Güle güle kullansın minik kuş...
Bana da park yatak en mantıklısı gibi geliyor, özellikle dar evlerde, katla kaldır olayı çok kullanışlı...
Oğlumun da var demişsin, onu kız kullansa olmuyor mu, oğlun kullanıyor mu küçük mü...Bi tane daha almışsın ya, ondan sordum...
Memnun olduğunuz şeyleri siz yazınca ilk çocuğu olacak olanlar ona göre hareket ediyoruz biz..İyi oluyor bizim için..
yok unutmamışsın çünkü ayrıntıladan bir problem çıktı da ondan istedilersitede mi sorun var bendemi:)
cnm benim 2 li den sonra bişey yapılmadı. Sende ne çıktı ki eko istiyorlar. Geçmiş olsun unttum mu yoksa ben
saolun ya inşallah bişe çıkmazda ayrıntılıda kalbinde beyaz kaslar gözüktü oda 100 hamilenin 4 de olurmuş 20 haftalıkken kesin gözükürmüş bir problem olup olmadığı aslında randevum bugündü drun ameliyatı varmış cuma gel dediler drum merak etme bişe çıkmaz dedi ama içime bir kurt düştü yeter de artar bile o banaCanım ben ayrıntılıya girmedim bilmiyorum...İnşallah kötü birşey yoktur, doktorun neden istediğini söylemedi mi..
Sana cevap yazmaya çok uğraştım ama sürekli site bakımda diyip attı, o yüzden yazamadım..
İnşallah herşey yolunda gider..Geçmiş olsun.
saol canım
evet canım kadın dogumcuma gittim bogazım ve cigerlerim cok kötü idi muayne etti felan cok kotu olmşsun sen dedi ..augmentin 1000 mg verdi birde minoset verdi ..
ama akşama ateşin cıkar dedi ..gerçektende ateşim cıkmaya başladı umarım gecetyi hastnede geceçirmeyiz
saolun ya inşallah bişe çıkmazda ayrıntılıda kalbinde beyaz kaslar gözüktü oda 100 hamilenin 4 de olurmuş 20 haftalıkken kesin gözükürmüş bir problem olup olmadığı aslında randevum bugündü drun ameliyatı varmış cuma gel dediler drum merak etme bişe çıkmaz dedi ama içime bir kurt düştü yeter de artar bile o bana
saol canım
evet canım kadın dogumcuma gittim bogazım ve cigerlerim cok kötü idi muayne etti felan cok kotu olmşsun sen dedi ..augmentin 1000 mg verdi birde minoset verdi ..
ama akşama ateşin cıkar dedi ..gerçektende ateşim cıkmaya başladı umarım gecetyi hastnede geceçirmeyiz
kızlaaaaaaaaar ben geldimmmgece gece kocimi hastane hastane dolaştırıp doktor buldıurttum gittik herşey yolunda 202 gr. 18 cm olmuş bebegim bu doktorda kesin kız dedi :)) oh çok şükür ya iyiymiş içim rahatladı kuzucum elleriyle yüzünü kapatmıştı babayı görünce utandımı naptı
doktorun merak etme bişey çıkmaz demiş işte,
kendini üzüp strese sokmaki miniğinde sıkılmasın annesi
çok geçmiş olsun canım inşallah çıkmaz ateşin ve hemencik geçer hastalığın
geçmiş olsun ateşin çıkarsa parol al bir tanewalla az once cıktı ilaç aldım birtane şimdi normale döndu umarım gece bişe olmaz
eşimde yok evde bilmiyorum ne yaparım
kızlaaaaaaaaar ben geldimmmgece gece kocimi hastane hastane dolaştırıp doktor buldıurttum gittik herşey yolunda 202 gr. 18 cm olmuş bebegim bu doktorda kesin kız dedi :)) oh çok şükür ya iyiymiş içim rahatladı kuzucum elleriyle yüzünü kapatmıştı babayı görünce utandımı naptı
Kızlaar günaydın... Yakamoz çok sevindim bebeğin iyi olmasına, maşallahh :) Benimki de geçen gidişte yüzünü kapatıyordu, çok fena oldum öyle görünce, duygulandım....
