2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiç öle detaylı ultrason muş felanmış flanmış diye bi kaygımızda yok şükür) çünkü burda hiçbişi yok kendimizi tamamıyla Allaha hevale ettik artık

ben yazdım canı ama siz 17.haftadasınız ben 22 aramızda 1 ay var.
Bende sezeryan olcam 38.haftasını dolduran bebeklerin içerde kalmasına gerek yok diyor dr lar. Kordn dolanması suyunun azalması felan olurmuş o yüzden dışarda da kilo alımına devam eder dedi. Kızımda 38. Hafatda oldu bunuda öyle istiyorumm..

detay ultrason bebişkoların mide böbrek falan iç organlarının incelendiği yani herhangi kusur var mı diye inceleme yapıldığı ultrason diye biliyorum benım de inş şubatın 3ünde....

benim de 5 şubatta var detaylı ultrasonum.4 gözle bekliyorum o günü. bakalım inşallah herşey yolundadır, turp gibidir bebişlerimiz. insan en ufak şeyi bile kafasında dağa çeviriyo hamileyken. ben doktorun ağzından çıkan her kelimeye, yüz hareketlerine kadar dikkat ediyorum.. acaba neden öyle dedi, nereye bakıyo bu orda bi tuhaflık mı gördü filan paranoyak oldum yaa...

hiç öle detaylı ultrason muş felanmış flanmış diye bi kaygımızda yok şükür) çünkü burda hiçbişi yok kendimizi tamamıyla Allaha hevale ettik artık
:)))))))) BİŞEY YOKTUR MERAK ETME CNM YAPACAK BİŞEY OLSA EMİNİM Kİ EN İYİ ŞEKİLDE KONTROL ETTİRİRSİN AMA ELDEN GELEN BU.. ALLAH KORUSUN

egecim inş. öle artık bakalım....sizlerin haberleri yetyo işde

senın su anda kaç haftalık cnm doktor 22. haftada yapılıyo dedi de oyuzden soruyorum...

canım geçmiş olsun allah şifasını versin..
ne güzel bebeğini görmüşsün ben de bi baskın yapcam hafta içi doktor kontrolleri seyrek tutuo göremiorum bebişi kiste gelince kafana takma bunu ben daha önce de duydum.. hatta doktoru söylememiş bile not almış ki işkillendirmiyim diye..sonraki gidişindede geçtiğini görünce
anlatmış durumu arkadaşıma..
şimdi saatler geçmek bilmez..
Boşuna gittim çok yoruldum valla yaaa...
Ama kanımı verdim, idrarımı verdim..
Tansiyonumu ölçtürdüm...9/5 çıktı..Tansiyonum hep düşük çıkıyor..

benim tansiyonum da düşük çıkıo iyi bişeymiş dedi öyle dedi doktorum..

canım geçmiş olsun bazen bişin çişi olduğunda da böbrek büyük gözüküyormuş belki öyledir bir başka dr a daha gitsin sıkmasın kendini inşallah allahın izniylre herşey güzel olacaktır

canım benimde hamile kaldığımda 4,5 cm kistim vardı dedikleri gibi 4 hafta sonra kayboldu geçecek diyorlarsa geçer canım eyvam yapma

egeee ben 19. haftadayım. 3 hafta varmış arada hmm bi de erken doğurcaksan normal tabi 3,5 ay kalması

ben daha orda zırlamaya basladıgım doktor da ozman ole dedı. ben normalde sana demıycektım ama sen detaylıya gıreceksın sımdı hoca sana der ve nıe kendı doktorun sana dememıs dıyebılır sok olma dıe ben sana soledım yoksa demezdım dedı..
ya netten arastırdım(kı bana adam sakın bakma kafan karısır baska bulgularla bırlıkte bu kıst sorun yaratıo ama senın ne testlerınde nede bebegın yapısında bısı yok) bı suru sey anlatıo sınırlerım bozulduuu

evet haklısın ben onu atladım aramızda nerdeyse 5 hafta ver ben pek ay hesabından anlamıorum da
hangi hafta kaçıncı aya tekabül ediyo karışıo..

egeee ben 19. Haftadayım. 3 hafta varmış arada hmm bi de erken doğurcaksan normal tabi 3,5 ay kalması

:))) ne güzel demi mayısa girince artık 2-3 hafta sonra doğumum var diycem..sanki böyle daha yakın gelyor. Sağlıklı olsun da hepsi içerde kalcak halleri yok..

Tahlil sonuçlarım çıkmış, idrarda bakteri yok, normal yazıyo hepsinde de..
protein negatifmiş.
nitrit negatifmiş.

kan değerim düşmüş biraz..
Gerisi sınırların içinde görünüyor..

valla bu testler,ultrasonlar iyimi kötümü karar veremdim ben oğlumda amniosentez yaptırdım. 5te bir risk çıkmıştı ense kalınlığı çok yüksektii.şimdi allah nazardan saklasın IQ testi yaptırmayı düşünüyorum..yani fazla takmıcaksın kafana bu tip şeyleri..kader de yazan oluyo..

ya içim sıkıldı haaa...

hişşşşşştttttttt kenidnize gelin be . Ortada bişey yok biz sizi deli gibi heyecanla bekliyoruz şunlara bak.
Channel bişey yok demiş dr yeme kendi kendini 24. Hafta olsun.. Kzuu miyomla beraber büyüttü kızını bak hiç ses etmiyor..
Kuzu sende sıkma aaaaa hadi bakalım
cuma bugun yarın tatil ohhhh

bizim fıstık 3 kilo olmuş aslında normal de en son 3 hafta önce gitmişlerdi doktora o günden beri fazla artmamış kilosu ondan takmış kafasına. böbrek büyümesi aslında önemli, doğumdan sonra bi süre takip ve kontrol etmemiz lazım demiş doktoru kızkardeşim en çok da buna üzüldü sanırım. ama son ayda ortaya çıktığı için bana önemli bi sorun gibi gelmedi. böbreklerinin çalışmasıyla ilgili bi problem olsa daha önce de farkedilirdi diye düşünüyorum. ay bilmiyorum inşallah hepimizin bebeği de sağlıkla doğar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…