2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet nazar değiyor insana dikkat etmek lazım. sürekli okumak lazım.. insanlar istemedende nazar değdirebiliyorlar bazen

Neyse yaaa boşver sizin de canınızı sıkmıyım

ayyyyyyyyyy 3,5 ay mı böle söyleyince ne az kalmış yaaaaa :18::18::18:

günaydın kıslar herkes iyidir umarım bizde iyi sayılırız oğlumla sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum kasklarımda ağrı var bide belimde gidip bi tahlil yaptıracağım bugün

günaydın kıslar herkes iyidir umarım bizde iyi sayılırız oğlumla sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum kasklarımda ağrı var bide belimde gidip bi tahlil yaptıracağım bugün

canım benimde belim dün çok kötü idi ayakta dahi duramıyordum felakettim idrar yolu enf. çıktı ama acildeki dr güvenmiyorum yazdıkları ilaçlarada çarş. ya dr. gidicem bu arada kızlar yaa benim hemoglobin kyani kan değerim düşük çıktı yaa en olçurdugumda 12,5 du dünkünde 11 çıktı yaaa kan ilacıda kullanıyorum ben pekmez içemeye başlayacagım

sana da geçmiş olsun ege.
iyiki yoğunluk yok dedim hemen nazar ettim kendime yaa...

benimde biraz düşük çıktı doktor hamilelikte normal dedi..

geçmiş olsun sanada canım dimi hamilelikte ki bel ağrısından farklı bir bel ağrısı birde idrar yaparken yada yaptıktan sonra kasıkta ağrı oluyor...bence de kullanma acildeki drun yazdıklarını sonuçları kendi dr una faksla çarşambaya kadar epey var ilerlemesin

ege sana da geçmiş olsun ben bu ara pek giremedim girsemde yazamadım ama evde istirahatte olduğunu biliyorum nasıl oldun geçti mi rahatsızlığın gelmiş geçmiş olsun canım

yaa benim idrar yaparken yanmam gibi bi şikayetim yokki yani idarar yapmama ilgili bi sıkıntım yok canım ben devlet hast. gidiyorum ya faxlama gibi bi durumum yok hemde devlette 2 dr var ben diğerine gitmiyorum çok kaba seni dinlemiyo bile kendi dr uma sormam lazım ama hangi günlerde kim poliklin yapıo belli olmuyo işde öğrenip haftaya hangi günse o zaman gdierim yani

Neyse yaaa boşver sizin de canınızı sıkmıyım
sıkmazsın cnm yaa burda dertleşince sıkıntı azalıyor..

ayyyyyyyyyy 3,5 ay mı böle söyleyince ne az kalmış yaaaaa :18::18::18:
38 haftadan hesaplıyorum ben:))))))) daha güzel geliyor kulağa

geçmiş olsun cnmm. hemen git dr çünkü 1 gnde bile üreyebiliyorlar fazlaca...

ege sana da geçmiş olsun ben bu ara pek giremedim girsemde yazamadım ama evde istirahatte olduğunu biliyorum nasıl oldun geçti mi rahatsızlığın gelmiş geçmiş olsun canım
sağol cnmm iyi sayılırım ama tam geçireemedim..

Biz geldikkk..........
aa ben dedim gelir bu diye:))) neden iyi değilsin ne oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…