iyiym ccanım gece ateşim cıkmadı allhdan dune gore daha iyi hisseiyorum kendimi ama tabi hastalık devam ediyor ..
aman o nursuzlardan konuşmayın benim sinirlerim fena bozuluyor..günaydın kızlarrrrrrrrr :)))
çilekk liste iyi olmus
ben listeye belimdeki ağrıyıda eklerdim
ama halinin sebebi mutlaka kayınvaldendir
ya benimkisi aslında iyi gibi ama ben uyuz oluyorum
dün agladım bende osmana ya
off bogulsada kurtulsa o hayattan
dun cok halsizdim eve geldim yemek hazırla.. vs.. sonra hep yattım o sayede bugun daha iyiceneyim
iyice koftileşiyorum kızlar
herkese güzel bir gün dilerim gün içinde gelicem
kaynana dedikodusu bensiz olmasın rica ederim)
bybye
iyiym ccanım gece ateşim cıkmadı allhdan dune gore daha iyi hisseiyorum kendimi ama tabi hastalık devam ediyor ..
merhabalar arkadaslar bende haziran anne adayıyım nasılsınız
İyiyiz canım,sen nasılsın....
cnm gözünaydın çok sevindimm..
daha bunlar ne ki benim çocuğumundan 1 yaş buyuk kuzenimin oğlu sen daha dur bunlar iyi günlerin demesinden bıktım sürekli akıl verme modunda:) benim iyi günleirmse sende yaşadın bu iyi günler. şimdi ne ki hele 2 tane olsunlar ne para yetişcek ne rahatın kalıcak.. ayy delirtiyorlar..
kızım şafak vakti kalkıp sanki biyere yetişcek gibi ne işe koyuluyorsun . yat uyusana:)))))))
yok ama bir iki kaçtı arada:))
eşim bile müptelası oldu hem eylüle ders yaptırıyor hemde ne oldu neoldu diye soruyor..bugunde sülümannn var. senin dizii.
günaydın cnmm iyiyiz sen nasılsın
Benim k.valdem annemi zaten inanlımaz kıskanıyor. Çok zor ikisini idare etmek zaten.. Valla bazı k.valdeler çok iyi hepsini aynı kefeye koymamak lazım tabi ama benimki herşeye karışan tiplerden olduğu için bana kafayı yedirtti. Çocuğumun alerjisi falan yokken yok bu çocuk alerjik dedi, senelerce, en sonunda dayanamayıp gittim alerji testi yaptırdım da raporu fırlattım rahatladı çatlak.. Benim kızımın bademcik sorunu vardı bende de vardı, eşiminde bademcikleri alınmış ama bize çok hastalandı aldırdık demedi senelerce sakladı, yanlış ameliyat sonucu alındı dedi, bizim doktorda soruyor ikide bir babada da var mı diye bizde yok diyoruz tabi. genetik olunca hemen alıyorlar zaten, onun saklaması yüzünden 6 sene bademcik sorunu yaşadı benim kızım. babada da olduğunu bilsem ben çok çok önceden aldırırdım..
günaydın kızlar ....bende ara ara düşünüyorum bebek doğunca kayınvaldem sürekli akıl verir
şöyle yap böyle yap sıkar beni ama çok sıkılırsam karışmamasını söylerim
Benim k.valdem annemi zaten inanlımaz kıskanıyor. Çok zor ikisini idare etmek zaten.. Valla bazı k.valdeler çok iyi hepsini aynı kefeye koymamak lazım tabi ama benimki herşeye karışan tiplerden olduğu için bana kafayı yedirtti. Çocuğumun alerjisi falan yokken yok bu çocuk alerjik dedi, senelerce, en sonunda dayanamayıp gittim alerji testi yaptırdım da raporu fırlattım rahatladı çatlak.. Benim kızımın bademcik sorunu vardı bende de vardı, eşiminde bademcikleri alınmış ama bize çok hastalandı aldırdık demedi senelerce sakladı, yanlış ameliyat sonucu alındı dedi, bizim doktorda soruyor ikide bir babada da var mı diye bizde yok diyoruz tabi. genetik olunca hemen alıyorlar zaten, onun saklaması yüzünden 6 sene bademcik sorunu yaşadı benim kızım. babada da olduğunu bilsem ben çok çok önceden aldırırdım..
aman o nursuzlardan konuşmayın benim sinirlerim fena bozuluyor..
çok geçmiş olsun cnmm benimde dudağımda dilimde yara çıkıyor ya
çok geçmiş olsun cnmm benimde dudağımda dilimde yara çıkıyor ya
İyi ateşin çıkmamış hiç olmazsa, bol bol yat dinlen dikkat et canım kendine..
günaydın kızlar ....bende ara ara düşünüyorum bebek doğunca kayınvaldem sürekli akıl verir
Aaaa zormuş walla seninki.. Benimkinin de huyu söyleyip söyleyip ben öyle bişey söylemedim diyor, böyle şaşırıp kalıyorsun ağzı açık.. koskoca kadın yalan söylüyor resmen işine gelmediğinde :) görümcemin 2 kızı var sürekli onları dinlemekten çok sıkıldım.. Sanki hep onlar doğrusunu yapıyormuş gibi..
Ben de söylerim diyorum bazen ama utanır mıyız naparız sonra?
kızlar ben 17 haftalık hamielyim akıntım oluyor çamaşırıma azar azr sizde de varmı bu?
kızlar ben 17 haftalık hamielyim akıntım oluyor çamaşırıma azar azr sizde de varmı bu?
Günaydın ipeğim...
Takma kaynanyı boşver, ben arada söyleniyom sen bu iki çocuğu nasıl büyüttün sakatlamadan diyee..
allaha emanet sokağa salıverdim,büyüdüler gittiler dior..Söylen tabi, sonuçta bebe senin bebe..
yarın kontrol günümüz zaten 1 aydır zor geçiriyorum hemen ultrasondan görmek istiyorum bebeişimibende de var doktor çok normal dedi. Ama rengi kahve ya da yeşil falansa dr.a sor istersen
yarın kontrol günümüz zaten 1 aydır zor geçiriyorum hemen ultrasondan görmek istiyorum bebeişimi
tamam onlar büyük torun heyecanı yaşayacaklar kırılmasınlar ama onlar kırılmasın diye
bizde gerginlik yaşayacak değiliz demi ama
hoşgeldin cnmm hayırlı olsunmerhabalar arkadaslar bende haziran anne adayıyım nasılsınız
zaten depresyona giriyor insan o konuşunca yüz vermezsin bir dahada karışmaz..günaydın kızlar ....bende ara ara düşünüyorum bebek doğunca kayınvaldem sürekli akıl verir
bilmiyorum k uçuk çıkıyor sanki biraz şişmiş dudağım ufacık dilimde öyleyara neden olur ki, önemli birşey değildir Allah korusun da rahatsız ediyordur şimdi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?