İyi değilizzz...
Ama kahvaltımı yapıyım öyle yazıcamm,yorulduk yhu
ayyyyyyyyyy 3,5 ay mı böle söyleyince ne az kalmış yaaaaa :18::18::18:
hayırdır korkutma bizi
ben 5,5 aylığım ya ondan dedim 3,5 ay kaldı diye yaa olay oldu birden:)))))))))3,5 mı 4,5 ay değil mi kıss..
yokkk korkacak bşey yok..
Hoşbulduk...Naber, nasılsın...
ben iyiyim de moralim biraz bozuk ya kızkardeşime üzüldüm..
hayırdır sen neden kötüsün??
ben iyiyim de moralim biraz bozuk ya kızkardeşime üzüldüm..
ege dün bodrum geldimi foruma ben bugün aradım ulaşamadım teli kapalıydı merak ettim
ne oldu fıstıkkben iyiyim de moralim biraz bozuk ya kızkardeşime üzüldüm..
geldi cnm iyiydi biraz takıldı çıktı sonra bi sorun yoktu..ege dün bodrum geldimi foruma ben bugün aradım ulaşamadım teli kapalıydı merak ettim
ben 5,5 aylığım ya ondan dedim 3,5 ay kaldı diye yaa olay oldu birden:)))))))))
nası 5,5 ay kız sen haziranda doğurmuycan mı. kaç haftalıksın ki sen??
günaydın arkadaşlar.....ben size bişey sormak istiyorum kaç kilo aldınız?ben kilolara engel olamıyorum...21+2 yim şuanda 53 ile hamile kaldım 59 oldum şu anda.....
günaydın arkadaşlar.....ben size bişey sormak istiyorum kaç kilo aldınız?ben kilolara engel olamıyorum...21+2 yim şuanda 53 ile hamile kaldım 59 oldum şu anda.....
kilo topiği var güzelim git orda konuş bu topikte yasak ben 10 kilo aldım o yüzden hassasım bu konuşara:))))) severim seni deli etme benigünaydın arkadaşlar.....ben size bişey sormak istiyorum kaç kilo aldınız?ben kilolara engel olamıyorum...21+2 yim şuanda 53 ile hamile kaldım 59 oldum şu anda.....
ben 5,5 aylığım ya ondan dedim 3,5 ay kaldı diye yaa olay oldu birden:)))))))))
nası 5,5 ay kız sen haziranda doğurmuycan mı. kaç haftalıksın ki sen??
22.haftaya girdim cnm. mayısın son haftası doğurcam aramızda 4 hafta var seninle
yaaa ne güsel 2_3 kilo ben 6 kılo aldım 2 gün sonra 5 aylık olucam ortalamaya vurunca aylık 1 kiloyu geçiyorum zaten ufffff74-75 gibi hamile kaldım 4 hafta sonra 77 olmuştum sonra 72 düştüm sonra 74 oldum şimdi ise gene 77 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?