2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma ya,aklıma geldikçe tırsıyorum yetiştirebilecek miyiz hepsini diye..Şimdiden gözüm korktu benim..

Bugünün bombası da bluebottle'ın bebişinin oğluşa dönmesiiii :) Bluebottle sana kıza benziyor diye ne zaman demiştii?

bana 12.haftada demişti kıza benziyor diye, ama kesin değil asıl 1 ay sonra belli olur demişti, çok alıştırmamıştım kendimi, ama yine de erkek olduğunu duyunca şaşırdım ne yalan söyliim :))
eşime senin durumunu anlattım, önce kız demişler sonra erkek demişler diye, ben neyseki kıza göre bişeyler almamıştım daha :)

Çok sağol canım, seninki de güle güle giysin inşallahhh :) Yaaa avatarına bayıldım bu araada, kızın di mii

günaydınnnn

evet evet kızım...Kızım bana benziyorda bol bol bu resimleri kullanıyorum bende, küçükte ablasına benzesin diye Bu arada kızımın şimdiki haline bakmak isterseniz de profil resmime bakın derim...

Bu arada yeni avatarım nasıl kızlar...

Yerim senin avatarını valla ısırırım boncuk gözlü :)

Canım ne güzel oğluş geliyo. Sağlıkla doğsun inşallah. Çok sevindim gözün aydın.
Büyükler erkek çocuk seviyo boşver sevinsinler.
2. kız olur artık :)

Günaydın canım...
Nasılsın, iyi misin...

İyiyim kuzum.
c.tesi biraz dolaştım iyi geldi hava aldım.
pazar temizlik yaptım ev çok dağılıyo hiç ilgilenemiyorum son zamanlarda.
1 günde de toparlamak mümkün değil.
Şimdi badana telaşı falan da başlıycak. Gözümde büyüyo valla.
Sen nasılsın. Öykü napıyo?

Allahtaaannn :)

Nerdesin kız sen diyecektim de açıklama yapmışsın, doktora gideceğini biliyorduk baya bekledik seni...
Neyse iyi haberlerle gelmişsin, çok sevindim...Kızın da oğlana dönmüş..Hayırlı olsun...

Canım ne güzel oğluş geliyo. Sağlıkla doğsun inşallah. Çok sevindim gözün aydın.
Büyükler erkek çocuk seviyo boşver sevinsinler.
2. kız olur artık :)

onlara kalsa 2. bile erkek olsun diyolar ya, yok dedim inşallah ikinci kız olur, hayırlısı tabi ya böyle istek belirtmek istemiyorum, Allah hayırlı evlat versin.. hep hayırlısını istedim, öyle olmuştur eminim..

Sen benim evimi bi görsen, her yer heryerde, taşınma telaşına girdik iyice...Yapıyorum yapıorum yine batıyor..
Öykü iyiir herhalde teyzesi, bi kere pıt pıt yaptı bi daha da yok bişey...Yazık yavru kuşum, benimle birlikte taşınma telaşına girdi ya, çok yoruluyo herhalde içimde...

Nerdesin kız sen diyecektim de açıklama yapmışsın, doktora gideceğini biliyorduk baya bekledik seni...
Neyse iyi haberlerle gelmişsin, çok sevindim...Kızın da oğlana dönmüş..Hayırlı olsun...

evet canım yaa bütün gün girmeye çalıştım olmadı gitti.. bugün gelir gelmez hemen açtım neyse girdi bari :))
sorma, zeynep değilmiş bizimki :)) sağol canım, isim bulmam lazım şimdi :))

amin canım. hayırlısını versin tabi.
nereli eşinin ailesi?
Bizimkiler hiç ayrım yapmaz hatta kızları daha çok severler.

gözünaydın canım, Öykücük sonunda tekmesini atmış :)) bundan sonra sıklaşır, sonlara doğru insanın canını acıtıyorlarmış teyzem öyle diyo :)

evet canım yaa bütün gün girmeye çalıştım olmadı gitti.. bugün gelir gelmez hemen açtım neyse girdi bari :))
sorma, zeynep değilmiş bizimki :)) sağol canım, isim bulmam lazım şimdi :))

Hayırlısı olsun ya, kız erkek hiç farketmez,sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Evet artık bi oğlan ismi bulmak lazım senin bıcırığa...Pipi resmi bile vamış baksana...Kuzucuk yaa, ben de bu cuma gdicem kızımı görmeye..

gözünaydın canım, Öykücük sonunda tekmesini atmış :)) bundan sonra sıklaşır, sonlara doğru insanın canını acıtıyorlarmış teyzem öyle diyo :)

Sorma, tam eşimin kucağındayken attı sıpa, ikimiz de hissettik...
Burda da dizi gibi anlattım hikayeyi...Çok komikti...Sonrası yok ama, arkası yarın yaptı bizim kız, artık 1 ay sonra bekliyorum ikinci tekmeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…