdiden gün sayıyoruz öyle şeyler yaşatmasın Allah

benim gibi düşsen acile koşardın kız paranoya yapmıyorum keşke paranoya olsa bebik rahatmı merak ediyorum hee bu arada hoşgeldin kız naptın adanalarda döndün dimi

vandayız canım malesef üf sorma ya detaylı için randevum vardı pazartesi eşim gelecek diye gidemedim beraber gideriz dedi oda merak ediyor, şimdide her taraf dolmuş haftaya kadar bekliycem mecbur arada hissediyorum ama kızlar kelebek kıpırtısı gibi kayma gibi hiisediyoruz diyor bende öyle değil ya benimki pıt pıt vuruyo içerden

Valla bizim bi ece bebeğimiz var, dün tam 1 aylık oldu..
2 günde bi görüyorum annesi komşum ve çok yakın arkadaşım...
Sakın doğurma diyor hep, bunlar içerdeyken daha güzel dior..Allah yardım etsin..

oynuyo canım işte ne güzel aman boşver sağlıklı olsunda sen bi hafta bekle ama stres yapmadan bekle tevekkül etki kalbin rahat olsun

tabi siz geçmişi okumayın hiç haberiniz olmasın benden, kız yazmıştım acile gidecektim hemen burda acillerde ultrason yok kadın doğumcuda yok dahiliyeci doktor oluyo oda anlamaz başından savar ultrason olmadıgı içinde göremem yine içim rahat etmez ay yarın diğer hastaneleri arayım olmazsa belki bulurum bi yerde ...

daha 10 gun once dıom bıde karın ustu düştüm bacagım mosmor suan geldık cnm geldık elin memleketlerıne

Kız okudum geçmişi de, acil işini anlamamışım telaşla...Ama kıpırdıyo demişsin ya, merak etme iyidir o...

çooook geçmiş olsun bu ara herkesde var bizler hamile olduğumuzdan daha az dirençliyiz dikkat edelim bari bizde tekrar geçmiş olsun

saol canım

Geçmiş olsun canım...Antibiyotik içebiliyormuymuşuz hamileyken...
Ben sırf minosetle parol veriyorlar diye biliyorum...Dikkat et kendine..

evet canım kadın dogumcuma gittim bogazım ve cigerlerim cok kötü idi muayne etti felan cok kotu olmşsun sen dedi ..augmentin 1000 mg verdi birde minoset verdi ..

ama akşama ateşin cıkar dedi ..gerçektende ateşim cıkmaya başladı umarım gecetyi hastnede geceçirmeyiz

sitede mi sorun var bendemi:)
cnm benim 2 li den sonra bişey yapılmadı. Sende ne çıktı ki eko istiyorlar. Geçmiş olsun unttum mu yoksa ben

saolun ya inşallah bişe çıkmazda ayrıntılıda kalbinde beyaz kaslar gözüktü oda 100 hamilenin 4 de olurmuş 20 haftalıkken kesin gözükürmüş bir problem olup olmadığı aslında randevum bugündü drun ameliyatı varmış cuma gel dediler drum merak etme bişe çıkmaz dedi ama içime bir kurt düştü yeter de artar bile o bana

geçmiş olsun canım ya tüh üzüldüm valla kızım eşim 1 haftadır boğazları ağrıyor griplerde buğün kızım okula gitlmedi bana yaklaşmayın diyom ama işte eşimden uzak kalabiliyorum ama kuzumdan olmuyor inşallah bana bulaşmaz ya boğazına bı turşu suyu iç çok iyi geliyor ordaki mikropları yakıyor hani çabuk iyileşiyim dersen tabi seninki ilerlemiş ama fazla ilaç içmeyim dersen bir tavsiye allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…