selamlar güzel anneler keyifler yerindedir umarım.
Ben uykusuzluk yaşıyorum tilki uykusu uyuyorum resmen sabah kalkınca da sarhoş gibi oluyorum..en büyük sorunum bu şimdilik..
Aranızda en geç ben doğum yapıcam galiba gerçi ilkide sezeryan olduğundan doktorum ''en geç 25 haziranda alırız'' dedi..ama ben beklemek istiyorum
Bu seferde suyu azalırmış.. Oğlumda 15gün erken aldılar çocuk kendine gelemedi sarılığı ağır atlattı çok zayıfladı neyse bunları düşünmek için erken
ama bi arkadaş da 3buçuk ay kaldı yazınca heyecanlandım
detay ultrason bebişkoların mide böbrek falan iç organlarının incelendiği yani herhangi kusur var mı diye inceleme yapıldığı ultrason diye biliyorum benım de inş şubatın 3ünde....
:)))))))) BİŞEY YOKTUR MERAK ETME CNM YAPACAK BİŞEY OLSA EMİNİM Kİ EN İYİ ŞEKİLDE KONTROL ETTİRİRSİN AMA ELDEN GELEN BU.. ALLAH KORUSUNhiç öle detaylı ultrason muş felanmış flanmış diye bi kaygımızda yok şükür) çünkü burda hiçbişi yok kendimizi tamamıyla Allaha hevale ettik artık
üzme kendini bak geçer demiş.
kızın iyi ya ne mutlu :)
böyle büyütmeye devam et annesi.
GÖRÜŞÜRÜZ CNMMtamam canım alırım haberini.
kızlar ikinizde geldiğiniz, haberinizi aldım.
ben çıkıyım. belki akşamüzeri tekrar bakarım.
şimdilik hepinizi öpüyorum.
benim de 5 şubatta var detaylı ultrasonum.4 gözle bekliyorum o günü. bakalım inşallah herşey yolundadır, turp gibidir bebişlerimiz. insan en ufak şeyi bile kafasında dağa çeviriyo hamileyken. ben doktorun ağzından çıkan her kelimeye, yüz hareketlerine kadar dikkat ediyorum.. acaba neden öyle dedi, nereye bakıyo bu orda bi tuhaflık mı gördü filan paranoyak oldum yaa...
canım geçmiş olsun allah şifasını versin..dün söylemiştim benim kızkardeşim de hamile, 9. ayında. dün kontrole gitmiş doktor bebeğin böbreklerinin birinde büyüme var demiş. şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu gelişimi, herşeyi normaldi. son ayda böyle söyleyince çok kötü olmuş dün telde konuştuk nasıl ağlıyodu yaa, ben de çok kötü oldum. çok üzüldüm.. bi de kilosunu da beğenmemiş bizimki az bulmuş neden gelişmemiş diye de kafasına takıyo. ay bu hamilelik ne zormuş kızlar yaa.
ne güzel bebeğini görmüşsün ben de bi baskın yapcam hafta içi doktor kontrolleri seyrek tutuo göremiorum bebişi kiste gelince kafana takma bunu ben daha önce de duydum.. hatta doktoru söylememiş bile not almış ki işkillendirmiyim diye..sonraki gidişindede geçtiğini görüncekızlarrr gunaydınn. ben geldım ama moralım bozuk valla doktor koroid plexus dıe bı kıst varmıs ondan var ama bu 24. haftada gecer dedı ama benım cok moralım bozulduuu.
onun dısında herseyı cok ıyıymıss 6 kılo almıs gozukuorumm.
adam bu cocuga neyle bakıon dıo da 250 grm 22 cm mıs bana fazla buyuk gelmıo.
ya doktor durtuo durtuo buda tekme atıo karnıma doktor dıokı hıssetmıoyormusunnn
esımle doktor bakıo nasıl ya nasıl hıssetmessın dıe komıktı:)
kollarını katlamıs yatıyoduuuu dıokı doktor bu pek ehlı keyıf bebek olcak guldum:)
sonra dedı kız oldugu ıcın cok nazık tekmıyor bu hafta ıcnde hıssettırır kendını dedıı..
yaaaaaa offfffffffff aynı babasıııııııııı hele burnuuuuuuuuuu
şimdi saatler geçmek bilmez..Civana gittim, acil doğum geldi, doğuma girdi bana bakamadı...
Ama bana jest yaptı, muayene ücreti öderken, hasta özel hastamdır, kontrol yazın lütfen dedi..Muayene ücreti ödemedim..
Sekreteri kilomu ölçtü...Ben 5-6 diyordum..6,5 kilo almışım, doktor bey kızacak dedi...Moralim bozuldu...
Detay ultrasona girmek istiyorum dedim, doktor bey sana girmeyeceksin demedi mi dedi.Olsun ben girmek istiyorum dedim, üst düzey ultrason yazdı, saat 3 de..20 dakika sürüyormuş...Sanırım detay ultrason bu oluyor..
Yüzün çok şişmiş ödem var dedi..Tuzlu yiyorsan azalt dedi..
Kan tahlili aldı, kısa kollu görünce üşütmüş olabilirsin, idrar tahlili isteyeceğim dedi..İdrar tahlili aldı..
Saat 3 de gidicem hem talil sonuçlarımı alacağım, hem de üst düzey ultrason dedikleri şeye gireceğim...
