hadi ya aman bi sağsalim doğsalarda kurtulsak vallahi. dün bende bi arkadaşa hayırlı olsuna gtim. beni görenler ayyy dedikçe ben bir ağırlaştım anlatamam botlarımı bağlayamadım nazara geldim sanki. eşim bile dedi şişirdiniz karımı diye:))))))) bi kurtulsak hayırlısıyla..
haklısın cnm ama bazen insanlaar düşünemiyor. olsun sen belli et bence çünkü insanlar belli etmeden anlamazlar . bende hep verici oldum ama karşılık göremezsem çok kırılıyorum. özellikle beklerim yani.. boşver 3,5 ay sonra kimseye minnet etmiycez..
haklısın cnm ama bazen insanlaar düşünemiyor. olsun sen belli et bence çünkü insanlar belli etmeden anlamazlar . bende hep verici oldum ama karşılık göremezsem çok kırılıyorum. özellikle beklerim yani.. boşver 3,5 ay sonra kimseye minnet etmiycez..
günaydın kıslar herkes iyidir umarım bizde iyi sayılırız oğlumla sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum kasklarımda ağrı var bide belimde gidip bi tahlil yaptıracağım bugün
cnm ya neden ağladın sinrlerin boşaldı dağınık görünce tabi.
orenk çok güzel bir renk ben bayılırım bende o renge boyatıcam inşallah. temiz temiz oturcaksın onu düşün . yarın da devam edersin bişey kalmaz.. yavaş yavaş..
günaydınn... evet dikkat et öyle başlıyor ben hala sürünüyorum
canım benimde belim dün çok kötü idi ayakta dahi duramıyordum felakettim idrar yolu enf. çıktı ama acildeki dr güvenmiyorum yazdıkları ilaçlarada çarş. ya dr. gidicem bu arada kızlar yaa benim hemoglobin kyani kan değerim düşük çıktı yaa en olçurdugumda 12,5 du dünkünde 11 çıktı yaaa kan ilacıda kullanıyorum benpekmez içemeye başlayacagım
benimde biraz düşük çıktı doktor hamilelikte normal dedi..
canım benimde belim dün çok kötü idi ayakta dahi duramıyordum felakettim idrar yolu enf. çıktı ama acildeki dr güvenmiyorum yazdıkları ilaçlarada çarş. ya dr. gidicem bu arada kızlar yaa benim hemoglobin kyani kan değerim düşük çıktı yaa en olçurdugumda 12,5 du dünkünde 11 çıktı yaaa kan ilacıda kullanıyorum benpekmez içemeye başlayacagım
Biz geldikkk..........
geçmiş olsun sanada canım dimi hamilelikte ki bel ağrısından farklı bir bel ağrısı birde idrar yaparken yada yaptıktan sonra kasıkta ağrı oluyor...bence de kullanma acildeki drun yazdıklarını sonuçları kendi dr una faksla çarşambaya kadar epey var ilerlemesin
Biz geldikkk..........
hoşgeldiniz nasılsınız kızlar:))
oooooooooooo kim gelmiş öykü hanımlar mı gelmiiiiiiiiişşşşşşşşş naptın anlat bakalım öykücük
Biz geldikkk..........
hoş geldiniiiz..
sıkmazsın cnm yaa burda dertleşince sıkıntı azalıyor..Neyse yaaa boşver sizin de canınızı sıkmıyım
38 haftadan hesaplıyorum ben:))))))) daha güzel geliyor kulağaayyyyyyyyyy 3,5 ay mı böle söyleyince ne az kalmış yaaaaa :18::18::18:
geçmiş olsun cnmm. hemen git dr çünkü 1 gnde bile üreyebiliyorlar fazlaca...günaydın kıslar herkes iyidir umarım bizde iyi sayılırız oğlumla sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum kasklarımda ağrı var bide belimde gidip bi tahlil yaptıracağım bugün
sağol cnmm iyi sayılırım ama tam geçireemedim..ege sana da geçmiş olsun ben bu ara pek giremedim girsemde yazamadım ama evde istirahatte olduğunu biliyorum nasıl oldun geçti mi rahatsızlığın gelmiş geçmiş olsun canım
aa ben dedim gelir bu diye:))) neden iyi değilsin ne oldu yaBiz geldikkk..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?