2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi inş. hayırlı haberlerle gelirsin bu lafları söleyen hemşiremi sana

Son düzenleme:

Şans işte. üst düzey ultrason neymiş ki? ilk defa duydum.

Hayırdır, kız kardeşin ne oldu ? ? ?

hayırdır niçin üzüldün ?

ne oldu fıstıkk

geldi cnm iyiydi biraz takıldı çıktı sonra bi sorun yoktu..

dün söylemiştim benim kızkardeşim de hamile, 9. ayında. dün kontrole gitmiş doktor bebeğin böbreklerinin birinde büyüme var demiş. şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu gelişimi, herşeyi normaldi. son ayda böyle söyleyince çok kötü olmuş dün telde konuştuk nasıl ağlıyodu yaa, ben de çok kötü oldum. çok üzüldüm.. bi de kilosunu da beğenmemiş bizimki az bulmuş neden gelişmemiş diye de kafasına takıyo. ay bu hamilelik ne zormuş kızlar yaa.

Son düzenleme:

yemeklere ekstra tuz atma canım ödem olduğunu ayak bileğine 20sn civarı bastırıp çektikten sonra ezilme oluşuyorsa ordan da anlaşılıyor kendimi öyle kontol ediyorum hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin üst düzey ultrason dedikleri nasıl bişeymiş senden öğreniriz

kızlarrr gunaydınn. ben geldım ama moralım bozuk valla doktor koroid plexus dıe bı kıst varmıs ondan var ama bu 24. haftada gecer dedı ama benım cok moralım bozulduuu.
onun dısında herseyı cok ıyıymıss 6 kılo almıs gozukuorumm.
adam bu cocuga neyle bakıon dıo da 250 grm 22 cm mıs bana fazla buyuk gelmıo.
ya doktor durtuo durtuo buda tekme atıo karnıma doktor dıokı hıssetmıoyormusunnn
esımle doktor bakıo nasıl ya nasıl hıssetmessın dıe komıktı:)
kollarını katlamıs yatıyoduuuu dıokı doktor bu pek ehlı keyıf bebek olcak guldum:)

sonra dedı kız oldugu ıcın cok nazık tekmıyor bu hafta ıcnde hıssettırır kendını dedıı..
yaaaaaa offfffffffff aynı babasıııııııııı hele burnuuuuuuuuuu

cnmmm hosgeldınnnn ayyy bebısı gorememıssınnn.... neyse bak aksama senın sıpada kendını gosterırrr
ayy cnm cok tatlı oluyorlarrr

dert etme kendine yaaaa 24. hafata geçermiş işde... maşallah kızımıza

Canım yaa, inşallah önmli değildir..Ama önceden hep iyi çıkmış tam 9.ay mı belli olmuş, harap etmesin kardeşin kendini..Zor valla bu hamilelik..Kilosu kaçmış ki, 3-4 arası ideal diyorlar ama..2,5 kilo üstü doğumlar normal kabul ediliyormuş, 2,5 altındakiler prematüre doğum oluyormuş...O evham yapmıştır bence kilosu iyidir..

geçmiş olsun cnm çok önemlimiymiş dr bu zamana kadar görmemiş mi. Off zor tabi hamilelik kapalı kutu işte( üzüldüm şimdi.

neden olurmuş bakmadım netten ama..
Güzel haberler gelmiş hayatım sağlığı iyi ya daha ne istiyorusun. O kist te kendini atarmış dr demiş üzme canını aa bak ne gzüel büyümş kızın hem kilosu az değilki benim ki 230 gr dı seninki kadrken:)) hadi canlan bakalımm gözünaydınn

Sanırım detay ultrason için dedi öyle..Anlamadım..
Ya benim ayaklarımda falan bişey yok, hemşire yüzüme bakarak dedi..Yüzüm şişti biliyorum ama kilodan diyordum...Ama ben tuzu severim, bol tuzlu yerim..Dediğin gibi azaltacağım artık..

ooo tuzlu mu yiyorsun canım normal insna zararlı ufff azalt yaaa böbreklere falan zararlı suyu tutuyor vücutta

selamlar güzel anneler keyifler yerindedir umarım.
ben uykusuzluk yaşıyorum tilki uykusu uyuyorum resmen sabah kalkınca da sarhoş gibi oluyorum..en büyük sorunum bu şimdilik..
aranızda en geç ben doğum yapıcam galiba gerçi ilkide sezeryan olduğundan doktorum ''en geç 25 haziranda alırız'' dedi..ama ben beklemek istiyorum
bu seferde suyu azalırmış.. oğlumda 15gün erken aldılar çocuk kendine gelemedi sarılığı ağır atlattı çok zayıfladı neyse bunları düşünmek için erken
ama bi arkadaş da 3buçuk ay kaldı yazınca heyecanlandım

Canım geçer demiş ya üzülme..Bende de miyom var, ne yapayım, duruyo orda...
Seninki Geçecekmiş hiç olmazsa...Maşallah kocaman olmuş baksana..Allah nazardan saklasın...
Ehli keyf bebek haa...Bizim topiktekilerin hepsi de keyfibe düşkün olacak bence...
O burnunu sıktır kız doğunca bol bol....Yerim ben o burnu..

cnmmm hosgeldınnnn ayyy bebısı gorememıssınnn.... neyse bak aksama senın sıpada kendını gosterırrr
ayy cnm cok tatlı oluyorlarrr
Boşuna gittim çok yoruldum valla yaaa...
Ama kanımı verdim, idrarımı verdim..
Tansiyonumu ölçtürdüm...9/5 çıktı..Tansiyonum hep düşük çıkıyor..

üzme kendini bak geçer demiş.
kızın iyi ya ne mutlu :)
böyle büyütmeye devam et annesi.

Evet, bi daha gelmem ama, akşam seni ararım ege...
fmg sanırım detay ultrason tam bende bilmiyorum..20 dakika sürüyormuş...

tamam canım alırım haberini.

kızlar ikinizde geldiğiniz, haberinizi aldım.
ben çıkıyım. belki akşamüzeri tekrar bakarım.
şimdilik hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…