2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar.....ben size bişey sormak istiyorum kaç kilo aldınız?ben kilolara engel olamıyorum...21+2 yim şuanda 53 ile hamile kaldım 59 oldum şu anda.....

günaydın arkadaşlar.....ben size bişey sormak istiyorum kaç kilo aldınız?ben kilolara engel olamıyorum...21+2 yim şuanda 53 ile hamile kaldım 59 oldum şu anda.....

74-75 gibi hamile kaldım 4 hafta sonra 77 olmuştum sonra 72 düştüm sonra 74 oldum şimdi ise gene 77 yim

bence gayet ii almışsın ben 17 haftalıkken 7 kilo almıştım nişastayı pilavı makarnayı erişte krema hamurişini yasakladı dr sen de yeme istersen sabahları sadece 1 dilim yulaf ekmeği yiyiyorum

kilo topiği var güzelim git orda konuş bu topikte yasak ben 10 kilo aldım o yüzden hassasım bu konuşara:))))) severim seni deli etme beni

Civana gittim, acil doğum geldi, doğuma girdi bana bakamadı...
Ama bana jest yaptı, muayene ücreti öderken, hasta özel hastamdır, kontrol yazın lütfen dedi..Muayene ücreti ödemedim..
Sekreteri kilomu ölçtü...Ben 5-6 diyordum..6,5 kilo almışım, doktor bey kızacak dedi...Moralim bozuldu...
Detay ultrasona girmek istiyorum dedim, doktor bey sana girmeyeceksin demedi mi dedi.Olsun ben girmek istiyorum dedim, üst düzey ultrason yazdı, saat 3 de..20 dakika sürüyormuş...Sanırım detay ultrason bu oluyor..
Yüzün çok şişmiş ödem var dedi..Tuzlu yiyorsan azalt dedi..
Kan tahlili aldı, kısa kollu görünce üşütmüş olabilirsin, idrar tahlili isteyeceğim dedi..İdrar tahlili aldı..
Saat 3 de gidicem hem talil sonuçlarımı alacağım, hem de üst düzey ultrason dedikleri şeye gireceğim...
Ama çok yoruldum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…