Ama çok yoruldum yaa...
Boşuna gittim çok yoruldum valla yaaa...
Ama kanımı verdim, idrarımı verdim..
Tansiyonumu ölçtürdüm...9/5 çıktı..Tansiyonum hep düşük çıkıyor..
canım geçmiş olsun bazen bişin çişi olduğunda da böbrek büyük gözüküyormuş belki öyledir bir başka dr a daha gitsin sıkmasın kendini inşallah allahın izniylre herşey güzel olacaktırdün söylemiştim benim kızkardeşim de hamile, 9. ayında. dün kontrole gitmiş doktor bebeğin böbreklerinin birinde büyüme var demiş. şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu gelişimi, herşeyi normaldi. son ayda böyle söyleyince çok kötü olmuş dün telde konuştuk nasıl ağlıyodu yaa, ben de çok kötü oldum. çok üzüldüm.. bi de kilosunu da beğenmemiş bizimki az bulmuş neden gelişmemiş diye de kafasına takıyo. ay bu hamilelik ne zormuş kızlar yaa.
kızlarrr gunaydınn. ben geldım ama moralım bozuk valla doktor koroid plexus dıe bı kıst varmıs ondan var ama bu 24. haftada gecer dedı ama benım cok moralım bozulduuu.
onun dısında herseyı cok ıyıymıss 6 kılo almıs gozukuorumm.
adam bu cocuga neyle bakıon dıo da 250 grm 22 cm mıs bana fazla buyuk gelmıo.
ya doktor durtuo durtuo buda tekme atıo karnıma doktor dıokı hıssetmıoyormusunnn
esımle doktor bakıo nasıl ya nasıl hıssetmessın dıe komıktı:)
kollarını katlamıs yatıyoduuuu dıokı doktor bu pek ehlı keyıf bebek olcak guldum:)
sonra dedı kız oldugu ıcın cok nazık tekmıyor bu hafta ıcnde hıssettırır kendını dedıı..
yaaaaaa offfffffffff aynı babasıııııııııı hele burnuuuuuuuuuu
ben yazdım canı ama siz 17.haftadasınız ben 22 aramızda 1 ay var.
Bende sezeryan olcam 38.haftasını dolduran bebeklerin içerde kalmasına gerek yok diyor dr lar. Kordn dolanması suyunun azalması felan olurmuş o yüzden dışarda da kilo alımına devam eder dedi. Kızımda 38. Hafatda oldu bunuda öyle istiyorumm..
canım geçmiş olsun allah şifasını versin..
ne güzel bebeğini görmüşsün ben de bi baskın yapcam hafta içi doktor kontrolleri seyrek tutuo göremiorum bebişi kiste gelince kafana takma bunu ben daha önce de duydum.. hatta doktoru söylememiş bile not almış ki işkillendirmiyim diye..sonraki gidişindede geçtiğini görünce
anlatmış durumu arkadaşıma..
şimdi saatler geçmek bilmez..
benim tansiyonum da düşük çıkıo iyi bişeymiş dedi öyle dedi doktorum..
ben yazdım canı ama siz 17.haftadasınız ben 22 aramızda 1 ay var.
Bende sezeryan olcam 38.haftasını dolduran bebeklerin içerde kalmasına gerek yok diyor dr lar. Kordn dolanması suyunun azalması felan olurmuş o yüzden dışarda da kilo alımına devam eder dedi. Kızımda 38. Hafatda oldu bunuda öyle istiyorumm..
egeee ben 19. Haftadayım. 3 hafta varmış arada hmm bi de erken doğurcaksan normal tabi 3,5 ay kalması
Ya içim sıkıldı haaa...
Ya içim sıkıldı haaa...
ben daha orda zırlamaya basladıgım doktor da ozman ole dedı. ben normalde sana demıycektım ama sen detaylıya gıreceksın sımdı hoca sana der ve nıe kendı doktorun sana dememıs dıyebılır sok olma dıe ben sana soledım yoksa demezdım dedı..
ya netten arastırdım(kı bana adam sakın bakma kafan karısır baska bulgularla bırlıkte bu kıst sorun yaratıo ama senın ne testlerınde nede bebegın yapısında bısı yok) bı suru sey anlatıo sınırlerım bozulduuu
ya içim sıkıldı haaa...
ben daha orda zırlamaya basladıgım doktor da ozman ole dedı. Ben normalde sana demıycektım ama sen detaylıya gıreceksın sımdı hoca sana der ve nıe kendı doktorun sana dememıs dıyebılır sok olma dıe ben sana soledım yoksa demezdım dedı..
Ya netten arastırdım(kı bana adam sakın bakma kafan karısır baska bulgularla bırlıkte bu kıst sorun yaratıo ama senın ne testlerınde nede bebegın yapısında bısı yok) bı suru sey anlatıo sınırlerım bozulduuu
Canım yaa, inşallah önmli değildir..Ama önceden hep iyi çıkmış tam 9.ay mı belli olmuş, harap etmesin kardeşin kendini..Zor valla bu hamilelik..Kilosu kaçmış ki, 3-4 arası ideal diyorlar ama..2,5 kilo üstü doğumlar normal kabul ediliyormuş, 2,5 altındakiler prematüre doğum oluyormuş...O evham yapmıştır bence kilosu iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?