Bu arada hamilelik ile ilgili sevmediğim şeylerin listesini yaptımmmm, yakında sevdiğim şeylerin listesini de yapacağım :) Bakalım aynı fikirde miyiz, işte sevmediklerim listesi;
- Herkesin ne yiyeceğim, ne kadar yiyeceğim hakkında yorumda bulunması
- Herkesin "bebiş nasıl" diye sorması (sanki ultrasonum var evde, çocuk hareket de etmiyor ne biliyim nasıl, beni sormayı akıl edersen iyiyim demek geliyor içimden)
- Çoğu kişinin yorgun, solgun , hasta görünüyorsun gibi saçma sapan olumsuz yorumlarda bulunması
- Herkesin kilom hakkında yorumda bulunması
- Herkesin senin aklın, fikrin, doktorun, okudukların yokmuş gibi sana doktorluk taslaması
- Herkesin ya çok hızlı , ya çok yavaş yürüdüğümü söylemesi
- Çoğu kişinin hiç çocuğu yokken bile çocuk bakımı hakkında bin tane ültimatom vermesi
- Herkesin hediye alırken "bu çocuk ne zaman doğacak, şu kadar aylıkken hangi mevsime denk gelecek" diye düşünmeden alakasız aylar için hediyeler getirmesi
Günaydı canım.
Aynen katılıyorum listeye....
Ben de ekliycem,
- Senin gibi bi annenin çocuğu olmak ya çok iyi, ya çok kötü olur diyorlar..Uçlarda yaşıyorsun diyorlar..Uyuz oluyorm...
- Kahveme karışılması..Zaten kafeinsiz ve 1 en fazla 2 fincan içiyorum, hiç içmediğim de oluyor...İçme şunu dediler mi illet oluyorum...
- Milletin acıyarak bakması...Ev için uğraşıyorum, demirciler falan bile senin kocan yok mu diyorlar...Yok kardeşim, ben tek yaşıyorum diyesim geliyor..
- Sürekli yat uzan muameleleri...Yatamıyorum kimse inanmıor..Hasta değilim ki ben, hamileyim...
Daha da bi sürü var da, hepsi birbirine benziyor..AKlıma gelirse yazarım...
Ay evet ben de unutmuşum, sen yatsana, sen otursana sürekli.. Ben de diyorum ki hasta diilim hamileyim, ne kadar hareket edersem o kadar iyi.. Allaha şükür aklım var yorulunca oturuyorum zaten :)))
çok güzel yazmışsın çilek bayıldımm.. hemfikiriz cnmm.Kızlaar günaydın... Yakamoz çok sevindim bebeğin iyi olmasına, maşallahh :) Benimki de geçen gidişte yüzünü kapatıyordu, çok fena oldum öyle görünce, duygulandım....
Bu arada hamilelik ile ilgili sevmediğim şeylerin listesini yaptımmmm, yakında sevdiğim şeylerin listesini de yapacağım :) Bakalım aynı fikirde miyiz, işte sevmediklerim listesi;
- Herkesin "bebiş nasıl" diye sorması (sanki ultrasonum var evde, çocuk hareket de etmiyor ne biliyim nasıl, beni sormayı akıl edersen iyiyim demek geliyor içimden)
- Çoğu kişinin yorgun, solgun , hasta görünüyorsun gibi saçma sapan olumsuz yorumlarda bulunması
- Herkesin senin aklın, fikrin, doktorun, okudukların yokmuş gibi sana doktorluk taslaması
- Çoğu kişinin hiç çocuğu yokken bile çocuk bakımı hakkında bin tane ültimatom vermesi
- Herkesin hediye alırken "bu çocuk ne zaman doğacak, şu kadar aylıkken hangi mevsime denk gelecek" diye düşünmeden alakasız aylar için hediyeler getirmesi
aman takılma boşver, ben hıı hıı diyorum bildiğimi okuyorum...
Herkesi dinlesem şimdiye 50 kere doğururdum...
Haa, bi de aklıma geldi bak..İlaç vermiyo doktorum ona da herkesin ayrı bi yorumu var..Neden ilaç içmiyorsun sen, eczaneden alsana, başka doktora gitsene..Bebek gelişmicek...Doktorum ne derse onu yapıyorum sonuçta, verdi de ben mi içmedim...
Kızlaar günaydın... Yakamoz çok sevindim bebeğin iyi olmasına, maşallahh :) Benimki de geçen gidişte yüzünü kapatıyordu, çok fena oldum öyle görünce, duygulandım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?