2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman o nursuzlardan konuşmayın benim sinirlerim fena bozuluyor..

iyiym ccanım gece ateşim cıkmadı allhdan dune gore daha iyi hisseiyorum kendimi ama tabi hastalık devam ediyor ..

çok geçmiş olsun cnmm benimde dudağımda dilimde yara çıkıyor ya

günaydın kızlar ....bende ara ara düşünüyorum bebek doğunca kayınvaldem sürekli akıl verir
şöyle yap böyle yap sıkar beni ama çok sıkılırsam karışmamasını söylerim

ya ben uyuyamıyorum o kadar çok... Şimdi uyursan gece uykum gelmiyor. Bende onun için yatmamaya çalışıyorum.

Aaaa zormuş walla seninki.. Benimkinin de huyu söyleyip söyleyip ben öyle bişey söylemedim diyor, böyle şaşırıp kalıyorsun ağzı açık.. koskoca kadın yalan söylüyor resmen işine gelmediğinde :) görümcemin 2 kızı var sürekli onları dinlemekten çok sıkıldım.. Sanki hep onlar doğrusunu yapıyormuş gibi..

günaydın kızlar ....bende ara ara düşünüyorum bebek doğunca kayınvaldem sürekli akıl verir

Ben de söylerim diyorum bazen ama utanır mıyız naparız sonra?

Ya senin kayınvaliden bi alem zaten..Kızına demiş ya, onun çocuğu olmaz falan diye bişeyler, o günden beri gıcık kaptım..İnsan torununa öyle şeyler söyler mi ya, üzer mi hiç..
Ve hastalıklarla ilgili ileri geri konuşulmasını hiç sevmem...Sanki keyfi yapıyorsun....
Bi seninki, bi de minikmucizeminki sinir ediyo beni..Uyuss kaynanalar.

Günaydın ipeğim...
Takma kaynanyı boşver, ben arada söyleniyom sen bu iki çocuğu nasıl büyüttün sakatlamadan diyee..
allaha emanet sokağa salıverdim,büyüdüler gittiler dior..Söylen tabi, sonuçta bebe senin bebe..

utanmam çünkü sadece onu hedef alarak değil annemide katarak karışmayın derim
kalp kırmadan söylemek lazım çünkü

tamam onlar büyük torun heyecanı yaşayacaklar kırılmasınlar ama onlar kırılmasın diye
bizde gerginlik yaşayacak değiliz demi ama

tamam onlar büyük torun heyecanı yaşayacaklar kırılmasınlar ama onlar kırılmasın diye
bizde gerginlik yaşayacak değiliz demi ama

Ama onlar annelik heyecanını yaşamışlar, biz ilk kez yaşayacağız...Bizimki de can değil mi ama...
Ben istemiorum çocuğumu kimsenin kucağında görmek sadece benim olsun istiyorum..
Altını değiştirebilirler, gazını çıkarabilirler ona izin veriyom ama sevmesinler benim kızımı kucaktan kucağa...

merhabalar arkadaslar bende haziran anne adayıyım nasılsınız
hoşgeldin cnmm hayırlı olsun

zaten depresyona giriyor insan o konuşunca yüz vermezsin bir dahada karışmaz..

yara neden olur ki, önemli birşey değildir Allah korusun da rahatsız ediyordur şimdi (
bilmiyorum k uçuk çıkıyor sanki biraz şişmiş dudağım ufacık dilimde öyle( bilmiyorumm yani..

kızlar ben 17 haftalık hamielyim akıntım oluyor çamaşırıma azar azr sizde de varmı bu?

oluyor cnm olmaz mı normal ama dr gittiğinde söyle idrar tahlili yapılsın bize yaptılar bende iltihap çıkmılştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…