2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar denenip önerilen yada önerilmeyen bir çok bebek malzemesi var burda bir bakın isterseniz
fikir olur
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor.html

sitede mi sorun var bendemi:)
cnm benim 2 li den sonra bişey yapılmadı. Sende ne çıktı ki eko istiyorlar. Geçmiş olsun unttum mu yoksa ben
yok unutmamışsın çünkü ayrıntıladan bir problem çıktı da ondan istediler
saolun ya inşallah bişe çıkmazda ayrıntılıda kalbinde beyaz kaslar gözüktü oda 100 hamilenin 4 de olurmuş 20 haftalıkken kesin gözükürmüş bir problem olup olmadığı aslında randevum bugündü drun ameliyatı varmış cuma gel dediler drum merak etme bişe çıkmaz dedi ama içime bir kurt düştü yeter de artar bile o bana

geçmiş olsun canım ya tüh üzüldüm valla kızım eşim 1 haftadır boğazları ağrıyor griplerde buğün kızım okula gitlmedi bana yaklaşmayın diyom ama işte eşimden uzak kalabiliyorum ama kuzumdan olmuyor inşallah bana bulaşmaz ya boğazına bı turşu suyu iç çok iyi geliyor ordaki mikropları yakıyor hani çabuk iyileşiyim dersen tabi seninki ilerlemiş ama fazla ilaç içmeyim dersen bir tavsiye allah yardımcın olsun

doktorun merak etme bişey çıkmaz demiş işte,
kendini üzüp strese sokmaki miniğinde sıkılmasın annesi

çok geçmiş olsun canım inşallah çıkmaz ateşin ve hemencik geçer hastalığın

Hasta olan arkadaşımıza acil şifalar diliyorum. Bu dönemde hasta olmak zor olsa gerek, kendimize çok iyi bakmalıyız kızlar

kızlaaaaaaaaar ben geldimmm gece gece kocimi hastane hastane dolaştırıp doktor buldıurttum gittik herşey yolunda 202 gr. 18 cm olmuş bebegim bu doktorda kesin kız dedi :)) oh çok şükür ya iyiymiş içim rahatladı kuzucum elleriyle yüzünü kapatmıştı babayı görünce utandımı naptı

maşallaaaaahhhh

walla az once cıktı ilaç aldım birtane şimdi normale döndu umarım gece bişe olmaz

eşimde yok evde bilmiyorum ne yaparım

Kızlaar günaydın... Yakamoz çok sevindim bebeğin iyi olmasına, maşallahh :) Benimki de geçen gidişte yüzünü kapatıyordu, çok fena oldum öyle görünce, duygulandım....

Bu arada hamilelik ile ilgili sevmediğim şeylerin listesini yaptımmmm, yakında sevdiğim şeylerin listesini de yapacağım :) Bakalım aynı fikirde miyiz, işte sevmediklerim listesi;

• Herkesin ne yiyeceğim, ne kadar yiyeceğim hakkında yorumda bulunması
  • Herkesin "bebiş nasıl" diye sorması (sanki ultrasonum var evde, çocuk hareket de etmiyor ne biliyim nasıl, beni sormayı akıl edersen iyiyim demek geliyor içimden)
  • Çoğu kişinin yorgun, solgun , hasta görünüyorsun gibi saçma sapan olumsuz yorumlarda bulunması
  • Herkesin kilom hakkında yorumda bulunması
  • Herkesin senin aklın, fikrin, doktorun, okudukların yokmuş gibi sana doktorluk taslaması
  • Herkesin ya çok hızlı , ya çok yavaş yürüdüğümü söylemesi
  • Çoğu kişinin hiç çocuğu yokken bile çocuk bakımı hakkında bin tane ültimatom vermesi
  • Herkesin hediye alırken "bu çocuk ne zaman doğacak, şu kadar aylıkken hangi mevsime denk gelecek" diye düşünmeden alakasız aylar için hediyeler getirmesi

Ohh, hadi iyisin..
Gözün aydın...İçin de rahatlamıştır, maşallah minnoşa büyümüş de...
Çok şaşırmıştım acilde ultrason-kadın doğumcu yok diyince...Allahtan bulmuşsunuz..

Günaydı canım.
Aynen katılıyorum listeye....
Ben de ekliycem,
- Senin gibi bi annenin çocuğu olmak ya çok iyi, ya çok kötü olur diyorlar..Uçlarda yaşıyorsun diyorlar..Uyuz oluyorm...
- Kahveme karışılması..Zaten kafeinsiz ve 1 en fazla 2 fincan içiyorum, hiç içmediğim de oluyor...İçme şunu dediler mi illet oluyorum...
- Milletin acıyarak bakması...Ev için uğraşıyorum, demirciler falan bile senin kocan yok mu diyorlar...Yok kardeşim, ben tek yaşıyorum diyesim geliyor..
- Sürekli yat uzan muameleleri...Yatamıyorum kimse inanmıor..Hasta değilim ki ben, hamileyim...

Daha da bi sürü var da, hepsi birbirine benziyor..AKlıma gelirse yazarım...

Ay evet ben de unutmuşum, sen yatsana, sen otursana sürekli.. Ben de diyorum ki hasta diilim hamileyim, ne kadar hareket edersem o kadar iyi.. Allaha şükür aklım var yorulunca oturuyorum zaten :)))

Ay evet ben de unutmuşum, sen yatsana, sen otursana sürekli.. Ben de diyorum ki hasta diilim hamileyim, ne kadar hareket edersem o kadar iyi.. Allaha şükür aklım var yorulunca oturuyorum zaten :)))

aman takılma boşver, ben hıı hıı diyorum bildiğimi okuyorum...
Herkesi dinlesem şimdiye 50 kere doğururdum...
Haa, bi de aklıma geldi bak..İlaç vermiyo doktorum ona da herkesin ayrı bi yorumu var..Neden ilaç içmiyorsun sen, eczaneden alsana, başka doktora gitsene..Bebek gelişmicek...Doktorum ne derse onu yapıyorum sonuçta, verdi de ben mi içmedim...

çok güzel yazmışsın çilek bayıldımm.. hemfikiriz cnmm.

Walla ben de takmıyorumm, bildiğimi okuyorum. Ben de nefes alamıyorum burnum feci tıkalı diye doktor okyanus suyu verdi burnuma sprey.. Gören "aaaa yabancı madde mi kullanıyorsun" diyor. Duyan da uyuşturucu hap alıyorum sanır tövbe yarabbim, doktor vermiş kullanıyorum sana nee :) Herkes doktor walla :)

gnaydınn canlar
nasılsını ben kahvaltımı yapıyorum gayet iyi sayılırım. akşam ağlamafım ama eşim eylülle selpak yolladı annen muslukları açar şimdi diye:))))))) ama suratım hep ağlamaklı pozisyonda idi:)))

çi,lek gerginmisin bana mı öyle geldi..
ben bi geçmiş yapayım bakayım

Hepsine katılıyorum canım, çok güzel anlatmışsın. Ama dur daha bunlar neki hele bir doğsun sen o zaman karışmayı gör, birde kayınvaldenle sık sık görüşüyorsan yandın..Bu günlerini çok ararsın. O zaman insan kendi anneliğinden şüpheye düşüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…